Web sayfası daha önceden gönderilmiş bir cookie nin değerine bakıyor. Sonra bu değeri veritabanındaki bir değerle kıyaslıyor. Bu iki değer birbirine eşit ise ekranda "İşlem tamamdır" yazısı çıkıyor ve 3 sn sonra web sayfası istenilen bir sayfaya yönleniyor.
Bunun herşeyini yapıyorum. PHP kodlamasında sorunum yok. Ancak yönlendirmeyi <body> kısmında nasıl kullanıcam. PHP ile yönlendirme benim bildiğim kadarıyla HTTP BAŞLIKLARI ile header'lar ile gerçekleşebiliyor.
Evet body kısmında bunu sadece HTML ilemi yapabilirim. Aslında HTML ile de olabilir ama onda ne kullanacağımı bilmiyorum, araştırmaya devam ediyorum.
Yardımlarınız için teşekkürler...
<?php
echo "3 sn sonra ucuyoruz"; echo "<META HTTP-EQUIV=\"Refresh\" CONTENT=\"3;URL=http://www.google.com\">";
?>
quote:
Orijinalden alıntı: amone
headerı body içinde kullanabilirsin
eğer cannot modify hatası verirse dökümanın en başına ob_start() en sonuna ise ob_end_flush() fonksiyonlarını ekle ekle
Döküman derken <html></html> kodları başına ve sonunamı demek istediniz?
Çok teşekkür ederim, "ob_start()" ve "ob_end_flush()" kodlarına henüz ihityacım olmadı ve sadece headre fonksyonuyla işimi sorunsuzca halledebiliyorum. Ama sorunum olursa bu fonksiyonlarıda inceleyeceğim.