Şimdi Ara

Oyundayken alt+tab sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben birkaç gün önce Samsung NP350E7C-S01TR notebookunu satın aldım.Özelliklerine buradan bakabilirsiniz http://www.teknosa.com/urunler/125032475/samsung-ativ-book-3-np350e7c-s01tr-notebook
    Bu laptop çoğunuzun bildiği üzere harici ekran kartı olarak AMD 7670 kullanıyor.Ve ben de dün Euro Truck Simulator 2 oynamak için ekran kartını AMD HD7670 olarak atadım.Ancak oyundayken masaüstüne dönmek istediğimde maalesef oyun ekranından başka birşey gözükmüyor.Ve masaüstündeki imgeleri seçebiliyor duruma geliyorum.Bunun bir çözümü var mıdır?Bir aydınlatırsanız sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Oyunlarda Alt+Tab Sorunu

"Oyunlarda alt tab yapamıyorum" diye şikayette bulunuyorsanız, yalnız değilsiniz. Bu, birçok oyuncunun karşılaştığı yaygın bir sorundur.

Alt+Tab tuşlarına bastığınızda oyununuz donuyor mu veya küçültülmüyor mu? Bu sorun, oyun içi ayarlar, sistem yapılandırması veya donanım uyumsuzluğu nedeniyle oluşabilir.

Olası Çözümler:

• Oyun İçi Ayarlar: Bazı oyunlar, yanlış ayarlanmış grafik seçeneklerine sahip olduğunda alt+tab çalışmasını engelleyebilir. Oyun ayarlarını gözden geçirin ve pencereli moda geçmeyi deneyin.
    • Sistem Yapılandırması: Bilgisayarınız oyun için gerekli donanıma sahip olmayabilir. Grafik kartınızın sürücülerinin güncel olduğundan emin olun. Ayrıca, oyunun sistem gereksinimlerini kontrol edin ve bunları bilgisayarınızın özellikleriyle karşılaştırın.
    • Donanım Uyumsuzluğu: Nadir durumlarda, donanım bileşenleriniz oyunla uyumsuz olabilir. Bu sorunu gidermek için üreticinizle iletişime geçebilir veya farklı donanımlar denemeyi düşünebilirsiniz.
    • Virüs veya Kötü Amaçlı Yazılım: Virüsler veya kötü amaçlı yazılımlar sisteminizde alt+tab sorunlarına neden olabilir. Tam bir sistem taraması yapın ve herhangi bir tehdidi ortadan kaldırın.
    • Otomatik Alt+Tab: Bilgisayarınız oyun oynanırken kendi kendine alt+tab yapıyorsa, bunun nedeni bir arka plan uygulaması olabilir. Görev Yöneticisi'ni açın ve bu süreçleri kapatmayı deneyin.

Bu çözümleri denemenize rağmen hala "alt tab atamıyorum" sorunu yaşıyorsanız, oyunu yeniden yüklemeyi veya oyun geliştiricisiyle iletişime geçmeyi düşünebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benden başka böyle bir sorun yaşatan yok mu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl+alt del yap masaüstüne dönersin.Bazı oyunlarda o dediğin alt+tab işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aga.

ctrl+alt del yap masaüstüne dönersin.Bazı oyunlarda o dediğin alt+tab işe yaramıyor.

bazen alt+tab yerine klavyedeki windows start tusu da daha iyi sonuc veriyor..
  • windows tusu+ d

denermisin?

• Eve dönünce deneyeceğim dediklerinizi.Yorumlar için teşekkürler.Acaba bu sorun ekran kartını switch edememesi yüzünden mi kaynaklanıyor.Çünkü oyunda ati günlük işler için intel kullanıyor pc.Özellikle samsungun bu serisini kullananların yorumlarını bekliyorum

• Bunun donanımla alakası yok tamamen yazılımsal, üstelik bu bir problem değil bazı oyunlar buna izin veriyor bazıları vermiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM - 17 Alt Tab Problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir.uluag

Bunun donanımla alakası yok tamamen yazılımsal, üstelik bu bir problem değil bazı oyunlar buna izin veriyor bazıları vermiyor.

Tam olarak öyle değil aslında mesela minecraft oynarken alt tab dediğimde masaüstüne çıkabiliyorum ama bu sefer de minecraft çalışmayı durduruyor.

• Şimdi yazılımsal bir problem işte. Oyunu kırpıp kırpıp atarlarsa olacağı budur minecraft nasıl bir oyundur bilmiyorum ama orjinal oyunlarda böyle bir problem yaşanmaz sanmıyorum sağlam oyun sitelerinden indirmeye özen göster.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 11 Kasım 2013; 11:15:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir.uluag

Şimdi yazılımsal bir problem işte. Oyunu kırpıp kırpıp atarlarsa olacağı budur minecraft nasıl bir oyundur bilmiyorum ama orjinal oyunlarda böyle bir problem yaşanmaz sanmıyorum sağlam oyun sitelerinden indirmeye özen göster.

Evet herhalde oyunla alakalı birşeymiş.F1 2013'te alt tab dediğimde sorun falan olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.