Şimdi Ara

csgo ping sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler merhaba csgoda şöyle bir sorunum var mesela topluluk sunucuları sayfasına girdim 16 ping yazıyo sunucunun yanında sunucuya girdiğim zaman oluyo ping 100 ya da basit eğlencede oyun bula tıklıyorum oyunun içinde ping hep yüksek ancak internette avrupa sunucularını filan ölçtüğümde 75 filan çıkıyo bu sorunun çözümünü bilen var mı oyundan soğudum resmen teşekkürler

• hergün zibilyon tane konu açıplıp da çözümü olmayan tek konu ping

servis saglayıcıyı degiştirmek tek çözüm. tabii ne kadar çözüm denebiliyorsa.
  • Tabi pingin çözümü olmadığını biliyorumda😀 benim sorunum dedim ya ping değerleri normal ama sadece csgoda oyundayken fırlıyor mesela bf4 oynuyorum onda bir sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: microatx

Tabi pingin çözümü olmadığını biliyorumda😀 benim sorunum dedim ya ping değerleri normal ama sadece csgoda oyundayken fırlıyor mesela bf4 oynuyorum onda bir sıkıntı yok

Maxping kaçta ? Onu 50 felan yapın

• Nerden yapabiliriz hocam işe yarar mı dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microatx -- 13 Temmuz 2016; 7:59:20 >
  • 10 pingle tabi oynarsın türk sunucularına giriyosun sonuçta. oyun ayarlarından max pingi 70-80 fln yap düzgün sunucuya atar

• microatx kullanıcısına yanıt
    Eğer o ayar 100-200 de ise evet işe yarar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkNet Pubg Ping Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Fps düşmesi ve ping sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayır hocam olmuyor 10 pingli server oyun içinde oluyor 100 ve genelde max pingi 70 yapsam bile 150 pingli sunuculara atıyor
  • benimde 2 gündür pingim iyi ama loss kaybı mal gibi. 400 pingle vuruyormuşum gibi oluyor. dün gece oyundayken server dolu diye oyundan attı tekrar girdim her raunt en az 3-4 kez loss kaybı%30-40-50 yi görüyordu. bugünde daha şimdi çıktığım oyunda oldu aynısı. molotof ile kill aldım mesela molotof bittikten 1-2 saniye sonra ekranda daha yeni kill aldığıma dair işaret çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.