Şimdi Ara

CSR2 Türkiye Crew (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
965
Cevap
23
Favori
63.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: junghegg

Geçmiş olsun kardeşim.malesef oyun bu açıdan bug veriyo sanırım.benim de başıma aynı şey gelmişti ve support bölümünden bir sonuç alamadım.yeni bir berlinetta için para biriktirmen tek yol gibi görünüyor.üzgünüm

Support bazen inanılmaz şeylere çözüm bulabilirken, bazen basit şeyleri çözemiyor maalesef...
  • CSR2 kullanıcısına yanıt
    Hocam oynayalı 5 gün oldu 29 lvlim. Aktif olarak girebiliyorum biraz da şu tatilde can sıkıntısını geçirmek için. Şu anda bir klandayım iyi araçlar da var fakat aktiflik olmadıktan sonra bayıyor. Umarım ilgilenirsin.

Garajımdaki araçlar:

3 yıldız Lamborghini Aventador

4 yıldız Honda NSX

3 yıldız Porsche Cayman GT4

2 yıldız BMW M4 Coupe

2 yıldız Camaro SS

1 yıldız Mini Cooper S

1 yıldız Hyundai Veloster Turbo R Spec

Yıldızsız BMW 2.35i Coupe

Yıldızsız Nissan GTR R35 V Spec

Yıldızsız Ford Fiesta ST

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.A.M.C.R.O

Hocam oynayalı 5 gün oldu 29 lvlim. Aktif olarak girebiliyorum biraz da şu tatilde can sıkıntısını geçirmek için. Şu anda bir klandayım iyi araçlar da var fakat aktiflik olmadıktan sonra bayıyor. Umarım ilgilenirsin.

Garajımdaki araçlar:

3 yıldız Lamborghini Aventador

4 yıldız Honda NSX

3 yıldız Porsche Cayman GT4

2 yıldız BMW M4 Coupe

2 yıldız Camaro SS

1 yıldız Mini Cooper S

1 yıldız Hyundai Veloster Turbo R Spec

Yıldızsız BMW 2.35i Coupe

Yıldızsız Nissan GTR R35 V Spec

Yıldızsız Ford Fiesta ST

Özel mesaj gönderdim Hocam...
    Bugün de yine request göndermişler.aslında sezon da yeni başlamışken girebilirim.NSX de var yani kafadan 300K CP ile gelmiş olurum.ama biraz bilgi sahibi olmak isterim.sezon sonu 20 mil. yapıp prize car ı alabiliyolar mı? ve iletişim var mı? yani ben de yeniyim,2 ay oldu.oyunu hemen hemen çözdüm ama yine de iletişim gerekiyo.orası olmazsa sizin için yeterlilik sahibiysem sizin crew e de alabilirsin,şimdiden sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junghegg -- 26 Ağustos 2017; 0:58:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: junghegg

Bugün de yine request göndermişler.aslında sezon da yeni başlamışken girebilirim.NSX de var yani kafadan 300K CP ile gelmiş olurum.ama biraz bilgi sahibi olmak isterim.sezon sonu 20 mil. yapıp prize car ı alabiliyolar mı? ve iletişim var mı? yani ben de yeniyim,2 ay oldu.oyunu hemen hemen çözdüm ama yine de iletişim gerekiyo.orası olmazsa sizin için yeterlilik sahibiysem sizin crew e de alabilirsin,şimdiden sağol

Özel mesaj gönderdim Hocam...
    Selamun aleyküm başlayalı 7 gün oldu garaj kapasitem 6 boss arabasını alıp yer doldurmamak için direniyorum t3 de tikandim.Araba satiyim diyorum sattirmiyor satamazsin (You can't sell your last car in a tier) diyor.Satmaya çalıştığım araba da t1 golf gti satamiyorum.Strip yapılmıyor hiç bişey yapamıyorum.Garaj kapasiteside artmıyor.Kafayı yiyeceğim.

• gorkemburak25 G kullanıcısına yanıt
    kardesim yeni arac geldikçe yeni garaj acılıyo merak etme yani, satmana gerek yok
  • Arkadaslar ben dün tempest 2yi de bitirdim 61 levelim, 8 10 tane t5 araba felan var. Ama yeni yarıslar felan acılmadı bi bilgisi olan var mı ?
  • gorkemburak25 G kullanıcısına yanıt
    Kardeşim satmana gerek yok garaj dolduğunda yeni garaj otomatik acılıyor zaten .

• Ben neden hiç T5 5 yıldız araba alamıyom 2 yıldır ??

:) ve bugrup isimlerini profil ismini şekilli şekilde ve büyük falan kalın falan yazmak için ne yapmak gerek bilgisi olan ??

• Buraksaglmm06 B kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemburak25

Selamun aleyküm başlayalı 7 gün oldu garaj kapasitem 6 boss arabasını alıp yer doldurmamak için direniyorum t3 de tikandim.Araba satiyim diyorum sattirmiyor satamazsin (You can't sell your last car in a tier) diyor.Satmaya çalıştığım araba da t1 golf gti satamiyorum.Strip yapılmıyor hiç bişey yapamıyorum.Garaj kapasiteside artmıyor.Kafayı yiyeceğim.

Aleyküm Selam Hocam...
    garaj sorun değil, yeni araç çıktıkça garaj sayısı artıyor...
    Benim 43 filan oldu garaj sayım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Buraksaglmm06

Arkadaslar ben dün tempest 2yi de bitirdim 61 levelim, 8 10 tane t5 araba felan var. Ama yeni yarıslar felan acılmadı bi bilgisi olan var mı ?

Tempest 3 yakında gelecek inşallah...
    gelene kadar Live Race´da RP kastırmaya devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Administrator1903

Ben neden hiç T5 5 yıldız araba alamıyom 2 yıldır ??

:) ve bugrup isimlerini profil ismini şekilli şekilde ve büyük falan kalın falan yazmak için ne yapmak gerek bilgisi olan ??

İyi bir crew bulursan ödül araçları alarak bu işi halledebilirsin aslında...
    Anahtardan çıkanlar tamamen şans...

Google amcaya "şekilli nick yazma" diye sorarsan, çıkan sitelerden istediğini kopyala yapıştır yaparak nick olarak kullanabilirsin...

• Eyvallah onşarın her arabasını aldım zaten :)) t5 var hep 4 yıldız 5 yıldız vermediğinden hobbs u almıştım 3 ün açılmasını bekliyorum bir süredir :)

• 720s yeni ios güncellemesiyle 7800lere düştü maşallah. hobsun aracı tokat manyağı oldu.
  • Son güncelleme sonrası Tune ve araç süreleri...

CSR2 Türkiye Crew

• quote:

Orijinalden alıntı: Administrator1903

Eyvallah onşarın her arabasını aldım zaten :)) t5 var hep 4 yıldız 5 yıldız vermediğinden hobbs u almıştım 3 ün açılmasını bekliyorum bir süredir :)

Yeni güncelleme ile gelen Road Runner 7.2xx'e iniyormuş...

İyice parayı veren düdüğü çalar kıvamına getirdiler oyunu...

• quote:

Orijinalden alıntı: B3N3T0

720s yeni ios güncellemesiyle 7800lere düştü maşallah. hobsun aracı tokat manyağı oldu.

McLaren'leri uçurdular bu güncelleme ile...

Yakında Bugatti için yapabilirler aynısını...

• Yaklaşık 1 haftadır oyunu oynuyorum garajımda Dodge Viper GTS Audi RS5 Coupe, BMW 235i Coupe KJ's Toyota 86 ile oyun başında aldığım Toyota 86 var. Şırnakta askerim boş bulduğum vakitlerde oyuna giriyorum açıkcası oyunu tam çözebilmiş değilim Rankım 20 Crew'inize katılmayı isterim. Ayrıca oyuna fazla vaktim olmadığı için tam olarak ne yapıp yapmayacağımı tam bilmiyorum almak istemezsenizde problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vXiLiaN -- 2 Eylül 2017; 23:13:48 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.