Şimdi Ara

CUBE U25GT 7 İNÇ TABLET PC EN UCUZ FİYAT KAÇIRMAYIN 4 ADET HEDİYE 199 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
9
Favori
28.348
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bilmeden 4gb lıığını almışım aslında yanındaki hediyeler yok diye fiyatı az sandım meğerse 4gb mış neyse kullanıyoruz bakalım yanlız wifisi çok iyi galaxy s2 telefonun görmediği ağları görüyor, notebook la aynı gibi ,ekranı idare eder bir ips beklemeyin,hızı orta, pil nette 3saat civarı gdiyor,kamera ön camera ve aşırı tırt,cihaza root şart rootla biraz hız aşırttınmı kullanılabilir seviyeye gelir şu haliyle diğer çinlilerden bir farkı yok 10 tl çekim vardı 165 e geldi, 165e alınabilecek en iyi tablettir.8gb lığı 200 eder mi?etmez biraz daha verip u30gt alın ,benim amacım tablet nasıl birşeymiş öğrenmekti telefonum bunun yanında roket sayılır zaten ilerde nexus tablet alırım fiyatları makul seviyeye indiğinde.
  • resmi sitesinde 249 tl, sanalapazarda 175 tl arada ki fark neden acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelizard17

resmi sitesinde 249 tl, sanalapazarda 175 tl arada ki fark neden acaba.

Bana da garip geldi forumdaki yetkiliye sordum orası da bizim yetkili acentamız dedi. Yani orası indirim yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulcelik

quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

Ürünü bir arkadaşım için aldım elime bugün ulaştı.. Cihaz beklediğimden de iyi çıktı.. Ekran müthiş özellikle Türkçe menü gelmesi ve hiçbir Çince yazı ve uygulama olmaması dikkatimi çekti. 16 gb micro sd kartımı taktım tanıdı.. HDMI kablosu ile 50 inç televizyonuma bağladım ayna gibi ekranı televizyondaydı.. .. İnternette dolaştım.. Açılış anasayfası 51cube'nin sayfası.. Foruma girdim, goggle'da sörf yaptım hemen sayfalar akıcı bir şekilde geldi.. Ben Çin'den Ampe 10.1 dört çekirdekli modelinden sipariş vermeseydim bunu kesin alırdım.. Söylenen bütün aksesuarlar kutudan çıktı. Kullanma klavuzuda küçük boyutlarda ve Türkçe.. Yalnız içinden faturası çıkmadı.. Bunu gittigidiyor'dan satıcıya soracağım..

Merhaba arkadaşım. Faturası geldi mi acaba.bir de kullanım kılavuzunda garantisiyle ilgili hangi bilgiler var.Tamir için gönderebileceğimiz servis hizmeti veren kuruluş var mı?

Sanalpazardan sordum faturalar toplu gonderilecekmis. Bizim isyerinde bir arkadasa aldim gorenler bayildi 1 adet daha siparis verecegim. Bu mesaji da tabletden yaziyorum. Kullanma klavuzunda yetkili servisler yok. İthalatci firmanin adres ve telefonlari var. Sanirim ariza durumunda firmaya urunu gonderiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ürünü bir arkadaşım için aldım elime bugün ulaştı.. Cihaz beklediğimden de iyi çıktı.. Ekran müthiş özellikle Türkçe menü gelmesi ve hiçbir Çince yazı ve uygulama olmaması dikkatimi çekti. 16 gb micro sd kartımı taktım tanıdı.. HDMI kablosu ile 50 inç televizyonuma bağladım ayna gibi ekranı televizyondaydı.. .. İnternette dolaştım.. Açılış anasayfası 51cube'nin sayfası.. Foruma girdim, goggle'da sörf yaptım hemen sayfalar akıcı bir şekilde geldi.. Ben Çin'den Ampe 10.1 dört çekirdekli modelinden sipariş vermeseydim bunu kesin alırdım.. Söylenen bütün aksesuarlar kutudan çıktı. Kullanma klavuzuda küçük boyutlarda ve Türkçe.. Yalnız içinden faturası çıkmadı.. Bunu gittigidiyor'dan satıcıya soracağım..

Merhaba arkadaşım. Faturası geldi mi acaba.bir de kullanım kılavuzunda garantisiyle ilgili hangi bilgiler var.Tamir için gönderebileceğimiz servis hizmeti veren kuruluş var mı?

Sanalpazardan sordum faturalar toplu gonderilecekmis. Bizim isyerinde bir arkadasa aldim gorenler bayildi 1 adet daha siparis verecegim. Bu mesaji da tabletden yaziyorum. Kullanma klavuzunda yetkili servisler yok. İthalatci firmanin adres ve telefonlari var. Sanirim ariza durumunda firmaya urunu gonderiyoruz.

teşekkürleer..yalnız toplu fatura nasıl oluyormuş ki herkez bireysel alıyo

• quote:

teşekkürleer..yalnız toplu fatura nasıl oluyormuş ki herkez bireysel alıyo

Herhalde kampanya bitince alan kişilerin listesi yapılıp sadece isim adres kısımlarının değişeceği aynı faturalardan yollanacaktır.. Ürün tedariği ve kargolama yüzünden vakit bulamıyorlardır belki bilemiyorum.. İçinde şüphe olupta İstanbul / Kadıköy'e gidip şirketi yerinde ziyaret ederse daha aydınlatıcı olabilir bizim için..

Akşahin Yapı ve Elektronik İnş. San. Tic. Ltd Şti ile AllDo Cube Company arasında 2012 yılında başlayan işbirliği sonucu Akşahin Yapı ve Elektronik, CUBE markalı ürünlerin Türkiye Distribütörü olarak tüm Türkiye' de CUBE Tablet PC ürünlerinin tek yetkili ithalatçısı olmuştur.

Akşahin Yapı ve Elektronik 2009 yılından beri inşaat ve bilişim sektörlerindeki faliyetlerinin yanısıra bundan böyle ülkemiz teknoloji kullanıcılarının hakettiği yüksek kalite standartlarına sahip CUBE Tablet Pc ve diğer CUBE ürünlerini kalite ve müşteri odaklı hizmet prensipleri ile Türkiye teknoloji pazarına sunmaktadır.

Akşahin Yapı ve Elektronik İnş. San. Tic. Ltd Şti.
    Batman Sokak No:70-1/1 Sahrayıcedid Mahallesi Kadıköy İSTANBUL
    Tel:+90 216 368 94 06

• Bu tablette bluetooth var mıdır. Kullananlar tablet hakkında yorum iletebilir mi. Teşekkürler.
  • Sanalpazardaki açıklamalarda dahili hafızaya 4 gb yazmışlar soran oldumu bu durumu acaba? Gittigidiyorda 8 gb yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hidden

Sanalpazardaki açıklamalarda dahili hafızaya 4 gb yazmışlar soran oldumu bu durumu acaba? Gittigidiyorda 8 gb yazıyor.

Ben sordum hocam 4 gb diye mesaj döndü satıcı. 8 gb modeline 215 tl diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdc

Bu tablette bluetooth var mıdır. Kullananlar tablet hakkında yorum iletebilir mi. Teşekkürler.

Yok ise tabletlerde usb bluetooth dongle kullanabiliyor mu. (Bluetooth GPS vericim var onla kullanmak istiyorum) USB dongle fiyatları 10-15 TL civarında.
  • quote:

quote:

Sanalpazardaki açıklamalarda dahili hafızaya 4 gb yazmışlar soran oldumu bu durumu acaba? Gittigidiyorda 8 gb yazıyor.

Enteresan gittigidiyorda %10 komisyon var ancak fiyatı 8 gb olan 199 sanalpazar%5 alıyor fiyatı fazla en adından aynı olması gerekmezmi? aslında gittigidiyor dan 50 tl daha birşeyler alıp world puan alınabilir.

• quote:

quote:

quote:

Enteresan gittigidiyorda %10 komisyon var ancak fiyatı 8 gb olan 199 sanalpazar%5 alıyor fiyatı fazla en adından aynı olması gerekmezmi? aslında gittigidiyor dan 50 tl daha birşeyler alıp world puan alınabilir.

Aynen hocam ben de 250'lik World kampanyasını düşündüm. 16 gb sd ve usb bluetooth dongle alayım dedim. Ama androidde çalışacağı hakkında hiç fikrim yok. Ekran filmi vb. de alınabilir birlikte..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen hocam ben de 250'lik World kampanyasını düşündüm. 16 gb sd ve usb bluetooth dongle alayım dedim. Ama androidde çalışacağı hakkında hiç fikrim yok. Ekran filmi vb. de alınabilir birlikte..

bende almayı düşünüyorum ne dersiniz cihaz hakkında.
    herkes güzel diyor ancak daha sonra şişirme bir cihaz çıkmaz umarım.
    firma cihazlarının arkasında duruyor mu?
    gg'den başka ne alınabilir uygun fiyatlı 50 tl civarlarında

• Bunun üst segmentinde bence ilk olarak Artes D712 7 inch tablet var. 290 TL civarı alınabiliyor.
    Farklı olarak IPS ekran, 1280x800 çözünürlük, 16 GB dahili hafıza ve bluetooth var.
    Ayrıca cihaz 323 gr. yani yarı ağırlık değerine sahip ve işlemci dualcore RK3066.

Yukarıdaki özellikler 90 TL farka değer mi acaba. Özellikle IPS ekran farkı önemli gibi ama hiç karşılaştırma fırsatım olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reefted

quote:

quote:

quote:

quote:

bende almayı düşünüyorum ne dersiniz cihaz hakkında.
    herkes güzel diyor ancak daha sonra şişirme bir cihaz çıkmaz umarım.
    firma cihazlarının arkasında duruyor mu?
    gg'den başka ne alınabilir uygun fiyatlı 50 tl civarlarında

bluetooth adaptoru androidde çalismiyor.
    4.1.0 ile destek geldiyse bilmiyorum ancak 4.0.1 de denedim çalismadi.

• quote:

World'un kampanyasından yararlanmak için ekstra 16 gb Sandisk ultra class 10 micro sd kart + LG P970 Optimus Black ve 4X HD telefonların koruyucu filmlerinden aldım.. 2. tablet siparişimide biraz önce verdim fakat World kampanyasından 1 kere yararlanılabildiği için bu sefer Cardfinans kullanmak zorunda kaldım.. Bu arada merak eden varsa söyliyeyim gelen Sandisk 16 GB kartı tablet'de denedim ürün tanıma konusunda sıkıntı yok.. Ürün faturası ile sıkıntıyı ilettim satıcıya gelen cevap aşağıdadır konu hakkında şüpheleri olanlar için açıklayıcı olabilir..

"2-3 iş günü içerisinde.firma olarak depo ve muhasebe departmanları ayrı yerlerde oldugundan ürünleri ve faturları ayrı ayrı kargolamak durumundayız hepsi bu yorumda gayet dogru biz faturasız malsatmıyoruz ama ikisi farklı zamalarda geliyor bunun sıkıntı oldugunu gorduk zaten pazartesiden itibaren ürünlerin içerisinde fatura cıkacak.bu bizi de yordu musterılerımızı de"

"biliyoruz efendim donanım haberde de bu skıntının yazıldıgınız bizde durumu pazartesiden itibaren duzeltecegız.ürünleri faturasıyla gonderecegız "

• quote:

quote:

World'un kampanyasından yararlanmak için ekstra 16 gb Sandisk ultra class 10 micro sd kart + LG P970 Optimus Black ve 4X HD telefonların koruyucu filmlerinden aldım.. 2. tablet siparişimide biraz önce verdim fakat World kampanyasından 1 kere yararlanılabildiği için bu sefer Cardfinans kullanmak zorunda kaldım.. Bu arada merak eden varsa söyliyeyim gelen Sandisk 16 GB kartı tablet'de denedim ürün tanıma konusunda sıkıntı yok.. Ürün faturası ile sıkıntıyı ilettim satıcıya gelen cevap aşağıdadır konu hakkında şüpheleri olanlar için açıklayıcı olabilir..

"2-3 iş günü içerisinde.firma olarak depo ve muhasebe departmanları ayrı yerlerde oldugundan ürünleri ve faturları ayrı ayrı kargolamak durumundayız hepsi bu yorumda gayet dogru biz faturasız malsatmıyoruz ama ikisi farklı zamalarda geliyor bunun sıkıntı oldugunu gorduk zaten pazartesiden itibaren ürünlerin içerisinde fatura cıkacak.bu bizi de yordu musterılerımızı de"

"biliyoruz efendim donanım haberde de bu skıntının yazıldıgınız bizde durumu pazartesiden itibaren duzeltecegız.ürünleri faturasıyla gonderecegız "

joystick fare klavyede takabilirsiniz.
    birde tasinabilir hdd kesinlikle takmayin voltaj yetmediginden hdd bozulabiliyor. 2.5" hdd icin tabi

• 290 tl artes nerede acaba

• quote:

Bunun üst segmentinde bence ilk olarak Artes D712 7 inch tablet var. 290 TL civarı alınabiliyor.
    Farklı olarak IPS ekran, 1280x800 çözünürlük, 16 GB dahili hafıza ve bluetooth var.
    Ayrıca cihaz 323 gr. yani yarı ağırlık değerine sahip ve işlemci dualcore RK3066.

Yukarıdaki özellikler 90 TL farka değer mi acaba. Özellikle IPS ekran farkı önemli gibi ama hiç karşılaştırma fırsatım olmadı.

gittigidiyordaki 200 liralık cube U25 ,in yanında hdmi kablo vede deri kılf var bunlarda nerden baksanız 20-25 lira yapar

ÖRNEĞİN DAHA ÖNCEDEN ARTES İ708 almıştım. ayrıca hizlial.comdan 23 liraya 7 inç polypad kılıf aldım.yani hdmi kablo ile kılıf hakikaten göz ardı edilmemesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 9 Ocak 2013; 23:13:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

joystick fare klavyede takabilirsiniz.
    birde tasinabilir hdd kesinlikle takmayin voltaj yetmediginden hdd bozulabiliyor. 2.5" hdd icin tabi

Taşınabilir harddisk konusunu bilmiyordum.. Gelen 2. üründe bendeki 2.5'" hdd'yi takıp 720p ve 1080p film performansına bakacaktım.. Bunu söylediğiniz iyi oldu yoksa arşivimi kaybedebilirdim.. Teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.