Şimdi Ara

Cube Türkiye' ye Geliyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
7
Favori
57.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paypal yok, kredi kartı seçeneği yok,ön sipariş var,havale var.Kime nasıl güvenip sipariş verecek insanlar size? Paypal seçeneği olan bir çin sitesinden hemde yarı fiyatına almak daha mantıklı. 3 ay önce havale ile tablet alalım dedik hala elimizde ne tablet var ne para var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cubeturkiye

Lutfen farkli markalarin reklamini yapmayin.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flood01 -- 14 Aralık 2012; 22:03:57 >
  • U9GTV 499a almak istedim ancak şimdi 589 lira yazılmış siteye. Olmayan malın fiyatına zam yapıldıgını ılk defa gördüm..
  • Herhangibir zam sozkonusu degil 499tl +kdv seklinde yazan urun fiyati kdv dahil 589 tl olarak duzenlenmistir. Toplam rakam her iki durumdada aynidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubeturkiye -- 14 Aralık 2012; 22:54:41 >
  • Bol Şans...
  • http://www.sanalpazar.com/Turkiye-Distributor-Garantisiyle-Cube-U30gt-Mini__isp5550869

Sanalpazar üzerinden satışlarımız başlamıştır. Yukarıdaki linke tıklayarak Cube u30gt mini satış sayfasına ulaşabilrsiniz....
  • 51cube.com.tr ye daha kayıt olmadım ama kredi kartı ile ön sipariş veremiyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

51cube.com.tr ye daha kayıt olmadım ama kredi kartı ile ön sipariş veremiyor muyuz ?

Sanalpazar üzerinden kredi kartı ile ön sipariş verebiliyorsunuz.
  • quote:

quote:

51cube.com.tr ye daha kayıt olmadım ama kredi kartı ile ön sipariş veremiyor muyuz ?

Bu link mi ?http://www.sanalpazar.com/Turkiye-Distributor-Garantisiyle-Cube-U30gt-Mini__isp5550869

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 15 Aralık 2012; 15:14:23 >

• quote:

quote:

quote:

Sanalpazar dükanınızın ismi ney ?

http://www.sanalpazar.com/Turkiye-Distributor-Garantisiyle-Cube-U30gt-Mini__isp5550869

linke tıklayıp ulaşabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.sanalpazar.com/Turkiye-Distributor-Garantisiyle-Cube-U30gt-Mini__isp5550869

Ön siparişiniz 29 Aralığa kadar geçerli değil mi ? ve 1280*800 LG IPS panel mevcut ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ön siparişiniz 29 Aralığa kadar geçerli değil mi ? ve 1280*600 LG IPS panel mevcut ?

Evet 29 Aralık ön sipariş için son tarih.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubeturkiye -- 18 Aralık 2012; 12:01:37 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ön siparişiniz 29 Aralığa kadar geçerli değil mi ? ve 1280*800 LG IPS panel mevcut ?

Evet 29 Aralık ön sipariş için son tarih. Tüm u30gt mini ler Lg marka 1280*800 IPS paneldir. Türkiye distributorü olarak 1024*600 çözünürlüklü olan versiyonu ülmeize getirmiyoruz.

Teşekkürler.

• Diğer modellerde sanal pazarda satışa sunulacak mı?U30gt mininin beyaz modeli varmı? Ayrıca 30 aralıkta kargo veriliecek denilmiş ama o gun pazara denk geliyor?? birde mesala ben antalyadayım 31 aralık gunu elimde olacakmı kesin bunu garanti edebiliyormusun firma olarak?Teşekkürler...
  • cube hiç lg panel kullanmadıki, kullandığı paneller hannstar dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenofx

cube hiç lg panel kullanmadıki, kullandığı paneller hannstar dır.

Elimizde LG panelli modeller mevcut istediğiniz zaman görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackalmed

Diğer modellerde sanal pazarda satışa sunulacak mı?U30gt mininin beyaz modeli varmı? Ayrıca 30 aralıkta kargo veriliecek denilmiş ama o gun pazara denk geliyor?? birde mesala ben antalyadayım 31 aralık gunu elimde olacakmı kesin bunu garanti edebiliyormusun firma olarak?Teşekkürler...

Diğer modeller içinde sanalpazar satışları başlıyacak, tüm modeller için kargoya verme tarihi aynı olup 30-31 aralıkta sizlerin eline ulaşması için gereken organizasyonu yapıyoruz ancak yılbaşına denk gelmesi nedeniyle kargo şirketlerinde bir yoğunluk olması ve busebeple 1-2 gün gibi bir gecikme olması söz konusu olabilir, sonuç olarak biz ürünleri 29 aralıkta kargoya vermeyi planlıyoruz.
  • Çin iç piyasası için üretilen cihazlar daha düşük çözünürlük ve hannstar paneldir. Türkiye pazarı için üretilen tüm modeller LG panel 1280*800 çözünürlüktür. Zaten bu iki farklı seriyi yanyana koyduğunuzda ekran parlaklığı ve çözünürlük farkı çok açık bir şekilde belli olmaktadır.
  • Bence U30GT Minin ön sipariş fiyatı ederidir.Neden derseniz;
    Türkçe ROM ve icerik,Muhattab Türk,Destek Türkçe
    2yıl resmi Türkiye garantili
    1280x800 LG IPS panel
    HDMI kablo (Düz mantıkla 5-10TL eder)
    Bunları düşündükçe sanalpazar ön sipariş fiyatı uygundur.Zaten benzeri ürünlerinde fiyatı buna yakın(Resmi Türkiye fiyatı).Bence alınabilir benim görüşüm bu yönde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cube u30gt minilerin beyaz secenegi varmı birde win8 arayuzu yerine android 4.1 jellybean secebiliyormuyuz sipariş verirken.Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.