Şimdi Ara

CSR2 Türkiye Crew (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
965
Cevap
23
Favori
63.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: w_ashburn

Sadece T5 in son boss yarışı kaldı onuda geçemiyorum. Para biriktirip 5 milyon gibi bi rakamda yeni turnuvaların açıldıgı gibi bişey okumuştum biryerde doğru mudur acaba ?

Hocam T5 Boss Car için 11.958´in altına inmen gerekiyor...
    Bence acele etme, gerekli yükseltmeleri (fusion, upgrae, tune) yap ve aracı garaja çek...
    hikaye modunu bitirdikten sonra, Elite Lisans alarak yeni bir hikaye moduna geçiyorsun...
    Lisans sınavına girebilmen için 5 milyon gerekiyor, sonrasında tüm Tier´ler için birer araçla yarışarak geçmen gereken süreler olacak...
    Bu bölüme en iyi araçların girme, çnkü hikaye modunda bu araçları kullanamayacaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfsergeant

Teşekkür ederim

Kardeş bu crew olayında zorunlu olarak birini seçtim aslında ne seçtiğimi bile bilmiyordum oyunun acemisiyim. Şuanki crew hem yabancı hemde puan dağılımdan da onlıyorumki aktif oynayan yok, takım puanı çok düşük, bu crewden ayrılsam crewsiz oyunu devam ettiremem heralde

Yanlış anlamadıysam öylemi?

Hocam Crew´siz bir anlamı yok gibi, istersen tavsiye edebileceğim türk ekipleri olabilir...
  • Merhabalar,
    Benim Crew im ilk 500 ü zorluyor ancak hepsi yabancı olduğu için anlaşmak zor oluyor bende sezonda 1000k yı zorluyorum bazen geçiyorum ilk 500 e girebilen bir crew öneriniz varmı sezon bittikten sonra değiştirmek istiyorum. oyundaki ismin ETI
  • selam bu race void veya race abandoned ile elimden kurtulanlar nasıl yapıyorlar bir bilgi varmı.
  • CSR2 kullanıcısına yanıt
    Hikaye modundan kastınız Ladder ise t4 de 1 t5 de 2 tane kaldı geçemiyorum. Birde söyledim t5 in 3. ve son boss yarışı kaldı. Bunlar bitmeden olmuyor mu ?
  • Bende oyuna başlayalı 10 gün oldu ve rank 54 oldum deli gibi oynuyorum. Yabancı bir crew deyim varsa yeriniz bende gelmek isterim burası aktif bir crew ama üst sıraları zorlayacak gibi değil en yüksek puan bende tahminim bir sezonda 1 ilk etapta bir milyon yapabilirim ... İsmim turkishboy eğer crew varsa eskisinden çıkarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonereti

Merhabalar,
    Benim Crew im ilk 500 ü zorluyor ancak hepsi yabancı olduğu için anlaşmak zor oluyor bende sezonda 1000k yı zorluyorum bazen geçiyorum ilk 500 e girebilen bir crew öneriniz varmı sezon bittikten sonra değiştirmek istiyorum. oyundaki ismin ETI

Özel mesaj gönderdim Hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: B3N3T0

selam bu race void veya race abandoned ile elimden kurtulanlar nasıl yapıyorlar bir bilgi varmı.

Hocam bu olayı çözebilmiş değilim henüz, bazen sanal yarışçılarla yarışırken de oluyor...
    Bazen ben kaybettiğimde de oluyor...
  • quote:

Hikaye modundan kastınız Ladder ise t4 de 1 t5 de 2 tane kaldı geçemiyorum. Birde söyledim t5 in 3. ve son boss yarışı kaldı. Bunlar bitmeden olmuyor mu ?

yok hocam Ladder farklı bir yarış türü, hikaye modu dediğim T5 boss yarışının olduğu bölüm.
    T5´i bitirmeniz gerekiyor, yoksa yeni hikaye modu açılmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tszl

Bende oyuna başlayalı 10 gün oldu ve rank 54 oldum deli gibi oynuyorum. Yabancı bir crew deyim varsa yeriniz bende gelmek isterim burası aktif bir crew ama üst sıraları zorlayacak gibi değil en yüksek puan bende tahminim bir sezonda 1 ilk etapta bir milyon yapabilirim ... İsmim turkishboy eğer crew varsa eskisinden çıkarım...

Özel mesaj gönderdim Hocam...
  • CSR2 kullanıcısına yanıt
    Sezon bittikten sonra o saate kadar oyunu açmamak mı gerekiyor acaba ?
    Birde crew de yer varsa bende gelebilirim
  • Suan bende Viper GTS*** var stage 6 olarak sadece Intake mevcut. T4 boss car yarısını kazanmam için süreyi yaklaşık 0.7 daha indirmem gerek ve zor gibi duruyor yani parça çıkmıyor bir türlü. T4 boss car çok önemli degil ise parayı alıp geçeyim mi yoksai parça çıkması için beklemem mi daha mantıklı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agodea

Suan bende Viper GTS*** var stage 6 olarak sadece Intake mevcut. T4 boss car yarısını kazanmam için süreyi yaklaşık 0.7 daha indirmem gerek ve zor gibi duruyor yani parça çıkmıyor bir türlü. T4 boss car çok önemli degil ise parayı alıp geçeyim mi yoksai parça çıkması için beklemem mi daha mantıklı olur

Hocam fusion´lar Stage6´lardan daha önemli, parayla ilgili sorunun yoksa Viper satın alıp strip´leyerek Viper ***´ı full hale getirebilirsin...
    Bence Boss car´ları almaya çalış, bunlar özel araçlar ve sadece tek bir şansın var...
    Birde T4´de kazandığın Boss Car ile T5´de epey ilerleyebilirsin...
    Bence sabırlı olup, aracı garaja çekmelisin...
    T5 Boss Car için 2-3 hafta beklemiştim...

• quote:

Sezon bittikten sonra o saate kadar oyunu açmamak mı gerekiyor acaba ?
    Birde crew de yer varsa bende gelebilirim

Yok Hocam normal şekilde oyunu oynuyoruz, belirtiğim saatte oyun ekranı ek bir pencere şeklinde Donna´nın uyarısı gelecek "Visit Donna" diyerek gümüş anahtar açıyoruz...
    2-3 tane açabiliriz...

Crew için de; özel mesaj gönderdim Hocam...

• CSR2 Türkiye Crew

CSR2 Türkiye Crew

• 700_4 'ü angel T5 i için yükseltirken 610-4 geldi şimdi onu yükseltmeye çalışıyorum, T5 teki car'ı almak için kafaya taktım, verdiğin oranı bulanakadar bekliyicem. Birde kardeş senin tel'de cantlar değişiyormu? Kolay gelsin

• CSR2 Türkiye Crew

• Benm arabalar strip olmuyo yardım edebilcek varmı

• Dostum büyük ihtimalle elindeki para yetersiz olduğundan dolayıdır. Strip'değinde arabanın grubuna göre para ödemen gerekiyor. Öyle bir dene

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolfsergeant

700_4 'ü angel T5 i için yükseltirken 610-4 geldi şimdi onu yükseltmeye çalışıyorum, T5 teki car'ı almak için kafaya taktım, verdiğin oranı bulanakadar bekliyicem. Birde kardeş senin tel'de cantlar değişiyormu? Kolay gelsin

sabırlı olup aracı almak mantıklı Hocam...
    Jantlar değişmiyor maalesef...
    Sana da kolay gelsin...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.