Şimdi Ara

CSR2 Türkiye Crew (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
965
Cevap
23
Favori
63.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efsanekell

Cok soru sordum da her arabayi fullemek gerekiyo mu araba fiyatlarına baktim da fulleyince alamiyom. Suan t1 deyim ama oyun yuzunden gunde 2 kere sarj ediyorum :). Bide online da bazen oyundan atiyor sizdede oluyo mu telefon lg g3. Kusura bakmayin cok soru sordum:(

Hocam öncelikle hikaye modunu tamamlamak için her seviyeden bir aracı full hale getirmek mantıklı...
    Sonra zaten bütün araçlarını full hale getiriyorsun...
    Oyun şarjı çok çabuk bitiriyor...

İOS´a gelen güncelleme sonrası atma olayı azaldı, yakında android´e de gelecektir...

• 1.9.2. güncellemesi sonucu T5 araçların en iyi süreleri...

CSR2 Türkiye Crew
  • Selamın aleyküm

Kardeş bir sorum olacak.

Bu level olayı hakkında bilgi verirmisin, level yükseltmek oyuna katkı sağlarmı, 5 . bölgedeyim arabam aventator lp 700-4 *** son parçalar kutudan çıkmadığı için son bölgeyi bitiremedim, bu konuda yardımı olurmu acaba , KOLAY GELSİN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş kusura bakma kafanı şişiyormuşum gibi oluyorda akıl danışacaktım. Gümüş anahtardan yeni *** fer. 488 çıktı ama daha öncesinde parayla f12 berniletta satın aldım, ikisinida yükseltecem sonuçta ama yan parçaları hangisine takıyım onda kararsızım benim için hangisi daha iyi olur biliyorsan paylaşırmısın. Buarada eğerki fazla üye göz çıkartmaz dersen benim adım Resim eklemeye çalıştım ama beceremedim sanırım, granitecarp37948

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolfsergeant

Selamın aleyküm

Kardeş bir sorum olacak.

Bu level olayı hakkında bilgi verirmisin, level yükseltmek oyuna katkı sağlarmı, 5 . bölgedeyim arabam aventator lp 700-4 *** son parçalar kutudan çıkmadığı için son bölgeyi bitiremedim, bu konuda yardımı olurmu acaba , KOLAY GELSİN

Aleyküm Selam Hocam...

Level yükseltmen oyuna verdiği ödüller dışında birşey kazandırmıyor...
    Zaten sen yarıştıkça, araç satın aldıkça yada yükseltmeler yaptıkça seviyene katkı sağlıyor...
  • quote:

Kardeş kusura bakma kafanı şişiyormuşum gibi oluyorda akıl danışacaktım. Gümüş anahtardan yeni *** fer. 488 çıktı ama daha öncesinde parayla f12 berniletta satın aldım, ikisinida yükseltecem sonuçta ama yan parçaları hangisine takıyım onda kararsızım benim için hangisi daha iyi olur biliyorsan paylaşırmısın. Buarada eğerki fazla üye göz çıkartmaz dersen benim adım Resim eklemeye çalıştım ama beceremedim sanırım, granitecarp37948

Hocam yıldızsız araçlara para ve zaman harcama derim...
    T5 Boss Car için 11.958 sürenin altında bi derece yapmalısın...
    Bence acele etme Boss Car için...
    Günlük turnuvaları, Goal´leri tamamlamaya çalış...
    Birde paran varsa düzenli olarak F12 alıp parçalarsan yedek parça sorunun olmaz...
    Yada Avendator için Huracan alıp-parçalayabilirsin...
    Live Race içinde, stock (ilk geldiği hali ile, hiç değişiklik yapılmamış hali) T4 ile sanal yarışçılar ile yarışarak galibiyetler alabilirsin...

• Teşekkür ederim kardeşim sağol , günlük yarışlarda bir problem yokta şu live race oyunları canımı sıkıyor en son kazandığım halde farklı bir yazı çıktı galibiyeti vermedi. bende iyice soğudum açıkçası tekrardan TEŞEKKÜR EDERİM KOLAY GELSİN

• quote:

Teşekkür ederim kardeşim sağol , günlük yarışlarda bir problem yokta şu live race oyunları canımı sıkıyor en son kazandığım halde farklı bir yazı çıktı galibiyeti vermedi. bende iyice soğudum açıkçası tekrardan TEŞEKKÜR EDERİM KOLAY GELSİN

bende bi ara bırakmıştım Live Race olayını, çözdükçe oyunu asıl olayın Live Race olduğunu anlıyorsun...
    Bazen bağlantı sorunları sebebiyle yada kazan/kaybet stratejisi sebebiyle oyun bilerek kaybettiğine inanırsa oyunu geçersiz sayıyor...
    Hocam sana tavsiyem sanal yarışçılar ile yarışman, T4 Corvette Z06 varsa update yapmadan Live Race yap %90 sanal yarışçı geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSR2 -- 15 Şubat 2017; 17:21:10 >

• Kardeşim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim , T5' de söylediğin süreyi bekledim ve kazandım . diğer bölüme geçtim angel's challenge bölümüne, dediğin araçtada yok hocam anahtarlarda pek şansım tutmuyor, zaten bulunduğum crew resmen yatıyorlar hocam yabancı oldukları için bişeyde yazamıyorum sizde bir kişilik boşluk yok sanırım olsun yinede eline diline sağlık yeni bölüm hakkında verebileceğin bilgileri bekliyorum

• Öncelikle iyi akşamlar diliyorum

Bende yeni başladım crew'ınızda katılmak isterim

Oyun içi nick Endru12352

• quote:

Kardeşim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim , T5' de söylediğin süreyi bekledim ve kazandım . diğer bölüme geçtim angel's challenge bölümüne, dediğin araçtada yok hocam anahtarlarda pek şansım tutmuyor, zaten bulunduğum crew resmen yatıyorlar hocam yabancı oldukları için bişeyde yazamıyorum sizde bir kişilik boşluk yok sanırım olsun yinede eline diline sağlık yeni bölüm hakkında verebileceğin bilgileri bekliyorum

Ne demek Hocam...
    Anahtarları biriktirerek açmayı dene Hocam...
    Özellikle yeni sezon başladığında (Perşembe günü başlıyor) Cuma 11:00´de Prestige Cup aracı belli olunca şansını deneyebilirsin (gümüş anahtar) yada 13:00´de Donna´nın uyarısı ile 'Visit Donna' diyerek gümüş anahtarı aç...
    Yeni hikaye modu için Boss Car süreleri...

T1 - Honda Civic ; geçmeniz gereken süre 12.3 saniye...
    T2 - Range Rover Evoque ; geçmeniz gereken süre 11.0 saniye...
    T3 - Lb M4 ; geçmeniz gereken süre 10.0 saniye...
    T4 - GTR Nismo R35 ; geçmeniz gereken süre 13.4 saniye...
    T5 - GTA Spano ; geçmeniz gereken süre 11.1 saniye...

Crew için ben sana özel mesaj atayım Hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: canmemed

Öncelikle iyi akşamlar diliyorum

Bende yeni başladım crew'ınızda katılmak isterim

Oyun içi nick Endru12352

Hocam; özel mesaj gönderdim...
  • Oyuna yeni gelen güncelleme ile araçların süreleri değişmiş, Tune ayarlarına bakmanızı ısrarla öneriyorum...
    Örnek vermek gerekirse; T3´ün kralı Corvette Stingray, dökülüyor resmen...

CSR2 Türkiye Crew
  • İlk bölümdeki son boss'u 3 defa yendikten sonra arabası için birdaha kapışma gleiyor ya onu ben yenildim bir daha gelir mi o ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper344

İlk bölümdeki son boss'u 3 defa yendikten sonra arabası için birdaha kapışma gleiyor ya onu ben yenildim bir daha gelir mi o ?

Maalesef Hocam, Boss Car yarışları tek seferlik...
    Bu nedenle Boss Car süresinin 0.3 saniye daha iyisini yapar duruma gelmeden Boss Car yarışına girmemek mantıklı...
  • Viper344 V kullanıcısına yanıt
    Boss Car süreleri...

T1 Boss : KJ’s Toyota 86 Rocket Bunny 13.391
    T2 Boss : Ashleigh’s Mercedes-Benz CLA 45 AMG Shooting Brake 12.016
    T3 Boss : Kurtz’s Ford Mustang HPE750 10.589
    T4 Boss : Victor’s Jaguar Project 7 14.179
    T5 Boss : Shax’s Koenigsegg Agera R 11.958
  • Selamun aleykum. 1 haftaya yakın süredir oynuyorum

Garajımda yıldızlı olarak Mustang Premium GT ** ve Dodge Viper*** var

Elimden geldiğince oyuna girmeye çalışıyorum crewiniz de yeriniz varsa beni de alır mısınız

Oyundaki ismim BARON

• Sadece T5 in son boss yarışı kaldı onuda geçemiyorum. Para biriktirip 5 milyon gibi bi rakamda yeni turnuvaların açıldıgı gibi bişey okumuştum biryerde doğru mudur acaba ?
  • CSR2 kullanıcısına yanıt
    Lisans nasıl alınıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agodea

Selamun aleykum. 1 haftaya yakın süredir oynuyorum

Garajımda yıldızlı olarak Mustang Premium GT ** ve Dodge Viper*** var

Elimden geldiğince oyuna girmeye çalışıyorum crewiniz de yeriniz varsa beni de alır mısınız

Oyundaki ismim BARON

Aleyküm Selam Hocam...
    Özel mesaj gönderdim...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.