Şimdi Ara

CUBE U25GT 7 İNÇ TABLET PC EN UCUZ FİYAT KAÇIRMAYIN 4 ADET HEDİYE 199 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
9
Favori
28.321
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tabletdunyası

fiyat performans ürünü
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/cube-u25gt-7-tablet-pc-android-4-1-hdmi-8-gb-72592693

arkadaş cube'ün kadrolu elemanı heralde. dikkat. mesaj geçmişi herşeyi özetliyor.
  • 7 inchlik tabletler genel olarak 300-350 civarında.. Bu neden 600 gr onu anlamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

quote:

Orijinalden alıntı: alaria

10" lik olanın fiyatı uygun olsaymış alırdım hemen, 7" bana küçük geliyor

Tabletten anlayan arkadaşlardan ricam bana bir f/p 10" tablet önermeleri, çok model var içinden çıkamadım

Hocam bu var ama ben 10 inç düşünmediğim için hiç f/p oranına bakmadım araştırmadım. Ips ekran var. Ama karar sizin tabi araştırın derim. Cube övülüyor gibi ama ben pahalı modellerinden almam açıkçası

Evet cube hep övülüyor ama dediğim gibi çin markası alırsam fazla para vermem aslında gidip samsung galaxy alasım var ama kendimi engelliyorum

• quote:

Tabletten anlayan arkadaşlardan ricam bana bir f/p 10" tablet önermeleri, çok model var içinden çıkamadım

10'' lik şu anda bence en iyi tablet pc samsung un 10.1 inch olan modelleri ayrıca kalemini de edinebilirseniz süper olur.daha uygun bir şey bakıyorsanız.size önereceğim markalar cube ainol ramos bir de onda bunların 10.1 inch olan modellerinden cebinize uygun olanlara bakabilirsiniz burada dikkat etmeniz gereken işlemcidir.size tavsiyem rockchip işlemci kullanan markaları tercih etmenizdir.cünkü uyum performans batarya süresi açısından diğer işlemcilerden daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

Test videosu.. İlgisini çekenlere.. Daha bugün eklenmiş youtube'a..

bu incelemenin u25 olduğuna eminmisinz? ram 512 yapıyor. çözünürlükte farklı

• quote:

quote:

10'' lik şu anda bence en iyi tablet pc samsung un 10.1 inch olan modelleri ayrıca kalemini de edinebilirseniz süper olur.daha uygun bir şey bakıyorsanız.size önereceğim markalar cube ainol ramos bir de onda bunların 10.1 inch olan modellerinden cebinize uygun olanlara bakabilirsiniz burada dikkat etmeniz gereken işlemcidir.size tavsiyem rockchip işlemci kullanan markaları tercih etmenizdir.cünkü uyum performans batarya süresi açısından diğer işlemcilerden daha iyidir.

Tablet bolumunde sormadim kusura bakma hocam en bastan simdi bu modelle ips ekranli model arasindaki fiyat farkini vermeye sence gerek var mi ? Bu fark pile olumlu yada olumsuz bir etki eder mi? Sizce bu tablet pili yeterli mi yaklasik ne kadar sure gider.bu tabletle ilgili hic inceleme goremedim malum cin tabletlerine guven olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ürünü bir arkadaşım için aldım elime bugün ulaştı.. Cihaz beklediğimden de iyi çıktı.. Ekran müthiş özellikle Türkçe menü gelmesi ve hiçbir Çince yazı ve uygulama olmaması dikkatimi çekti. 16 gb micro sd kartımı taktım tanıdı.. HDMI kablosu ile 50 inç televizyonuma bağladım ayna gibi ekranı televizyondaydı.. .. İnternette dolaştım.. Açılış anasayfası 51cube'nin sayfası.. Foruma girdim, goggle'da sörf yaptım hemen sayfalar akıcı bir şekilde geldi.. Ben Çin'den Ampe 10.1 dört çekirdekli modelinden sipariş vermeseydim bunu kesin alırdım.. Söylenen bütün aksesuarlar kutudan çıktı. Kullanma klavuzuda küçük boyutlarda ve Türkçe.. Yalnız içinden faturası çıkmadı.. Bunu gittigidiyor'dan satıcıya soracağım..
  • quote:

quote:

Bilgi için çok teşekkürler peki işlemci dışında dikkat etmem gereken olmazsa olmaz bir özellik var mı? Varsa tabletler arasında eleme yapmam daha kolay olur çünkü

• Ya ben bu Cube u25gt'yi almayı düşünüyorum ama hepsiburada.com'da 50 tl'lik çekim var o yüzden Piranha alayım diyorum. Sizce 149 TL'ye gelen Piranha mı almalıyım yoksa 199 TL'ye Cube u25gt mi? Ekran çözünürlüğü ve işlemci farkı var ama sonuçta çin malı ikisi de ve ben 1 sene sonra Ipad veya o zamanki Nexus modeli neyse ikisinden birini almayı düşündüğüm için acaba idare eder mi o zamana kadar Piranha?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conqueror26 -- 8 Ocak 2013; 23:48:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

7 inchlik tabletler genel olarak 300-350 civarında.. Bu neden 600 gr onu anlamadım..

Fena mı işte, tablet dediğin tuttun mu ele gelecek arkadaşım, öyle kara kuru tabletle işimiz olmaz!
  • quote:

Şu an en iyi seçenek Ainol Hero 2 olarak duruyor, tabi yurtdışından getirtmek kaydıyla:

http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-ainol-novo-10-hero-2-quad-core-a9-1-5ghz-android-4-1-tablet-pc-16gb-1gb-ips-product-25280.html

• Sanalpazar linkini veren arkadaşa çok teşekkürler, hemen kaptım bir tane.
  • 7" için türkie fiyatları normal geldi..

9.7 için f/p olarak Zenithink öneririm, Türkiyede dist. yok tabiki amacihazları sağlam. 7" aldım birtane okadardüşmesine rağmen vs gayet iyi... (120$ civaında almıştım)

Ayrıca bir tüyo vereyim, işlemciler genelde aynı olur fakat ekranına dikkat edin alırken, resitif ekran yerine kapasitif ekran alın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

Ürünü bir arkadaşım için aldım elime bugün ulaştı.. Cihaz beklediğimden de iyi çıktı.. Ekran müthiş özellikle Türkçe menü gelmesi ve hiçbir Çince yazı ve uygulama olmaması dikkatimi çekti. 16 gb micro sd kartımı taktım tanıdı.. HDMI kablosu ile 50 inç televizyonuma bağladım ayna gibi ekranı televizyondaydı.. .. İnternette dolaştım.. Açılış anasayfası 51cube'nin sayfası.. Foruma girdim, goggle'da sörf yaptım hemen sayfalar akıcı bir şekilde geldi.. Ben Çin'den Ampe 10.1 dört çekirdekli modelinden sipariş vermeseydim bunu kesin alırdım.. Söylenen bütün aksesuarlar kutudan çıktı. Kullanma klavuzuda küçük boyutlarda ve Türkçe.. Yalnız içinden faturası çıkmadı.. Bunu gittigidiyor'dan satıcıya soracağım..

Merhaba arkadaşım. Faturası geldi mi acaba.bir de kullanım kılavuzunda garantisiyle ilgili hangi bilgiler var.Tamir için gönderebileceğimiz servis hizmeti veren kuruluş var mı?

• quote:

Ürünü bir arkadaşım için aldım elime bugün ulaştı.. Cihaz beklediğimden de iyi çıktı.. Ekran müthiş özellikle Türkçe menü gelmesi ve hiçbir Çince yazı ve uygulama olmaması dikkatimi çekti. 16 gb micro sd kartımı taktım tanıdı.. HDMI kablosu ile 50 inç televizyonuma bağladım ayna gibi ekranı televizyondaydı.. .. İnternette dolaştım.. Açılış anasayfası 51cube'nin sayfası.. Foruma girdim, goggle'da sörf yaptım hemen sayfalar akıcı bir şekilde geldi.. Ben Çin'den Ampe 10.1 dört çekirdekli modelinden sipariş vermeseydim bunu kesin alırdım.. Söylenen bütün aksesuarlar kutudan çıktı. Kullanma klavuzuda küçük boyutlarda ve Türkçe.. Yalnız içinden faturası çıkmadı.. Bunu gittigidiyor'dan satıcıya soracağım..

hocam fatura yoksa garanti de yalan dir. Bence iade edin faturasız ise .garantili diye satıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tades1981

quote:

hocam fatura yoksa garanti de yalan dir. Bence iade edin faturasız ise .garantili diye satıyor

satıcı" faturasız mal yollamıyoruz, faturanız yollandı" demiş. fatura kargo kutusunun üzerinde olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo59

Sanalpazar linkini veren arkadaşa çok teşekkürler, hemen kaptım bir tane.

arkadaşlar 4gb olduğunu söylediler dikkat edin isterseniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

quote:

Orijinalden alıntı: Neo59

Sanalpazar linkini veren arkadaşa çok teşekkürler, hemen kaptım bir tane.

arkadaşlar 4gb olduğunu söylediler dikkat edin isterseniz...

Acaba 4 gb olan uygulama yüklemede problem yaşatır mı? 32 gb sd kart taksak mesela? Bi de bunlar root'lu mu?
  • bence 4 gb almayın çünkü oyunların datalarını falan hafızaya kurmak isterse 2-3 kaliteli oyunda hafıza dolar. root olaylarına girmeden de hafıza kartına bu dosyaları taşıyamassınız diye biliyorum. jelly bean de bu şekilde bir durum var bildiğim kadarıyla tabii tecrübeli arkadaşlar olaya el atarlar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.