merhaba bn şöyle basit bir kod yazıyorum index.html olarak kaydediyorum ama sayfa boş.
<html>
<head>
<title>Merhaba</title>
<style type="text/css">
h1{color: #ffcc00;}
</head>
<body>
<h1>merhabalar</h1>
</body> </html>
<html>
<head>
<title>Merhaba</title>
<style type="text/css">
h1{color: #ffcc00;}</style>
</head>
<body>
<h1>merhabalar</h1>
</body> </html>
Eğer CSS-HTML bilgin azsa Adobe DreamWeaver kullanmanı tavsiye ederim.
flashblue
kullanıcısına yanıt
teşekkürler. ya ben aslında böyle hafif geçişleri olan siteler yapmak istiyorum oyuzden. bunu dreamweaverdan yapabilir miyim. bn normalde photoshop fireworkstan normal siteler tasarlıyorum. dreamweaver da az biliyorum. kabataslak site yapmak için biliyorum yani. böyle daha modern flash kullanmadan elegant sade sitelere yapmak istiyorum. işime yarar mı dreamweaver?
snyldiS
kullanıcısına yanıt
dreamweaver senin için en idealı istediğin gibi bir site yapabilirsin hatta css te öğren bunun internette çok güzel anlatan siteler var dilediğin siteyi yapabiliyorsun.
Soruna gelincede sanırım css bağlamaya mı çalışmıssın ama eksik kod var orada o kodu silersen gözükür aşağıda attığım gibi kaydedersen ekranda gözükür
<html>
<head>
<title>Merhaba</title>
</head>
<body>
<h1>merhabalar</h1>
</body> </html>
css bağlanıpta kod yazmak istiyorsan en kolayı ya da benim için en kolayı style.css diye bir sayfa oluştur sonra index.html sayfandaki <head> </head> taglarının arasına <link href="css/style.css" type="text/css" rel="stylesheet" media="screen" /> kodunu yapıştır. Sonra style.css teki kodları index e çekersin
goliva
kullanıcısına yanıt
orda <style> ı kapatmayı unutmuşum. böyle yaptığımız tasarımlara hazır efekt verebilecek uygulamalar yok mu. Mesela srollbar eklemek gibi flasta fln. tabi flash olmayan.