Şimdi Ara

Css Sayfa Numaralandırma Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler değerli webmaster kardeşlerim,

Ben sitem için özmovie film teması kullanıyorum tema ana sayfada sayfalar arası geçiş yaparken sadece sonraki sayfa - önceki sayfa ibaresi kullanıyor ve pek hoşuma gitmiyor acaba sayfalar arası geçişi nasıl numaralandırabilirim? Bilen vede anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

Kolay gelsin iyi çalışmalar...

• Sistem Php ise :

1- ) Toplam kayıt sayısını saydır.
    2- ) Bir sayfada göstereceğin kayıt sayısına böl
    3- ) ceil() fonksiyonu ile böldüğün sayıyı yuvarla. Örn. 14.6 çıktıysa 14 yapar.
    4- ) Bulunduğun sayfanın başlangıç kaydını bul. Örn. 3.sayfadasın sayfa başı 20 kayıt çekiyorsun sayfa numarasının bir eksiğiyle çarp 2 * 20.
    5- ) Sonra verileri çekerken mysql sorgusunun sonuna LIMIT 40,20 yani 40.veriden başla 20 veri çek. LIMIT $basla,$limit şeklinde yaz.
    6- ) Alttaki sayfa numaraları için for() döngüsünü kullan. ceil() fonksiyonu toplam sayfa sayısını verir. for($p=0;$p<=$toplam_sayfa;$p++) { //linkler } şeklindede alt kısma sayfa numaralarını yazdır.O anki sayfayı $_GET[] ile link yoluyla alabilirsin
  • Rain.Man Kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkürler ama dediklerinden fazla anlamadım ben pek fazla css tasarımdan anlamıyorum hazır css tema kullanıyorum wp-pagenavi - wp-page-number eklentilerini kullandım yine sonuç alamadım yanılmıyorsam tema ajax sayfalama sistemini kullanıyor o yüzden etki etmiyor. Bilen ve yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM PDF.JS HATASI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.