Şimdi Ara

CUBE IWORK 7-8-10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Cube-U67GT-iwork7-iwork-7-windows-8-tablet-pc-7-inch-IPS-1280x800-Intel-Z3735G/108763_2041645639.html

Arkadaşlar bu cihazlar fiyatına göre şaşırtıcı, 7 inch tablette windows 8 kurulu geliyor ve fiyatı 120 usd . Nasıl oluyor bu?

Acaba çinden bize bu ürünleri getirebilecek kimse yok mu?

• http://item.jd.com/1209287.html

çince bir siteye denk geldim, burda fiyatlar aliexpress, dx.com gibi sitelerden çok daha ucuz. acaba yerliye ayrı turiste ayrı fiyatmı çekiyorlar bizim gibi :)
  • vay anasını ne aletler çıkmış piyasaya yav.

http://www.youtube.com/watch?v=LqGCHXOyoNU

bizim foruma baka hala toshiba, asus vs.

markalı alacağıma bunları alır bozulunca çöpe atar yenisini alırım üstüne de tatile çıkarım kalan parayla :)

bu yeni cihazlar neden tartışlmıyor forumda hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

vay anasını ne aletler çıkmış piyasaya yav.

http://www.youtube.com/watch?v=LqGCHXOyoNU

bizim foruma baka hala toshiba, asus vs.

markalı alacağıma bunları alır bozulunca çöpe atar yenisini alırım üstüne de tatile çıkarım kalan parayla :)

bu yeni cihazlar neden tartışlmıyor forumda hala?

üzülerek söylüyorum, hemen hemen sana katılıyorum. iki tane farklı marka tabletim var (toplam değerleri 2600 tl) ikisininde teknik servisi dandik çıktı yapmıyorlar 1 aydır tabletim yok ikisi içinde iade istedim tük hakları heyeti 6 ay 1 yıl arasında sonuç çıkar diyor

• Öncelikle bu cihazların fiyatının bu kadar uygun olmasının sebebi, windows un geç kalmış politikasından ötürü. Bu sene içinde windows 10 inç in altındaki cihaz üreten firmalara windows işletim sistemini bedava sunacağını belirtmişti. Bu çinli firmaların 120 dolara bu kadar ucuz makine üretmeleri bundan. Mesela aynı özelliklerde toshibanın da cihazı var. Encore mini diye geçiyor, ve yaklaşık 350 lira olması lazım. Ama ondan önceki model toshiba encore 2013 aralıkta 1200 liraydı dolar daha düşük olmasına rağmen. Casper ın 400 liralık tableti de böyle işletim sistemi için firmalar para ödemiyor. Yazdan bu yana yeni yeni cihazlar çıkıyor.

Bir diğer olay ise cube, ainol ve onda dışındaki çin firmalarının tabletlerinde pil sıkıntısı yaşanabilir. Bir bu risk var.
  • evet 10 inch altına böyle bir kıyak yapmış microsoft (strateji) ve geç kalındığı kesin.

android'e göre intel-microsoft birlikteliği neden farklı olur?

google gelirlerinin büyük bir bölümünü dünyadaki reklam pastasından alan bir firma. sunduğu tüm kolaylık ve ürünler ücretsiz ve "as is" statüsündedir. kullanıcılar bir ilave-düzeltme-hata giderme ister, bakarsın yetkilileri 3 sene önce resmi forumlarında cevap vermiş, yapacaz edecez demiş ama hala ne düzeltme var ne de sonuç. çünkü son kullanıcı ürünü ücretsiz kullanmaktadır, bir nevi istatistikten başka bişey değldir. geçen gün fark ettim, youtube ekranını ortalamış ve küçüçk boy ekranı kaldırmış. internette millet feryat figan, ama ortak görüş şu, youtube değişkilik yaptı mı bir daha geri dönmez. Neden biliyor musunuz? o değişiklik sizin için değil, şirketin çıkarları için yapılmıştır.

intel ve microsoft ise alanlarında uzman firmalar, gelirleri ürettikleri ürünlerin satışlarından geliyor çok büyük ölçüde. atom 'un yeni serileri ile intel system on a chip yani tek entegrede sistem mimarisine geçmiş. ne microsoftun ne de intelin çiplerini ve işletim sistemlerini belirledikleri kalite kontrol ve performans "guideline" altında üretici firmalar tarafından kullanılmasına izin vermezler düşüncesindeyim. soğuk lehimdir, kalitesiz kablolamadır vs. çindeki sallama üretimlerde sıkça görülen android sistemindeki bu sorunlara (google 'ın zerre umrunda olmayan) intel ve microsoft izin vermez gibi geliyor bana. en basitinden microsoft orjinal lisans kullandırma hakkı verdiği üreticilerin ürünlerini sürekli takip edecektir. hem tanıtım hem de android pazar payından çalmak isteyen bir dev işletim sisteminin merdiven altı ürünlerde verimsiz çalışmasını kabul etmez.

ayrıca bu satten sonra android tabanlı bir tablet almak bence mantıksızdır, hala bu millet nasıl android tablet konuşuyor anlamadım. sanırım android oyunları ile ilgili, genelde oyun oynayan gençler var forumda.

yani videoda görünce bi garip oldum ya :) 7 inch tablette bios boot ediyor, seçenekler geliyor vs. yada virtual box kurulmuş içinde linux kurulmuş çatır çatır çalışıyor.
    7 inch alet ya :D macos bile kurarım ben ona.

çok ram ve işlemci yoğun çalışılmyorsa büro işleri için pekala laptop alternatifi olabilir bunlar.

örneğin 1000 tl lik bir büro tipi laptop yerine yakın seviyede performans verebilecek ufak ekranlı 7 inch bir tableti ve kalan parayla da dell ultrasharp ips monitor almayı tercih ederim ben, zira laptopum nadiren masadan kalkıyor, sürekli masada duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 11 Kasım 2014; 20:43:16 >

• nicknick N kullanıcısına yanıt
    Forum gerçekten belli bir yaşın himayesi altında şu sıralar. Bazen google arama yaptırıyorum, merak ettiğim bir şeyi öğrenmek için. Özellikle forum donanım da ara deyince, aradığım şeyler 2011 -2012 arşivinde duruyor. Gerçekten teknolojiyi cihazlardan oyun oynamak olarak algılayan bir gençlik geliyor alttan.

Ben 2012 yılında ubuntunun bir projesini görmüştüm. Ubuntu for android diye hala o tarz bir projeyi microsoft un yapmasını canı gönülden istiyorum. O zaman bilgisayar teknolojisi benim gözümde devleşmiş olacak.

Çin malı tabletlere gelecek olursak, ben 2 ayda bir dx.com dan alışveriş yapıyorum. Ama ne telefon ne tablet aldım şimdiye kadar. Genelde 5 - 10 dolar arası saat ıvır zıvır aparatlar. Bir kaç ay kullandıktan sonra (sürekli kullanım) cihazlar sıkıntı yaşatıyor. O yüzden çin malı tabletlere iyi bir gözle bakamıyorum.

Gerçi microsoft takip eder demişsin, düşününce aslında mantıklı geliyor. Çünkü windows tablet çıkaran firmalar öyle sıradan çinli firmalar değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden 8-9-10" değilde 7" tablet?
    13 yıl önce açıldı
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yıllardır bilgisayarlar ile uğraşırım. Windows 3.1 den beri Windows kurmak gibi bir zevkim var. Windows 8 ile o zevkten de mahrum kaldım. eskiden ay da bir yeniden işletim sistemi yüklerdim ama 8 de hiç sıkıntı yaşamadığım için yeniden kurmanın pek bir anlamı kalmadı. burada bahsedilen durumlardan artık kimse bahsetmiyor.

7 inç ekranda boot ekranı görmek senin için ne anlama geldiğini çok iyi anlıyorum ama bu forumun %80 i hiç bir şey anlamaz. hatta bios görse bune ya bile der. şuan 300 400 tl ye eli yüzü biraz düzgün tablet alacağıma ikinci el 500 600 tl ye yada sıfır 800 tl ye encore yada miix2 8 inç tablet alır bilgisayar olarak kullanmak çok daha mantıklı. ama bunu anlayacak kimse kalmadı.

millet hala macbook air in inceliğinden bahsediyor. Microsoft 8 inç tablette Windows çalıştırmış onu gören yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 12 Kasım 2014; 0:56:15 >
  • hocam bir soruna dikkat çekmek istiyorum windows tablet tarafında, hardware yok adam gibi.
    ben şu an tabletlerden birine iade kararını aldırttım 1200tl alacağım, o para ile muhtemelen gidip galaxy not pre 12.2 alacağım wacom kalem sebebi ile
    neden biliyor musunuz?
    en ucuz kalemli windows tablet türkiyede 2400 tl (paralel ithalat istanbul bilişim surface pro 3). alacğaım tablet 1200tl ve pil ömrü iki katı...
    eee peki daha ucuz olan windows tabletler var mı türkiyede hiç yok. lenovo thinkpad tablet 10 yok, hp elitepad 1000g2 yok ki bunlarda gelseler fiyatları 2bin olacak.
    en dandiği var asus un 8" olanı, ve ben o tableti ALDIM. ne oldu? kutudan bozuk çıktı. hdmi görüntü çıkışı yok klavye aksesuarı yok zaten canım sıkılmıştı alırken birde bozuk çıkınca sizi mi çekeceğim dedim iade ettim,

ayrıca hardware in ne kadar dandik olduğunun dışında birde yazılım konusunda dandiklik var,
    microsoft servislerini kullanıyorum ben hayatımın her alanında (onedrive onenote skype), ve microsoft servisleri anroid tabletlerde microsoft tabletlere oranla daha iyi çalışıyor daha sık güncelleme alıyor. kalem lazım olmasa bir dakika bile düşünmez ipad air 2 alırdım, zira microsoftun en çok desteklediği platform ios platformu.
    mesela haberiniz oldu mu bilemiyorum windowsphone da onedrive a güncelleme geldi, android uygulamasının aynısını koymuşlar, herkes şikayet edince android uygulamasının aynısını getirdiğimize pişman olduk yenileyeceğiz yakında diye açıklama yaptılar 1 aydır bekliyoruz
    sway diye ms office e yeni bir üye geliyor ve beta sürecine windowsphone kullananları almıyorlar android kullananları alıyorlar düşünebiliyor musunuz?

en eski office sürümünü kim kullanıyor tahmin edin, windows 8 ve windowsphone... ios a touch optimised versiyon çıktı, androide çıktı (telefonlara çıktı tabletlere ms office yok) ama windows tabletlere çıkmadı windows telefonlarda zaten hiç bir fonksiyonu olmayan bir uygulama var sadece okuma odaklı, üretme imkanı olmayan.

keşke apple, düzgün ince uçlu apple mantalitesi ile sorunsuz çalışan bir aktif stylus ekleseydi şu ipad air2 ye alırdım bir daha tablet falan herşeyi unuturdum düşünmeyle vaktimi harcamazdım samsung problem çıkartacak muhtemelen, ama en azından işimi ucuz bir fiyata görecek

bu arada kimse alıştığı şeylerde değişikliği sevmez, youtube un g+ entegrasyonu mesela, herkes isyan etti google bize bakmıyor dediler, ama 1 ayda insanlar alışınca vazgeçilmez bir hal aldı çok iyi olmuş dedik. yenilik her zaman kötüdür kullanıcı için, böyle durumlarda üreticiler kullanıcıları dinlememelidirler, windows 8 çıktı gelen tepkileri biliyorsunuz aynı şet microsoftunda başındaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

yıllardır bilgisayarlar ile uğraşırım. Windows 3.1 den beri Windows kurmak gibi bir zevkim var. Windows 8 ile o zevkten de mahrum kaldım. eskiden ay da bir yeniden işletim sistemi yüklerdim ama 8 de hiç sıkıntı yaşamadığım için yeniden kurmanın pek bir anlamı kalmadı. burada bahsedilen durumlardan artık kimse bahsetmiyor.

7 inç ekranda boot ekranı görmek senin için ne anlama geldiğini çok iyi anlıyorum ama bu forumun %80 i hiç bir şey anlamaz. hatta bios görse bune ya bile der. şuan 300 400 tl ye eli yüzü biraz düzgün tablet alacağıma ikinci el 500 600 tl ye yada sıfır 800 tl ye encore yada miix2 8 inç tablet alır bilgisayar olarak kullanmak çok daha mantıklı. ama bunu anlayacak kimse kalmadı.

millet hala macbook air in inceliğinden bahsediyor. Microsoft 8 inç tablette Windows çalıştırmış onu gören yok.

ben şahsen apple ı yerden yere vuramıyorum. macbook air, 19 saat pil ömrü vaad eden bir cihaz, birde tam bir cihaz ve üretkenliğin önünü kapatmıyor.
    microsoftun macbook air+ipad rakibi cihazının pil ömrü 7 saat.
    o 8" tabletler ipad e bile rakip olamazlar zira hiçbiri tek başına windows potansiyelimin yarısını dahi kullanamıyor,klavye kısayolları yok fare kısayolları yok, günün sonunda ipad kadar bile üretken olmayan cihazlarla başbaşa kalıyorsunuz. çoğu 8" windows tablette hdmi çıkışı dahi yok, mhl de yok dolayısı ile usb nin veri yoluna kalıyorsunuz, frame rateleride belli...

• quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

yıllardır bilgisayarlar ile uğraşırım. Windows 3.1 den beri Windows kurmak gibi bir zevkim var. Windows 8 ile o zevkten de mahrum kaldım. eskiden ay da bir yeniden işletim sistemi yüklerdim ama 8 de hiç sıkıntı yaşamadığım için yeniden kurmanın pek bir anlamı kalmadı. burada bahsedilen durumlardan artık kimse bahsetmiyor.

ben şahsen apple ı yerden yere vuramıyorum. macbook air, 19 saat pil ömrü vaad eden bir cihaz, birde tam bir cihaz ve üretkenliğin önünü kapatmıyor.
    o 8" tabletler ipad e bile rakip olamazlar zira hiçbiri tek başına windows potansiyelimin yarısını dahi kullanamıyor,klavye kısayolları yok fare kısayolları yok, günün sonunda ipad kadar bile üretken olmayan cihazlarla başbaşa kalıyorsunuz. çoğu 8" windows tablette hdmi çıkışı dahi yok, mhl de yok dolayısı ile usb nin veri yoluna kalıyorsunuz, frame rateleride belli...

kıyaslama yaparken bence adaletli olmak gerekiyor. mesela asus t200 ile her türlü klavye kısayolu ve Mouse kullanabilirsin. günün sonunda bilgisayar ile yapabileceğin herşeyi bu cihaz ile yapabilirsin.
    dahası macbook air + ipad dediğin zaman 3000 tl gibi bir rakam çıkıyor ki bence pil harici asus t200 her işi görür.

bu arada 8 inç cihazlar ile belki klavye Mouse u olmuyor ama yinede herşey belki biraz daha zor olarak yapılabiliyor. birde ne yaptığınız önemli. maile bakmak oyun oynamak internette gezmek olarak bakarsanız ipad zaten hayli hayli yeterli gelecektir. eğlence amaçlı kullanıyorsanız. peki mesela ben 8 inçlik tabletimle bir arkadaşıma win 8 in isosunu ultra iso ile usb ye yazmam gerekirse. bunu 8 inçlik cihaz ile yapabilirim. ipad bunu yapabilir mi ? yada ipad yada iphone müzik atmam gerekti. ipade nasıl müzik atabilirim. itunes lazım. 8 inçlik tabletin hiç bir şeye ihtiyacı yok. dahası o 8 inçlik tablet ile ipad e müzik atabilirim hatta o 8 inçlik tablet ile ipadi jailbreak yapabilirim.
    yani her halükarda Windows benim gibiler çok daha uygun. eğer olay eğlence ise ipad yeterli gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 12 Kasım 2014; 11:48:36 >

• quote:

hocam bir soruna dikkat çekmek istiyorum windows tablet tarafında, hardware yok adam gibi.
    ben şu an tabletlerden birine iade kararını aldırttım 1200tl alacağım, o para ile muhtemelen gidip galaxy not pre 12.2 alacağım wacom kalem sebebi ile
    neden biliyor musunuz?
    en ucuz kalemli windows tablet türkiyede 2400 tl (paralel ithalat istanbul bilişim surface pro 3). alacğaım tablet 1200tl ve pil ömrü iki katı...
    eee peki daha ucuz olan windows tabletler var mı türkiyede hiç yok. lenovo thinkpad tablet 10 yok, hp elitepad 1000g2 yok ki bunlarda gelseler fiyatları 2bin olacak.
    en dandiği var asus un 8" olanı, ve ben o tableti ALDIM. ne oldu? kutudan bozuk çıktı. hdmi görüntü çıkışı yok klavye aksesuarı yok zaten canım sıkılmıştı alırken birde bozuk çıkınca sizi mi çekeceğim dedim iade ettim,

ayrıca hardware in ne kadar dandik olduğunun dışında birde yazılım konusunda dandiklik var,
    microsoft servislerini kullanıyorum ben hayatımın her alanında (onedrive onenote skype), ve microsoft servisleri anroid tabletlerde microsoft tabletlere oranla daha iyi çalışıyor daha sık güncelleme alıyor. kalem lazım olmasa bir dakika bile düşünmez ipad air 2 alırdım, zira microsoftun en çok desteklediği platform ios platformu.
    mesela haberiniz oldu mu bilemiyorum windowsphone da onedrive a güncelleme geldi, android uygulamasının aynısını koymuşlar, herkes şikayet edince android uygulamasının aynısını getirdiğimize pişman olduk yenileyeceğiz yakında diye açıklama yaptılar 1 aydır bekliyoruz
    sway diye ms office e yeni bir üye geliyor ve beta sürecine windowsphone kullananları almıyorlar android kullananları alıyorlar düşünebiliyor musunuz?

en eski office sürümünü kim kullanıyor tahmin edin, windows 8 ve windowsphone... ios a touch optimised versiyon çıktı, androide çıktı (telefonlara çıktı tabletlere ms office yok) ama windows tabletlere çıkmadı windows telefonlarda zaten hiç bir fonksiyonu olmayan bir uygulama var sadece okuma odaklı, üretme imkanı olmayan.

keşke apple, düzgün ince uçlu apple mantalitesi ile sorunsuz çalışan bir aktif stylus ekleseydi şu ipad air2 ye alırdım bir daha tablet falan herşeyi unuturdum düşünmeyle vaktimi harcamazdım samsung problem çıkartacak muhtemelen, ama en azından işimi ucuz bir fiyata görecek

bu arada kimse alıştığı şeylerde değişikliği sevmez, youtube un g+ entegrasyonu mesela, herkes isyan etti google bize bakmıyor dediler, ama 1 ayda insanlar alışınca vazgeçilmez bir hal aldı çok iyi olmuş dedik. yenilik her zaman kötüdür kullanıcı için, böyle durumlarda üreticiler kullanıcıları dinlememelidirler, windows 8 çıktı gelen tepkileri biliyorsunuz aynı şet microsoftunda başındaydı.

bu yazdıkların konusunda haklısın. Windows birleştirileceği için bazı şeyler geç kalmış olabilir. bugün ki haklılığın Windows ve Windows phone 10 dan sonra da devam ederse o zaman gerçekten haklı olursun

• quote:

quote:

quote:

kıyaslama yaparken bence adaletli olmak gerekiyor. mesela asus t200 ile her türlü klavye kısayolu ve Mouse kullanabilirsin. günün sonunda bilgisayar ile yapabileceğin herşeyi bu cihaz ile yapabilirsin.
    dahası macbook air + ipad dediğin zaman 3000 tl gibi bir rakam çıkıyor ki bence pil harici asus t200 her işi görür.

bu arada 8 inç cihazlar ile belki klavye Mouse u olmuyor ama yinede herşey belki biraz daha zor olarak yapılabiliyor. birde ne yaptığınız önemli. maile bakmak oyun oynamak internette gezmek olarak bakarsanız ipad zaten hayli hayli yeterli gelecektir. eğlence amaçlı kullanıyorsanız. peki mesela ben 8 inçlik tabletimle bir arkadaşıma win 8 in isosunu ultra iso ile usb ye yazmam gerekirse. bunu 8 inçlik cihaz ile yapabilirim. ipad bunu yapabilir mi ? yada ipad yada iphone müzik atmam gerekti. ipade nasıl müzik atabilirim. itunes lazım. 8 inçlik tabletin hiç bir şeye ihtiyacı yok. dahası o 8 inçlik tablet ile ipad e müzik atabilirim hatta o 8 inçlik tablet ile ipadi jailbreak yapabilirim.
    yani her halükarda Windows benim gibiler çok daha uygun. eğer olay eğlence ise ipad yeterli gelecektir.

o aşağıdaki yazdıklarınızı yapan kişi ctrl+alt+del yapamazsa ctrl+c ctrl+v yapamazsa sinir olur ama :D
    asus un ikisi bir aradaları çok güzel acerinde çok güzel, onlara bir şey diyemem zaten, ama şu 8" olanlar baya soğuk geliyor. en azından kalem standart olsa, birde çözünürlük artsa... 800p ekranlı androidler malum 400tl.. intelden ucuza işlemci alıyorlar ms den bedava işletim sistemi alıyorlar google a 5 kuruş ödemiyorlar, ama gel gör ki hala pahalı hala pahalı. asus un aynı donanımlı tabletleri (veya benzer) android ise 400tl. windows ise 700 e kadar yolu var note olmayan vivotab 8 gelince bakalım ne olacak.
    bunun microsoftla alakası yok ben onları suçlamıyorum suçlanması gereken tek mecra üreticiler, asus yine idare eder (768p ekranlı tablet 1200tl ama idare eder diyorum ona göre scale edersek) , lenovo toparladı, ama acer çok kötü toshiba rezalet, sony samsung zaten piyasadan çekildi hp şu an rezaletten öte ama yeni seri tabletleri ümit vaadediyor. bu adamlar işi düzeltirlerse düzeltirler yoksa pc bölümleri zarar etmeye devam edecek.
    amd nin de suçu var aslında adamlar rekabet ortaya koyamadılar intel tekel oldu vs vs. microsoft yapabileceği her şeyi yapıyor lisenslı yazılımı bedavaya bile veriyor tablet konusunda daha da yapabileceği pek bir şey yok. belki surface lere ucuz bir model falan eklerse çok güzel olur.

• Çok iyi yorumlar yapılmış iki satırda ben ekleyeyim konu sahibi arkadaşa ve diğerlerine..
    7 ve 8 inç tabletleri günlük bilgisayar olarak nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz?
    10 inç asus t100 kullandım 10 inç ekran bile küçük geldi ve sadece laptop olarak kullandım masadan kaldırmadan..ayrıca asusun kronik sorunları ve servis sorunları bıktırdı elden çıkardım.
    Ha 7 yada 8 inç tableti masaüstünde harici ekranla kullanıyorsanız okey ama aksi şekilde günlük büro işlerinde vs göz bırakmaz insanda..
    Ayrıca hala genişleme seçenekleri kısıtlı asus t100 gibi 900-1000 tl lik bence pahalı cihazda bile tek usb yuvası olması ve sizi otg denen sisteme mahkum etmesi çok kötü ve windows tabletler hala 1-2 gb ram den kurtulamadılar artık 4 gb ramin tabletlerde giriş seviyesi olması lazım,
    Zira 2gb lık asus t100 sık sık bellek dolu uyarısı veriyordu yoğun kullanımda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 12 Kasım 2014; 15:53:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8 inç tablet kullanan biri olarak, söylediklerinize katılmakla beraber 8 inç bir tabletin gerçekten kullanışlı olması için, hdmi, usb, tablet kalemi ve usb portundan ayrı bir güç giriş noktası gerekli. Ben şu an 8 inç tabletimi kablolu olarak monitörüme bağlayıp çalışıyorum fakat en büyük sıkıntı hem monitör hem de klavye mouse ve ekstra depolama birimi bağladığımda şarjımın normalden fazla hızlı tükenmesi. Dediğim gibi usb portu ile güç desteği ayrı olmalı.
  • slmsoyle kullanıcısına yanıt
    Evet çok önemli noktaya değinmişsiniz. Ben de adaptörle şarj olan modellere bakıyorum.
  • eofdred E kullanıcısına yanıt
    http://www.winbeta.org/news/heres-what-touch-optimized-office-windows-10-looks-video

bütün sistemler var. 10 çıkmadığı için sanırım en son onu göstermişler
  • quote:

http://www.winbeta.org/news/heres-what-touch-optimized-office-windows-10-looks-video

android tabletlere beta başlatmışlar hemen kaydoldum, galaxy note pro yu da sipariş ettim bugün, bakalım nasıl olacak daha mail gelmedi
    bu arada zaten bakıyorumda hemen hemen aynı word excell powerpoint i artı birde sway i getiriyorlar androide, sanırım android tablet aldığıma pişman etmeyecek microsoft.

• quote:

bu arada windows 8 bilgisayarlara güncelleme gelecek mi? bunlar normalde yeni windows sürümlerini ayrıca satarlardı malum, win rt ye güncelleme gelir ama x86?
  • quote:

quote:

bu arada windows 8 bilgisayarlara güncelleme gelecek mi? bunlar normalde yeni windows sürümlerini ayrıca satarlardı malum, win rt ye güncelleme gelir ama x86?

ne yaparlar tam bilemiyorum ama uygun fiyat ile güncelleme olacaktır. 30 40 tl gibi bir fiyat.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.