Şimdi Ara

CUBE U25GT 7 İNÇ TABLET PC EN UCUZ FİYAT KAÇIRMAYIN 4 ADET HEDİYE 199 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
9
Favori
28.322
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten çok birşey beklemiyorum,sosyal ağlara bağlansın,ufak tefek oyun oyna,en önemlisi de dediğin gibi hdmi çıkışı ile tvden film seyredebileyim..bence 200tlnin hakkını fazlası ile vermeye yetecek bir ürün gibi duruyor..
  • Ben geçen hafta almıştım ama ölü pikselden dolayı değişime gönderdim.
    Geçen sene Touch Pro'nun 10"lik tabletini almıştım. Onunla bunu karşılaştırınca şaşırdım.
    Beklediğimden daha iyi çıktı. NFS Most Wanted'ı hiç kasmadan rahatlıkla oynatıyor.
    Ayrıca GTA 3'ü yüklemiştim, rahat oynatıyordu ama biraz akıcılıkta sıkıntı var gibiydi.
    İnternet performansı gayet iyi, torrentte 0.8 MB'a kadar çıkmıştı.

Çok büyük beklentileri olmayanlar için gayet iyi bir tablet.
  • Bende dün 2 tane almıştım ama tık bile yok ,bizde bu şans varken, ne kargo ne bilgi ! yarında gelmezse iptal edicem satışı aldığımız sayfada " Saat 16:00 'ya kadar alınan ürünler aynı gün kargolanır.!! " ibaresi vardı ?

Gittigidiyor worl kartı olanlar için en avantajlısı, olmasada genede sanalpazardan hesaplı.

8 GB Hafıza
    OTG KABLO + KULAKLIK
    DERİ KILIF + HDMİ KABLO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 10 Ocak 2013; 20:02:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

Ürünü bir arkadaşım için aldım elime bugün ulaştı.. Cihaz beklediğimden de iyi çıktı.. Ekran müthiş özellikle Türkçe menü gelmesi ve hiçbir Çince yazı ve uygulama olmaması dikkatimi çekti. 16 gb micro sd kartımı taktım tanıdı.. HDMI kablosu ile 50 inç televizyonuma bağladım ayna gibi ekranı televizyondaydı.. .. İnternette dolaştım.. Açılış anasayfası 51cube'nin sayfası.. Foruma girdim, goggle'da sörf yaptım hemen sayfalar akıcı bir şekilde geldi.. Ben Çin'den Ampe 10.1 dört çekirdekli modelinden sipariş vermeseydim bunu kesin alırdım.. Söylenen bütün aksesuarlar kutudan çıktı. Kullanma klavuzuda küçük boyutlarda ve Türkçe.. Yalnız içinden faturası çıkmadı.. Bunu gittigidiyor'dan satıcıya soracağım..

Faturanız gönderilmiştir.

CUBE U25GT 7 İNÇ TABLET PC EN UCUZ FİYAT KAÇIRMAYIN 4 ADET HEDİYE 199 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: erdc

GG'deki ürün tanıtım videosunda antutu'dan (benchmark programı sanırım) 4613 puan aldığı görülüyor. D712 için bu puanun 7000 küsür olduğunu belirtmiş bir arkadaş kullanıcı forumunda.

bahsettiğiniz ürünün işlemcisi rk3066 cift çekirdek işlemci ve fiyatı 350 tl civarında karşılaştırma yaparken denk ürünleri karşılaştırsanız daha sağlıklı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

quote:

Orijinalden alıntı: erdc

Aynen hocam ben de 250'lik World kampanyasını düşündüm. 16 gb sd ve usb bluetooth dongle alayım dedim. Ama androidde çalışacağı hakkında hiç fikrim yok. Ekran filmi vb. de alınabilir birlikte..

World'un kampanyasından yararlanmak için ekstra 16 gb Sandisk ultra class 10 micro sd kart + LG P970 Optimus Black ve 4X HD telefonların koruyucu filmlerinden aldım.. 2. tablet siparişimide biraz önce verdim fakat World kampanyasından 1 kere yararlanılabildiği için bu sefer Cardfinans kullanmak zorunda kaldım.. Bu arada merak eden varsa söyliyeyim gelen Sandisk 16 GB kartı tablet'de denedim ürün tanıma konusunda sıkıntı yok.. Ürün faturası ile sıkıntıyı ilettim satıcıya gelen cevap aşağıdadır konu hakkında şüpheleri olanlar için açıklayıcı olabilir..

"2-3 iş günü içerisinde.firma olarak depo ve muhasebe departmanları ayrı yerlerde oldugundan ürünleri ve faturları ayrı ayrı kargolamak durumundayız hepsi bu yorumda gayet dogru biz faturasız malsatmıyoruz ama ikisi farklı zamalarda geliyor bunun sıkıntı oldugunu gorduk zaten pazartesiden itibaren ürünlerin içerisinde fatura cıkacak.bu bizi de yordu musterılerımızı de"

"biliyoruz efendim donanım haberde de bu skıntının yazıldıgınız bizde durumu pazartesiden itibaren duzeltecegız.ürünleri faturasıyla gonderecegız "

faturanız gönderilmiştir

• GPS olsa araba için alırdım ama yokmuş :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprice

Bende dün 2 tane almıştım ama tık bile yok ,bizde bu şans varken, ne kargo ne bilgi ! yarında gelmezse iptal edicem satışı aldığımız sayfada " Saat 16:00 'ya kadar alınan ürünler aynı gün kargolanır.!! " ibaresi vardı ?

Gittigidiyor worl kartı olanlar için en avantajlısı, olmasada genede sanalpazardan hesaplı.

8 GB Hafıza
    OTG KABLO + KULAKLIK
    DERİ KILIF + HDMİ KABLO

salı günü hava muhalefetinden dolayı kargoda gecikme olacak diye gittigidiyor üzerinden mesaj attılar.çarşamba günü kargoya verdiler bugün teslim aldım.ürün güzel kesinlikle 199 lirayı hak ediyor.kılıf güzel deriden ve stand olarak kullanabiliyorsunuz.

ainol elf 2 ve artes i708,i kullanmış biri olarak geçer not aldı.

fakat kutu içinden garanti belgesi çıkmadı faturada göndermemişler

DÜZELTME:gittigidiyor üzerinden msj attılar faturayı ptt ile yollamışlar arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 10 Ocak 2013; 23:10:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

Bende dün 2 tane almıştım ama tık bile yok ,bizde bu şans varken, ne kargo ne bilgi ! yarında gelmezse iptal edicem satışı aldığımız sayfada " Saat 16:00 'ya kadar alınan ürünler aynı gün kargolanır.!! " ibaresi vardı ?

8 GB Hafıza
    OTG KABLO + KULAKLIK
    DERİ KILIF + HDMİ KABLO

salı günü hava muhalefetinden dolayı kargoda gecikme olacak diye gittigidiyor üzerinden mesaj attılar.çarşamba günü kargoya verdiler bugün teslim aldım.ürün güzel kesinlikle 199 lirayı hak ediyor.kılıf güzel deriden ve stand olarak kullanabiliyorsunuz.

Hocam hayırlı olsun. Kullandığınız diğer tabletlere göre ekran kalitesi nasıldır. Bir de 600 gr ağırlık ile elde kullanım hissi nasıl. Bilgi verebilir misiniz. Malum muadili tabletler 300-350 gr arası. Bu fark kasa malzeme kalitesinden mi kaynaklanıyor diye düşünmüyor değilim.

• kardeş artes i708 den güzel ekran görüntüsü ainol elf2 ile aynı kalitede

evet ağır ama inanın tok ve şık görüntüsü var

kasa kalitesi artes i708 den ve ainol elf den güzel

yani hakikaten kalite hissi veriyor.antutu testinden 4800 puan aldı

yanında gelen deri kılıf güzel

hdmi kablo standart oem

usb girişide micro usblerden (mini usb değil yani)

bence 199 lirayı her durumda hak ediyor bence alan pişman olmaz

yanlız unutmadan söyliyim.örneğin markete girdiniz search tuşuna bastınız pıd diye ses çıkıyor

ainol flame de aynı durum olduğunu okumuştum bir yerde .

sanırım versiyon güncellemesiyle geçer diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 10 Ocak 2013; 22:17:29 >
  • quote:

kardeş artes i708 den güzel ekran görüntüsü ainol elf2 ile aynı kalitede

hdmi kablo standart oem

Bilgiler için teşekkürler. Birkaç soru daha sorabilir miyim;
    Ses kalitesi ve düzeyi nasıl müzik veya filmlerde,
    Hiç bir ağır uygulama/oyun yükleme şansınız oldu mu işlemci performansı ve akıcılığı görebilmek için. (antutu sonucu beklediğim gibi artes D712'den düşükmüş)
    Malzeme kalitesi Artes'ten iyi gibi mi duruyor.
    Bir de renginiz siyah veya beyaz mı ve renk seçiminden memnun oldunuz mu.

Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdc -- 10 Ocak 2013; 22:16:55 >

• DÜZELTME : Firma ürünü ayrı faturayı ayrı gönderiyormuş. Bu nedenle faturayla ilgili bir sorun olmadığı anlaşılıyor.
    Ben tek çekirdekli olması yüzünden biraz daha beklemeyi düşünüyorum.

Sanalpazar yorumlarinda fatura sorunundan bahsedilmemis, gittigidiyorda sıklıkla bu fatura meselesini belirtmiş alanlar. Bu konuda bir sorun var besbelli sanalpazar bu tür konularda taviz vermez fiyat farklı bu fatura meselesi yüzünden olmasın sakın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 11 Ocak 2013; 9:38:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses kalitesi zayıf ama ainol elf 2 de öyleydi.artes i 708 ses açısından daha iyi geldi bana

kasa kalitesi kesinlikle artesi708 den güzel.birde artesin ekranında yandan bakınca çok kararma oluyor tabiki ips

olmamasından kaynaklanıyor.ama cube 25 kesinlikle daha iyi çeyrek ips sayılır

filim oynatmasındanda memnunum dediğim gibi ses zayıf geldi.ağır oyun yüklemedim şansımda yok zaten

ama artes i708 değilde artes d712 daha iyidir zaten .çünkü özellik açısından cube 25 den katkat iyi.

kıyas görtürmez bence

rengini beyaz alın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 10 Ocak 2013; 22:32:53 >
  • quote:

hdmi kablo standart oem

yanlız unutmadan söyliyim.örneğin markete girdiniz search tuşuna bastınız pıd diye ses çıkıyor

nasıl 4800 puan aldın ya?ben cihazı bugün teslim aldım.alır almaz test yaptım.3511 puan verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salih

quote:

hdmi kablo standart oem

nasıl 4800 puan aldın ya?ben cihazı bugün teslim aldım.alır almaz test yaptım.3511 puan verdi.

kardeş şimdi bir daha yaptım 4391 puan aldım içine 25-30 tane bizim veled için uygulama oyun yükledim ondan olabilirmi bilmem ama en azından sizinki gibi 3500 puan değil

birde ilk yaptığımda içine microsd hafıza kartı takmamıştım.acaba içine takılan hafıza kartı tabletin alacağı puanı etkilermi onu bilemem

çünkü taktığım hafıza kartı class 2 hızında 2 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 10 Ocak 2013; 22:53:01 >

• arkadaşlar bu sitedeki cihazla aynı mı sizin aldıklarınız?
    burada ekran ips diyor..!!
    bilenler yorum yaparsa iyi olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saltunel

işte site

http://ipadalternative.com/en/170-cube-u25gt-7-rk2928-a9-12ghz-1024-x-600-hdmi-tablet-.html

evet kardeş aynı ips ekran hiç görmediğim için bilemiyorum ama yukardaki yorumlarımdada okuyacağınız üzere artes i708 ve ainol elf 2 den bariz bir şekilde daha iyi

yandan bakınca baya güzel yani
  • quote:

quote:

8 GB Hafıza
    OTG KABLO + KULAKLIK
    DERİ KILIF + HDMİ KABLO

depomuz ve muhasebe depertmanız farklı yerlerde olduğundan ötürü ve aşırı yoğunluktan ötürü fatura koçanlarımızın bitmesi neticesinde faturaları sonradan göndermek zorunda kaldık.sizinde faturanız gönderilmiştir gelen fatura için hiçbir kargo ücreti ödemeyeksiniz.isterniz fatura resmini şu anda bile buradan gönderebiliriz.şu anda fatura sorununu da çözmüş bulunmaktayız .Alınan bütün ürünlerle beraber yanında faturada gelecektir.!

• quote:

Orijinalden alıntı: hidden

Sanalpazar yorumlarinda fatura sorunundan bahsedilmemis, gittigidiyorda sıklıkla bu fatura meselesini belirtmiş alanlar. Bu konuda bir sorun var besbelli sanalpazar bu tür konularda taviz vermez fiyat farklı bu fatura meselesi yüzünden olmasın sakın...

fatura ile alakalı hiçbir sorunumuz yoktur.satın alan bütün müsterilermize faturaları gönderilmiştir.bundan sonrada bütün ürünlerin yanında faturaları gönderilecektir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.