Şimdi Ara

CSR2 Türkiye Crew (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
965
Cevap
23
Favori
63.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lopkop

Benm arabalar strip olmuyo yardım edebilcek varmı

fusion taktınsa sökmek için Altın ve Para istiyor Hocam...
    eğer yeterli değilse strip yapmıyor...
  • Hocam yeni güncelleme gelmişti arabayı mahvetmişler araba bir anda düştü 10.970 lere kadar indirmiştim şimdi bütün parçalar hava uçtu 62/110 ken 38/110 a kadar düşmüş kafayı yiycem böyle birşey mümkün olabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 750sv lambomun 1260 evo puanı 750ye düştü, nasıl güncelleme bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • T2 Exige 360 10,214sn ile geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna gelen güncelleme sorunlu yakında yeni güncelleme gelecektir. eğer güncelleme yapmadıysanız acele etmeyin
  • Yeni sezon sorunlu başladı. Aynı fusion partları taktırıp taktırıp duruyor. Birde her seferinde para alıyor :)

Ne yapmak gerek bilemedim. Birde her gün gümüş anahtarlardan ford fiesta çıkmasından gına geldi. Bizim Güzel arabalarımız olmasın mı yani :)

50 tane audi parçaladım istediğim 3-4 parçadan da hiç biri gelmedi T4 tempestin son yarışını bir türlü geçemiyorum.
  • CSR2 kullanıcısına yanıt
    Davet hala gelmedi üstad
  • ashleigh@s camaro zl1 13.007 sn ile geldi
  • Başlarım böyle güncellemeye. Fulledigim iki araba sıfırladı. Live için yaptıgım fusionlar hep gitti. 1200 lerde olan araç 600 e düştü

• Oyundaki ismim zeMRez crewde yer varsa jatılmak isterim yeni başlafım ama kasıyoruz

• Hayırlı olsun. Oyunun içine ettiler son güncellemeyle. Bütün yarıştığım arabalar birbir sıfırlanıyor
  • Larry's Challenge için Lykan ile seriye başladım fakat yeni güncelleme sonrası hata mı yaptım bilmiyorum. Son videolarda 11 sn'nin altına inmek gerekiyordu.

Lykan için Tune nasıl olmalı yoksa yol yakınken farklı bir araba ile mi devam etmeliyim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Lamborghini 750 sv 1200 küsür evo puan güncelleme sonrası sıfırlandı, 6. upgrade' ler dahil. O kadar emek boşa :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfsergeant

Hocam yeni güncelleme gelmişti arabayı mahvetmişler araba bir anda düştü 10.970 lere kadar indirmiştim şimdi bütün parçalar hava uçtu 62/110 ken 38/110 a kadar düşmüş kafayı yiycem böyle birşey mümkün olabilirmi

yeni güncelleme de Fena gümledi oyun, bakalım kurtarabilecekler mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: B3N3T0

T2 Exige 360 10,214sn ile geldi.

Yeni Boss Car süreleri...

T1: 12.304
    T2: 10.214
    T3: 9.368
    T4: 12.991
    T5: 10.686
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbke

oyuna gelen güncelleme sorunlu yakında yeni güncelleme gelecektir. eğer güncelleme yapmadıysanız acele etmeyin

çok haklısın Üstat...
    sabırlı olmak gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tszl

Yeni sezon sorunlu başladı. Aynı fusion partları taktırıp taktırıp duruyor. Birde her seferinde para alıyor :)

Ne yapmak gerek bilemedim. Birde her gün gümüş anahtarlardan ford fiesta çıkmasından gına geldi. Bizim Güzel arabalarımız olmasın mı yani :)

50 tane audi parçaladım istediğim 3-4 parçadan da hiç biri gelmedi T4 tempestin son yarışını bir türlü geçemiyorum.

Arkadaşlar oyun resmi facebook hesabında duyuru yapmış, giden parçaların geri gelmesi gibi birşey olmayacakmış...
    Kaybolan parçalar için Support´tan bildirim gönderin Muhakkak...
    Ekran görüntüsü alıp önce-sonra yapabilirseniz daha iyi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSR2 -- 10 Mart 2017; 22:55:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeMRez

Oyundaki ismim zeMRez crewde yer varsa jatılmak isterim yeni başlafım ama kasıyoruz

özel mesaj gönderdim hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyyankees

Lamborghini 750 sv 1200 küsür evo puan güncelleme sonrası sıfırlandı, 6. upgrade' ler dahil. O kadar emek boşa :(

Stock araçlar ile yarışmanızı öneriyorum, bir iki araç seçin onlar dışında ki araçlara dokunmayın derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nawt12

Larry's Challenge için Lykan ile seriye başladım fakat yeni güncelleme sonrası hata mı yaptım bilmiyorum. Son videolarda 11 sn'nin altına inmek gerekiyordu.

Lykan için Tune nasıl olmalı yoksa yol yakınken farklı bir araba ile mi devam etmeliyim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Hocam araçların Tune olayı, fusion ve stage6 sayısına göre çok değişiyor...
    Benim ayarım sende tutmaz...
    Larry GTA için 11.091´den daha iyi bi süre yapman lazım, araç fark etmez önemli olan sürenin altına inebilmek...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.