Şimdi Ara

CSRK PREMİUM SAKIN ALMAYIN BAN YERSİNİZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
16.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar öncelikle ben de hile kullandım bunun için herkesden özür dilerim.
    Arkadaşlar yaklaşık 1 senedir csgo oynardım ve hileler tozuttu ve sinirler bozuluyor böyle olunca. O sinirle 300 tl ye ömür boyu csrk premium satın aldım. Ne kadar da aptalım ertesi gün anında ban nir oyun için anında ban boşa giden onca liralık skinler . Sonra 4 hesap daha satın aldım onlar da vac yedi. Sakın hile filan almayın. CSRK PREMİUM dan uzak durun birkez girseniz bile vac ban yersiniz. Bazen ertesi gün bazen 2 ay sonra kaçışı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

CSRK PREMIUM Sakın Almayın, Ban Yersiniz!

CSRK PREMIUM, son zamanlarda sosyal medya platformlarında popülerlik kazanan ancak kullanıcıların uzak durması gereken şüpheli bir uygulamadır. Bu uygulama, kullanıcıları takipçi satın almaya ve hesaplarını büyütmeye ikna etmeye çalışır, ancak bunu yapmak sonuçta hesabınızın yasaklanmasına neden olabilir.

CSRK PREMIUM, Instagram ve TikTok gibi platformlarda takipçi sayısını artırmayı vaat ediyor. Bununla birlikte, bu uygulama üçüncü taraf hizmetleri kullanarak hesaplarınızı otomatikleştirir ve botlar aracılığıyla sahte etkileşimler oluşturur. Bu tür eylemler, platformların kullanım koşullarına aykırıdır ve hesabınızın kalıcı olarak yasaklanmasına yol açabilir.

Bazı kullanıcılar, CSRK PREMIUM'un güvenilir olup olmadığını merak ediyor. Kesin cevap hayır. Bu uygulama, kullanıcı verilerini kötüye kullanmakla ve hesapları tehlikeye atmakla suçlanıyor. Ayrıca, kullanıcıların şikayetlerine yanıt vermiyor ve geri ödeme yapmıyor.

Sonuç olarak, CSRK PREMIUM'dan uzak durmanız ve takipçi satın almak gibi sahte büyüme yöntemlerine başvurmamanız şiddetle tavsiye edilir. Hesabınızı büyütmenin organik yöntemlerine odaklanın ve sahte etkileşimlerden kaçının. Aksi takdirde, hesabınız yasaklanabilir ve tüm çabalarınız boşa gidebilir.

Anahtar Kelimeler:

• CSRK
    • CSRK PREMIUM
    • Atom Premium Güvenilir mi
    • CSRK PREMIUM Şikayet
    • CSRKpremium
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1 senedir hack ile nasıl ban yemeden oynayacağını öğrenemedin mi ?
  • iyi olmuş aptal aptal oyun oynamak istiyorsanız orası size kalmış
    ayrıca hilecilere de hile kullanma dersi verilmesi gerek bak yine çok sinirlendim neyse sakin kalmalıyım
  • kanka ders verilen bir şey olsa tr hilecilerin % 90 sınıfta kalır bhop var belki biilirsin adam wall hack acıyor saçma bir haraket yapmıyor,düz oyun oynuyor resmen takımını info ile senlendiriyor discordan falan,düşünsene bir çıkıyorsan beş ct orda direk kime baktın yiğenim modu

• ben hep hilesiz oynadım . Şu Csrk premiumu açmamla hep vac ban verdi. over watch da değil . 25 tl lik telafi şeysi de yalan inanmayın. 0 ban riski olayı da yalan hiç hile kullanmayın. Usta muhafız 2 ye kadar hilesiz kastım. Sonrası nova 4 ile gidip geliyordum. Bu sinirle hile aldım ve ertesi gün vac. Yazık olur size de. Birkez bile kullanmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyariyorda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saygısızca S kullanıcısına yanıt
    hocam bu yazdıklarından emin olmamız için bi kaç hesap daha açıp cs go alır mısın içlerine?
  • boşa harcayacak param kalmadı şahsen csgo oynamıyorum artık. Pubg ve ark . Hileler delirtmesi söz konusu değil . ben sizi uyarıyorum benim canımı çok sıktılar sizin de sıkılmasın. Csrk Premium 0 ban riski yalandır. Geçen ban dalgasın sa 10 temmuz du sanırım o zaman son aldığım hesapta vac yedi. Alan vac yiceğini bilerek oynasın kısaca.

• CSRK PREMİUM SAKIN ALMAYIN BAN YERSİNİZ

CSRK PREMİUM SAKIN ALMAYIN BAN YERSİNİZ

Ve destek te gördüğünüz gibi ticket oluşturmamı engellediler. Çünkü telafi etmek işlerine gelmiyor. Çünkü 0 ban riski yalan. 300 TL verip rezil olmak böyle birşey. Hileye başvurduğum için hakettiğimi düşünüyorum. Sizler de rezil olmayın. Csrk Premium ve diğer hileleri sakın almayın. Bşr anlık sinir tüm emeğinizi yok eder.

• Güzel olmuş, darisi diğer hile kullananlarin başina.
  • Sıfır ban riski diye bir şey yok ki zaten. Ben şimdi sana 50 tl ver banını açayım desem ona da inanırsın
  • HAHAHHAHA X DX D X D X D XDXDXD X D D D XDD

ZAAAAA

SOĞUK SU.JPG

XDDDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: monarchisoliders

kanka ders verilen bir şey olsa tr hilecilerin % 90 sınıfta kalır bhop var belki biilirsin adam wall hack acıyor saçma bir haraket yapmıyor,düz oyun oynuyor resmen takımını info ile senlendiriyor discordan falan,düşünsene bir çıkıyorsan beş ct orda direk kime baktın yiğenim modu

o adami biliyorum ama hesabi ban yedi ow yemis sanirim. yalniz cok komik adam bi videosunda garip bi hs yiyor hemen karsidaki adama nice h4x dude diyor kendisi full hack olmasina ragmen

• quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

sizdemi csrk kullandınız hocam

• iyi olmuş size müstahak ne güzel vac attı valve türklere
  • çok kullanmak isteyen olursa 300 TL ye aldığım hackı satabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: saygısızca

çok kullanmak isteyen olursa 300 TL ye aldığım hackı satabilirim

300 TL ye VAC ban mı satıyorsun yani
  • Arkadaşın konuları manyakça bu nasıl bir insan anlamadım.TÜRK Hilesinden uzak dur çöp çalıntı alıyor düzenliyip insanlara koyuyo.
  • güvenilir mi diye sorgulayanlar olcak ve bu konu karşılarına çıkacak . vac risksiz bir hile yok arkadaşım millet bunu bilsin hile satanların zoruna da gitmesin. Benim 300 Tl gitti toplam da oyunlarla 400 Lira emeği saymıyorum bile skinleri de. Benim gibi aptal durumuna düşüp zengi etmeyin şunları. Net.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.