Şimdi Ara

CSGO Pickem Tahminleriniz Nelerdir ? (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
3
Favori
19.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: brnk

Maçı izleyemedim gitti Elmas :(( alma şansım yok mu daha

Çok yazık olmuş ):
    Bu arada çıkartma indirimleri ne zaman bitecek bilgisi olan var mı?
  • Furia ve ence sticker larının holo versiyonları çok hoş duruyor. Değerlenebilir. Bilginize.

Bu arada en başından beri coin alan herkes elmas yaptı jetonu, hepimize hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Bencede ence holo sticker ilerde değerlenecek gibi.Ondan önce sticker kapsüllerinden alıp saklamayı düşünüyorum.

Bu arada pazardan nuke ve overpass hatıra paketlerini almanızı öneririm,fiyatlar şuan çok düşük ve ilerde çok rahat kar edebileceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextMan-- -- 4 Mart 2019; 15:42:0 >
  • 5 dk da bir bildirim geliyor giriyorum bakıyorum birşey yok ? Mobilden bildirim gelen var mı böyle
  • Ahmetqzl01 kullanıcısına yanıt
    banada geliyor, birşeylerle uğraşıyorlar herhalde, bana operasyon gelecek gibi geliyor bakalım umarım gelir bayadır gelmiyor son gelen operasyonda, turnuva sonrası olmuştu sabah 2 defa patch geldi oyuna bir hazırlık çalışması olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIKINGS

Hangi sticklerı aldın hocam?

Alıntıları Göster
    Hocam her turnuva sonrası kapsül alırdım hepsi az da olsa kâr ettiriyodu bu sefer risk alıyım dedim takım stickerleri aldım Astralis Ence falan karışık aldım
  • ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt
    Bence en erken daha 1.5 2 ay sonra gelir gelirse. Çok uzattılar acaba bir amacı var mı bu kadar uzatılmasının 2 yıl olacak neredeyse ses çıkmadı hala. Zor birşey de değil hazırlaması operasyon kutusuna ürün mü secemediler ne yaptılar 😀😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • overpassler 27 lira olmuş, dün 21di

• brnk kullanıcısına yanıt
    Valve maçı izleyemeyenlere elmas vermiş galiba bi bakın isterseniz

• Kevin GroBkreutz kullanıcısına yanıt
    Aynen Hocam sabah gelmiş 🤓 sağ olsunlar valla üzmüştü çok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kevin GroBkreutz kullanıcısına yanıt
    vay be benimkide pırlanta oldu :)
  • Kutuları nuke mi almak lazım overpass mi? Bir de hangi maçtan aldıgımızın önemi var mı, max kar ile cıkmak için neye göre seçim yapıyoruz anlatabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Kutuları nuke mi almak lazım overpass mi? Bir de hangi maçtan aldıgımızın önemi var mı, max kar ile cıkmak için neye göre seçim yapıyoruz anlatabilecek var mı?
    Sürekli değişiyor, bazen az sayıda olan cache kutusu bile en yüksek fiyata çıkıyor. Ama genelde nuke - overpass yakın gidiyor. Önemli oyuncular ya da dağılma ihtimali olan takımların, son majoru olacak oyuncuların gibi gibi ihtimaller var ama çok aşırı etkilemez gibi kısa vadede.

Bu arada yöneticiler konunun başlığına Major katowice 2019 gibi farklılık yaratacak bir ek yaparlarsa gelecek majorlarda burada yığılmaz yapılmasın, karışıklıkları önlemek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

Valve maçı izleyemeyenlere elmas vermiş galiba bi bakın isterseniz
    Ben turnuvanin legend stage kismini izlememistim. 10 puanda takildim. Halen altin gorunuyor

• Bugün gelen yeni kasayla operasyon gelmeyecek dedi valve resmen. Büyük ihtimal getirmeyecekler artık.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.