Şimdi Ara

Ctrl 6 ya mute seçeneği gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pinglere mute seçeneği geldi , buna da gelsin artık . Geçen plat 5 bi yasuo main geldi karşıma . Yasuosu banlandı zed aldı . Hiç abartmıyorum 15snde bir ctrl 6 atıyodu . Farmda 2 ye katladım adamı . Zaten 0 3 0 gidiyor ama yok inatla çıkarıp duruyor onu kafasından . Kulesinin altında kesiyorum öldüğü halde yerdeyken bida gösteriyor onu . Güzel güzel kazandığımız oyunda tilt oldum . Şuna bi çare gelsin . Güzel bi hareket yaptıktan sonra gösterene hiç laf etmiyorum zaten iyi düzgün oynayan adamlar zırtpırt göstermiyor ustalık şeysini . Ama her minyon kestiğinde ctrl 6 atan yasuolardan zedlerden gerçekten bıktım artık .

• Mutelersen ctrl 6 sını gormuyorsun zaten .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

Mutelersen ctrl 6 sını gormuyorsun zaten .

• ağla çıldır
  • bu sistemin gelme amacı zaten millet daha çok oynasın, bunları çıkarsındı. şimdi kendi ayağına sıkmasının hiçbir sebebi yok riotun.
  • Dash. kullanıcısına yanıt
    Spamlayan adamı muteliyorum bir daha da görmüyorum , neden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle birşey gelirse tepki çok fazla olur bu yüzden kostüm kapama ve bu oyuna asla gelmez ama wooxy ile hepsini kapatabilirsinizhttps://mapskins.com/2017/02/12/no-mastery-emote/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 PC den 2 KO açma yöntemi.
    18 yıl önce açıldı
    pdf de yazdır tuşu aktif değil
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ctrl 6 simgelerini belirli skillere bağlayabiliyorsun , atıyorum her Q ya bastığında o otomatik olarak spamlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kataffaz

ctrl 6 simgelerini belirli skillere bağlayabiliyorsun , atıyorum her Q ya bastığında o otomatik olarak spamlıyor

o nası oluyor
  • Bu sitedeki skinler şuanki yamada çalışıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma olur. Yarın bir gün birileri çıkar x skini beni rahatsız ediyor skinleri de kapatalım falan der. Katlanmak zorundasın yapacak bir şey yok.

• buna ciddi ciddi tilt olduysan bırak oynama. bence adam seni dövdü ve her kestiğinde ctrl 6 spamladı o yüzden tilt oldun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Sovereign

buna ciddi ciddi tilt olduysan bırak oynama. bence adam seni dövdü ve her kestiğinde ctrl 6 spamladı o yüzden tilt oldun.

Hayır anlattığım gibi oldu .
  • Sest Bhaco TR S kullanıcısına yanıt
    tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Sovereign

tabi.

ne kadar gereksiz bi insansin.
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    çalışıyo olmaları lazım
  • hocam bu program ban sebebi olmaz değil mi ?
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla hiçbi sorun yok kostümler fan yapımı olduğu için riot karışmıyo bildiğimiz orjinal kostümü gösteren uygulamalar yasak diye biliyorum ama genede araştırın kullanmadan önce
  • Programın adı nedir hocam?

• FunkedUp kullanıcısına yanıt
    wooxy olcak sitede indirme linki olcakdı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.