Şimdi Ara

cSilkroad Private Server 80 Cap [Only CH]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 Günlük Beta Sona ermiştir.

Bir bSilkroad girişimi olan cSilkroad sadece Çin karakterlerden oluşmaktadır. 80 Cap olarak dizayn edilen serverımız orjinale en yakın vsro private server özelliğini taşımaktadır. Npc, skill, harita ve bir çok detay 80 cap'e uygun hale getirilmiştir. Neden cSilkroad? sorusunu kendinize sorduğunuzda referansımız olan bSilkroad'ı ziyaret etmenizi ve incelemenizi öneriyoruz. Şu anda 110 cap serverımız bSilkroad 700 oyuncu ile Türkiye'nin en kalabalık serverı ünvanını elinde tutmaktadır. Adaletli, bugsuz ve lagsiz bir server arayan 700+ oyuncu bizi tercih etti. cSilkroad 80 Cap serverımızda da bizi tercih edenler pişman olmayacaktır.

Server Özellikleri | Rateler

Exp Rate : x10
    P.Exp Rate: x11
    Gold Rate : x2
    Drop Rate : x4
    Job Rate: x4
    SOX Rate: x1
    Berserk : x1

Server Özellikleri | Oyun Özellikleri

Server Slot: 1000
    Level Cap: 80
    Skill Cap: 80
    Mastery Cap: 300
    Gear Cap: 8 Degree
    Weapon Cap: 8 Degree
    Irk: Sadece Çin / Chinese / CH
    Ülke: Sadece Türkiye
    Fortress War Sadece Jangan
    Fortress War Kayıt: Her Cuma
    Fortress War: Her Cumartesi Saat 22:00'da (Ramazan Özel)
    Academy Aktif
    Forgotten World kapalı
    Magic Pop: Aktif
    CTF: Aktif
    Silk: Var
    Bot: Serbest
    Client Sınırlaması: Her IP 3 Client açabilir!
    Haritalar Jangan - Donwhang - Hotan
    Job Rank ve Haftalık Job Rank: Var
    Unique Rank ve Unique Status: Var

Server Özellikleri | Diğer Özellikler

Başlangıç görevleri mevcut, 52 levele kadar sos silahlar alabileceksiniz.
    Başlangıç itemi Exp. Helperlar %100 performans ile üzerinde yazan değer kadar etkili olacak.
    Premium ve diğer exp. ve sp helperlar yine %100 performans ile çalışacak.
    Advanced Elixirler kaldırıldı.
    Dimension pillar kapalı.
    Purification pill bug çözüldü.
    Stonelar droptan kaldırıldı sadece tablet düşecek.
    Hotan Level sınırı getirildi 35 Lv. Academy için gerekliydi.
    Silah parlama efektleri eskisi gibi +3+4 beyaz, +5+6 pembe, +7+8 sarı, +9 ve üzeri mavi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bSilkroad -- 8 Ağustos 2012; 6:05:07 >

• Hayırlı olsun.Diğer bsilkroad sv nizde oynuyorum.. Aynı kalite ve sorunsuz oyunu 80 capta görüceğime eminim..
  • arkadaşlar fornaxta 66 glaveir 51 wizard saıtlır istiyenler mesaj yoluyla iletişim kurabilirler
  • cSilkroad BETA sona ermiş ve eksikler giderildikten sonra yeni rateleri ile hizmetinize açılmıştır. Denemden asla karar vermeyin.

Exp Rate : x10
    P.Exp Rate: x11
    Gold Rate : x2
    Drop Rate : x4
    Job Rate: x4
    SOX Rate: x1
    Berserk : x1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bSilkroad -- 12 Ağustos 2012; 4:36:58 >
  • 80 cap olarak sv gercekten kaliteli..Beta sürümünü oynadım 2 günde 80 ol sunları düz şeklinde değil.Ratelerin x10 olması gözünüze yüksek gözükmesin gercek x10 rateler diğer x10 svlerdede oynadım bu rateler ile 2 günde 80 olunurken burda 2 günde 1 lvl atlamayadım.Droplar düşük bırakın sox itemleri normal item bile zor düşüyor.GM arkadaslar yüksek lvlleri test etmemiz için beta sürümünde oynayanları event ile 8d yükseltti.2 saat 8d moblarda kastım 1 tane item yok..Orjinaline cok yakın bir 80cap zoru seven emek verip char kasmak isteyen arkadasları bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasalı. -- 6 Ağustos 2012; 11:54:28 >
  • Arkdaslar gelmenizi tavsiye ederim.Oyun sahiplerinin bu ikinci servırı birde 110 cap bsilkroad var.işi bilmeyen arkadaslar değil.
  • Arkadaşlar Açıkcası şuanda Silkroad oynayacaksanız - Yeniden başlayacaksanız Trend olan 80Cap ve Şuan bu konuda iddaalı JoySro ve Csilkroad 'ı tavsiye ederim Türk serverı olarak. Joysro Cok kalabalık ve girmesi zor oldugu icin ve sunları cıkaranlarla başa cıkamayacagınız icin daha en yüksek levelin 55 oldugu Csilkroad'ı tercih etmenizi Öneririm.. Oyuncu sayısı artıcak ve pişman olmayacaksınız ,, Ciddi anlamda uzun soluklu bir server
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Job Rank ve Haftalık Job Rank: Var
    Unique Rank ve Unique Status: Var

Ranklar ve unique status devreye girmiştir. Gelecek hafta ödüllü sisteme geçmeyi planlıyoruz.

Genel JobRank

Haftalık JobRank

Unique Rank

Unique Status

• Dh den 7-8 kişi oyunda ..Oyuna gelmek isteyen arkadaslar aşağıdadaki oyunculara pm atabilir.

Superman
    Mew
    BloodSeeker
    Akebande
    Pasali
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasalı.

Dh den 7-8 kişi oyunda ..Oyuna gelmek isteyen arkadaslar aşağıdadaki oyunculara pm atabilir.

Superman
    Mew
    BloodSeeker
    Akebande
    Pasali

Gökhan abi indiriyorum şuan yarın gelebilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akward MoménT

quote:

Orijinalden alıntı: Pasalı.

Dh den 7-8 kişi oyunda ..Oyuna gelmek isteyen arkadaslar aşağıdadaki oyunculara pm atabilir.

Superman
    Mew
    BloodSeeker
    Akebande
    Pasali

Gökhan abi indiriyorum şuan yarın gelebilirim :)

H.geldin Burak seni görmek güzel:) Gel güzel eğlenceli bir oyun oynayalım 80 capta eu suz..Server acılalı 4 gün oldu daha lvller 50-60 arası 80 olan yok rateler cok süper.Görüşmek üzere..
  • Bende başladım bakalım katkımız olsun buraya biraz duruma göre zengin edebilirim serveri :P

Nick:Raizen
  • Dh'nin eski üyeleri beni oyunda bulabilirler...
    Sevgiler,
    Adebanke
  • up
  • Arkadaşımla gelmeyi düşünüyoruz
  • Magic pop aktif denmiş sun itemler magic pop da ekliyse kötü..
  • Oyunda image code var kasması zaten oldukça zor..Bot DC olunca giremeyecek..Sabit bir karakter girilse daha iyi olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

Oyunda image code var kasması zaten oldukça zor..Bot DC olunca giremeyecek..Sabit bir karakter girilse daha iyi olmaz mı?

Merhaba Yaşar hoş geldin..Pm atmışın oyundan afk oldum tv de dizi seyrediyordum kusura bakma pmni gec gördüm..Şuan pc başındayım gelirsen muhakkak pmni bekliyorum.dc olayı cok olan bir durum değil...

Bana ulaşamasan bile oyunda aşağıda belirtmiş olduğum arkadaslara uğlaşırsan yardımcı olurlar.Dhden arkadaslar.

Superman
    BloodSeeker
    Adebanke
    Mew
    Okeanos
    Pasali
    Kyoto
    Kratos
  • İsro yu arayanlar için birebir...

Dh ekibi sağlam. Gelmek isteyene yardımcı olabilirim. Pm Okeanos
  • şeytan dürtüklüyor boşver çalışmayı felan zaten ösym ters köşe yapmış salla sınavı gir csro ya diye
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.