Şimdi Ara

cSilkroad Private Server 80 Cap [Only CH] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

şeytan dürtüklüyor boşver çalışmayı felan zaten ösym ters köşe yapmış salla sınavı gir csro ya diye

Önce ders abi. Aslında kendini bütün gün bota koyarım, akşam ekşınlara akarım diye de kandırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

quote:

şeytan dürtüklüyor boşver çalışmayı felan zaten ösym ters köşe yapmış salla sınavı gir csro ya diye

Önce ders abi. Aslında kendini bütün gün bota koyarım, akşam ekşınlara akarım diye de kandırabilirsin.

şeytanın ikiz kardeşi de geldi boşver gelme diyeceğine akıl veriyorsun yav indirip gelecem şimdi o olacak ama memette öteki taraftan iyilik meleğim oldu gelme diyor aranızda kaldım. kim galip çıkacak ki

• quote:

quote:

quote:

şeytanın ikiz kardeşi de geldi boşver gelme diyeceğine akıl veriyorsun yav indirip gelecem şimdi o olacak ama memette öteki taraftan iyilik meleğim oldu gelme diyor aranızda kaldım. kim galip çıkacak ki

Gelme, işlerini hallet, öyle gel. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gelme, işlerini hallet, öyle gel. :)

şeytan iyilik meleği oldu. peki gelmiyorum pis şeytana uymuyorum.1.5 ay sonra kasarsınız ama blader olacam bak peşin peşin diyeyim de

• Anlaştık efenim, itemlerini yavaştan hazırlarız :)
  • quote:

Anlaştık efenim, itemlerini yavaştan hazırlarız :)

tamam karakter bayan olacak bu arada
  • indiriyorum, deneyeceğim :) Nick %99 ihtimalle Firaristt olur :)
  • 80 cap isro oynamış zoru seven arkadasları bekleriz.Diğer 80 cap svlere benzemez 2 günde 80 olup 3 gündede sunları dizerim diye düşüneneler yanılacaktır.Server acılalı 8-9 gün oldu 80 lvl oyuncu daha yok bildiğim kadar.Sox itemi bırakım normal item bile zor düşüyor.Oyun cok zevkli eski 80 capı bilen arkadasları bekleriz..
  • Criminal Guildine Bekliyoruz hepinizi Nooblar

Pink
  • yuh ya pot parasını zor çıkarıyorum... Şu dropları arttırın. En azından gold droplarını...
  • Ben bsro oynamamıştım csro yu methettiler bi bakalım dedik..Ama hiç denilenler gibi bulmadım..Pill bugu kaldırıldı denmiş ben baktığımda hala aktifti npcler ayarlanmamış..İşin garibi potların 50-50 olması..Elixirler 1-1 ona yorum bile yapmıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

yuh ya pot parasını zor çıkarıyorum... Şu dropları arttırın. En azından gold droplarını...

Yukarıda yazdığım yorumlardaki charlara ulaşırsanız gold konusunda yardım ediceklerdir.Sv en yakın 80cap modeline uygun olması acsından değişiklik yapmak istemiyorlar.

Not: Donanım haberden olduğunuzu belirtirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasalı.

quote:

yuh ya pot parasını zor çıkarıyorum... Şu dropları arttırın. En azından gold droplarını...

Yukarıda yazdığım yorumlardaki charlara ulaşırsanız gold konusunda yardım ediceklerdir.Sv en yakın 80cap modeline uygun olması acsından değişiklik yapmak istemiyorlar.

Sadece sorun gold değil. İtem, vs. çok nadir düşüyor, skil bugları var. olmadık yerde taklıyor char vs. oyunda eksik ve hatalar çok fazla...SW ilk açıldığında başlayan bir arkadaşım söyledi 9saatte 2item çıkmış...birisi glove, diğeri boot. SRO bu aralar hiç sarmıyor. Bilmiyorum tam nedendir ama telefondaki oyunların bile grafikleri daha iyi...Güya sro'yu full grafikte açıyorum... artık sro'dan tat alamıyorum. Kasım ayını bekliyorum, COD, BF artık ne çıkarsa beğendiğim bir tanesini alıp multiplayer bir oyunun tadını çıkaracağım rahat rahat...MMO'lar sarmıyor artık. Harcadığım zamana değmiyor...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pasalı.

quote:

Sadece sorun gold değil. İtem, vs. çok nadir düşüyor, skil bugları var. olmadık yerde taklıyor char vs. oyunda eksik ve hatalar çok fazla...SW ilk açıldığında başlayan bir arkadaşım söyledi 9saatte 2item çıkmış...birisi glove, diğeri boot. SRO bu aralar hiç sarmıyor. Bilmiyorum tam nedendir ama telefondaki oyunların bile grafikleri daha iyi...Güya sro'yu full grafikte açıyorum... artık sro'dan tat alamıyorum. Kasım ayını bekliyorum, COD, BF artık ne çıkarsa beğendiğim bir tanesini alıp multiplayer bir oyunun tadını çıkaracağım rahat rahat...MMO'lar sarmıyor artık. Harcadığım zamana değmiyor...

Itemlerin çok nadir düştüğü doğrudur. Gold da az düşüyor. Hatta şöyle söyleyeyim, 70 Lv glavier'ım her 3 saatte 1m tüketiyor. Şaka değil.
    700-800 gold düşüyor. ortalama 2mp 1hp'ye yakın harcıyor olsam, hesabedin. drug kullanmak zorundayım bir de.
    Keza nukerlarda böyle bir sorun yok. Tek mp ile işi götürebileceğiniz moblarda kasarken iyi kâr elde edebiliyorsunuz, nukerım olmasaydı zaten tek başına glavier kasamazdım. Ama max lv'de pvp'de bunun fark ettireceğini düşünüyorum. Keza itemler sadece size değil, herkese az düşüyor.
    Skill bug'ları diye bahsettiğiniz olay nedir? Ben hiç öyle bir şey yaşamadım.

• Oyunda hata falan yok. Lagsız hatasız bir server. Csro gayet zor bir server. Yani emek vermeyenin o server da işi olacağını zannetmiyorum. Açıkçası insanlar free silk dağıtan, bir günde max level a ulaşılan, en iyi itemlerin bir haftada elde edildiği serverlardan sıkıldı. Çünkü hepimiz isro oynadık ve isro yu arar olduk. Sadece isro yu arayanlara csilkroad ı tavsiye ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

Ben bsro oynamamıştım csro yu methettiler bi bakalım dedik..Ama hiç denilenler gibi bulmadım..Pill bugu kaldırıldı denmiş ben baktığımda hala aktifti npcler ayarlanmamış..İşin garibi potların 50-50 olması..Elixirler 1-1 ona yorum bile yapmıyorum..

Mbot pill bugı kesinlikle yoktur. NPC'ler tamamen 80 cap'e göre ayarlanmıştır eğer niyetiniz bizi karalamaksa npc'deki pilleri denemden bunu yapmayın yanlış yerden vuruyorsunuz. Tüm oyuncular girip test edebilirler biz ne söylüyorsak servera uygulanmıştır. Stacklar default olarak bırakıldı private server seçerken stacklarıbaz alıyorsanız yolunuz açık olsun aradığınız server her yerde.

quote:

Serverımızda skill bugıda bulunmuyor hangi skillde nasıl bir bug varmış buyrun söyleyin test edelim. Servera ilk başlayan arkadaşınız dropların düşük olduğu konusunda haklı fakat 9 saatte 2 item çıkması için en azından 70+ olması gerekiyor. Düşük levellerde droplar yüksektir arkadaşınız yeni başlamışsa da düşük leveldir 9 saatte değil 9 dakikada 2 item düşürür. MMORPG oyunları hakkında ki görüşlerinizin yeri de bir MMORPG oyunun başlığı değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bSilkroad -- 14 Ağustos 2012; 2:56:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bSilkroad

quote:

Ben bsro oynamamıştım csro yu methettiler bi bakalım dedik..Ama hiç denilenler gibi bulmadım..Pill bugu kaldırıldı denmiş ben baktığımda hala aktifti npcler ayarlanmamış..İşin garibi potların 50-50 olması..Elixirler 1-1 ona yorum bile yapmıyorum..

Mbot pill bugı kesinlikle yoktur. NPC'ler tamamen 80 cap'e göre ayarlanmıştır eğer niyetiniz bizi karalamaksa npc'deki pilleri denemden bunu yapmayın yanlış yerden vuruyorsunuz. Tüm oyuncular girip test edebilirler biz ne söylüyorsak servera uygulanmıştır. Stacklar default olarak bırakıldı private server seçerken stacklarıbaz alıyorsanız yolunuz açık olsun aradığınız server her yerde.

quote:

Serverımızda skill bugıda bulunmuyor hangi skillde nasıl bir bug varmış buyrun söyleyin test edelim. Servera ilk başlayan arkadaşınız dropların düşük olduğu konusunda haklı fakat 9 saatte 2 item çıkması için en azından 70+ olması gerekiyor. Düşük levellerde droplar yüksektir arkadaşınız yeni başlamışsa da düşük leveldir 9 saatte değil 9 dakikada 2 item düşürür. MMORPG oyunları hakkında ki görüşlerinizin yeri de bir MMORPG oyunun başlığı değildir.

Alıntıları Göster
    Ben niye sizi karalayım serverım yok birşeyim yok öyle bir niyetim de yok..Janganda potçuda piller ekliydi..Skillerde de herhangi bir pill skili görememiştim..Siz server sahibi olarak değil biraz player olarak düşünün elixilerin 1-1 olması kadar saçma birşey yok bence..He ille +3 lerle gezmek isteyen arkadaşlar olursa bişey diyemem..Biz yıllarca isro da kastık o cefayı çektik zaten..Stack yok diye inventory büyütme aldık vs..Private serverda böyle bir sıkıntıya hiç gelemem o yüzden serverınıza girdikten 5 dk sonra çıktım..Karalama lafını hala anlamış değilim oynayanara oynamayın gibi birşey demedim..Sizin yaptığınızı yazdım sadece..İsteyen oynar,istemeyen oynamaz banane..

• Herhangi bir pill skili eklenmedi çünkü pilin kendisi düzeltildi bu nedenle de npclerden purification pill alabiliyorsunuz. Siz bahamut serverımızda ki geçici çözümden bahsediyorsunuz. Bahamut serverımızda da piller düzeltildi fakat warlocklar için yeterli olmadığı için purification pill skili kaldırılmadı. Yinede denemeden yazmamalıydınız. Ayrıca hiç bir zaman oyuncularımızı göz ardı etmedik isteklere göre yapılan bakımlarla serverımız değişip gelişecektir.
  • Skill bugu dediğim en azından benim bilgisayarımda okçudaki combo skilini ne zaman kullansam oyun bir süre yavaşlıyor ve sonraki bastığım skili gösteriyor. Bilgisayardandır da diyemiyorum ki. Ne eksik olacak? En üst seviye oyunlarda bile sorun çıkarmayan sistemim sadece bu swde böyle bir şey yapıyor. 2.kez full client indirdiysem de durum aynı. Neyse o çok sorun değil. Ben görmesem de o skili vuruyor.

Arkadaşım 70+lv ancak giden pot parasını 2item kesinlikle karşılamaz. Gelin gold verelim diyorsunuz da bunu bilmeyen birisi oyunu pek oynamaz bence...npc item kullansalar bile str charlar ağır basar bu şekilde...nuker daha fazla item çıkarsa da pt mobunun bol olduğu bir yerde çok pot yiyor. Özetle oyunun drop rate'i oyunun dengesini bozuyor bana kalırsa. Karalama gibi bir amacım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben niye sizi karalayım serverım yok birşeyim yok öyle bir niyetim de yok..Janganda potçuda piller ekliydi..Skillerde de herhangi bir pill skili görememiştim..Siz server sahibi olarak değil biraz player olarak düşünün elixilerin 1-1 olması kadar saçma birşey yok bence..He ille +3 lerle gezmek isteyen arkadaşlar olursa bişey diyemem..Biz yıllarca isro da kastık o cefayı çektik zaten..Stack yok diye inventory büyütme aldık vs..Private serverda böyle bir sıkıntıya hiç gelemem o yüzden serverınıza girdikten 5 dk sonra çıktım..Karalama lafını hala anlamış değilim oynayanara oynamayın gibi birşey demedim..Sizin yaptığınızı yazdım sadece..İsteyen oynar,istemeyen oynamaz banane..

Yaşar Merhaba, mbot pill bugunu kale savasında denedim calışmıyor.Skill olarak değilde farklı bir yol ile cözüm bulmuşlar.Tabletler 10 lu üstü üste diziliyor.Elixler eklenmiyor doğrudur.bunların 10 luk olarak üst üste dizilmesini isterdim.fakat fazla sorun edilecek birşey değil 80 cap oynayan bir kişi için.oyunu en yakın isro 80 cap versiyonunu uygulamaya calışmış arkadaslar.80 cap ta hatırlarsan +5 görünce nasıl hevesle sende yapmak için uğraşırdın +5 +7 ler kraldı o dönemde fazla yoktu.Herkez +5+7 lere gıpta ile bakardı..bunu yakalamak istemiş arkadaslar anladığım kadarıyla..Oyunun kurucuları biraz alıngan anladığım kadar her eleştiride savunma acıp gardını kaldırıyorlar karşısındakine..Forumda bir arkadasım arkadasta 34 yaşında , biri konu actı orda yazdıkları yorumlar benim canımı sıkmıştı.Oyunun daha güzel olması saman alevi gibi olmaması için bazı şeyler için yorumda bulunduk..İllaki değişecek diye demedik..fakat arkadaslar bizi oyun kötülemekle suclar gibi bazı arkadsların yorumlarınıda eklemişler konunun altına..böyle bir amacım olsa dh de konusu yorumlar yapıp oyuncu davet etmezdim..karşısındakini muhattap almıyoruz biz bildiğimiz yaparız tavırları ile oyun bizim biz oyun için en iyisini yaparız konu uzursa uzaklaştırılacaksınız falan filan diye yazmışlar.bana tuhaf geldi bu karşısındaki 10 yaşındada olsa 36 yaşındada olsa bana göre böyle yaklaşım antipati toplarsıznız.konuya öyle bir yorum yazmaktansa silersin konuyu konudaki yourmları konuya daha önce acıklama getirilmiş konu kapatılmıştır deseniz yeterli..Arkadasın ta bende oraya yorum yapmamızın nedeni oyunuzu sevdiğimiz size değer verdiğimiz içindi.neyse bu vesile ile içimdekileride yazdım..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.