Şimdi Ara

CUBE U25GT 7 İNÇ TABLET PC EN UCUZ FİYAT KAÇIRMAYIN 4 ADET HEDİYE 199 TL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
9
Favori
28.335
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cube u25gt almayı ciddi olarak düşünüyordum ama anladım ki çok daha iyi aletler olsa da ıps ekran olmadığı zaman hepsi boş olacak...
    Bu yüzden cuma günü a101 e gelen 140 liralık rami 1gb olan tableti alacağım eğer baktım tablet benim işime yarıyor daha iyisi lazım ıps ekrana geçeceğim.
    Benim düşüncem böyle bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Cube u25gt almayı ciddi olarak düşünüyordum ama anladım ki çok daha iyi aletler olsa da ıps ekran olmadığı zaman hepsi boş olacak...
    Bu yüzden cuma günü a101 e gelen 140 liralık rami 1gb olan tableti alacağım eğer baktım tablet benim işime yarıyor daha iyisi lazım ıps ekrana geçeceğim.

hangi model o , 140 tl lik tablet ?
  • Cihazın özellikleri belli fiyatı da belli. Çok şeyler beklememek gerek. Ben wifi çekiminden, ekranından, dokunmatik algılamasından memnunum. Yalnız ben daha önce hiç tablet kullanmadım ve telefonum bile hala Nokia 5800. Bana cihaz gayet yeterli geldi.

Sorunları da var tabii ki. En gıcığı ekran filan değil bence. En gıcık sorun hareket sensörünün bazen ısrarla ekranı döndürmemesi. Bazen boştayken oluyor bu sıkıntı. Vodafone mobile wifi programı eğer ekran yataysa hata veriyor mesela. İllaki dik olması lazım. Yalnız bu sorun cihazdan mı programdan mı bilemiyorum.

Benim vodafone k3806 vodemimi tanımadı cihaz. Ama hemen cihazı kötülemek yerine araştırdım ki sıkıntının vodemde olduğunu gördüm. vodem içindeki modem özellikleri hariç diğer özellikleri kapatmak gerekiyor. vodemi modem yerine hafıza kartı okuyucusu olarak gördüğü için çalışmadı. Bu sıkıntı modemle alakalı maalesef.

Evet kamerası berbat. Zaten tek amacı skype vs görüşmeleri için olduğu aşikar. Ve bu görüşmeler için yeterli bence.

Diğer sorun da ekran dalgalanması. Bu sorun inkar edilemez. Cihazın arkasından bastırılınca oluyor. Bunu bilerek aldım ben. Çünkü daha önce hiç android cihaza sahip olmadım ve alışma cihazı olarak gördüğüm için aldım. Acemiliği bunda atıp ieride daha iyi cihazlara geçmeyi düşündüğüm için aldım. Ekran kalitesinde ise (renkler, parlaklık vs) bir gariplik göremedim ben. Eğer IPS ekranın tek özelliği değişik açılardan daha iyi görüş ise çok da lüzumlu bir şey değil bence. Hatta otobüste vs kaçak seyirciler için IPS olmaması daha iyi bile olabilir.

Cihazın bir diğer sorunu (aslında yazılımsal bir sorun bu) flash playerli sitelerdeki sıkıntı. Youtube'da opera mobile ile video izleyemiyorum ama garip bir şekilde sayfalara gömülü videoları izleyebildim ( sony'nin experia z sitesini ). bir başka streaming yapan siteyi de izleyemedim. sanırım opera ile ilgili bir sorun bu.

Özet olarak; ufak tefek sıkıntıları ( ekran dalgalanması ve hareket sensörü ) olan bir cihaz fakat bu fiyata gayet iyi bir cihaz. Beklentileri maillerimi kontrol edeyim, sosyal ağlarda takılayım, internette gezeyim, ufak tefek de oyun oynayayım, şarjı idare eder olsun, wifi iyi çeksin diyenler için gayet ideal bir cihaz bence. Bence diyorum çünkü daha önce hiç tablet kullanmayan biriyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cucuko

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Cube u25gt almayı ciddi olarak düşünüyordum ama anladım ki çok daha iyi aletler olsa da ıps ekran olmadığı zaman hepsi boş olacak...

hangi model o , 140 tl lik tablet ?

Hİ-LEVEL HLV T704, 16gb olanı hepsiburadada 180 lira.

http://forum.donanimhaber.com/m_70481308/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70639605

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 22 Ocak 2013; 10:42:18 >

• Orijinalden alıntı: goldberg88

Açık konuşcam keşke almasaydım demeye başladım ben. U25 den bahsediyorum bu arada. Ekran çok kötü arkadaşlar, IPS ekran şart. Baktikca icim bunaliyor. Evet hala pdf okuyabiliyorum ama yok tadi tuzu yok bu cihazin. Piranha hakkinda bir bilgim yok....Birde insanlar cin mali dandik diyorsa laflari huawei ye falan degil, herkestr biliyor butun cihazlarin cinde uretildigini ama al iste su an elimdeki cihazi goruyorum dandik iste dandik :-)

ben bizim milleti çözemedim:)burda 2 tür kullanıcı profili çıktı karşıma

1.grup sizler=üründen beklentisi çok yüksek olup ( ipad /sansung note beklentisi içinde olup bunu bulamayanlar.gerçi sizede hakveriyorum ürün tanıtımı sitede öyle ballandıra ballandıra yapılmışki zannedersin i pad bunun kopyası )

2.grup = ya hayatında hiç tablet görmemiş ilk bunu gören kişiler

Cube U25GT 7'' TABLET PC ANDROID 4.1 HDMI 8 GB
    Hızlı gönderi ve gerçekten tüm mesajlarıma cevap veren çok kaliteli ve güvenilir bir gg satıcısı.Fatura da dahil hiçbir sorun çıkmadı.2 adet aldım ve fiyatının çok üstünde bir ürün.3.cihazı da sipariş verdim..Herşey için Teşekkürler..

Cube U25GT 7'' TABLET PC ANDROID 4.1 HDMI 8 GB
    tşk.ler aynı gün kargo.bu aldığım 6 adet ürün oldu arkadaşlarıma hepsi memnun

bunlar alan müşterilerin yorumları.alanlar 3 er 5 er 6 şar almış baksanıza

ben burdan şunu anlıyorum ALLAH razı olsun hepiniz alıp yorumlarınızı paylaşmışssınız ama hiçbirinizin dediği öbürünü tutmuyor biriniz almşssınız bataryayı bitiremiyorum ne yaptıysam demişssiniz diğeri 2 saatt dayanmadı bitti demiş.kimisi ekran çok güzel dokunmatik çok iyi demiş kiminiz ekran berbat demiş kimisi wi-fi çekmiyor demiş kimisi wi-fi çekimi çok kuvvetli demiş.ben kararsız kaldım.hangi birinize güvenip alayım şimdi.normalde cihazı yurt dışından alacaktım ama ordada aynı fiyat burdan alma sebebim garantili olması ve yanında hediyeler olması.yurt dışından çıkan ilk tabletlerdende kendim getirip satmıştım onları beğenmiştim bunuda beğeneceğimi sanıyorum ama yorumları okuyunca ne alasım geliyor ne almayasım.

bu arada bende kol saati telefon galaxsy s3 note 2 kopyaları satıyorum özellikler 1 gb ram 1. ghz çift çekirdek android 4.1.1 imei kayıtlı ürünler.almak isteyen iletişime geçebilir.android kol saati cep telefonu bulunur.

• BU ARADA ÜRÜN TURKCELL VINN MF 190 destekliyormu acaba?
  • http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/cube-u25gt-7-tablet-pc-android-4-1-hdmi-8-gb-74819524
    sanırım ürün bu..
    Bu arada ürünün tanıtımı bitmek bilmedi, sayfayı aşağı kaydırmaktan başım döndü..

Tablet alacağım ama karar veremiyorum bir türlü..

iyi çalışmalar herkese.
  • Yeni açılan gittigidiyor ilanında deri kılıf dahil midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f2012

quote:

Orijinalden alıntı: merkezpazar

quote:

Orijinalden alıntı: f2012

Ben bu üründen ne yaptımsa memnun kalamadım.

netten video izleyeyim diyorum, android bu plugini desteklemiyor diyor. Arada takılmalar oluyor. Pilini büyük bir pille değiştirmişler ekrana baskı yapıyor arada gözüme takılıyor. kafasına eserse ekranı döndürüyor esmezse hayatta döndürmüyor. İade alınsa iade edecem. durduk yere insanın sinirlerini bozan bir cihaz.

Merhaba cihazınızdaki sorunlarla alakalı alım yaptığınız yer ile görüşebilirsiniz veya teknik servisle de görüşebilirsiniz size bütün konularda yardımcı olunuyor burada sanki caresiz kalmışsınız gibi bir imaj çizmenize gerek yokki ürün 2 yıl sanayi bakanlığı garantilidir herhangi bir sorun da rahatlıkla görüşebileceğiniz bir tekniz servis vardır.iade alınmıyor gibi bir durumda söz konusu değil ki yasal olarak zaten belli süre iade hakkını zaten var.pili büyük bir pille değiştirilmiş diye de bir şey yok içerisinde 3000 mah pil var orjinal olarak.!yazdıklarınızın hiçbiri doğru değil.!!!!!

ürünü merkezpazar isimli gg kullanıcısından aldım. faturayı ayrı gönderecez deyip ürünle beraber fatura göndermediler zaten. ürün elime ulaşınca kargoyu verenin cep telefon numarası vardı kargo fişinde onu arayıp ekrandaki baskının sebebini ondan öğrendim. daha bilip bilmeden bana yalancı diyeceğinize biraz profesyonel olup konuyla ilgilenin. buradaki insanları 3 kuruş için yanlış yönlendirmeye hakkınız yok.

Merhaba ilk bir iki gündeki satışlarda faturalar ayrı olarak ptt ile gönderildi faturanız kısa zamanda zaten size ulaşacaktır bunda hiçbir sorun yok.şu anda o sorunu da çözdük bütün kargolarlar beraber fatura içlerinde geliyor.! konu ile zaten ilgilenildi.ileri deki bütün sorunlarınıza zaten yardımcı olunuyor karşınızda muhattap olacağınız firma da var bizim burada anlatmaya çalıştığımız sanki siz karşınızda konuşacak veya muhattp olacak kimse bulamamış gibi konuşulduğu için biz de durumu açıklamak adına onları yazdık sorununuzu söylüyorsunuz gerekli bütün cevapları alıyorsunuz.kimseyi yanlış yönlendirdiğimizde yok yanlış yönlendiren sizsiniz.!

• quote:

Orijinalden alıntı: goldberg88

quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

arkadaşlar çok acil sizlerden bir öneri bekliyorum şu 2 tablet arasında kaldım sizce hangisini almalı.

1. TABLET pirana business tab 7 alanların çoğu şarjı az gidiyor wi-fi çekmiyor ve ısınma yapıyor demiş garanti paketine gelince traş demişler.tabi herkesin fikri farklı cihazdan i pad perfonması bekleyip bulamayınca ağzına geleni yazanda olabilir.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/piranha-business-tab-7-quot-8gb-cift-kamera-tablet-74517625

2.TABLET cube u25gt çin malı demiş herkes beğenmiyor vs:)kardeşim kullandığınız samsung ,apple nerde üretiliyo sizce uzaydamı?bütün elektroinik eşyaların büyük çoğunluğu çinde üretiliyor ve yakında çin markaları apple samsungla başa baş gidecek hatta geçecek isteyenle iddiaya girebilirim.birde ekletronik işi şans biraz. i pad alırsın 2 gün sonra bozulur çin malı der beğenmezsin senelerce dayanır biraz şans.sizden ricam bu iki tabletten hangisi daha iyidir yada 200-225 tl arasına bunlardan daha iyi bir tablet alınabilirmi cevaplarsanız memnun olurum

http://www.sanalpazar.com/Distributor-Garantisiyle-Cube-U25gt-8gb__isp5708915

Açık konuşcam keşke almasaydım demeye başladım ben. U25 den bahsediyorum bu arada. Ekran çok kötü arkadaşlar, IPS ekran şart. Baktikca icim bunaliyor. Evet hala pdf okuyabiliyorum ama yok tadi tuzu yok bu cihazin. Piranha hakkinda bir bilgim yok....Birde insanlar cin mali dandik diyorsa laflari huawei ye falan degil, herkestr biliyor butun cihazlarin cinde uretildigini ama al iste su an elimdeki cihazi goruyorum dandik iste dandik :-)

neye göre dandik söylermisiniz cube marka tablet pc de ips li modellerde var cube u30gt mini fiyatı da şu anda 329 tl eğer bu iki ürünü kıyaslıyorsanız yanlış yaparsınzı arada 129 tl lik fiyat farkı var .piyasadan alacağınız 200-250 tl lik bütün tabletlerden iyidir u25gt .!bir tane bile örnek gösteremezsiniz bu üründe daha iyi olacak ve bu ürünle aynı fiyat olacak.ekrana kötü demişsiniz .ekran çözünürlüğü 1024*600.bu boyutta kullanılabilecek en iyi çözünürlük.bundan iyisi 1280*800 çözünürlük o da zaten bir iki model de var başka da yok 1280*800 çözünürlükteki cihazların fiyatları da 350 tl civarında armutla elmayı birbirine karıştırmayınız.ekran çok kötü demek burada çok komik oluyor ve hiç inandırıcı değil.!

• quote:

Bu cihaz cube25GT ebat olarak diğerlerinden küçük sanırım, eni yaklaşık bir cm daha dar galiba. Birde "ana" yani asıl çinwww.51cube.com sitesinde u25GT diye bir model göremedim ben... bazı sitelerde de ekranı İPS olarak geçiyor bu modelin ama bizdekiler alt seviye model sanırım ekran normal kapasitif . Yanlış varsa örnek göstererek düzeltin lütfen

cube u25gt modeli kesinlike ips li değildir o şekilde yazan siteler yanlış yazmışlardır veya aldatmaya yöneliktir.www.51.cube.com orjial cube firmasının sitesidir eğer türkşe dil seçeneğini seçerseniz sizi Türkiye distribitör firmasının sitesine atacaktır.ekran 5 nokta dokunmatik kapasitiftir.

• quote:

BU ARADA ÜRÜN TURKCELL VINN MF 190 destekliyormu acaba?

cCUBE U25GT modeli bütün 3g modemleri destekler .bağladığınızda görmemesini nedeni tablet pc den değil kullandığınız 3g modemden kaynaklanır.operatörler kilit koyabildiğinden görmeyebilir.2. seçenek apn ayarları yapılabilir böylelikle bu sorun çözülebilir veya bu kilidi kıracak programları kullanıp kilidi kırıp o şekilde modemi kullanacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiyatlarımızakdvdahildir

Yeni açılan gittigidiyor ilanında deri kılıf dahil midir?

şu andaki ilanlarımıza kılıf dahil değildir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: goldberg88

quote:

arkadaşlar çok acil sizlerden bir öneri bekliyorum şu 2 tablet arasında kaldım sizce hangisini almalı.

1. TABLET pirana business tab 7 alanların çoğu şarjı az gidiyor wi-fi çekmiyor ve ısınma yapıyor demiş garanti paketine gelince traş demişler.tabi herkesin fikri farklı cihazdan i pad perfonması bekleyip bulamayınca ağzına geleni yazanda olabilir.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/piranha-business-tab-7-quot-8gb-cift-kamera-tablet-74517625

2.TABLET cube u25gt çin malı demiş herkes beğenmiyor vs:)kardeşim kullandığınız samsung ,apple nerde üretiliyo sizce uzaydamı?bütün elektroinik eşyaların büyük çoğunluğu çinde üretiliyor ve yakında çin markaları apple samsungla başa baş gidecek hatta geçecek isteyenle iddiaya girebilirim.birde ekletronik işi şans biraz. i pad alırsın 2 gün sonra bozulur çin malı der beğenmezsin senelerce dayanır biraz şans.sizden ricam bu iki tabletten hangisi daha iyidir yada 200-225 tl arasına bunlardan daha iyi bir tablet alınabilirmi cevaplarsanız memnun olurum

http://www.sanalpazar.com/Distributor-Garantisiyle-Cube-U25gt-8gb__isp5708915

neye göre dandik söylermisiniz cube marka tablet pc de ips li modellerde var cube u30gt mini fiyatı da şu anda 329 tl eğer bu iki ürünü kıyaslıyorsanız yanlış yaparsınzı arada 129 tl lik fiyat farkı var .piyasadan alacağınız 200-250 tl lik bütün tabletlerden iyidir u25gt .!bir tane bile örnek gösteremezsiniz bu üründe daha iyi olacak ve bu ürünle aynı fiyat olacak.ekrana kötü demişsiniz .ekran çözünürlüğü 1024*600.bu boyutta kullanılabilecek en iyi çözünürlük.bundan iyisi 1280*800 çözünürlük o da zaten bir iki model de var başka da yok 1280*800 çözünürlükteki cihazların fiyatları da 350 tl civarında armutla elmayı birbirine karıştırmayınız.ekran çok kötü demek burada çok komik oluyor ve hiç inandırıcı değil.!

Sanırım Artes markasında var dediğiniz fiyatların altında ve İPS ekranlı mesela D712 tablet + bluetooth ve çift kamera var 1280X600 ekran İPS II ( son nesil) fiyatı 285 tl , exa da 300 tl nakit.
    Sizin U25GT ye eş ama çözünürlüğü (1024X600) ve işlemcisi daha üstün (A9 dual core 1,5 GHz) D708 var fiyatı da 205 TL civarı

• Sizin pakette hediye diye verdiğiniz kulaklık ve OTG kablsou + kumaş yumuşak kılıf Artes lerde zaten kutuda çıkıyor standart.Siz ayrıca hdmi kablosu ve Klavyeli kılıf veriyorsunuz ki bu iyi bir şey bence , aradaki fiyat/performans farkınız bir nebze kapatıyor kullanıcı açısından.Lakin bu tabletler ile bu klavyeli kılıfı kullanmak pek pratik olmuyor.OTG kablsounun yanına bir adet de usb HUB almak gerekiyor o zaman ki aynı anda hem 3G modem hem de klavyeyi kullanabilelim.
    Fiyat olarak sizin ürün (hediyelerle beraber ) uygun bence.Ama sizdeki "hediye kulaklık" ve " hediye OTG kablosu " diğer markalardazaten standart olarak kutu içeriğinde var.Ben 3 değişik model ve marka tablet aldım (ÇİN) hepsinde vardır.
  • quote:

quote:

Bu cihaz cube25GT ebat olarak diğerlerinden küçük sanırım, eni yaklaşık bir cm daha dar galiba. Birde "ana" yani asıl çinwww.51cube.com sitesinde u25GT diye bir model göremedim ben... bazı sitelerde de ekranı İPS olarak geçiyor bu modelin ama bizdekiler alt seviye model sanırım ekran normal kapasitif . Yanlış varsa örnek göstererek düzeltin lütfen

cube u25gt modeli kesinlike ips li değildir o şekilde yazan siteler yanlış yazmışlardır veya aldatmaya yöneliktir.www.51.cube.com orjial cube firmasının sitesidir eğer türkşe dil seçeneğini seçerseniz sizi Türkiye distribitör firmasının sitesine atacaktır.ekran 5 nokta dokunmatik kapasitiftir.

Kılıfla beraber tekrar satışa koymayı düşünüyor musunuz?

• quote:

quote:

Size Sanalpazar üzerinden mesaj atıp bir soru sormuştum ancak soruma yanıt vermediniz?

Mesaj 1:

''Elinizde 8 Gb + kılıf+ kulaklık+HDMi+ OTG içeren setten mevcut mudur peki, bu gece sipariş geçsem yarına kargolanabilir mi?''

Mesaj 2:

''Merkezpazar üye adı ile GG üzerinden satış yapan da yine sizin firmanız sanırım, orada daha yüksek komisyon oranlarına rağmen 199 tl'ye sattıgınız 8 GB cube25gt+4 hediye ilanınızı burada 209 tl şeklinde girmişsiniz, buradaki fiyatınız neden yüksek acaba? ''

Edit: ilanlar düzenlenmiş. Bu arada fiyatlarınızda bir miktar artış gözden kaçmıyor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ar ge -- 23 Ocak 2013; 20:52:31 >

• Ben sizden 21'inde tablet aldım.Kılıf göndermemişsiniz.İlanda yazıyordu deri kılıf.Sanalpazar sitenizden de tablet siparişi vermiştim.O siparişimde gönderilmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ar ge

quote:

quote:

Size Sanalpazar üzerinden mesaj atıp bir soru sormuştum ancak soruma yanıt vermediniz?

Mesaj 1:

''Elinizde 8 Gb + kılıf+ kulaklık+HDMi+ OTG içeren setten mevcut mudur peki, bu gece sipariş geçsem yarına kargolanabilir mi?''

Mesaj 2:

''Merkezpazar üye adı ile GG üzerinden satış yapan da yine sizin firmanız sanırım, orada daha yüksek komisyon oranlarına rağmen 199 tl'ye sattıgınız 8 GB cube25gt+4 hediye ilanınızı burada 209 tl şeklinde girmişsiniz, buradaki fiyatınız neden yüksek acaba? ''

Edit: ilanlar düzenlenmiş. Bu arada fiyatlarınızda bir miktar artış gözden kaçmıyor değil.

Bu soruların cevabı verilirse ve ilanlarda belirtildiği gibi eksiksiz gönderilecekse ayrıca aynı gün kargoya verilecekse ben de sipariş geçmeyi düşünüyorum. Malum cuma günü karne günü hediye lazım çocuklara.

• quote:

BU ARADA ÜRÜN TURKCELL VINN MF 190 destekliyormu acaba?

vodafone hatlı avea zte mf 190 çalıştı , huawei e177 çalışmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.