Şimdi Ara

CUBE U25GT 7 İNÇ TABLET PC EN UCUZ FİYAT KAÇIRMAYIN 4 ADET HEDİYE 199 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
9
Favori
28.335
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

Orijinalden alıntı: erdc

Bunun üst segmentinde bence ilk olarak Artes D712 7 inch tablet var. 290 TL civarı alınabiliyor.
    Farklı olarak IPS ekran, 1280x800 çözünürlük, 16 GB dahili hafıza ve bluetooth var.
    Ayrıca cihaz 323 gr. yani yarı ağırlık değerine sahip ve işlemci dualcore RK3066.

Yukarıdaki özellikler 90 TL farka değer mi acaba. Özellikle IPS ekran farkı önemli gibi ama hiç karşılaştırma fırsatım olmadı.

gittigidiyordaki 200 liralık cube U25 ,in yanında hdmi kablo vede deri kılf var bunlarda nerden baksanız 20-25 lira yapar

ÖRNEĞİN DAHA ÖNCEDEN ARTES İ708 almıştım. ayrıca hizlial.comdan 23 liraya 7 inç polypad kılıf aldım.yani hdmi kablo ile kılıf hakikaten göz ardı edilmemesi lazım

Gelen kılıf çok hoş. Hem tableti sıkıştırıp oturtmak için kıskaçlara sahip hem de stand olarak kullanabiliyorsunuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

Bunun üst segmentinde bence ilk olarak Artes D712 7 inch tablet var. 290 TL civarı alınabiliyor.
    Farklı olarak IPS ekran, 1280x800 çözünürlük, 16 GB dahili hafıza ve bluetooth var.
    Ayrıca cihaz 323 gr. yani yarı ağırlık değerine sahip ve işlemci dualcore RK3066.

Yukarıdaki özellikler 90 TL farka değer mi acaba. Özellikle IPS ekran farkı önemli gibi ama hiç karşılaştırma fırsatım olmadı.

gittigidiyordaki 200 liralık cube U25 ,in yanında hdmi kablo vede deri kılf var bunlarda nerden baksanız 20-25 lira yapar

ÖRNEĞİN DAHA ÖNCEDEN ARTES İ708 almıştım. ayrıca hizlial.comdan 23 liraya 7 inç polypad kılıf aldım.yani hdmi kablo ile kılıf hakikaten göz ardı edilmemesi lazım

Gelen kılıf çok hoş. Hem tableti sıkıştırıp oturtmak için kıskaçlara sahip hem de stand olarak kullanabiliyorsunuz...

Ekran görüntü kalitesi, malzeme kalitesi hakkında izlenimlerinizi paylaşabilir misiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

joystick fare klavyede takabilirsiniz.
    birde tasinabilir hdd kesinlikle takmayin voltaj yetmediginden hdd bozulabiliyor. 2.5" hdd icin tabi

Taşınabilir harddisk konusunu bilmiyordum.. Gelen 2. üründe bendeki 2.5'" hdd'yi takıp 720p ve 1080p film performansına bakacaktım.. Bunu söylediğiniz iyi oldu yoksa arşivimi kaybedebilirdim.. Teşekkürler..

markasi ne ? wd galiba tam performans veriyordu. ben toshiba taktim tik tik tik ediyordu sonra baktim hdd yazma hizi 500kb/sn dusmuş.12.000 bad sector var. dedim heralde laptoba tak cikar tak cikar oldu ancak bir anda bu kadar dusuşü tablet yapti diye dusunuyorum. tabi iki uc ay sonra hdd duzeldi.( hddki herseyi silip 5-6 defa hard format yeedikten sonra)
    ama tablet mi yapti laptop mu yapti halen şupheliyim. birde hddyi söktüm uzerinde 5v 700ma yaziyor. usb ise max 500ma verebilyor. stabil verebileceği 4-4,5 volt 400ma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi körüklüotobüs -- 9 Ocak 2013; 23:27:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

aynı soruları bende merak ediyorum d712 yi satın almayı düşünürken akıl karıştırdı bu cube
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabletdunyası

cihaz yeni nesil rockchip 2928 işlemci kullanıyor .diğer single core işlemcilere gore %30 daha fazla performansa sahip.1 gb ram var 1024*600 ekran çözünürlüğü var 300 mah pil var.hdmi çıkışı var. türkiyeye özel rom kullanılıyor gayet stabil sorunsuz wi-fi baglantısı gayet kuvvetli.ekran tepkimesi gayet hızlı.8 gb dahili hafıza var gayet kibar ve ince bir cihaz elinize aldıgınzıda kaliteyi hissediyorsunuz paket içeriğinde otg kablo usb kablo hdmi kablo kulaklık deri kılıf var.

bir adet aldım kargoya verilmiş

yurtiçi kargo bir numara çevirmez ise yarın elimde inş.heyecanla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 9 Ocak 2013; 23:34:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reydab

quote:

aynı soruları bende merak ediyorum d712 yi satın almayı düşünürken akıl karıştırdı bu cube

Ben de aynı durumdayım hocam. Nasıl çıksak bu işin içinden...İnternette fazlaca yorumları yok cube 25gt'nin.
    Yukarıda bir arkadaş belirtmiş, paketin içinden çıkan kılıf ve hdmi kablonun 25 tl'den az etmeyeceği doğru. Acaba Artes D712 ile gelen kılıf ta stand olarak kullanılabiliyor mu. Bir de bu sorum var benim ilave olarak. Acaba konuyu Artes D712 sayfasına mı sorsak..

• bende alicam ama hangisini karar veremedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reydab

quote:

Ben de aynı durumdayım hocam. Nasıl çıksak bu işin içinden...İnternette fazlaca yorumları yok cube 25gt'nin.
    Yukarıda bir arkadaş belirtmiş, paketin içinden çıkan kılıf ve hdmi kablonun 25 tl'den az etmeyeceği doğru. Acaba Artes D712 ile gelen kılıf ta stand olarak kullanılabiliyor mu. Bir de bu sorum var benim ilave olarak. Acaba konuyu Artes D712 sayfasına mı sorsak..

artes d712 de hdmi kablo yok kılıf ise kadife kumaştı sanırım

• D712 kullanıcıları sayfasına karşılaştırma ile ilgili değerlendirmeleri var mı diye sordum. Cevap gelirse buraya taşırım.
  • http://www.evoria.com/hi-level-hlv-t703-16gb-7-tablet-orjinal-deri-kilif-hediyeli.html de 175 tl yanında 30 ml lik boss parfüm veriyor avantajix kullanırsan bayağı ucuz
  • dikkatinizi çektimi bilmiyorum ancak bu artes tabletlerinden çok fazla ikinci el ilani var sanirim millet menun değil. yada çok fazla satiliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

http://www.evoria.com/hi-level-hlv-t703-16gb-7-tablet-orjinal-deri-kilif-hediyeli.html de 175 tl yanında 30 ml lik boss parfüm veriyor avantajix kullanırsan bayağı ucuz

Parfüm nerde ekleniyor hocam. sepette mi yoksa daha ödemeden sonra mı. sepette gözükmüyorda duruma göre alabilirim.
    Tablet hakkındaki yorumlarınız nedir bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngboy

quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

http://www.evoria.com/hi-level-hlv-t703-16gb-7-tablet-orjinal-deri-kilif-hediyeli.html de 175 tl yanında 30 ml lik boss parfüm veriyor avantajix kullanırsan bayağı ucuz

Parfüm nerde ekleniyor hocam. sepette mi yoksa daha ödemeden sonra mı. sepette gözükmüyorda duruma göre alabilirim.
    Tablet hakkındaki yorumlarınız nedir bu arada

Çözünürlük 800x400 düşük yani

• Çözünürlük düşük+wifi b/g standardında.
  • GG'deki ürün tanıtım videosunda antutu'dan (benchmark programı sanırım) 4613 puan aldığı görülüyor. D712 için bu puanun 7000 küsür olduğunu belirtmiş bir arkadaş kullanıcı forumunda.
  • quote:

Ekran görüntü kalitesi, malzeme kalitesi hakkında izlenimlerinizi paylaşabilir misiniz.

Ekran kalitesi için 10 üzerinden 8 veririm gerçekten kaliteli tabi benim gelecek olan tablet IPS ekran onunla karşılaştırdığımda daha sağlıklı yorum yapabilirim ama kesinlikle kaliteli bir görüntüsü var.. Arka kapak kısmı ise mika diyebileceğimiz plastik türden ama oda kalitesiz bir görüntü vermiyor tabi bir Ipad ya da Samsung Galaxy Note tab kalitesi beklemeyin.. Bu fiyatı kesinlikle karşılıyor benim görüşüm..

quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

markasi ne ? wd galiba tam performans veriyordu. ben toshiba taktim tik tik tik ediyordu sonra baktim hdd yazma hizi 500kb/sn dusmuş.12.000 bad sector var. dedim heralde laptoba tak cikar tak cikar oldu ancak bir anda bu kadar dusuşü tablet yapti diye dusunuyorum. tabi iki uc ay sonra hdd duzeldi.( hddki herseyi silip 5-6 defa hard format yeedikten sonra)
    ama tablet mi yapti laptop mu yapti halen şupheliyim. birde hddyi söktüm uzerinde 5v 700ma yaziyor. usb ise max 500ma verebilyor. stabil verebileceği 4-4,5 volt 400ma.

Lacie marka hdd ama içinde WD scorpio blue 500 GB var.. Sanmıyorum bozabileceğini ama riske girmem.. Tahminim o senin şansızlığın olmuştur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 10 Ocak 2013; 1:07:00 >

• quote:

Tablet almaya karar verdiğimde modelleri ve markaları sıkı sıkıya araştırdım.. Çin sitelerinden uzunca zamandır alışveriş yapıyorum, tablet almak istediğimde çin alışveriş siteleri konusunda uzman diyebileceğim Blur nick'li kardeşime sordum bana ayrıntılı olarak modelleri ve markaları sıraladı.. Çin tablet piyasasında 2 büyük oyuncu var.. Bunlardan biri Ainol diğeri Cube.. İki markanın ürünleri birbirleri ile çok yakın değerde ve rekabette.. Son modelleri çıkmadan önce bu iki markanın Ainol Hero ve Cube 30GT modelleri kıyasaya kapışıyordu.. Şimdi her iki markanın retina ekranlı 4 çekirdekli modelleri piyasaya çıktı ve çıkıyor.. Bu iki markada ülkemizde distribütörlükleri mevcuttur...

• U9gt3 8inç modeli çok güzel ama hdmi çıkışı yok heralde. Böyle bi tablete neden hdmi çıkışı koymamışlar ki???
  • Bugün gittigidiyordan 2 adet sipariş verdim,bir kız arkadaşıma bir de bizim ev ahalisine :D ürün geldikten sonra almak isteyen arkadaşlar için kısa bir inceleme yazısı yazıcam.Kalın sağlıcakla :D
  • ainol tornados almamış olsam bunu alırdım.hdmi çıkışı var.

ainol gibi sanırım ; fason üretim değil.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.