Şimdi Ara

CSR2 Türkiye Crew (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
965
Cevap
23
Favori
63.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar benim iki tane sorum olucaktı.Bazı kullanıcıların,kullanıcı adının sol tarafında yazan mavi 1 ve sarı 2 yazıları nasıl geliyor? Kaç zamandır görüyorum ama ne olduğunu anlamış değilim.

İkinci olarak en iyi crew rp kazanma yolu nedir,hangi yarıştır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlastaiR28

Merhabalar benim iki tane sorum olucaktı.Bazı kullanıcıların,kullanıcı adının sol tarafında yazan mavi 1 ve sarı 2 yazıları nasıl geliyor? Kaç zamandır görüyorum ama ne olduğunu anlamış değilim.

İkinci olarak en iyi crew rp kazanma yolu nedir,hangi yarıştır?

Oyunun hikaye modunu tamamladıkça 2 farklı hikaye modu daha açılıyor. Bunlar için lisans almanız gerekli, ilk lisansı alınca 1 diğerini de alınca 2 yazıyor...

Yakında 3'de gelecek...

En iyi RP kasma yöntemi, Live Race'da kazan/kaybet yapmak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vXiLiaN

Yaklaşık 1 haftadır oyunu oynuyorum garajımda Dodge Viper GTS Audi RS5 Coupe, BMW 235i Coupe KJ's Toyota 86 ile oyun başında aldığım Toyota 86 var. Şırnakta askerim boş bulduğum vakitlerde oyuna giriyorum açıkcası oyunu tam çözebilmiş değilim Rankım 20 Crew'inize katılmayı isterim. Ayrıca oyuna fazla vaktim olmadığı için tam olarak ne yapıp yapmayacağımı tam bilmiyorum almak istemezsenizde problem yok.

Özel mesaj gönderdim Hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yeni sezon için güzel bir crewi olan yada yüksek seviyeli crewde olan varsa yazabilir mi crew isimlerini, teşekkürler..
    Not: 63 levelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buraksaglmm06

Arkadaslar yeni sezon için güzel bir crewi olan yada yüksek seviyeli crewde olan varsa yazabilir mi crew isimlerini, teşekkürler..
    Not: 63 levelim

Özel mesaj gönderdim Hocam...
  • Arkadaşlar merhaba,

Şimdi ben bu Shax'ın aklınıda anahtarınıda aldım yanlız The Tempest diye bir harita açıldı ama 1.500.000 $ istiyor. Bu parayı vermek gerekiyormu hemen yoksa sonranın işimi ? Yani ben shax'tan kazandığım parayla diğer araçları modifiye ederim diye düşünüyordum ama şimdide Altay diye biri para istiyor Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar ?

CSR2 reis senin crew'in ismi tam olarak ney ? benim bulunduğum crew'in ismi [CSR TURKEY 2]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kill-For-You

Arkadaşlar merhaba,

Şimdi ben bu Shax'ın aklınıda anahtarınıda aldım yanlız The Tempest diye bir harita açıldı ama 1.500.000 $ istiyor. Bu parayı vermek gerekiyormu hemen yoksa sonranın işimi ? Yani ben shax'tan kazandığım parayla diğer araçları modifiye ederim diye düşünüyordum ama şimdide Altay diye biri para istiyor Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar ?

CSR2 reis senin crew'in ismi tam olarak ney ? benim bulunduğum crew'in ismi [CSR TURKEY 2]

O parayı vermen gerekiyor maalesef...
    Ama elinde her Tier için en az 2 araç olması lazım ki Tempest´i bitirebilesin...
    Kendini geliştirmeye odaklanıp, sonrasında tempest´i tamamlayabilirsin...
    Tercih senin...

[CSR TURKEY] ve [CSR TURKEY 2] benim crew´ler...

• quote:

Orijinalden alıntı: CSR2

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Ama elinde her Tier için en az 2 araç olması lazım ki Tempest´i bitirebilesin...
    Tercih senin...

OooOoooo Başkan saygılarr o zaman benim bulundugum crew alt crew oluyor değilmi? neyse başkanla bizzat tanıştığımıza göre üst crew'e geçiş zamanı geldi demekki

her tier için 2 araç olması lazım, peki bu araçların tamamıda full donanımlımı olması lazım? eğer öyleyse ben tempest'i şimdilik unutup elimdeki bu parayla araçları modifiye edeyim.en mantıklısı bu.

peki neden 2 araç? yani o haritada ne oluyorki reis?

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Tercih senin...

OooOoooo Başkan saygılarr o zaman benim bulundugum crew alt crew oluyor değilmi? neyse başkanla bizzat tanıştığımıza göre üst crew'e geçiş zamanı geldi demekki

her tier için 2 araç olması lazım, peki bu araçların tamamıda full donanımlımı olması lazım? eğer öyleyse ben tempest'i şimdilik unutup elimdeki bu parayla araçları modifiye edeyim.en mantıklısı bu.

peki neden 2 araç? yani o haritada ne oluyorki reis?

Evet orası Paf takım...

Birisi sınavı geçmen için diğeri bölümü tamamlaman için...
    En güçlü aracını (her Tier için) saklamanı öneririm, verdiğim süreleri geçebileceğin herhangi bir araçla sınavı tamamlarsın...

Full olmasada epey dolu olması iyi olur...

• Crewde ben de yer almak isterim oyunda genel olarak aktifim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMertO

Crewde ben de yer almak isterim oyunda genel olarak aktifim

• 2 adet hesabım var. birisi 61 diğeri 53 levelda. 30m geçen garajlara sahip, sezonda ödül araçları alabilecek crew arıyorum. sezonluk en az 1m rp garanti var toplamda 2m yaparım. live race'lere karşılıklı 2 telefondan girdiğim için baya rahatım o yönden
  • quote:

Orijinalden alıntı: dualityshow

2 adet hesabım var. birisi 61 diğeri 53 levelda. 30m geçen garajlara sahip, sezonda ödül araçları alabilecek crew arıyorum. sezonluk en az 1m rp garanti var toplamda 2m yaparım. live race'lere karşılıklı 2 telefondan girdiğim için baya rahatım o yönden

• Hocam bi sorum olacak.

Bu tempest yarışlarında t5'e geldim Larry Brunel 'le kapışıcam yanlız araç seçiminde benim elimde olan t5'leri seçemiyorum,modifiye yapmadığım yükseltmesini yapmadığım mclaren bir aracım var onunla oynamaya zorluyor. bunun sebebi nedir?

Rare İmports - Buy Cars - Mclaren 650S yanlızca bu seçenekler var :( elimde olan yıldızsız Ferrari f12berlinettayı seçemiyorum mesela.Shax'tan aldığımıda seçemiyorum ( bunu normal karşılıyorum )

cevap verebilirsen çok memnun olurum.

He bu arada 2. crew olarak ödül aracını kaptık 20m barajını yakaladık arkadaşlar sağolsunlar

• quote:

Hocam bi sorum olacak.

Bu tempest yarışlarında t5'e geldim Larry Brunel 'le kapışıcam yanlız araç seçiminde benim elimde olan t5'leri seçemiyorum,modifiye yapmadığım yükseltmesini yapmadığım mclaren bir aracım var onunla oynamaya zorluyor. bunun sebebi nedir?

Rare İmports - Buy Cars - Mclaren 650S yanlızca bu seçenekler var :( elimde olan yıldızsız Ferrari f12berlinettayı seçemiyorum mesela.Shax'tan aldığımıda seçemiyorum ( bunu normal karşılıyorum )

He bu arada 2. crew olarak ödül aracını kaptık 20m barajını yakaladık arkadaşlar sağolsunlar

Hocam Lisans sınavına girdiğin araçlarla (Elit olanlar) katılamıyorsun turnuvaya...
    her Tier için en az iki aracın olması Lazım...

Tüm ekibin eline emeğine sağlık...

• quote:

quote:

Hocam bi sorum olacak.

Hocam Lisans sınavına girdiğin araçlarla (Elit olanlar) katılamıyorsun turnuvaya...

Anladım ustadım.

Peki neden 2 tane olması gerekiyor? Mesela tier5'in turnuvasına tek araçla girsem ve onunla sonlandırsam olmuyormu?

Cünki elimde o yarışa uygun tek araç var,1 milyon verip araç almıyım bidaha

• Merhabalar

Crew için Player ID: 73113130547
  • Merhabalar, bende uzun süredir oyundayım, iyi bir Türk crew arıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam bi sorum olacak.

Anladım ustadım.

Peki neden 2 tane olması gerekiyor? Mesela tier5'in turnuvasına tek araçla girsem ve onunla sonlandırsam olmuyormu?

Cünki elimde o yarışa uygun tek araç var,1 milyon verip araç almıyım bidaha

Hocam bir tanesi lisans sınavı için, diğeri de turnuva da yarışabilmek için...
    Araç satın alma, anahtardan çıkmasını bekle...

Sabırlı olmak lazım, herşey zamanla olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: master_ps3

Merhabalar

Crew için Player ID: 73113130547

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.