Şimdi Ara

CSR2 Türkiye Crew (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
965
Cevap
23
Favori
63.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar. Sıfırdan başlayanlara ne tavsiye edersiniz? Nasıl bir gelişim içerisinde olalım ve her tierda hangi araçları alalım?(oyun parası olanlar yazarsanız sevinirim) mesela tier 1 de mini yi alıp full upgrade yapmak mantıklımı? Benim daha önceki yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla her tier dan 1 aracı full upgrade yapmamız lazım. Doğru mu anlamışım? :D
  • Merhabalar hocam,

Csr oyununu uzun süredir oynuyorum 1. Oyundan aldığım keyif 2. Oyunla birlikte ikiye katlandı zevkle ve severek oynamayı sürdürüyorum. Fakat katıldığım bütün crewlerde hep bir disiplin sorunu ile karşılaştım bir sezonda çok iyi giderken diğer sezonda üyelerin salması sonucu hep hevesim kursağımda kaldı, sizden ricam beni davet etmeniz kullanıcı adım Jesus ama ben yine de bulamazsınız diye profile ıd mi atabilirim özelden eğer isterseniz.

Şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar 👍🏼

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün donna cıkmadı yinede basayımmı anahtar

• Dostum yazdım özelden bi bakarsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: StackOverflow

Arkadaşlar. Sıfırdan başlayanlara ne tavsiye edersiniz? Nasıl bir gelişim içerisinde olalım ve her tierda hangi araçları alalım?(oyun parası olanlar yazarsanız sevinirim) mesela tier 1 de mini yi alıp full upgrade yapmak mantıklımı? Benim daha önceki yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla her tier dan 1 aracı full upgrade yapmamız lazım. Doğru mu anlamışım? :D

Hocam T1 için Golf mantıklı şu an için...
    T2 için BMW M235i (altının yeterse Scirocco)
    T3 için BMW M4
    T4 için Aston Martin Vanquish
    T5 için Lamborghini Huracan

bunlar bu ara en iyi tercihler, yeni gelen güncelleme ile araçların durumları değişebiliyor...
    her tier´de bir aracı full´leyerek Boss Car yarışına girmelisin...

T1 Boss : KJ’s Toyota 86 Rocket Bunny 13.391
    T2 Boss : Ashleigh’s Mercedes-Benz CLA 45 AMG Shooting Brake 12.016
    T3 Boss : Kurtz’s Ford Mustang HPE750 10.589
    T4 Boss : Victor’s Jaguar Project 7 14.179
    T5 Boss : Shax’s Koenigsegg Agera R 11.958

aracın ne olduğu yada update´leri önemli değil, sürenin altına inebiliyorsan şansını deneyebilirsin.
    Bol Şans.

Son bir bilgi, yıldızsız araçlara para ve zaman harcama, ama o tier´e ait aracın yoksa tavsiye ettiklerimi alabilirsin. Eğer yıldızlı çıktı ise o aracı geliştir, verdiğim sürelerin 0.2-0.3 saniye altında dereceler yapmaya başladığında Boss Car yarışına gir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jesustheillest

Merhabalar hocam,

Csr oyununu uzun süredir oynuyorum 1. Oyundan aldığım keyif 2. Oyunla birlikte ikiye katlandı zevkle ve severek oynamayı sürdürüyorum. Fakat katıldığım bütün crewlerde hep bir disiplin sorunu ile karşılaştım bir sezonda çok iyi giderken diğer sezonda üyelerin salması sonucu hep hevesim kursağımda kaldı, sizden ricam beni davet etmeniz kullanıcı adım Jesus ama ben yine de bulamazsınız diye profile ıd mi atabilirim özelden eğer isterseniz.

Şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar 👍🏼

Özel mesaj gönderdim hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: w_ashburn

Bugün donna cıkmadı yinede basayımmı anahtar

özel mesaj gönderdim hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: okka35

Dostum yazdım özelden bi bakarsan

Hocam birşey gelmemiş ama, ben özel mesaj gönderiyorum sana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSR2

quote:

Orijinalden alıntı: nawt12

Larry's Challenge için Lykan ile seriye başladım fakat yeni güncelleme sonrası hata mı yaptım bilmiyorum. Son videolarda 11 sn'nin altına inmek gerekiyordu.

Lykan için Tune nasıl olmalı yoksa yol yakınken farklı bir araba ile mi devam etmeliyim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Hocam araçların Tune olayı, fusion ve stage6 sayısına göre çok değişiyor...
    Benim ayarım sende tutmaz...
    Larry GTA için 11.091´den daha iyi bi süre yapman lazım, araç fark etmez önemli olan sürenin altına inebilmek...

Geçenler araç tavsiye edebilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam live raceye giriyorum yarışıyorum sıkıntı yok yarış bitimi hata veriyor yarışı iptal ediyor internetim de var zaten olmasa yarış sayfasını bile açmaz. Dün gece bayağı oynadım problem olmadı bugün sabah da öyle son güncellemeyi yaptım arıza yarattı oyunu silip tekrar yükledim hala düzelmedi yardımcı olabilir misiniz?
    CSR2 Türkiye Crew

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rencuz.ali -- 11 Mart 2017; 16:13:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rencuz.ali

Hocam live raceye giriyorum yarışıyorum sıkıntı yok yarış bitimi hata veriyor yarışı iptal ediyor internetim de var zaten olmasa yarış sayfasını bile açmaz. Dün gece bayağı oynadım problem olmadı bugün sabah da öyle son güncellemeyi yaptım arıza yarattı oyunu silip tekrar yükledim hala düzelmedi yardımcı olabilir misiniz?
    CSR2 Türkiye Crew

Hocam son update´nin problemi Live Race´da kazanırsanız "Void" oluyor yarış ve geçersiz sayılıyor...
    Durum herkeste aynı, yakında bir güncelleme daha gelecektir...
    Sanal yarışçılar ile yarışırsanız problem olmuyor ama tavsiye ederim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CSR2

quote:

Larry's Challenge için Lykan ile seriye başladım fakat yeni güncelleme sonrası hata mı yaptım bilmiyorum. Son videolarda 11 sn'nin altına inmek gerekiyordu.

Lykan için Tune nasıl olmalı yoksa yol yakınken farklı bir araba ile mi devam etmeliyim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Hocam araçların Tune olayı, fusion ve stage6 sayısına göre çok değişiyor...
    Benim ayarım sende tutmaz...
    Larry GTA için 11.091´den daha iyi bi süre yapman lazım, araç fark etmez önemli olan sürenin altına inebilmek...

Geçenler araç tavsiye edebilir mi?

Hocam elinde olan T5´lerin hepsi 11 saniyenin altına iner zaten...
    Ama fusion ve S6 ne kadar fazla ise o aracı geliştirmeye yönelebilirsin...
    Hiç olmadı, para sıkıntımda yok dersen Huracan yada F12 alıp Strip´leyerek gerekli parçalara ulaşabilirsin...
    Umarım anlatabildim...

• CSR2 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam rahatladım şimdi Adamsın!

• quote:

Orijinalden alıntı: rencuz.ali

Eyvallah hocam rahatladım şimdi Adamsın!

Sağolasın Hocam, elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum...

Hocam aynı sıkıntı bndede var yarısı yapıyorm ama bitince hata veriyo güncellemeden kaynaklı bana kalırsa

Valla verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopkop

Hocam aynı sıkıntı bndede var yarısı yapıyorm ama bitince hata veriyo güncellemeden kaynaklı bana kalırsa

1.10.2 güncellemesi ile android'de sorun çözülmüş gibi görünüyor, yakında ios'a da gelecektir...

Bugün yarın çözülecektir...

• quote:

Orijinalden alıntı: StackOverflow

Valla verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.

Hocam bilgi paylaştıkça güzel...

Birde oyunda ki Türk gücünü arttırmak da önemli tabii ki...

😉😉

• quote:

Orijinalden alıntı: Lopkop

CSR2 Türkiye Crew

tüm Boss Car´lar için geçmeniz gereken süreler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSR2 -- 12 Mart 2017; 20:25:43 >
    Daha önce support ile yazıştım. Dediğiniz gibi 1.10.2 güncellemesinde sorunun giderileceği belirtilmişti. Ancak güncelleme sonrası oyunu restart yapmama rağmen benim araçta fusion part ve stage 6 upgrades lerde değişiklik olmamış. Sadece 24 saat içerisinde cash ve bronze key verileceğini belirtmişlerdi, onlar gelmiş. Ağzımıza biraz bal sürdüler yani :)
    Bir kez daha durumu açıklayan mail yazdık, bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.