Şimdi Ara

cSilkroad Private Server 80 Cap [Only CH] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Firaristt

Skill bugu dediğim en azından benim bilgisayarımda okçudaki combo skilini ne zaman kullansam oyun bir süre yavaşlıyor ve sonraki bastığım skili gösteriyor. Bilgisayardandır da diyemiyorum ki. Ne eksik olacak? En üst seviye oyunlarda bile sorun çıkarmayan sistemim sadece bu swde böyle bir şey yapıyor. 2.kez full client indirdiysem de durum aynı. Neyse o çok sorun değil. Ben görmesem de o skili vuruyor.

Arkadaşım 70+lv ancak giden pot parasını 2item kesinlikle karşılamaz. Gelin gold verelim diyorsunuz da bunu bilmeyen birisi oyunu pek oynamaz bence...npc item kullansalar bile str charlar ağır basar bu şekilde...nuker daha fazla item çıkarsa da pt mobunun bol olduğu bir yerde çok pot yiyor. Özetle oyunun drop rate'i oyunun dengesini bozuyor bana kalırsa. Karalama gibi bir amacım yok.

Dediğiniz gibi bir bug var gibi zannedersem aynı şeyler bende ve blade arkadaslardada var yatır yapıyorsun batırı iki kere vurmuyormuş.Ben glavie charım var bendede skiller gec basıyor veya basıyor ben görmüyorum bununla ilgilenecktir gm arkadaslar büyük ihtimal..Amac zaten ipek yolu gm arkadaslar 70+ da joplar ile uğraşılmasını istemişler anladığım kadarıyla item den değilde joptan para kazanılmasını istiyorar jop mesleklerine ağırlık verdiklerinden bu şekilde yapmış olabilirler diye düşünüyorum..chine charlarda falza pt mob görmedim ben chine charlar için değil ex partiler..acıksı ben eski günleri özlediğimdendir herhalde +3 +5 ler ile oynamak hoşuma gider.eğerki +9+10+11+12 basmak istiyorum rateler yüksek oslun diyorsanız 110 cap bsilkroadı tavsiye ederim.keyifli bir oyun..bundan sonrada artık kendi forumlarına olsun buraya olsun yorum yapmamayı düşünüyorum.

• Konuyu uzatmak istemiyorum kısa yazıcam.

Bu forum ile resmi forum arasında büyük fark var. Bir oyunu resmi forumunda yeremez yada kötüleyemezsiniz çünkü oyunu ayakta tutmak bizim birincil görevimizdir gelecek yeni kullanıcıları etkilemenize asla izin vermeyiz. Tepki göstermemiz yada uyarmamız oldukça normal sonuçta bağımsız ve tarafsız bir platformda yazmıyorsunuz.
    Bu forumda yazılan son mesajlar ise yanlış bilgilendirme olduğu için açıklama yapıldı. bSilkroad ve cSilkroad arasında büyük bir bilgi karmaşıklığı var. Bahsettiğiniz hiç bir skill sorunu csilkroad da mevcut değil. Ne blade nede bow ile ilgili bir sorun yok. Bahamut serverımızda skillerin gecikmesi gibi bir sorundan bahsediliyor biz denediğimizde ise hala sorun görünmüyor. Eğer varsa sorun kısa zamanda çözülecektir.
  • Merhabalar,

cSilkroad (Centaur) serverına 09:30'da yaklaşık yarım saat sürmesi beklenen bir bakım yapılacaktır. Bakım ile birlikte oyuna çeşitli dressler eklenecek ve Item Mall'da yer alan Magic Küplerin fiyatları düşürülecektir.

Patch gerçekleştirileceği için bakımdan sonra oyuna lütfen launcher (Silkroad.exe) aracılığı ile girin.

Bakım Tamamlanmıştır.

* bSilkroad Ramazan Bayramı özel indirimi başladı. (%20 daha fazla silk)
    * Magic Küp'lerin fiyatları %50 oranında düşürüldü.
    * Toplamda 12 yeni dress oyuna eklendi.
  • Selamlar.. Oyunu indiriyorum deneyelim bakalım, umarım diğerleri gibi 2-3 saatte bırakma kararı alınacak bir server değildir.
  •  cSilkroad Private Server 80 Cap [Only CH]

cSilkroad Private Server 80 Cap [Only CH]

Anılar =)

• bu kadar iyi oyun yapıpta gmlerin bu kadar çocukca davrandıkları başka bi platform görmedim.Çogu kez berbat oyun çocuk gmler olurken,
    burda iyi düzenlenmiş oyun ergen davranan gmler mevcut(yaşları önemli değil)

Oyunu siz yapmadınız birde bi oyun yapmış olduğunuzu düşünüyorumda tamamen şovenizm baş gösterirdi.
    Pm'e cevap verilmediğinde bile banlanabilen bi oyun falan olurdu galiba

Azcık rahat ve özgüven sahibi gm kadrosuna ihtiyaç var,sürekli küsüp topunu alıp giden çocuklara benzetiyorum.
    Ama sezarın hakkını vermek gerekirse işlerini iyi yapıyorlar.
    Davranışları oyunu çekilmez yapan kısmı.

"kendi forumumuzda oyuna eleştri getiremezsiniz" kısmını okuduktan sonra bu oyunu nasıl insanlar oynuyor diye düşündüm yazık ya

• Görüşlerinize saygı duyuyoruz. Bizi diğerlerinden farklı kılan beğenmediğiniz bir çok davranışımızdır.
  • güncel tutalım
  • Hocam hayırlı olsun

Up up.
  •  cSilkroad Private Server 80 Cap [Only CH]

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuB

Batu resimler şahane gerisi bahane:)

• Neden benim resmim yok Resimler şekill
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekonomisttt

Neden benim resmim yok Resimler şekill

Sen eziksin olm
  • up..
  • oyunu tavsiye ederim.up
  • bot varmı bu oyunda varsa adı ney bedava mı bot
  • Hocam hala dh den oyuncu varmı bu sw de varsa bende gelmek isterim
  • Eski sro günlerim aklıma geldi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.