Şimdi Ara

csrss (Client Server Runtime Process) virüsü yardım lazım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba oyun oynarken birden bilgisayarımdan sütyen reklamı sesi falan gelmeye başladı açık hiç bir program falan yoktu sonra karıştırıcıdan baktığımda "Client Server Runtime Process" adlı bi şeyden geliyordu görev yöneticisinde ise csrss.exe olarak gözüküyordu işlemi sonlandırdım fakat bundan tamamen kurtulmak istiyorum yardım edebilicek varsa çok makbule geçicek

• Antivirüs programını güncelleyip sistemini bir tara.
  • sütyen reklamı nasıldıki ve karıştırıcı dediğiniz nedir
  • nod32 kullanıyorum onun yerine bitdefender e geçsem bi etkisi olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qujaga

sütyen reklamı nasıldıki ve karıştırıcı dediğiniz nedir

bir bayan sesi sütyen reklamı yapıyor sadece sesler geliyor yani ne söylediğini hatırlamıyorum şuanda çünkü dinlemedim o sıra sadece sesin nerden geldiğine odaklanmıştım :) karıştırıcı derken biraz anlamsız yazmışım kusura bakmayın :)
    windows 7 kullanıyorum ses simgesini tıkladığında açılan penceredeki karıştırıcı yı kastetmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parad0ox -- 10 Haziran 2012; 22:47:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeYCeLL39

arkadaşlar merhaba oyun oynarken birden bilgisayarımdan sütyen reklamı sesi falan gelmeye başladı açık hiç bir program falan yoktu sonra karıştırıcıdan baktığımda "Client Server Runtime Process" adlı bi şeyden geliyordu görev yöneticisinde ise csrss.exe olarak gözüküyordu işlemi sonlandırdım fakat bundan tamamen kurtulmak istiyorum yardım edebilicek varsa çok makbule geçicek

Csrss.exe nedir tam bilmiyorum ama benim bilgisayarımda görev yöneticisinde hep açık oluyor virüs olduğunu zannetmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Doğuş

quote:

arkadaşlar merhaba oyun oynarken birden bilgisayarımdan sütyen reklamı sesi falan gelmeye başladı açık hiç bir program falan yoktu sonra karıştırıcıdan baktığımda "Client Server Runtime Process" adlı bi şeyden geliyordu görev yöneticisinde ise csrss.exe olarak gözüküyordu işlemi sonlandırdım fakat bundan tamamen kurtulmak istiyorum yardım edebilicek varsa çok makbule geçicek

Csrss.exe nedir tam bilmiyorum ama benim bilgisayarımda görev yöneticisinde hep açık oluyor virüs olduğunu zannetmiyorum.

normalde bendede açıktı sürekli hatta 2-3 tane falan oluyo bazen ama bu farklı csrss.exe açıklama kısmındada Client Server Runtime Process yazıyor

• quote:

quote:

quote:

normalde bendede açıktı sürekli hatta 2-3 tane falan oluyo bazen ama bu farklı csrss.exe açıklama kısmındada Client Server Runtime Process yazıyor

Bir sistem dosyasıymış google dan csrss.exe diye yazarsan daha yararlı bilgilere ulaşırsın burda bileni konuşturmak zor ;-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir sistem dosyasıymış google dan csrss.exe diye yazarsan daha yararlı bilgilere ulaşırsın burda bileni konuşturmak zor ;-)

ilgilendiğin için saol :)
    öncelikle antivirüsümü bi değiştireyim diyorum bitdefender 2012 yi deniycem sistemi tarattıktan sonra eğer ondanda bi çözüme ulaşamazsam farklı yollar bakıcam

• sorun çözüldü bitdefender kurdum kurulum sırasında tarama yaptı ve bilgisayarı yeniden başlatınca sorun falan kalmadı ilgilenen herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.