allods online girdim tak karakter yaratıyodum oyunu windows modunda oynuyorum alt enter yaptım tam ekran bir sorun oldu açılıp görüntü gidip geliyor 1.8 HATASI verdi ama oyun'da sorunsuz girmiştim arattım diyoar direcxt 'ten ama ben sorunsuz girdim yanlışlıkla alt enter ondan böyle oldu napmam lazım
:
Hiçbirşey anlayamadım Daha açıklayıcı ve özellikle daha anlaşılabilir bir Türkçe ile yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım...
Yanlışlıkla alt+Enter tuşlarına basmış ve o yüzden böyle bir sorunla karşılaşmış arkadaş.
Ben zaten sorunu anlayamadım. ALT+ENTER a bastığın zaman pencere modundaki ekran büyüyerek tam ekran olur. Fakat tekrar aynı tuş kombinasyonuna basınca yeniden pencere moduna geçmesi lazım. Eğer bir hata oluştu ise, oyunu kapatıp açınca düzelmesi lazım. Her seferinde sorun oluyor ise, oyuna girmeden client ekranında ayarlar kısmı olması lazım. Oradan çözünürlüğü değiştirmek yada tekrar window modda oyunu aç seçeneğini işaretlemek sorunun çözümü olabilir ama bu söylediklerim hep afaki şeyler. Çünkü dediğim gibi olayı anladım ama sorun ne onu anlayamadım =)