< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
başla çalıştıra gpedit.msc yazıp enlere basın ve kullanıı yapılandırması-yönetim şablonları-sistem altında bulunan ctrl+alt+del seçeneklerine gel görev yöneticisini devre dışı kaldırı çift tıkla ve devre dışı bırak tamam de.
arkadaşım sistemine bir malware yada spyware yazılımı bulaşmış bunları temizlemeni öneririm kendilerini devre dışı bırakmanı engellemek için bu şekilde değişiklikler yapmaktadırlar. ad-ware yada spy&bot destroy yazılımlarını denemelisin. inndir sitesine bakarsan orda bunları rahatlıkla güvenlik bölümünde bulabilirsin. ve antivirüs kurmayı sakın unutma
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
başla çalıştıra gpedit.msc yazıp enlere basın ve kullanıı yapılandırması-yönetim şablonları-sistem altında bulunan ctrl+alt+del seçeneklerine gel görev yöneticisini devre dışı kaldırı çift tıkla ve devre dışı bırak tamam de.
BURAYA KADAR GELDIM.. SONRA DEDIGIN YERI ( sistem altında bulunan ctrl+alt+del ) BULAMADIM..
Sistem bölümü yoksa fotodaki gibi...
şunu deneyiniz: Başlat/Çalıştır’a REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f bu değeri yaz ve tamam de.
PEKI BENDE O BOLUMUN OLMAMASI XP- VISTA FARKINDAN DOLAYI MI??
YINE DE SORUN COZULDUGU ICIN TESEKKUR EDERIM [
quote:
Orjinalden alıntı: mistikxx
PEKI BENDE O BOLUMUN OLMAMASI XP- VISTA FARKINDAN DOLAYI MI??
YINE DE SORUN COZULDUGU ICIN TESEKKUR EDERIM [
İşletim sisteminiz Visat mıydı?
Benim yazdığım çözüm xp içindi. Neyseki sorun düzelmiş.
Şifreyi hatırlıyamıyor musuzn? Yoksa şifreyi giriyorsın da hata mı alıyorsun?
Şifreli dosyanın şifresini bulmak ve o şifreyi bulmak çok zordur.
Neyse dosya üzerinde güvenlik sekmesi var. Oraya tıkla. Orada kulanıc adları gözükecek. Orada istediğin kullanıcıya tam izinleri ver ve sonra dosyaya ulaşmaya çalış..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme