Şimdi Ara

CUBE U25GT 7 İNÇ TABLET PC EN UCUZ FİYAT KAÇIRMAYIN 4 ADET HEDİYE 199 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
9
Favori
28.335
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Cube'nin yetkili dist. yok Türkiye'de :S

TÜRKİYE RESMİ DİSTRİBÜTÖRÜ TARAFINDAN 2 YIL GARANTİLİ FATURALI

KAÇIRILMAYACAK FIRSAT !

TÜRKİYEDE İLK DEFA BU ÖZELLİKLERDE BU FİYATA

http://www.51cube.com.tr/

yukarıdaki siteden cube un resmi yetkili distribitröünü görebilirsiniz.ayrıcawww.51cube.com burasıda cube markasının orjinal sitesi oraya giriniz ve türkçe dil seçeneği olduğunu göreceksiniz basınca sizi doğrudanwww.51cube.com.tr 'ye atacaktır.Bu demek oluyorki cube markasının Türkiye'de resmi distribütörü var.!!

• quote:

Orijinalden alıntı: acem_i

cihaz hafızası 4 gb mı 8 gb mı?

8 gb dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Alasim geldi yahu acaba 10inc yok mu

aşağıdaki de 10 inç

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/10-tablet-pc-android-4-1-cube-u30gt-bluetooth-72689739
  • quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

İyi de tek çekirdek

http://www.tabletpcphones.com/blog/cheap-killer-strikes-rockchip-launched-rk2926-rk2928-for-android-tablet-pc

İslemci yeni nesil mimariye sahip tek cekirdekli ve gpu su 4 cekirdekli mali 400 oldugu icin daha performanslı.

Beyler ben bu tablet işine yeni yeni bakıyorum.
    Şimdi bir iki sorum var.

USB bağlantısı olduğuna göre bu cihaza harici taşınabilir disk ya da flash bellek takıp içine dosya atabilirmiyiz?
    1 Terabaytlık WD diskim var.Bu diskteki filimleri seyredip MP3-MP4-MKV-AVI müzik ve film dosyalarını oynatabilirmiyim?
    Dosya word-excel vs. bu cihazda açıp üzerinde çalışma yapabilir miyiz?
    Word-excel düzenleyebilirmiyiz?

2)Notebooktaki resim ve e-book vs. bunun hafızasına atıp ya da bundakileri başka yere gönderebilir miyim?

Bir de şarjı ne kadar gidiyor.

Bu soruların cevabını ben de merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tabletdunyası

quote:

aşağıdaki de 10 inç

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/10-tablet-pc-android-4-1-cube-u30gt-bluetooth-72689739

fiyat yüksek bence.
  • Arkadaşlar bu tableti ,

Piranha Business Tab 8GB 7
    Onyo Winner Plus 8GB 7"
    Hi-Level HLV-T703W 16GB 7
    tabletlerle kıyaslarsak hangisi daha alınabilir ? Fiyatlar aşağı yukarı aynı .
  • Arkadaşlar gps yok dimi bu tablette?
  • piranha 7 inç tableti yeğene aldık. gayet iyi. bu tabletin ondan üstün yönleri çözünürlüğü, hdmi kalosu, deri kılıfı.yalnız bunda bir ön kamera var. arka kamera yok. gps ve bluetooth yok zaten. ama cube tutulan bi marka.garantisi nedir servis nasıl olur ?.. cube türkiyeye gelirse belki ainol da gelir. hiç fena olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulcelik

piranha 7 inç tableti yeğene aldık. gayet iyi. bu tabletin ondan üstün yönleri çözünürlüğü, hdmi kalosu, deri kılıfı.yalnız bunda bir ön kamera var. arka kamera yok. gps ve bluetooth yok zaten. ama cube tutulan bi marka.garantisi nedir servis nasıl olur ?.. cube türkiyeye gelirse belki ainol da gelir. hiç fena olmaz.

Bu tabletin piranha'dan en önemli farkı yeni nesil çift çekirdekli işlemcisi (Rockchip 2928) olmasıdır. Bir de Cube'de 4 çekirdekli grafik işlemci var ama Piranha'daki de 4 çekirdek mi bilmiyorum. İkisi de Mali400 ama çekirdek sayıları aynı mı acaba? Onu da öğrenebilirsem satın alırım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conqueror26 -- 7 Ocak 2013; 20:25:46 >

• ben de satin aldim, geldigi zaman elimden geldigince inceleme yapmayi planliyorum.

hdmi cikisi ve hediyeleri tercihimi yapmamda etkili oldu, umarim pisman olmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayake

ben de satin aldim, geldigi zaman elimden geldigince inceleme yapmayi planliyorum.

hdmi cikisi ve hediyeleri tercihimi yapmamda etkili oldu, umarim pisman olmam.

Hocam gelince çok acil ve detaylı bir inceleme sunarsanız sevinirim. Burayı takip ediyorum ben. Alma aşamasındayım yardımınızı bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabletdunyası

quote:

aşağıdaki de 10 inç

10 inch fiyatı 250-290 filan olsa alinirdi. Fiyat yüksek geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar acil inceleme bekliyoruz ben de takip ediyorum. Özellikle hız ve pil konusu önemli.
  • İhtiyacım yok aslında ama bu özelliklere bu fiyatı görünce ilgimi çekti alıp derslerde kullanabilirim e-kitap olarak. Takipteyim bakalım
  • Açıkçası benim de ihtiyacım yok da nedense almak istiyorum
    Benim merak ettiğim şeylerden birisi de acaba 4.1.1 den sonra güncelleme alacak mı
  • Çok alakasız gelebilir ama bilen vardır belki. Bu tablete " MY HORSE" yüklenip oynanabilir mi? yeğenim o oyunun delisi. iphone'umda oynuyor, bunu alayım ona diyorum. yükleyebilir miyim? cevap için teşekkürler şimdiden.
  • Test videosu.. İlgisini çekenlere.. Daha bugün eklenmiş youtube'a..

• 10" lik olanın fiyatı uygun olsaymış alırdım hemen, 7" bana küçük geliyor

Tabletten anlayan arkadaşlardan ricam bana bir f/p 10" tablet önermeleri, çok model var içinden çıkamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaria

10" lik olanın fiyatı uygun olsaymış alırdım hemen, 7" bana küçük geliyor

Tabletten anlayan arkadaşlardan ricam bana bir f/p 10" tablet önermeleri, çok model var içinden çıkamadım

Hocam bu var ama ben 10 inç düşünmediğim için hiç f/p oranına bakmadım araştırmadım. Ips ekran var. Ama karar sizin tabi araştırın derim. Cube övülüyor gibi ama ben pahalı modellerinden almam açıkçası
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.