Şimdi Ara

CSGO oyun arkadaşı arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar oyunda malum rus trol hileci kaynıyor benimde pek oynayacak arkadaşım yok çevremde csgo oynamayı bıraktı çoğu. ben yinede oyunu seviyorum ve devam etmek istiyorum rank keleş ti askere gittim geldim nova 3 olmuşum ama tek başıma oynamak istemiyorum. yaş farketmez 40 ta olur 10 da maksat eğlenmek ve güzel vakit geçirmek tabi birde rank düşmeden keleş ve üzerine çıkmak oynamak isteyen birileri olursa mesaj atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4M00D -- 26 Şubat 2021; 11:44:32 >

• Tek başina oyunu başlatirsan rus gelir. Davet atarak lobi kurmalisin çoğunlukla türkler gelir zaten. Sonra mic olmayanlari lobiden atiyosun çünkü bu oyun mikrofonsuz oynanmaz.

Son olarak hesabin seçkinse lobi kurariz. Seçkin olmayanlarla girmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeAdShOcK H kullanıcısına yanıt
    Hesap seçkin 1000+ saat ve 5 yıllık.arkadaşlar var lobi kuruyoruz mic kulaklık var ama takım eksik kalıyor. Davet atarak çok az adam bulabiliyoruz bu yüzden keyifsiz oluyor. Rank şuan nova 3 düzgün bir takım ile daha yüksek bir ranka rahat çıkarım ama Ruslar olunca olmuyor
  • selamlar. bi arkadaşla beraber sürekli oynayacak takım arkadaşı arıyoruz. pm at hocam

• dönüş yaptım 

• 40 yaşındayım ve oynuyorum.kqbul ederseniz PM atın.silver 5 im

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nazaman kullanıcısına yanıt
    Abi çalışmaya başladım bu yüzden artık ayda yılda bir girerim 2 haftadır oynayamiyorum zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.