Şimdi Ara

PHP sayfa yönlendirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstediğim şey biraz değişik.

Web sayfası daha önceden gönderilmiş bir cookie nin değerine bakıyor. Sonra bu değeri veritabanındaki bir değerle kıyaslıyor. Bu iki değer birbirine eşit ise ekranda "İşlem tamamdır" yazısı çıkıyor ve 3 sn sonra web sayfası istenilen bir sayfaya yönleniyor.

Bunun herşeyini yapıyorum. PHP kodlamasında sorunum yok. Ancak yönlendirmeyi <body> kısmında nasıl kullanıcam. PHP ile yönlendirme benim bildiğim kadarıyla HTTP BAŞLIKLARI ile header'lar ile gerçekleşebiliyor.

Örneğin:

header("Location:http://www.deneme.com");

<html>

<head>
    </head>

<body>
    </body>

</html>

Evet body kısmında bunu sadece HTML ilemi yapabilirim. Aslında HTML ile de olabilir ama onda ne kullanacağımı bilmiyorum, araştırmaya devam ediyorum.

Yardımlarınız için teşekkürler...

•  
    <?php

echo "3 sn sonra ucuyoruz";
    echo "<META HTTP-EQUIV=\"Refresh\" CONTENT=\"3;URL=http://www.google.com\">";

?>
  • quote:

Orijinalden alıntı: amone

headerı body içinde kullanabilirsin

eğer cannot modify hatası verirse dökümanın en başına ob_start() en sonuna ise ob_end_flush() fonksiyonlarını ekle ekle

Döküman derken <html></html> kodları başına ve sonunamı demek istediniz?
  • Çok teşekkür ederim, "ob_start()" ve "ob_end_flush()" kodlarına henüz ihityacım olmadı ve sadece headre fonksyonuyla işimi sorunsuzca halledebiliyorum. Ama sorunum olursa bu fonksiyonlarıda inceleyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHP POST Kaydetme sorunu?
    11 yıl önce açıldı
    Asp mysql türkçe karakter sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.