Şimdi Ara

CSR2 Türkiye Crew (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
965
Cevap
23
Favori
63.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CSR2

quote:

Orijinalden alıntı: SchmeireZZ

quote:

quote:

CSR2 Hocam en sonki konuşmamızdan sonraki gelişimim garajı büyüttüm 5 araba elit oldu rank 37 oldum. Şu anda the tempest'a yoğunlaştım. Şu an bir günlük bonustan burde live match ile silver key kasabiliyorum. Sağlam bir crew olsa daha hızlı gelişeceğim benim gibi aktif olup sağlam crew arayan varsa benimle iletişime geçsin. Iyi oyunlar

Tempest´te boss car´ları muhakkak al...
    boss süreleri var konunun içinde...

Hocam süper nitro al diyo oda pahalı yoksa adam uçuyor gidiyor yani diyorsun ki arabanı ona göre hazırla öyle yarışa gir çunki geri dönüşü yok ?

Evet hocam aynen öyle...
    Boss car süresinin 0.3 saniye altında süre yapmadan girme boss car yarışına...
    Fusion parçalar ve Tune araç süresini çok etkiliyor...

Hocam parçayı çıkartmak çok zor dünya kadar araba var :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

CSR2 Hocam en sonki konuşmamızdan sonraki gelişimim garajı büyüttüm 5 araba elit oldu rank 37 oldum. Şu anda the tempest'a yoğunlaştım. Şu an bir günlük bonustan burde live match ile silver key kasabiliyorum. Sağlam bir crew olsa daha hızlı gelişeceğim benim gibi aktif olup sağlam crew arayan varsa benimle iletişime geçsin. Iyi oyunlar

Tempest´te boss car´ları muhakkak al...
    boss süreleri var konunun içinde...

Hocam süper nitro al diyo oda pahalı yoksa adam uçuyor gidiyor yani diyorsun ki arabanı ona göre hazırla öyle yarışa gir çunki geri dönüşü yok ?

Evet hocam aynen öyle...
    Boss car süresinin 0.3 saniye altında süre yapmadan girme boss car yarışına...
    Fusion parçalar ve Tune araç süresini çok etkiliyor...

Hocam parçayı çıkartmak çok zor dünya kadar araba var :(

Satın alınabilen araçları (Huracan, F12, Audi TT, Nissan GT-R, ...vb) alıp, bunları strip´leyerek fusion ve S6 parça elde edebilirsin...

• Elimde gt premium vardı az önce gt premium 2 yıldız araba verdi bana. Hangi arabayı strip etmem lazım. Yeni geleni edersem yıldızlar gider mi

• CSR2 kullanıcısına yanıt
    İyi bari ya Elite 2 olacam zaten para topladığım an başlıyorum time trial e.

• CSR2 Hocamla güzel bir görüntü :D (Hellcat benim)

CSR2 Türkiye Crew

• quote:

Orijinalden alıntı: kozcivan

Elimde gt premium vardı az önce gt premium 2 yıldız araba verdi bana. Hangi arabayı strip etmem lazım. Yeni geleni edersem yıldızlar gider mi

Yıldızlar gider Hocam...
    Yıldızsız olanı strip'lemek mantıklı...
    Yalnız altın isterse strip'lemek için dursun kenarda, strip'leme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo17_fb

İyi bari ya Elite 2 olacam zaten para topladığım an başlıyorum time trial e.

Başarılar Hocam...
    Boss Carları muhakkak al...

• quote:

CSR2 Hocamla güzel bir görüntü :D (Hellcat benim)

CSR2 Türkiye Crew

Çok da Yakışıklı çıkmışım...

• quote:

quote:

CSR2 Türkiye Crew

LaF ateş ediyo :D

• Herkese merhaba,

Oyunu yaklaşık 3 aydır 2 hesaptan aynı anda oynuyorum. Hesaplarımın biri 95 diğeri 55 rank. İki hesaptan toplam 2milyon rp kazanıyorum bir sezonda. Dün yeni bir crew oluşturdum, aktif oynayacak kullanıcalara ihtiyacım var. Katılmayı düşünürseniz mesaj atmanız yeterli.

Crew ismi: damp3r
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnbkkl

quote:

quote:

CSR2 Türkiye Crew

LaF ateş ediyo :D

• quote:

Orijinalden alıntı: artem1sbjk

Herkese merhaba,

Oyunu yaklaşık 3 aydır 2 hesaptan aynı anda oynuyorum. Hesaplarımın biri 95 diğeri 55 rank. İki hesaptan toplam 2milyon rp kazanıyorum bir sezonda. Dün yeni bir crew oluşturdum, aktif oynayacak kullanıcalara ihtiyacım var. Katılmayı düşünürseniz mesaj atmanız yeterli.

Crew ismi: damp3r

Özel mesaj gönderdim Hocam...
  • Güncel Tune ve Süreler...

CSR2 Türkiye Crew
  • iyi akşamlar.

sıfırdan başlayıp günde kaç saat oynarsak 1-2 ayda (? süreyi tahmini yazıyorum) güzel hesap denebilecek kıvama geliriz ?

soru daha net olacaksa kısa sürede sağlam olabilmek için günde kaç saat ayırmamız gerekli oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

iyi akşamlar.

sıfırdan başlayıp günde kaç saat oynarsak 1-2 ayda (? süreyi tahmini yazıyorum) güzel hesap denebilecek kıvama geliriz ?

soru daha net olacaksa kısa sürede sağlam olabilmek için günde kaç saat ayırmamız gerekli oyuna

önce iyi bir crew bulmalısın...

Günlük 3 saat yeterli olur sanırım...
    İyi bir T5 aracı çıkartırsan, Live Race´da boy gösterip daha çabuk olgunlaşabilirsin...
    biraz şans işi...

• Arkadaslar ben F12Berlinetta almıstım yedek parca için, tam paröalarken oyun kapandı, hem araba gitti hemde parcalar gelmemişti oyunu açtıgımda. Nasıl cözebilirim bilen yada başına gelen var mı daha önceden ?
  • Merhabalar,

CSR ISTANBUL diye bir crew var.bilen var mı? bir ara girmek için request atmıştım ama kısa bir zaman sonra aktif iyi bir başka crewe girmiş bulundum.sonradan cevap geldi ancak şimdiki crew de iyi olduğu için devam ediyorum ancak Türk olduğu için yine de girmek isterim.eğer ki crew cup car a sahipsem sezonda en az 1 mil. yapıyorum.günde en az 8 saat oynuyorum.bilgisi olan varsa yeşillendirsin lütfen,teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junghegg -- 25 Ağustos 2017; 0:41:51 >
  • Buraksaglmm06 B kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun kardeşim.malesef oyun bu açıdan bug veriyo sanırım.benim de başıma aynı şey gelmişti ve support bölümünden bir sonuç alamadım.yeni bir berlinetta için para biriktirmen tek yol gibi görünüyor.üzgünüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buraksaglmm06

Arkadaslar ben F12Berlinetta almıstım yedek parca için, tam paröalarken oyun kapandı, hem araba gitti hemde parcalar gelmemişti oyunu açtıgımda. Nasıl cözebilirim bilen yada başına gelen var mı daha önceden ?

Inventory kısmına yüklenmiş olmalı bence...
    Kontrol edersen parçaların artmış olduğunu görebilirsin, diye tahmin ediyorum...
    Support´ta yazarsan çözüm bulabilirler belki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: junghegg

Merhabalar,

CSR ISTANBUL diye bir crew var.bilen var mı? bir ara girmek için request atmıştım ama kısa bir zaman sonra aktif iyi bir başka crewe girmiş bulundum.sonradan cevap geldi ancak şimdiki crew de iyi olduğu için devam ediyorum ancak Türk olduğu için yine de girmek isterim.eğer ki crew cup car a sahipsem sezonda en az 1 mil. yapıyorum.günde en az 8 saat oynuyorum.bilgisi olan varsa yeşillendirsin lütfen,teşekkürler

CSR ISTANBUL kardeş crew´dir...
    istersen yardımcı olabilirim...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.