Şimdi Ara

Csgo mouse dpi ayarı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
16.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 450 dpi 1.7 sens genelde bana gayet akıcı geliyor.

logi g300 + steelseries qck+ heavy
  • 400dpi, 2.6 sens

Ünlü oyuncuların;

Csgo mouse dpi ayarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salimania -- 21 Haziran 2015; 21:09:09 >
  • Logitech g502 3200 dpi 5.95 sens
  • Ben şu an Razer Abyssus ile 600 dpi - 2.0 hassaslık ayarlarını kullanıyorum.

1000-800-750-700-600 şeklinde yavaş yavaş düşürdüm. Alıştıkça az az düşürüyorum ve düşük dpi alıştıkça isabet oranımı artırıyorum.
  • ø kullanıcısına yanıt
    Abyssus önerirmisin hocam csgo için? Şu anda kullandığım mouse kinzu v2 pro elim küçük.
  • Beyler ben windows 3 sens 1 dpi 1000 kullaniyorum. Bunun hesabı nasildir windowsu 6 dpi 800 yapmak istiyorum aynı ayar için sens kaç olmali ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Ben DeathAdder kullanıyordum ve büyük geldiği için buna geçtim, çok memnunum.
  • ø kullanıcısına yanıt
    Mirror olanmı yoksa 2014 mü ?
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    2014
  • ø kullanıcısına yanıt
    Eyv
  • Ben kendimi aim konusunda geliştimek istiyorum ama bildiğime göre bunun gelişmesi için sensivty ve dpı ın sabit olması gerekiyor. Ve önerilen CS GO için ayrlara bakdığımda yada iyi oyuncuların ayarlarına bakdığımda hepsi düşük dpi.
    Ama dpi düşük olunca mouse yi fazla hareket ettirmeniz gerekir bunun içinde büyük alan gerekir. Benim bilgisayar masam da da bu alan yok. Bana ne önerirsiniz büyük alana sahip olacağım bir masa mı alayım yoksa dpi ı mı yükseltiyim.

Ha bide şu var o dpi ayarlarını yapabileceğim orta seviye bir mouse önerebilirmisiniz bütçe 100 TL ( belki biraz aşabilirim ) Şu an inca img 365 ms kullanıyorum 800-3200 dpi arası ama bunu ilk fırsatta değiştireceğim
  • 400 Dpi
    1.5 sens
  • 400dpi 2.6 sens şuan 800dpi 1.3 sens denemeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam herkese gore farklı tabıkı ayarlarda herzaman düşük dpi, düşük sens. iyidir alısmaya bak ama olmuyorsada zorlama kendıne gore bırsey belırle keyfıne bak
  • Yeni gaming mouse a geçtiğim için alışma sürecindeyim 800 dpi 2.10 sens 1.000 hz . Dpi yavaştan düşürmeyi planlıyorum .
  • 400dpi'ın en sağlıklı değer olduğunda bir çok kişi hemfikir. Sens olarak 1.7-2.5 arası yaygın. Bir çok ayar var ama genel olarak ben bu ayarların kullanıldığını gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salimania

400dpi, 2.6 sens

Ünlü oyuncuların;

Csgo mouse dpi ayarı

o değilde hiç büyük monitör kullanan yok. bende laptopta iyi oynuyordum 1920x1080 çözünürlüğe geçince fpslerde saçmalamaya başladım bu önemli bi detay.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.