Şimdi Ara

CUBE U25GT 7 İNÇ TABLET PC EN UCUZ FİYAT KAÇIRMAYIN 4 ADET HEDİYE 199 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
9
Favori
28.321
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • polypad hd 7200 bu cihazdan daha düşük özelliklere sahip ama fiyatı 300 tl civarlarında...artes için de hemen hemen poly pad kadar düşük kalıyor bu cihazla kıyaslayınca... eğer faturalar ve garantiler karşılanılacaksa fiat performans vss olarak gayet makul bir cihaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdc

quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

quote:

Orijinalden alıntı: Cihan9999

quote:

kanmayın artık şu tabletlere falan ya. Gidin taksit sayısını arttırın elden kaliteli tablet alın

öyle bi demişsin ki sanki dolandırılıyoruz. para karşılığı mal ki bu paraya alınabilecek en iyi tablet bence.

dolandırıl dolandırılma beni bağlamaz hocam. Ne bu tablet merakı insanların anlamıyorum. İkinci ellere bakın sağlam bir şey alın bari. Ne idüğü belirsiz markalar yok çok performanslı yok çok iyi o bu şu. Kanmayın artık. 5 kavanoz bal misali. Boş verin. Prim vermeyin bu satıcılara.

İlla almak istiyorsanız yurt dışı sitelerine bakın kendiniz getirtin

Tamam kızma dağılıyoz

Şaka bir yana aynı fiyata satıldığı için fırsat olarak değerlendirilen bir ürünü neden garantisiz ve yurtdışından alalım.
    Ürünün özellikleri verilmiş ve performans tabi ki tartışılır. Sonuçta ne yapmak istediğiniz önemli. İnternet, hd film izlemek (televizyon da dahil), çocuklara geliştirici oyunlar oynatmak vs. için bu tablet yeterli. Ha grafik tasarım programları kullanacaksanız kızmakta haklısınız.

ustad kizmak ne haddime. herkesin gonlune gore olsun. butcesine gore alir herkes. ama bu kaliteye bu fiyat zaten. sonra fiyat cok iyi hediyeler falan demeleri garibime gidiyor. eger gercekten tablet istiyorsan eklersin biraz daha ikinci el falan alirsin. bu tabletler isinize yaramaz paraniza yazik sonra cocuklara oyuncak olur. benim demek istedigim budur. saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bugün (10. 01.2013) yetkilisi ile konuştum (51cube.com.tr) 4.2 nin de nisan gibi geleceğini söyledi. yani en kötü mayıs haziran gibi sitelerinde üyelerine yani sattıkları kişişerin görebileceği bir şekilde sitelerinde yayınlayacaklar. ben de almayı düşünüyorum bakalım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: reefted

290 tl artes nerede acaba

bu adreste bulabilirsin: şu an 290 lira ama beyazının fiyatı arada artıyor 325 leri buluyor, siyah genelde 290

http://bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=D712-B

ayrıca burdaki sayfadan da kullanıcı yrumlarını okuyabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_69865680/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69865680

cube u25 den önce buna baya bi bakmıştım fiyat yüksek gelmişti. şimdi cube almaya karar verdim, bi kaç sorum cevaplandıktan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahdshn -- 11 Ocak 2013; 1:02:13 >

• bizim ufaklığa bitane alabilirim oyun için fiyat + hediyeleri güzele benziyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdc

quote:

Orijinalden alıntı: tabletdunyası

quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

Orijinalden alıntı: caprice

Bende dün 2 tane almıştım ama tık bile yok ,bizde bu şans varken, ne kargo ne bilgi ! yarında gelmezse iptal edicem satışı aldığımız sayfada " Saat 16:00 'ya kadar alınan ürünler aynı gün kargolanır.!! " ibaresi vardı ?

Gittigidiyor worl kartı olanlar için en avantajlısı, olmasada genede sanalpazardan hesaplı.

8 GB Hafıza
    OTG KABLO + KULAKLIK
    DERİ KILIF + HDMİ KABLO

salı günü hava muhalefetinden dolayı kargoda gecikme olacak diye gittigidiyor üzerinden mesaj attılar.çarşamba günü kargoya verdiler bugün teslim aldım.ürün güzel kesinlikle 199 lirayı hak ediyor.kılıf güzel deriden ve stand olarak kullanabiliyorsunuz.

ainol elf 2 ve artes i708,i kullanmış biri olarak geçer not aldı.

fakat kutu içinden garanti belgesi çıkmadı faturada göndermemişler

depomuz ve muhasebe depertmanız farklı yerlerde olduğundan ötürü ve aşırı yoğunluktan ötürü fatura koçanlarımızın bitmesi neticesinde faturaları sonradan göndermek zorunda kaldık.sizinde faturanız gönderilmiştir gelen fatura için hiçbir kargo ücreti ödemeyeksiniz.isterniz fatura resmini şu anda bile buradan gönderebiliriz.şu anda fatura sorununu da çözmüş bulunmaktayız .Alınan bütün ürünlerle beraber yanında faturada gelecektir.!

Sizi bulmuşken bir soru soralım. Cube uluslararası internet sitesindehttp://www.cube-tablet.com/cube-u25gt-rk2928-a9-1024-x-600-hdmi-gps-tablet-pc.html u25gt modeli için ips ekran olduğu belirtilmiş. Sizin satmakta olduğunuz cihazın ekranı bundan aynı mıdır.

bahsettiğiniz websitesinin cube firması ile uzaktan veya yakından alakası yoktur sanıyorum insanları aldatmaya yönelik bir websitesi çünkü u25gt modelind ne gps var ne de ekranı ips .ancak sunu belrtebilirim.ekranı diğer ips olmayan tablet pc ekranları ile kıyasladığınızda diğerlerine nazaran yandan görünüler daha nettir.belirli bir açıya kadar görüntüleri net olarak görürsünüz.diğer tablet pclerin ips olmayan modellerinde bu açılardan görüntüyü net göremezsiniz.tam ips değil ama çeyrek ips diyebiliriz :)

• quote:

kanmayın artık şu tabletlere falan ya. Gidin taksit sayısını arttırın elden kaliteli tablet alın

bana bu fiyata alabileceğin bundan daha kaliteli tek bir tane tablet pc söylerimisiniz yanında bu verilen hediyelerle birlikte .!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihan9999

quote:

öyle bi demişsin ki sanki dolandırılıyoruz. para karşılığı mal ki bu paraya alınabilecek en iyi tablet bence.

dolandırıl dolandırılma beni bağlamaz hocam. Ne bu tablet merakı insanların anlamıyorum. İkinci ellere bakın sağlam bir şey alın bari. Ne idüğü belirsiz markalar yok çok performanslı yok çok iyi o bu şu. Kanmayın artık. 5 kavanoz bal misali. Boş verin. Prim vermeyin bu satıcılara.

İlla almak istiyorsanız yurt dışı sitelerine bakın kendiniz getirtin

öncelike ne idüğü belirsiz bir tablet pc değil cube markası çin de çok kalite tablet pc yapan fabrikaların başından geliyor.fason üreten tablet pc fabrikaları ile karıştırmayınız.evet ülkemizde merdiven altı tabir edilen fabrikalara tablet pc ürettiren getirip satan firmalar olabilir.ancak cube markasınız bu tablet pcler ile karıştırmayınız.bunun farkını ürün elinize gelince zaten anlarsınız.içinde kullanılan malzeme ce rohs gibi bütün belgelere sahiptir.bu yazdıklaırınızın hiçbiri cube marka için geçerli değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hidden

Sanalpazar yorumlarinda fatura sorunundan bahsedilmemis, gittigidiyorda sıklıkla bu fatura meselesini belirtmiş alanlar. Bu konuda bir sorun var besbelli sanalpazar bu tür konularda taviz vermez fiyat farklı bu fatura meselesi yüzünden olmasın sakın...

fatura ile alakalı hiçbir sorunumuz yoktur.satın alan bütün müsterilermize faturaları gönderilmiştir.bundan sonrada bütün ürünlerin yanında faturaları gönderilecektir.

Ben gittigidiyor yorumlarına bakarak söz konusu yorumu yazmıştım. Fatura ulaşmayan üyelerden Faturanın daha sonra gönderildiğine dair bir mesaj göremeyince durumu yazdım. Ben tek çekirdekli bir tablet almak istemiyorum ama bir arkadaşım düşünüyordu almayı, fatura konusunda da böyle bir durum olunca tereddütte kalmıştık. Madem fatura gönderiliyor sorun yok o zaman. Zaten 1 gb ram bulunan bu fiyatlarda emsal bir ürün yok gibi. Hep 512 ramli tablet satılıyor piyasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 11 Ocak 2013; 9:41:11 >

• quote:

quote:

quote:

Sanalpazar yorumlarinda fatura sorunundan bahsedilmemis, gittigidiyorda sıklıkla bu fatura meselesini belirtmiş alanlar. Bu konuda bir sorun var besbelli sanalpazar bu tür konularda taviz vermez fiyat farklı bu fatura meselesi yüzünden olmasın sakın...

fatura ile alakalı hiçbir sorunumuz yoktur.satın alan bütün müsterilermize faturaları gönderilmiştir.bundan sonrada bütün ürünlerin yanında faturaları gönderilecektir.

Ben gittigidiyor yorumlarına bakarak söz konusu yorumu yazmıştım. Fatura ulaşmayan üyelerden Faturanın daha sonra gönderildiğine dair bir mesaj göremeyince durumu yazdım. Ben tek çekirdekli bir tablet almak istemiyorum ama bir arkadaşım düşünüyordu almayı, fatura konusunda da böyle bir durum olunca tereddütte kalmıştık. Madem fatura gönderiliyor sorun yok o zaman. Zaten 1 gb ram bulunan bu fiyatlarda emsal bir ürün yok gibi. Hep 512 ramli tablet satılıyor piyasada.

Merak etmeyiniz fatura ile alakalı hiçbir sorun yoktur.yorum yapan müsterilerimize de faturaların geleceğini söyledik efendim

• U25GT Siparişim dün elime geçti. Benim gözlemlerim şöyle;
    IPS ekran eksikliği hemen hissediliyor. İki kişi aynı anda ekrana bakmak istediğinde ancak kafa kafaya verince görüntüyü anlıyorsunuz.
    Ayrıca ses sonuna kadar açık olmasına rağmen duymakta zorlanıyorsunuz.
    Kamera sadece ön tarafta var 2 kameralı tercih etseydim daha iyi olacakmış.
    Yinede çocuğa oyun amaçlı aldığım için bunlar sorun yaratmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: alaria

10" lik olanın fiyatı uygun olsaymış alırdım hemen, 7" bana küçük geliyor

Tabletten anlayan arkadaşlardan ricam bana bir f/p 10" tablet önermeleri, çok model var içinden çıkamadım

Şu an en iyi seçenek Ainol Hero 2 olarak duruyor, tabi yurtdışından getirtmek kaydıyla:

http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-ainol-novo-10-hero-2-quad-core-a9-1-5ghz-android-4-1-tablet-pc-16gb-1gb-ips-product-25280.html

kardeşim bence buna karşın artes d9702 düşünülebilir 450 lira ama hiç değilse 2 yıl tr garantili aniol hero2 da zaten 400 liraya tekabül ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: three3up

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: alaria

10" lik olanın fiyatı uygun olsaymış alırdım hemen, 7" bana küçük geliyor

Tabletten anlayan arkadaşlardan ricam bana bir f/p 10" tablet önermeleri, çok model var içinden çıkamadım

Şu an en iyi seçenek Ainol Hero 2 olarak duruyor, tabi yurtdışından getirtmek kaydıyla:

http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-ainol-novo-10-hero-2-quad-core-a9-1-5ghz-android-4-1-tablet-pc-16gb-1gb-ips-product-25280.html

kardeşim bence buna karşın artes d9702 düşünülebilir 450 lira ama hiç değilse 2 yıl tr garantili aniol hero2 da zaten 400 liraya tekabül ediyor

Bu mesajı yazdıgımda piyasada Retina ekranlı Ainol ler yoktu Pil tuketimi ve ekran kalitesini cok onemsedigim icin benim gözüm Ainol Firewire modelinde bakalım performansı nasıl olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SAKIN ALMAYIN BERBAT BİR TABLET ANTUTUDAN 3BİN KÜSÜR ALIYOR buyrun forumda alan bir arkadashttp://forum.donanimhaber.com/m_70166350/tm.htm ayrıca sanalpazarda 179tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

SAKIN ALMAYIN BERBAT BİR TABLET ANTUTUDAN 3BİN KÜSÜR ALIYOR buyrun forumda alan bir arkadashttp://forum.donanimhaber.com/m_70166350/tm.htm ayrıca sanalpazarda 179tl

Arkadaşım sen aldınmı bu üründen ?

sanalpazardaki ürün 4 GB bu ürün 8 GB kapasiteye sahiptir,

ürünün yanındakilerde 25 tl eder herhalde ! ben 175 tl ye aldım gittigidiyordan. % 10 worl puan ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprice

quote:

SAKIN ALMAYIN BERBAT BİR TABLET ANTUTUDAN 3BİN KÜSÜR ALIYOR buyrun forumda alan bir arkadashttp://forum.donanimhaber.com/m_70166350/tm.htm ayrıca sanalpazarda 179tl

Arkadaşım sen aldınmı bu üründen ?

sanalpazardaki ürün 4 GB bu ürün 8 GB kapasiteye sahiptir,

ürünün yanındakilerde 25 tl eder herhalde ! ben 175 tl ye aldım gittigidiyordan. % 10 worl puan ile.

hocam yapmayın etmeyin 4gb fark mı yani bu ürünü farklı yapan yada yanında verilen hediyeler mi.. Tablet alıyoruz hediye değil güncel ürünler alınız çöp ürünlere para vermeyin programlar gelişiyor ilerliyor bir süre kullanıp kenara koyacağınız ürün almayın 100tl için antutudan 4k alan cihazdan ne fayda beklenebilir..

• @ merkezpazar

Gittigidiyor üzerinden mesaj attım forumdan yazdım cevap vermediniz ?

Bu ürünü aldığımda " Saat 16:00 'ya kadar alınan ürünler aynı gün kargolanır.!! " ibaresi mevcuttu, 15:26:00 09/01/2013 aldığım saat ve gün. bugün 11.01.2013 ve hala kargo yapılması bekleniyor yazıyor, ürünü göndermiyecekseniz mesaj atın iptal edelim.

Üründen 2 adet almıştım, bir tanesi çocuklara, bir tanesi yeğenlerime, inanın bıktım saat başı ne zaman geliyor diye sormalarından,
  • @ merkezpazar

Arkadaş allah rızası için satışı iptal et ne bu ya, dalgamı geçiyorsunuz ? 43 yaşındayım böyle saygısızlık görmedim.... bumu dürüst satıcılık !
  • quote:

yanlış yönlendirmeyin insanları ilk aldığımda içi boşken hafıza kartı takmadan hemen antutu testi yaptım 4800 ,e yakın puan aldım

daha sonra bir daha yaptım 4391 puan aldım içine 25-30 tane bizim veled için uygulama oyun yükledim ondan olabilirmi bilmem ama 3000 küsür puan değil

birde ilk yaptığımda içine microsd hafıza kartı takmamıştım.acaba içine takılan hafıza kartı tabletin alacağı puanı etkilermi onu bilemem

çünkü taktığım hafıza kartı class 2 hızında 2 gb

aldığım ss de aşağıda

CUBE U25GT 7 İNÇ TABLET PC EN UCUZ FİYAT KAÇIRMAYIN 4 ADET HEDİYE 199 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

yanlış yönlendirmeyin insanları ilk aldığımda içi boşken hafıza kartı takmadan hemen antutu testi yaptım 4800 ,e yakın puan aldım

daha sonra bir daha yaptım 4391 puan aldım içine 25-30 tane bizim veled için uygulama oyun yükledim ondan olabilirmi bilmem ama 3000 küsür puan değil

birde ilk yaptığımda içine microsd hafıza kartı takmamıştım.acaba içine takılan hafıza kartı tabletin alacağı puanı etkilermi onu bilemem

çünkü taktığım hafıza kartı class 2 hızında 2 gb

aldığım ss de aşağıda

CUBE U25GT 7 İNÇ TABLET PC EN UCUZ FİYAT KAÇIRMAYIN 4 ADET HEDİYE 199 TL

yanlıs yonlendırdıgım falan yok 4390 almıssınız suan 330tl ye türkiyede satılan cube u30gt mini 9k civarı alıyor oda orta seviye bir tablet.. Sadece 200tl nizi bu ürüne vermektense biraz daha ekleyip daha iyi birşeyler alınabilir onu diyorum ama yok sadece adı tablet olsun derseniz buyrun.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.