Şimdi Ara

CTRL+ALT+DEL HATASI !!!-çözüldü-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BILGISAYARDA CTRL+ALT+DEL YAPTIGIMDA " YONETICINIZ TARAFINDAN DEVRE DISI BIRAKILDI " HATASI VERIYOR.. BUNU NASIL DUZELTEBILIRIM ??

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• başla çalıştıra gpedit.msc yazıp enlere basın ve kullanıı yapılandırması-yönetim şablonları-sistem altında bulunan ctrl+alt+del seçeneklerine gel görev yöneticisini devre dışı kaldırı çift tıkla ve devre dışı bırak tamam de.
  • arkadaşım sistemine bir malware yada spyware yazılımı bulaşmış bunları temizlemeni öneririm kendilerini devre dışı bırakmanı engellemek için bu şekilde değişiklikler yapmaktadırlar.
    ad-ware yada spy&bot destroy yazılımlarını denemelisin. inndir sitesine bakarsan orda bunları rahatlıkla güvenlik bölümünde bulabilirsin. ve antivirüs kurmayı sakın unutma
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

başla çalıştıra gpedit.msc yazıp enlere basın ve kullanıı yapılandırması-yönetim şablonları-sistem altında bulunan ctrl+alt+del seçeneklerine gel görev yöneticisini devre dışı kaldırı çift tıkla ve devre dışı bırak tamam de.

BURAYA KADAR GELDIM.. SONRA DEDIGIN YERI ( sistem altında bulunan ctrl+alt+del ) BULAMADIM..

• Sistem bölümü yoksa fotodaki gibi...

şunu deneyiniz:
    Başlat/Çalıştır’a
    REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f bu değeri yaz ve tamam de.
  • PEKI BENDE O BOLUMUN OLMAMASI XP- VISTA FARKINDAN DOLAYI MI??

YINE DE SORUN COZULDUGU ICIN TESEKKUR EDERIM [
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistikxx

PEKI BENDE O BOLUMUN OLMAMASI XP- VISTA FARKINDAN DOLAYI MI??

YINE DE SORUN COZULDUGU ICIN TESEKKUR EDERIM [

İşletim sisteminiz Visat mıydı?

Benim yazdığım çözüm xp içindi. Neyseki sorun düzelmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    17 yıl önce açıldı
    CsGo shift ve ctrl sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  CTRL+ALT+DEL HATASI !!!-çözüldü-
  • Şifreyi hatırlıyamıyor musuzn? Yoksa şifreyi giriyorsın da hata mı alıyorsun?

Şifreli dosyanın şifresini bulmak ve o şifreyi bulmak çok zordur.

Neyse dosya üzerinde güvenlik sekmesi var. Oraya tıkla. Orada kulanıc adları gözükecek. Orada istediğin kullanıcıya tam izinleri ver ve sonra dosyaya ulaşmaya çalış..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.