Bildirim
ctrl alt delete
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Klavyende bir sorun olabilir,başka bir kalvye ile denedikten sonra sorunun asıl kaynağını anlayabilirsin.. -
Eğer klavyede sorun yoksa görev yöneticin iptal olmuş olabilir. Kontrol et, ona göre çözüm yolu sunalım. -
yönetici tarafından iptal edilmiş diyormu?
yA da ctrl+shift+esc yi dene... -
ya benim de ctrl al del ile ilgili sorum olacak:
menüsü tam ekran değil yani ;seçenekler .görünüm .araçalar gibi başlıklar görünmüyor.
ne yapabilirim? -
quote:
ya benim de ctrl al del ile ilgili sorum olacak:
menüsü tam ekran değil yani ;seçenekler .görünüm .araçalar gibi başlıklar görünmüyor.
ne yapabilirim?
boş bulduğun bi yere çift tıkla -
teşekkürler.
meğer ne kadar basitmiş.4 aydan beridir o şekilde idare ediyorduk. -
quote:
Orjinalden alıntı: cuneydk
ctrl alt delete bileşimi çalışmıyodu, sistem de baya bi yüklüydü onun için xp'yi tekrar yükledim ama ctrl alt delete gene çalışmıyor. sorun ne acaba yardım edermisiniz
Virüs bulaşmış olabilir.Başkasının bilgisayarında da görmüştüm.Görev Yöneticisi açılmıyor ve hata veriyordu. Biz de tekrar tükledik ama olmadı en temiz çözüm format(tabi önemli ya da kaybolacak bilgilerin yoksa) olacaktır.Hem bilgisayar da rahatlamış olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X