Şimdi Ara

CSRK PREMİUM SAKIN ALMAYIN BAN YERSİNİZ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
16.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ulan hile sorun çıkartıyor diye kızmış adamların oyuna saygısı yok senin hesabına mı olsun inşallah her hesabın vac yer bundan sonra.
  • Evet arkadaşlar 4 arkadaşım csrkdan ban yedi :) o kadar kullanmayın dememe rağmen belli etmeden ban yediklerini söylediler.isin garip tarafı hepsi aynı andan ban yedi aynı saat aynı dakika :). sonuç olarak hile kullanmayın arkadaşlariniza csrk aldirtmayin 59 TL çöpe atmasinlar ban yemeyen yok csrkdan herkes banko yiyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alın alın alın böyle iyi

• Öncelikle oyunu oynanmaz hale gelen valveye selam olsun. Bu oyunun içine bu tarz oyuncular sıçtı valvede adam akıllı bir tane anti cheat koyamadı. Bu tarz hile kulanan herkes en kısa sürede banlanır inş. Hile almayaın kulanmayın kulananında ...

• yanlış bilgi vermeyelim. ben 3 senedir kullanıyorum sorun yok. içiniz rahat olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bro vac mı yedin ow mi? Profilde oyun içi yasaklaması mı yazıyor VAC mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para verip vac yemek oldukça üzücü

Ben zamanında 4-5 hesabımı hile yüzünden kaybettim. Ama bir hesabımda bile vac yemedim. Hepsinde ow dan ban yedim. Günde 1 maç atsam bile adamlar report bot atıp banlatıyordu beni. Ama asla vac yemedim. Üstelik hile paralı bile değildi. Hem para veriyorsunuz hem vac yiyorsunuz yazık

Not: 3-4 aydır elimi hileye sürmedim. Karşı takım full hile olsa bile açmıyorum çünkü nereye kadar böyle gidecek?

Ayrıca hileyi kapatınca leş gibi oynadığımı fark ettim hilesiz oynadığım sürede kendimi geliştiriyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum cevabım geç olabilir ancak dediklerinde çok haklısın arkadaşlar denemek isteyen bir hesap alıp oyunu açtıktan sonra sadece hile programını çalıştırsın ve oyuna girsin bakın wall hack veya aim hack açın demiyorum hiledeki herhangi bir özelliği bile kullanmayın gene ban yiyorsunuz. Bunu tek bir hesap değil 2 veya 3 hesapta denedim üşenmeden satın alıp yaptım. Hile kullanan biri değilim ama bu yazıyı başka bir taraftada makale olarak gördüğüm için alıp denedim. Hile kullanmak isteyenlerede sadece gündemde iyi olan cscodings sitesini önerebilirim. Arkadaşlarımdan kullananlar var hesabı açalı 3 ay oldu ve 120 winleri var belli etmelerine ragmen hala ban yemediler.
  • konu başlığı biraz garip olmuş ztn hile kullanırsan elbet ban yiyorsun sadece süreci uzatıyorlar
  • Hocam öncelikle geçmiş olsun, oyunun bokunu da zincirleme bu şekilde çıkarttınız sağolun. Her sinirlenip cebinde 30 lira gören yapıştı bu şerefsizlere.Geçmiş olsun ders çıkarttığınız iyi olmuş. Tekrar bulaşmamanız dileğiyle. En kötü hileye vereceğiniz parayla gidip faceit supporter alıp, Anti Cheatli oyun oynayın. Rekabetçiye göre daha temiz bir de her hile çalışmıyor orada çok nadir denk geliyor.
  • o hileye 300 tl mi verdin

forumda sorsan sana tavsiyeler verebilirdim

• bende sıkıntı yok yalancılar. laf atmayın firmaya
  • csrk hesabını bana verebilirmisin yada forumda verebilcek varmı
  • saygısızca S kullanıcısına yanıt

Kardeşim ben hile koleksiyonu yapıyorum bana bedavaya hileyi verme şansın var mı hem sevap işlemiş olursun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.