Şimdi Ara

Cübbeli Ahmet Taslaman’ı Ezdi Geçti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sen ismini değiştir bence. Petrayolunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside insanları din ile kandırıp para ün kazanıyor birisi modern islam diyerek parayı götürüyor biri ehlisünnet gelenekçiyim deyip paraları götürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyzenEfendi

İkiside insanları din ile kandırıp para ün kazanıyor birisi modern islam diyerek parayı götürüyor biri ehlisünnet gelenekçiyim deyip paraları götürüyor
    Taslaman ne yaparak para kazanıyor, anlat bakalım? Ne biliyorsan söyle! Neyden, ne kadar?

• ugarb kullanıcısına yanıt
    Taslaman aksine kitaplarını ücretsiz olarak pdf formatında paylaşıyor. Adamın derdi para değil ama çok ukala. Felsefe bildiğide yok. Bakın ben doğruyum kesinlikle başka türlüsü olamaz kafasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ateistinye

Taslaman aksine kitaplarını ücretsiz olarak pdf formatında paylaşıyor. Adamın derdi para değil ama çok ukala. Felsefe bildiğide yok. Bakın ben doğruyum kesinlikle başka türlüsü olamaz kafasında.
    En azından kitaplardan para kazanmıyor ki hakkıdır, hiçbir sakıcası yok. Yukardaki arkadaş
    tam ne demek istemiş tam anlamadım ama en azından dini kullanıp para kazandığını düşünmüyorum.
    Felsefede konusunda bilgisiz olduğunu düşünmüyorum, ukalalığı biraz karşısındakine bağlı olarak gelişiyor, farkındayım. Birkaç tartışma programında, felsefenin konusunu "bilimin" içine çekmeye çalıştıklarında, onları bozduğunu hatırlıyorum. Haklı olsa bile yanlış yapmıştı.
    Şengör'e bir iki laf giydirmişti. En çok istediğim ikisinin aynı programa çıkmasıydı. Müthiş olurdu!
    Her fikrine katılmıyorum, ayrıca beğenmediğim diğer bir yönü, kendini net ifade etmiyor, konuyu çok dağıtıyor.

• ugarb kullanıcısına yanıt
    Caner Taslaman, Graham Oppy ile vs atsa kesin Taslaman alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St. Mark of Ephesus -- 3 Şubat 2020; 1:9:16 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.