Şimdi Ara

CUBE U25GT 7 İNÇ TABLET PC EN UCUZ FİYAT KAÇIRMAYIN 4 ADET HEDİYE 199 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
9
Favori
28.321
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

quote:

birde cube 25 600gr değil. ARTES d712 nin yarı ağırlık değerine sahip demişiniz.ben bizim mahalledeki peynircinin hassas terazisinde tarttırdım cube 25,i tam tamına 300 gr.ne 301 nede 299 tam tamına 300gr geldi

Sipariş ettiğim 2. ürün gelsin bizim kimya laboratuvarındaki hassas terazide tartayım bakalım senin peynirci üç kağıtçı mı anlarız..

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN

Bu tablete 600 gr diyeni gördüm

Allah satıcının iyiliğini versin Ben demedim hocam satıcı ilanının tanıtımlarında ve resmi cube sitesinde yazıyor. Ben de şaşırdığım için sormuştum. Alacak arkadaşları da aydınlattığınız için teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: husam74

quote:

Orijinalden alıntı: merkezpazar

quote:

Orijinalden alıntı: erdc

GG'deki ürün tanıtım videosunda antutu'dan (benchmark programı sanırım) 4613 puan aldığı görülüyor. D712 için bu puanun 7000 küsür olduğunu belirtmiş bir arkadaş kullanıcı forumunda.

bahsettiğiniz ürünün işlemcisi rk3066 cift çekirdek işlemci ve fiyatı 350 tl civarında karşılaştırma yaparken denk ürünleri karşılaştırsanız daha sağlıklı olur

Tolga Bey merhaba. Ben Bartından Hüsamettin Sinoplı. Benim faturada üründen çıkmadı. Mesaj gönderdim size ürünler depodan çıktığı için muhasebe tarafından daha sonra faturaların gönderileceği yazıyordu. Oysa tablet zaten 5 günde elime ulaştı. Kargodaki hata yüzünden. Acaba faturam ne zaman gönderilecek?

Merhabaa Hüsamettin Bey öncelikle kargoda yaşanan sorun için kusura bakmayınzı ama inanın bizimle hiçbir alakası yok tamamen kargo firmasının hatası yüzünden oldufaturanızda 2 gün sonra ptt ye verdik o da yola çıktı ptt bize tam süre vermedi maalsef bulundunuz yere göre 4-5 günde gelir merak etmeyiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

arkadaşlar yenişafak gazetesi yıllık abone olunca bedava tablet veriyor, bilgisi olan var mı? nette arıyorum ama bulamıyorum, konu aktif burdan sorayım dedim

cube u25gt modeli sanıyorum.!
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/cube-u25gt-7-tablet-pc-android-4-1-hdmi-8-gb-72592693
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprice

quote:

quote:

@ merkezpazar

Arkadaş allah rızası için satışı iptal et ne bu ya, dalgamı geçiyorsunuz ? 43 yaşındayım böyle saygısızlık görmedim.... bumu dürüst satıcılık !

sorun bizden kaynaklı değil biz kargo firmasına ürünleri götürdük ancak aşırı yoğunluktan dolayı ürünlerin çıkışını yapamadılar bizde mağdur durumdayız hatta bizde genel merkeze yurtiçi kargo bayisini şikayet ettik yaşanana aksaklık için kusura bakmayınız

İyi güzelde arkadaşım insan buraya açmış olduğunuz konuya kargo ile ilgili yaşadığınız sıkıntıları yazsaydınız, hem sen zor durumda kalmazsın hemde biz , sizlerden istediğimiz açıklama , bizde insanız halden anlarız.

kargo ile yaşanansıkıntı anlık olduğu için dah aönceden kestiremediğimiz için önceden yazma veya haber verme gibi saşımız maalesef yok sorun olunca görüldüğü üzere zaten yazmış bulunmaktayız ayrıca burası alışverişin gerçekleştiği yer değil gittigidiyor üzerinden bütün müsterilerimize ve size de zaten anında bilgilendirci mesaj gönderilmiştir sanki bilgilendirmioyrmuşuz gibi bir algı oluşturmanıza gerek tek tek bütün müsterilemize mesaj atılmıştır zaten.!

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

quote:

Orijinalden alıntı: enkog

tablet orta karar şöyle söyleyeyim internet için iyi yoğun flaşlı sitelerde zorlanıyor oda doğaldır , temple run gibi oyunlar kesinlikle oynanmaz , cut the rope tarzı oyunlar için uygundur.cihaza root kesinlikle şart , nasıl yapılır bilen varsa iyi olur.

Kesinlikle root yapılmamalı aman diyeyim.. Bundaki Türkçe rom başka hiçbir Çin menşei'li tablet de yok.... Bu tableti ne için alıyorsunuz önce onu belirlemek lazım.. Bu fiyat gamındaki bir üründen fazla şey beklemeyeceksiniz.. Bu tablet daha çok çocuğunuz için basit oyunlar, sizin için internet'de sörf yapmak için kullanabilirsiniz.. Temple Run ben oyunda yanana kadar gayet akıcı ve takılmadan aoynadım.. Tabi benim gibi bir acemi oyunda çabuk yanıyor tam bir test olamaz.. Asıl bu oyunu benim prof olan yeğenim oynamalı o zaman size daha yeterli bilgi verebilirim.. Bu tableti işyerinde aldığım kişi çocuğu için bir tablet istemişti şimdi çocuğuna vermiyor o ayrı.. Bu tableti gören diğer arkadaşlardan biri de istedi onun içinde sipariş verdim bekliyorum.. O gelince şu temple run'ı yeğenime bir oynatıcam bakalım nasıl.. ??? Ben Çin'den Ampe 4 çekirdekli modelden getirttim ( 190 $ ) Tabi benim tabletle bu karşılaştırılamaz ama en azından android versiyonu olarak benimkinden iyi ( 4.0..4 ICS - 4.1.1 Jelly Bean ) aynı zamanda Türkçe rom müthiş hayran kaldım.. Öğrendiğim kadarıyla Türkçe rom Cube Türkiye disbritörlüğü için özel yapılmış.. İmkan olsa benim tablet'e de bu romdan yüklettirirdim.. Kısacası bu fiyata bundan daha iyi tablet alınmaz bu kesin.. Önce ihtiyacınızı belirleyin sonra tablet'e karar verin derim ben..

öncelike cihazı root etmeniz durumunda cihazın garanti dışı kalacağınız belirtmek isteriz .ayrıca root yaptığınız zaman uygun olmayan boot loader kullanırsanız cihaz kilitlenebilir ve bir daha açılmaz teknik servise götürerek ücret karşılığında cihazınıza tekrar rom yüklemesi yaptırmak zorunda kalırsınız.cube resmi sitesinden yakın zamanda rom yükleme güncelleme gibi hizmetlerden yararlanabileceksiniz .cihazın içerisinde Türkiye için özel olarak üretilen rom vardır.

• arkadaşlar burası yeri değil ama bi ara hepsiburada .com da sanırım 350-400 civarı acer marka tablet satılmıştı .hangi model ve tam olarak kaç liradan satıldığını hatırlayan varmı

teşekkürler
  • A110. 317 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosoon

A110. 317 tl

Ne zaman oldu bu hocam ve sizce tekrar olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

quote:

A110. 317 tl

ayni yere iki kere yildirim dusmez diyecem ama gold pc gibi siteler oldukca duser 115tlye e 1 tb hdd aldim hatira diye sakliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

quote:

A110. 317 tl

ayni yere iki kere yildirim dusmez diyecem ama gold pc gibi siteler oldukca duser 115tlye e 1 tb hdd aldim hatira diye sakliyorum

ben google'dan arattım bir kaç yer dışında neredeyse yok bile cihaz sanırım gelmiş bitmiş ve gitmiş

• Arkadaslar ben tablet alcam limit 250 tl şu tabletlerden hangisini almalıyım : Cube u25gt, Piranha bussines 7 ve smartab st15 hangisini önerirsiniz veya başka tabletde olabilir benim yaptıgım internette sörf az oyun (2-3 tane) müzik ve fazla film...Tavsiyeleriniz için teşekkürler...

• quote:

quote:

quote:

quote:

@ merkezpazar

Arkadaş allah rızası için satışı iptal et ne bu ya, dalgamı geçiyorsunuz ? 43 yaşındayım böyle saygısızlık görmedim.... bumu dürüst satıcılık !

sorun bizden kaynaklı değil biz kargo firmasına ürünleri götürdük ancak aşırı yoğunluktan dolayı ürünlerin çıkışını yapamadılar bizde mağdur durumdayız hatta bizde genel merkeze yurtiçi kargo bayisini şikayet ettik yaşanana aksaklık için kusura bakmayınız

İyi güzelde arkadaşım insan buraya açmış olduğunuz konuya kargo ile ilgili yaşadığınız sıkıntıları yazsaydınız, hem sen zor durumda kalmazsın hemde biz , sizlerden istediğimiz açıklama , bizde insanız halden anlarız.

kargo ile yaşanansıkıntı anlık olduğu için dah aönceden kestiremediğimiz için önceden yazma veya haber verme gibi saşımız maalesef yok sorun olunca görüldüğü üzere zaten yazmış bulunmaktayız ayrıca burası alışverişin gerçekleştiği yer değil gittigidiyor üzerinden bütün müsterilerimize ve size de zaten anında bilgilendirci mesaj gönderilmiştir sanki bilgilendirmioyrmuşuz gibi bir algı oluşturmanıza gerek tek tek bütün müsterilemize mesaj atılmıştır zaten.!

Bana neden mesaj atmadınız o zaman , Beyfendi kargoya verildi ürününüz hava muhalefeti yüzünden kargo yola çıkmamış. Ya kardeşim sen beni gerizekalı mı sandın ? Yurtiçi kargo öyle demiyor ama Cumartesi saat 3 civarı kargoya verilmiş diyor siz bana cuma günü verdim dediniz. Ve üstelik aynı gün kargoydu hani (4 ten önceki siparişler) Ben perşembe günü saat 2 civarı verdim cumartesi kargoya verildi ? Yani yazık başka birşey demiyorum. Vatandan Artes i709 aldım soğuttular beni yalan dolanlarıyla , Sizden 2 tane cube aldık sizde soğuttunuz sayenizde tablet almayacak duruma geldim yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: drmb1

quote:

quote:

quote:

quote:

@ merkezpazar

Bana neden mesaj atmadınız o zaman , Beyfendi kargoya verildi ürününüz hava muhalefeti yüzünden kargo yola çıkmamış. Ya kardeşim sen beni gerizekalı mı sandın ? Yurtiçi kargo öyle demiyor ama Cumartesi saat 3 civarı kargoya verilmiş diyor siz bana cuma günü verdim dediniz. Ve üstelik aynı gün kargoydu hani (4 ten önceki siparişler) Ben perşembe günü saat 2 civarı verdim cumartesi kargoya verildi ? Yani yazık başka birşey demiyorum. Vatandan Artes i709 aldım soğuttular beni yalan dolanlarıyla , Sizden 2 tane cube aldık sizde soğuttunuz sayenizde tablet almayacak duruma geldim yani.

öncelikle biz size mesaj attık aşağıda da örneği vardır size mesja gelmemesi imkansız belki siz gözden kaçırdınız siz orada ne soru soruyorsanız hepsine cevap veriliyor cevap verilmemegibi bir durum söz konusu değildir.biz yurtiçi kargo fikirtepe şube hakkında genel merkeze şikayette bulunduk ürünlerimizi almadılar kargo çıkışlarını yapmadılar durum bizde şikayet ettik bunu da arayıp sorabilirsiniz biz size dürüstçe anlatıyoruz herşeyi . yurtiçi kargo öyle demiyormuş diyorsunuz bizi yalancı konumuna düsürmeye hakkınız yok arayın sorun cuma günü fikirtepe şube hakkında şiakyet gitmişmi gitmemmişmi şikayetin konusu neymiş arayın sorunuz biz size yalan söylemiyoruz buradaki insanlarıda yanıltmaya hakkınız yok .!yurtiçi kargo fikirtepe şubesi yogunluktan dolayı kargo almadı bu yalan değil araştırırsanız öğrenebilirsiniz.bu doğru yalan değil.aşağıda da size atılan mesja örneği var size mesaj atılmışmı atılmamış mi bir bakınız

CUBE U25GT 7 İNÇ TABLET PC EN UCUZ FİYAT KAÇIRMAYIN 4 ADET HEDİYE 199 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merkezpazar -- 13 Ocak 2013; 13:11:13 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drmb1

quote:

quote:

quote:

quote:

@ merkezpazar

öncelikle biz size mesaj attık aşağıda da örneği vardır size mesja gelmemesi imkansız belki siz gözden kaçırdınız siz orada ne soru soruyorsanız hepsine cevap veriliyor cevap verilmemegibi bir durum söz konusu değildir.biz yurtiçi kargo fikirtepe şube hakkında genel merkeze şikayette bulunduk ürünlerimizi almadılar kargo çıkışlarını yapmadılar durum bizde şikayet ettik bunu da arayıp sorabilirsiniz biz size dürüstçe anlatıyoruz herşeyi . yurtiçi kargo öyle demiyormuş diyorsunuz bizi yalancı konumuna düsürmeye hakkınız yok arayın sorun cuma günü fikirtepe şube hakkında şiakyet gitmişmi gitmemmişmi şikayetin konusu neymiş arayın sorunuz biz size yalan söylemiyoruz buradaki insanlarıda yanıltmaya hakkınız yok .!yurtiçi kargo fikirtepe şubesi yogunluktan dolayı kargo almadı bu yalan değil araştırırsanız öğrenebilirsiniz.bu doğru yalan değil.aşağıda da size atılan mesja örneği var size mesaj atılmışmı atılmamış mi bir bakınız

İletişim sorunu olmuş arayıp bilgilendirdiler. Yurtiçi kargonun beni yanlış yönlerdirmesiymiş arkadaşların bir suçu yok teşekkür ediyorum kendilerine bu nazik hareketleri için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmb1 -- 13 Ocak 2013; 15:44:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enkog

tablet orta karar şöyle söyleyeyim internet için iyi yoğun flaşlı sitelerde zorlanıyor oda doğaldır , temple run gibi oyunlar kesinlikle oynanmaz , cut the rope tarzı oyunlar için uygundur.cihaza root kesinlikle şart , nasıl yapılır bilen varsa iyi olur.

valla kardeş most wanted bile oynuyor

burdan buyrun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 13 Ocak 2013; 14:50:48 >

• @drmb1 kardeş satıcı ile aranda geçen olay beni bağlamaz ama ben yurt içi kargonun yalancılıklarına çok şahit oldum

örneğin 2 gün şubede beklettikleri kargoyu teslim etmedikleri halde teslim edilmiştir yazıyordu takip noyu girdiğim zaman
    veya başka bir örnek adam akşam 19:30 bana kargo teslimatı yapmış ama takip noyu bir giriyorum birde bakayım guya öğlen 12 :00 teslim edilmiştir yazıyor

sırf bu yüzdendirki alış veriş yaptığım sitelerde eğer yurtiçi kargodan başka bir seçenek varsa kesinlikle başkasını seçiyorum

yurtiçi kargonun korgo takip sistemindeki kayıtlara kesinlikle güvenmem ben .ha sizi bilemem
  • quote:

@drmb1 kardeş satıcı ile aranda geçen olay beni bağlamaz ama ben yurt içi kargonun yalancılıklarına çok şahit oldum

örneğin 2 gün şubede beklettikleri kargoyu teslim etmedikleri halde teslim edilmiştir yazıyordu takip noyu girdiğim zaman
    veya başka bir örnek adam akşam 19:30 bana kargo teslimatı yapmış ama takip noyu bir giriyorum birde bakayım guya öğlen 12 :00 teslim edilmiştir yazıyor

sırf bu yüzdendirki alış veriş yaptığım sitelerde eğer yurtiçi kargodan başka bir seçenek varsa kesinlikle başkasını seçiyorum

yurtiçi kargonun korgo takip sistemindeki kayıtlara kesinlikle güvenmem ben .ha sizi bilemem

Hocam aynen doğru söylüyormuşsunuz satıcı arkadaşın bir suçu yokmuş arada bir iletişim sorunu oldu bana onların mesajı gelmedi bende yurtiçi kargoyu aradım yanlış bilgilendirdiler bende satıcı arkadaşa kızdım. Yurtiçikargo ya güvenirdim şuan gözümde sıfırlar. Arkadaştan özür dileyerek nazik hareketi içinde teşekkür ediyorum tekrardan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

arkadaşlar yenişafak gazetesi yıllık abone olunca bedava tablet veriyor, bilgisi olan var mı? nette arıyorum ama bulamıyorum, konu aktif burdan sorayım dedim

cube u25gt modeli sanıyorum.!
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/cube-u25gt-7-tablet-pc-android-4-1-hdmi-8-gb-72592693

4 gb rom 512 ramlı model linkteki ürün değil. 1 yıl abonelik karşılığında veriyorlar.

• ben yeni şafaktan aldım tableti. 1 gb sanırım ram. gayet iyi oyun perofrmansı nedir tam bilmiyorum.
  • Bu iş çok canımı sıktı,

Arkadaşlar satıcı arkadaş bilgilendirdiğini söylüyor ne zaman !, benim ilk mesaj tarihime bakın gönderdikleri mesaj tarihine bakın yorum yazmıyorum, inanın bıktım.

Burda satıcı arkadaşın kargo firmasından kaynaklanan bir gecikmeden dolayı sorun yaşamış olmasına bir şey demiyorum, doğrudur, kargo firmasının hatası bizde sürat ve ptt ile çalışıyoruz inanın karın ilk yağdığı günler bile gelip ürünleri aldılar bizden, yutiçi kargo kesinlik le ürün göndermiyeceğim bir firmadır,ama haberibiz yokmuş gibi davranmayın demek onu anlamadım.

15:26:00 09/01/2013 benim ürünü aldığım gün,

Göndermiş olduğum mesajlar ;

quote:

merkezpazar adlı kullanıcıya mesajınız iletildi

Bana Özel sayfam Profilim
    Konu: 72592693:Cube U25GT 7 TABLET PC ANDROID 4.1 HDMI 8 GB Tarih: 10/01/2013 17:16:48

Hayırlı işler,ürünleri satın alır iken "Saat 16:00 'ya kadar alınan ürünler aynı gün kargolanır.!!" ibaresi mevcuttu, şu ana kadar Kargo bilgilerini hala göremiyoruz !!

quote:

Konu: satış iptal talebi Tarih: 11/01/2013 21:24:14

Satışı iptal edermisiniz.

Gelen mesaj ;

quote:

merkezpazar size bir mesaj gönderdi:

Ürünlerine git Profiline git
    Konu: KARGO BİLGİLENDİRME Tarih: 11/01/2013 23:15:18

Merhaba,

Dün Kargo firması hava muhalefeti nedeniyle kargolarımızı almadı.
    Bugün hemen gönderildi.

Hava muhalefeti nedeniyle Yurtiçi kargoda aşırı birikme olmuş, geliş sırasına göre kesip gönderiyoruz dediler..1 Günlük gecikme bizden kaynaklı değildir.

Yurtiçi Kargo Fikirtepe şubeden de dilerseniz bilgi alabilirsiniz.

Bilgilerinize

Saygılarımla

Giden mesaj ;

quote:

Konu: RE:KARGO BİLGİLENDİRME Tarih: 12/01/2013 13:09:36

Dün Kargo firması hava muhalefeti nedeniyle kargolarımızı almadı.
    Bugün hemen gönderildi.

Dün gönderdiyseniz kargo bilgilerini girmediniz,sefaköy şubesini arayıp isimden sorgulattığımda ürün olmadığını söylüyorlar,ürünü kargoya verdiyseniz çalışığınız kargo şirketini tekrar gözden geçirmeniz ve gerekli mercilere yazılı ve sözlü uyarılarınızı yapmanızı tavsiye ederim, zira burda sizin itibarınız daha önemli, bugün kargo eime ulaşmaz ise sizden ricam satışı iptal etmeniz.

Gelen mesaj ;

quote:

merkezpazar size bir mesaj gönderdi:

Ürünlerine git Profiline git
    Konu: RE:RE:KARGO BİLGİLENDİRME Tarih: 12/01/2013 15:59:43

Merhaba,

Biz yurtiçi kargoya bütün ürünleri ve adresleri teslim ettik , onlar sıraya göre kargoluyorlar , aşırı birikme olmuş hava muhalefetinden dolayı.
    Demekki daha sizin kargonuz şubeden çıkış yapmamış.Bugün göndereceklerdir.

Farklı bir kargo ile gönderemedik çünkü Sistemdeki kargo ücretinin çok üstünde bir kargo ödemek durumunda kalacaktınız.

Bizde kargonuzun hemen ulaşmasını isteriz, neden sizi bekletelim, Bizden Kaynaklı bir problem yada gecikme bulunmamaktadır

Saygılarımızla

quote:

Kargo Detaylı Gönderi Bilgileri
    Gönderi Tarihi ve Saati : 12.01.2013 - 15:26

12.01.2013 17:56 Gönderi Araca Yüklendi - Fikirtepe Kadıköy İstanbul

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.