Şimdi Ara

CTRL+ALT+DEL_Sorunu .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görev yöneticisinı açamıyorum,açmayı denediğimde,1 kaç salise bazen yarım saniye kadar görebliliyorum, ve orda daha önce olmayan GoogLed.exe adlı bir program var,bunu nasıl kapata bilirim,yada görev yöneticisini nasılaçabilirim,benim düşüncem makinemin hack lenmiş olduğu çünkü daha önce böle bir sorunum yoktu,kendiliğinden oldu , bu konuda yardım yada tavsiye verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 8 Nisan 2007; 16:58:03 >

• öncelikle kasanın ardından net bağlantısını çıkartın...
    sonra Kasperksy gibi bir antivirüs yazılımı ile sistemi taratın
    trojan aramasıda yapın. avast pro bunda oldukça başarrılıveya başka bir yazılımla yapın ama mutlaka yapın.
    zararlı bir yazılım gibi görünüyor baştan

başlat- çalıştır- gpedit.msc- kullanıcı yapılandırılması- sistem- ctrl alt del seçeeklerinden- görev yöneticisi YAPILANDIRILMADI olarak ayarlanması gerekir. eğer bunda bir oynama vs yapamıyorsanız bilin ki virüs tür

son not:
    antivirüs yazılımlarıda buna neden oluyor bazen görev yöneticisini açmaya izin vermiyorlar
    başlat- çalıştır- control userpasswords2 yaz. açılan pencerede ctrl-alt-del seçeneği var.
  • Görev yöneticisini ne yaptımsa açamadım bana görev yöneticisini, açmadan görev yöneticisindeki programların listesini ve bu listedeki programları, kapatabilmeme olanak sağlayan bir program önerirmisiniz,şimdiden teşekkür ederim.
  • dstmhttp://forum.donanimhaber.com/m_9478084/tm.htm bu konuya bir log gonder. resmli anlatm va rkonuda
  • Gerçekten sağol,ve cevabımı aldım, bu konunun silinmesini istiyorum, tabi mümkünse.Bu arada sorunumu verdiğin link sayesinde, kendi başıma giderdim ve gerçekten teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 9 Nisan 2007; 0:40:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.