Şimdi Ara

Csgo mouse dpi ayarı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
16.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar a4tech f5 v-track x7 kullanıyorum 400 dpi sens 4.5 oynuyorum 1000hz sizce iyimi sens yüksek biliyorm fakat mouse dönmüyor mousepad olmadığı için bide alışkın değilim sizce iyimi bu ayarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sırf herkes düşük dpi, düşük sens. oynuyor diye sizde düşük oynamayın. Kendinize uygun ayarlarla oynayın.
  • Antocio kullanıcısına yanıt
    1000 dpı oynucak hali yok ya 500 dpi 3 sens oynuyorum bende 600 e cıkınca bile aım tutmuyo düşük şart

• dpi ztn yeterince düşmüşsünüz bende 550 oynuyorum sens 2

bence böyle devam edin kendinizi videoya alıp ağır çekimde izlerseniz uygun ayarı bulursunuz düşmanı gördüğünüz anda fare ne kadar yanlış yöne gidiyor diye

• 400dpi 2.6 sens m_customaccel 0, m_rawinput 1 ya da EPP kapalı bu ayarlarla oynuyorum.
  • Benim mouseun en fazla DPI'si 2500. Ben de 2500 DPI'da oynuyorum
  • 1600 - 2000 dpi, 5.45 sens.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • f4 olması lazım benimki de. 450 dpi 3.1 sens 1000 hz küçük bir mousepadim var fare de büyük geliyor ona göre ama idare ediyor şu an beni. sensi biraz düşürebilirsen iyi olur yavaş yavaş 0.1 0.1 azalt alışırsın.
  • 800 dpi 1.5 sens oyunda, 1280 dpi bilgisayarda kullanıyorum

• 1000 hzmi 500 hzmi daha iyi

• 1000dpi 1 sens oynuyorum xd
  • 450DPI 2.3 sens
  • 1600 dpi
    3 sens

rawinput ve acc kapalı
  • 800 dpi 1.57 sens.

• Dusuk hassasiyet her zaman hedef almada daha avantajlidir. Ama bi negatif yani vardir o da hareket kabiliyetini azaltmasidir. Ben 400 dpi 1.6 sens ile oynuyorum. Bu senste hizli hareket etmek zor geldigi icin de mouse ivmelenmesini actim onu da 1.10da kullaniyorum. Hem aim almada rahatim hem de hareket kabiliyetim kisitlanmamis bu ayarlarla.
  • 1000 dpi 2.5 sens. mousepad çok küçük
  • 800 dpi 0,7 sens.
  • 400Dpi 500Hz 2.5sens windows 6/11 rawinput 1 Edit by ScreaM

• güncel ayarlarım 400 dpi 500hz sens 2.9 raw girişi açık ivme kapalı bi sorum olucak raw girişi açıkmı yoksa kapalımı iiyi sizce ?

• bence standart bir ayar yoktur herkesin eline göre ve reflekslerine göre değişir bu ayarlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.