Şimdi Ara

Cube Türkiye' ye Geliyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
7
Favori
57.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kasim444

quote:

Orijinalden alıntı: yukker

cubetürkiye arkadaşa;
    bence ön sipariş olayı olmamış, neden derseniz siz piyasaya yeni girmiş bir firmasınız, kendinizi bizim yerimize koyun lütfen, elinizde ürünler yok ne zaman geleceği belli değil yani bir güven sıkıntısı var, en azından ben böyle düşünüyorum. bu ön sipariş yerine ürünler geldikten sonra bir süre belirtmiş olduğunuz ön sipariş fiyatlarından satarsanız daha iyi olacağını düşünüyorum. öyle bir şey yaparsanız şahsen ben u30 u 415 ten alırım ama 474 ten almam.

yanlış anlamayın amacım işinize karışmak değil sadece düşüncelerimi söylemek istedim.

Bende aynı kanaatdeyim.Ürünler stoğunuza girdikten sonra on sipariş fiyatı ile satışa çıkarırsanız bende mini almak isterim.İnşallah bu oneriyi dikkate alırsınız.

ben de aynı fikirdeyim. 30 aralıktan önce ürünleri getirdiğinizde o zaman ön sipariş fiyatından sipariş vermemiz durumunda bende u30 u almayı düşünüyorum.

• Bencede fiyatlar beklediğimden yüksek, u9gtv modelini fiyatları görmeden önce almak istiyodum fakat bu durumda bidaha düşünmem gerekecek. Yani su fiyat konusunda yapabilcek bisey yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.51cube.com.tr/urunler/1-urunler.html

sayfadaki fiyatları KDV Dahil fiyatlarını yazarak güncellemişler. Kırmızı olanlar önsipariş kdv dahil fiyatı, üstteki liste fiyatı.

Ama bu fiyatlar gerçekten yüksek. Elinde olmayan ürünler için bu kadar ödemek yerine bekleyip stoklardan almak istersen Cube U30GT Mini 399TL. sizce değer mi?
  • Bu mininin ekran çözünürlüğü 1024x600 değil mi? Sitede 1280x800 yazmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwordsMan

Bu mininin ekran çözünürlüğü 1024x600 değil mi? Sitede 1280x800 yazmışlar.
    Cube Türkiye' ye Geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubeturkiye -- 18 Aralık 2012; 11:59:27 >
  • Ön siparişler ne zaman kapanacak peki bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Ön siparişler ne zaman kapanacak peki bilgi verebilir misiniz?

29 Aralık 2012 tarihinde Normal satışlar başlayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cubeturkiye

quote:

Teslim tarihinde bir kayma yok değil mi? 29 aralıkta sipariş versek yine 31 aralıkta elimizde olur mu . Bir de bu metro arayüzü yerine standart android arayüzü kullanılabiliyor mu?
  • Sahsen ben bu fiyat konusunda yorumumu u9gtv için yaptım bu fiyata bi çok alternatif var tahminimin üzerinde oldu fiyatı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz fiyatlar konusunda görüş bildirirken fiyatları yukarı yönlü düzeltmişler. hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukker

biz fiyatlar konusunda görüş bildirirken fiyatları yukarı yönlü düzeltmişler. hayırlı satışlar.

Ürün fiyatlarında herhangibir değişiklik yapılmamıştır. Daha önce ürün bedeli+kdv olarak yazan rakamlar sitemizde kdv dahil ürün bedeli olarak düzenlenmiş olup toplamda her iki satış rakamıda aynıdır, daha kolay anlaşılabilmesi için ürün fiyatına kdv ekleyen görüntüleme sistemi kdv dahil fiyat görüntüleme sistemi ile değiştirilmiştir.
  • mesajımın neden silindiği konusunda bilgi alabilirmiyim.
  • quote:

quote:

Benim için ürün OK gibi. Kredi kartı ile ön siparişi açtığınız zaman sipariş vereceğim.
  • Web Site Adresimiz

www.51cube.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubeturkiye -- 13 Aralık 2012; 17:31:15 >
  • quote:

quote:

quote:

Teslim tarihinde bir kayma yok değil mi? 29 aralıkta sipariş versek yine 31 aralıkta elimizde olur mu . Bir de bu metro arayüzü yerine standart android arayüzü kullanılabiliyor mu?

Teslim tarihinde herhangi bir gecikme yok, isterseniz metro arayuz yerine android arayuz yuklenebilir siparisinizi verirken bunu belirtmeniz yeterli

• Fiyatlar bence de biraz yukarıda keşke biraz daha uygun fiyat olsaydı dün U9GTV fiyatı 499 hemen almak istedim şimdi 589 görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soner23

Fiyatlar bence de biraz yukarıda keşke biraz daha uygun fiyat olsaydı dün U9GTV fiyatı 499 hemen almak istedim şimdi 589 görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: soner23

Fiyatlar bence de biraz yukarıda keşke biraz daha uygun fiyat olsaydı dün U9GTV fiyatı 499 hemen almak istedim şimdi 589 görünüyor.

• ortada olmayan ürün için para yatırmak bana göre değil sonuçta bu forumda bu şekilde çok olay oldu
    ürünlere taksit seçeneği gelmeli aksesuar satışı olmalı ülkede olmayan bir ürüne tek kalemde o kadar tutarı havale etmek riskli geliyor bana göre
    artes firması D9702 modelini sürdü piyasaya teknik özellikleri çok yakın bazı özellikler fark ediyor arada sadece.Ürün stoklarında var adamlar her türlü aksesuarıda satıyor yanında ve taksit ile alma imkanı en cazip yanı.Bu şartlardan dolayı benim düşüncem artes ten yana.
    Cube daha cazip bir şartla sokulmalıydı.Bu şekilde stoklara girene kadar ürünün satılması zor gibime geliyor.

• Lutfen farkli markalarin reklamini yapmayin.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubeturkiye -- 14 Aralık 2012; 19:51:54 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.