Şimdi Ara

CUBE iwork11 Kullaniciları Kulübü+inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ------NOT:YAZIM 20.09.2016 itibariyle güncellenmiştir.Eksileri ve yazılımsal olabilecek eksileri 2 ay önce resmi(4 ay önce gayri resmi :)) olarak yayınlanan 64 BIT DUAL OS BIOSu ve android ROM uyla giderilmiştir.Ayrıca son güncel yazılarımı bordoyla 20.09.2016 EDIT:"" şeklinde altlarına ekledim.

Beyler geçen konusunu actigim tabletim geldi.Stlusu ve Dis kabi daha gelmedi.Disina birde temperlenmis cam aldim.
    20.09.2016 EDIT:Stylus ve kılıfı da geldi.Stylus bataryasız ve üretimi wacom tarafından yapılmış.Mükemmel bir kalem.Windowsta drawboard pdf(yada xodo)ile bütün pdf kitaplar üzerine rahatça not alınabiliyor.
    Inceleme konusuna gelirsek ilk önce özelliklerini artilarini,eksilerini yazayim.En Alta kendi fotolarimi koydum.
    Nerden aldim konusuna gelirsek:
    ONCE NOT:72$ yazin dedim,20$ yazmislar ona ragmen geçti.Alacaksaniz siz yine 60-70 arasi biseyler yazdirin.Ne olur ne olmaz
    --->Bu arada yeni fark ettim benim verdiğim linkten 30$ daha ucuza alabilirsiniz.Eğer gümrükte vergi binmezseNORMAL LINK
    20.09.2016 EDIT:"Şu an fiyatlar eskisine göre pahalanmış normalde düşmesi gerekirken,o yüzden bu kısım biraz yanıltıcı olmuş olabilir. :)"

GEARBESTTEN TABLETi:BENIM REFERANS LINKIM Alacaksanız burdan almanız benim açımdan daha iyi olur..
    ve KALEMi:LINK
    TEMPERLENMIS CAMi:LINK
    VE DISINA KAPi:LINK(DAHA GELMEDI)
    den aldim...

ÖZELLIKLERI:
    Screen: 10.6-inch IPS, 10-point multi-touch, IGZO
    Display Resolution: 1920 x 1080 (16:9)
    CPU: Intel Atom Cherry-trail X5-Z8300
    CPU Frequency: 1.44GHz (Base clock) – 1.8GHZ (Turbo clock)
    GPU: Intel Graphics HD Gen8
    RAM / Storage: 4GB DDR3L / 64GB eMMc Storage
    Function: WiFi, Bluetooth 4.0, USB Host, HDMI
    WiFi: 802.11 b/g/n, WiFi direct
    Camera: 5MP back camera, 2MP front camera
    Battery: 3.7V - 8,600mAh
    Ports: Micro SD Card Slot, Micro USB 3.0 Port, 3.5mm Headphone Jack, DC Charging Port, Mini HDMI Port
    Size: 273.77*172.03*10.5mm, Weight: 673g
    Color: Black front and blue rear

ARTILARI(+):
    (+)Benim için en önemli artisi WACOM 1024 Pressure stylusu destekliyor olmasi.Kalemiyle yaklasik 4-5 farkli sertlik düzeyinde basima göre kalin-ince yaziyor.Kalemde pilsiz sarjsiz wifimsi bir teknoloji kullaniliyor.Ayrica palm detection özelligi var.Yazarken elin tablete degen kisminin gereksiz yazmasini önlüyor.20.09.2016 EDIT:pressure sensitivi hem android hemde windows ta stabil çalışıyor.Sorunsuz.Ayrıca sketchbook da gayet güzel çalıştı stylus.
    (+)Boyut ideal Comicler filmler vs rahat ve eglenceli bir sekilde okunabiliyor,izlenebiliyor.
    (+)4GB RAM i var.Multitasking için ideal.
    (+)Arkasi plastik degil metal.Daha saglam bir his veriyor.
    (+)Windows 10 kullaniyor ayrica çift os u destekleyen islemcisi var.20.09.2016 EDIT:Yeni versiyonlarında dual os yüklü geliyor.Eskilerde ise basit işlemlerle dual os yüklenebiliyor artık.
    (+)Ekran Full HD(1080p)Filmler için ideal.
    (+)USB 3.0 var.Çoğu usb2.0 de kalmışlar.O yüzden avantaj.
    (+)Fiyati ucuz.220$ a lisansli windowslu bir tablet aliyorsunuz bi düsünün.Bu söylediklerim piyasa için geçerli yoksa adam bunu 20$ a üretip 220$ a satiyorsa bu beni ilgilendirmiyor.
    EKSILERI(-);
    (-)USB,HDMI kisimlari mini olanlarindan.20.09.2016 EDIT:HDMI kısmı basit bir dönüştürücüyle,USB kısmı kendi klavyesi alınırsa klayvede full port USB ler ile çözülebilir..Ayrıca klavyeye kalem koymalık yerde yapmışlar..
    BENCE YAZILIMSAL OLAN EKSILERI(-);YENİ YAYINLANAN 64 BIT BIOS DUAL OS BIOS LA BÜTÜN YAZILIMSAL SORUNLAR ÇÖZÜLMÜŞTÜR.O YÜZDEN EKSİLERİ ARTIK YOK.!!

IDARE EDERLERI(?):
    (?)kamera idare eder,günü kurtarir.Skype i da. :)
    (?)plastik kisimlarin kalitesi idare eder(arkasi mavi alüminyum.)
    (?)batarya idare eder.6-7 saat orta seviye kullanimda gidiyor.
    (?)Oyun oynama olaylarini denemedim.Ama android ayari oyunlar rahat oynanir.Zaten internette techtabletin incelemesi var.o konulara ordan bakabilirsiniz.

KENDI FOTOLARIM:
    YANDEX LINKI

INTERNETTE BULABILECEGINIZ ORTALAMA INGILIZCEYLE IZLENEBILECEK YADA BAKILABILECEK INCELEMELER:
    TECHTABLETSTEN CHRISS(yada ALEX:)) IN INCELEMESI
    XDA NIN INCELEMESI
    KIYASLAMALAR:
    OYUN OYNARKENE:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byns -- 24 Eylül 2016; 1:05:20 >

• Beyler 220$ dı.şimdi flash sale ile 198$ a düşmüş 20$ indirim yapmışlar haberiniz olsun.Bu arada 60 lira zarara girdim la bu ne zırt pırt indirim
  • byns kullanıcısına yanıt
    Paypal indirimiyle 190 dolara gelir. Bu da 90 lira zarar olur demek :-) . Yenisi çıktıkça fiyatları düşüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar.Sistemdeki bütün yazılımsal sorunlarını 64 bit dual os bios la giderdiler.Yenilerinde dual os yüklü geliyor.Ayrıca 64 bit işlemciye 32 bit windows 10 yerine.64 Bit e 64 bitlik windows10 yüklenince 3 gb gözüken ram sorunu düzelmiştir.
    Android konusuna gelirsek; Android sorunsuz çalışıyor.Google play sorunu yok.Stylus androidte sorunsuz çalışıyor.

Sorularınızı bu sayfadan sorarak yada pm ile iletebilirsiniz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byns -- 20 Eylül 2016; 22:26:45 >
  • Klavyeyi de yolluyorlar mı?
  • yok.onu ayrı alıyorsun.Fiyatı da biraz pahalı 50$ civarı.
  • byns kullanıcısına yanıt
    Dock + cihaz + kalem ne kadara geliyor o zaman? Sizce yakın zamanda indirim falan olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şöyle.Ben zamanında(6 ay önce) 219$ a tableti 26$ a da kalemi aldım.Şimdi klavyesini aldım.oda 52$
    aşağı yukarı temperli cam+kılıfla birlikte 330$ civarına geliyor.Cube i7 stylus alsanız bu fiyat +75$ a tekabul eder.Oda 330+75=405$=1215 tl civarına gelir.Kalemi harika fakat klavyesi ayarlanabilir açılı değil orası sıkıntı.Aslında stylus sizin için aşırı önemli değilse.
    ŞUrdan 4 gb lı diğer farklı modellere bakmanızı tavsiye ederim.
    Foto:

• Merhaba
    Ben de forumdan bir arkadaştan (lavaboo isimli kullanıcı) bu hafta cube iwork 11 alacağım. Şimdiden kılıf ve ekran koruyucuyu sipariş verdim aliexpress'den.
    Fakat stylus kaleme bakayım dedim, kendi kaleminin fiyatı almış başını gitmiş. 34 dolar falan olmuş.
    Acaba bu kalem yerine başka bir kaliteli kalem (samsung note serisinin kalemleri gibi vs) kullansam aynı randımanı alır mıyım? Bu noktada kendi kalemi olmaması farkeder mi?
  • blnmynx B kullanıcısına yanıt
    note un kalemleri oluyor ve uçları plastik değil kauçuktan yani daha avantajlı çünkü kendi kaleminin ucu plastik.
    aliexpresten alınan 1 dolarlık note kalemleri bile çalışıyor.(pressure sensitivity hariç)
    hacı1992nickli arkadaş kalem konularından anlıyor.ona sorabilirsin.Cube i7 ile aynı panele sahip bu tablet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.