Şimdi Ara

CSRK PREMİUM SAKIN ALMAYIN BAN YERSİNİZ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
16.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arkadaş biraz değişik. Hesap satıp, sattığı hesabı hesabım çalındı numarasıyla ilk bilgilerini ve e-postayı falan girerek geri alıyor. Sonra sinirlenip hile açıyor ve banlanıyor. Sonra hileyi yapan oluşuma kızıyor falan.

Fantastik bilim kurgu.
  • şu nefret ediyorum asla ban yemezsiniz diyenler var bide neyseki valve cevabını verdi
  • bir insan 300 tl'ye nasıl hile alır,o parayı neden verir, hile açmaktan ne anlar , kabiliyetin neyse o rütbeye kadar çıkarsın , fazlasına kasmaya ne gerek var, global olunca noluyor nasıl bir mallıktır bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

csrk sizede 25 liralık cüzdan kodu verdimi

Sayın gizli profil. Milyarlık traderim csgo oynamam işim olmaz. CSRK nedir bilmem sitesini bilmem. Böyle saçma sapan laflar edip canımı sıkmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: selcukgns

Bu arkadaş biraz değişik. Hesap satıp, sattığı hesabı hesabım çalındı numarasıyla ilk bilgilerini ve e-postayı falan girerek geri alıyor. Sonra sinirlenip hile açıyor ve banlanıyor. Sonra hileyi yapan oluşuma kızıyor falan.

Fantastik bilim kurgu.

ben metin2 olan steamı satıp geri aldım orjinal oyun dolu sream hesabı yani csgo nun değil . Csrk Premium Vac verdi ertesi gün. Düzgün okumayı denemeni öneririm. Benim anlatmak istediğim 5 ay sonra bile olsa size o ban gelir. Valve nin olayı değişik biraz. Toplu banları bilerek bekletiyolar. Benden uyarması . Şuan 300 Lira hile olmasına rağmen kullanmıyorum arada giriyorum çok nadir hatta . Ama hileyi çok rahat ayırt edebiliyorum ve çok kişi de banlattım . Over watch wall hackla yakalanmıyor ama vac illa denk geliyor. Bana vermediler 30 günlük hediye csrk premium önerdiler bende ki sınırsız saçma oldu ve sonra destek iletişimi engellediler . Hile görünce açtım hile sadece . Oda vac verdi kısaca. Hiç bir türlü hile açmayın almayın bi anlık sinirle hem cebinize hem de emeğinize zarar . Anlatmak istediğim bu kadar arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maşallah hayatınız "Catch Me If You Can" filmi gibi. Hile var, yalan var, dolandırıcılık var, gerçek dışı beyan var, evrakta sahtecilik var, var oğlu var. Gelip bir de burada Leonardo DiCaprio gibi ders vermeye çalışıyorsunuz... Helal olsun ne diyeyim.
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    Milyarder abi bana atsana bir tane sonuçta milyardersin dokunmaz

• ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    bilader konu hile idi, nerden geldin bıçağa falan?
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    Konudaki yazıları takip et anlarsın.
  • Siz wolftimmi sanıyosunuz bu oyunu şaplatırlar boyle banı vac güzel calışıyor algılamadıgı oluyor ama guncellemeyle 40 bın ban atabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

ben gayet anlıycağımı anladım. bi dahakine ticaret yaptığın hesapta böyle dandik hile kullanma tamam mı koç... sonra ''beni bıçaklarımdan dolayı kıskanıyolar'' falan diyerek hedef şaşırtmaya çalışıyosun ama yemiyo kimse.

bu arada, bold yazmak önemli. daha bi saygın gözüküyo diyolla. eved.

EDİT.

Sizin istediğinizi vermeyeceğim. Ağlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT. -- 21 Temmuz 2017; 4:11:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monarchisoliders

kanka ders verilen bir şey olsa tr hilecilerin % 90 sınıfta kalır bhop var belki biilirsin adam wall hack acıyor saçma bir haraket yapmıyor,düz oyun oynuyor resmen takımını info ile senlendiriyor discordan falan,düşünsene bir çıkıyorsan beş ct orda direk kime baktın yiğenim modu

sorma ya bunun önüne de geçilemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

ben gayet anlıycağımı anladım. bi dahakine ticaret yaptığın hesapta böyle dandik hile kullanma tamam mı koç... sonra ''beni bıçaklarımdan dolayı kıskanıyolar'' falan diyerek hedef şaşırtmaya çalışıyosun ama yemiyo kimse.

bu arada, bold yazmak önemli. daha bi saygın gözüküyo diyolla. eved.

EDİT.

Sizin istediğinizi vermeyeceğim. Ağlayın.

bi de ''ağlayın '' yazmıyo mu halen :D

10000 dolarlık envanterli hesapta hile açana anca bi yerimizle güleriz, niye ağlayalım? :D

• normalde hilecilere kufur ederdım ama sen baskasın gözümde hiç yoktan cıkıp delikanlıca yazmısın bravo diğer hile kullanan veya kullanacaklarada örnek olsun bu steama para yedirtmeyin
  • quote:

CSRK PREMİUM SAKIN ALMAYIN BAN YERSİNİZ

quote:

STEAM HESABI SATANLAR DOLANDIRICI

+Peki nedenin ne ?
    -1)Sattğım hesabı geri aldım mahkemelik oldum
    -2. si= Hile aldım ban yedim.

Yemediğin ot-bo* kalmamış gelmiş :d
  • bLaxp B kullanıcısına yanıt
    yapabildiklerimi bilsen yapmamak için kendini zor tutarsın. Konu dışına çıkmayalım lütfen . İnsanlık anımıza denk geldik ve insan gibi davranıyoruz bu konunun amacı yardım amaçlı kesimnbilgilendirmedir. Tartışma konusu değildir. Teşekkürler.

• bende csrk dan belli aralıklarla 5 liralık (2 günlük) hileden alıyodum.
    supreme kadar yükselmiştim sonra baktım ki ban yemişim hileyi fazla belli eden biride değilim o yüzden şaşırdım açıkcası demek ki kaliteyi düşürmüşler. ama sirswaggerden çok hile alan var ondan şikayet yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssemih24

bende csrk dan belli aralıklarla 5 liralık (2 günlük) hileden alıyodum.
    supreme kadar yükselmiştim sonra baktım ki ban yemişim hileyi fazla belli eden biride değilim o yüzden şaşırdım açıkcası demek ki kaliteyi düşürmüşler. ama sirswaggerden çok hile alan var ondan şikayet yok sanırım.

Sir swagger virali

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyX_X

quote:

Sir swagger virali

sir swaggerden hile almadım almamda zaten csrk gibi 2 günlük satmıyorlar en az 1 aylık o da 60 tl o kadar parayı bi hile için vermem.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeyX_X

quote:

Sir swagger virali

sir swaggerden hile almadım almamda zaten csrk gibi 2 günlük satmıyorlar en az 1 aylık o da 60 tl o kadar parayı bi hile için vermem.

hocam hadi vac yemediniz diyelim, ow da mi yemiyorusnuz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.