Şimdi Ara

CSGO GÖREV SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce csgo aldım ve yeni güncellemeden hemen sonra yeni görevi aldım ancak 5-6 görev yaptıktan sonra bana süre kısıtlaması vermeye başladı acaba bu neden olabilir? arkadaşımda öyle bi sıkıntı yokken neden bende böyle bi sorun olabilir acil yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
     CSGO GÖREV SORUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jinzakk -- 2 Haziran 2015; 23:37:34 >

• dostum günde 1 görev hakkı var sadece. ama operasyonu yeni alanlar önceki alanlara yetişebilsinler diye o güne kadar yapılmış görevleri bekleme süresine girmeden alabiliyorlar. yani arkadaşların da senin görevlerine yetişince bekleme süresine girecek.
  • İlk olarak teşekkürler ilgilendiğin için, Benim 5-6 görev sonra kısıtlama geldi ve günde 1 yaptıgım görevleri arkadaşım hergün takır takır yapıyor buyuzden kafam karıştı ve sormak istedim
  • bendede bir sorun var şimdi bir görev var silah yarışı maplarında yakın döğüş yaparak 15 kill al diyor fakat bu yakın döğüşten kastı nedir bunun bıçaklamamımı söylüyor tam anlamadım olayı
  • the_raculaa kullanıcısına yanıt
    melee = bıcak kill evet
  • Arkadaşlar Marksman görevlerinde benzersiz bir silah ile leş yapın diyo birisi buna açıklık getirebilirmi acaba tam anlıyamadımda ?
  • beyler şimdi bi görev var milita maçlarında terörist sergiyeyi bul oldur diyor kim bu sergiye nerelerde takılır bilen varmı :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PUBG (pc) hile durumu nedir?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benzersiz silah dediği herhangi bir skin hocam yani atıyorum al eline maçta p90 fırtınayı adam öldür.Skinli silahın yoksa maç içerisinde ölen birinin yerden skinli silahını alıp kill almaya çalışın

the_raculaa terörist sergie dediği tr takımının içinde her round ta farklı birinin ismi sergie oluyor.Oda senin benim gibi oynayan biri bot değil yani.Zaten round başında skor tabelasına bakarsan birinin isminin sergeiye dönüştüğünü görürsün her roundta.Şansına kalmış o adamı vuracaksın maçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgosTR -- 16 Haziran 2015; 14:36:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlgosTR

Benzersiz silah dediği herhangi bir skin hocam yani atıyorum al eline maçta p90 fırtınayı adam öldür.Skinli silahın yoksa maç içerisinde ölen birinin yerden skinli silahını alıp kill almaya çalışın

the_raculaa terörist sergie dediği tr takımının içinde her round ta farklı birinin ismi sergie oluyor.Oda senin benim gibi oynayan biri bot değil yani.Zaten round başında skor tabelasına bakarsan birinin isminin sergeiye dönüştüğünü görürsün her roundta.Şansına kalmış o adamı vuracaksın maçta

evet gördüm ismi kırmızı ama bi türlü tek yakalayamadım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.