Şimdi Ara

CUBE U25GT 7 İNÇ TABLET PC EN UCUZ FİYAT KAÇIRMAYIN 4 ADET HEDİYE 199 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
9
Favori
28.335
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

SAKIN ALMAYIN BERBAT BİR TABLET ANTUTUDAN 3BİN KÜSÜR ALIYOR buyrun forumda alan bir arkadashttp://forum.donanimhaber.com/m_70166350/tm.htm ayrıca sanalpazarda 179tl

yanlış yönlendirmeyin insanları ilk aldığımda içi boşken hafıza kartı takmadan hemen antutu testi yaptım 4800 ,e yakın puan aldım

daha sonra bir daha yaptım 4391 puan aldım içine 25-30 tane bizim veled için uygulama oyun yükledim ondan olabilirmi bilmem ama 3000 küsür puan değil

birde ilk yaptığımda içine microsd hafıza kartı takmamıştım.acaba içine takılan hafıza kartı tabletin alacağı puanı etkilermi onu bilemem

çünkü taktığım hafıza kartı class 2 hızında 2 gb

aldığım ss de aşağıda

CUBE U25GT 7 İNÇ TABLET PC EN UCUZ FİYAT KAÇIRMAYIN 4 ADET HEDİYE 199 TL

yanlıs yonlendırdıgım falan yok 4390 almıssınız suan 330tl ye türkiyede satılan cube u30gt mini 9k civarı alıyor oda orta seviye bir tablet.. Sadece 200tl nizi bu ürüne vermektense biraz daha ekleyip daha iyi birşeyler alınabilir onu diyorum ama yok sadece adı tablet olsun derseniz buyrun.

kardeş valla ben yiğenimin artes i 708 tableti için hızlıal.comdan hediye verilen kılıfın aynısını 26-27 lirayamı ne aldım

200 - 25 kılıf=175 yapar

175 - 8 lira (hdmi kablo) =168 lira yapar bence gayet iyi bir tablet

ama parasına göre tabiki

330 lira iyi bir para.birde şöye düşünün sanal pazardan alsanız 175 lira olandan nerdeyse 330 liraya 2 tablet alıyorsunuz cube 25 ten

• hic adetim degildir ama burada gorunce usenmedim kurdum antutu yu ve tam olarak 4513 puan aldi cihaz.
    stock rom, sd kart takili degil ve yaklasik 15 uygulama kurulu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

SAKIN ALMAYIN BERBAT BİR TABLET ANTUTUDAN 3BİN KÜSÜR ALIYOR buyrun forumda alan bir arkadashttp://forum.donanimhaber.com/m_70166350/tm.htm ayrıca sanalpazarda 179tl

bakın bizim gittigidiyorda sattıgımız 8 gb cube u25gt modelinin antutu puanı bahsettiğiniz gibi değildir. insanları yanıltmayınız işte onun bizim sattığmız cube u25gt antutu puanı resimde var berbat demşsiniz bu fiyata bundan daha iyi bir tablet söyleyin ozaman 2 sene türkiye garantili .neye göre berbat .!!alın size antutu puanı.!!!1

CUBE U25GT 7 İNÇ TABLET PC EN UCUZ FİYAT KAÇIRMAYIN 4 ADET HEDİYE 199 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: caprice

@ merkezpazar

Arkadaş allah rızası için satışı iptal et ne bu ya, dalgamı geçiyorsunuz ? 43 yaşındayım böyle saygısızlık görmedim.... bumu dürüst satıcılık !

sorun bizden kaynaklı değil biz kargo firmasına ürünleri götürdük ancak aşırı yoğunluktan dolayı ürünlerin çıkışını yapamadılar bizde mağdur durumdayız hatta bizde genel merkeze yurtiçi kargo bayisini şikayet ettik yaşanana aksaklık için kusura bakmayınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkezpazar

quote:

Orijinalden alıntı: caprice

@ merkezpazar

Arkadaş allah rızası için satışı iptal et ne bu ya, dalgamı geçiyorsunuz ? 43 yaşındayım böyle saygısızlık görmedim.... bumu dürüst satıcılık !

sorun bizden kaynaklı değil biz kargo firmasına ürünleri götürdük ancak aşırı yoğunluktan dolayı ürünlerin çıkışını yapamadılar bizde mağdur durumdayız hatta bizde genel merkeze yurtiçi kargo bayisini şikayet ettik yaşanana aksaklık için kusura bakmayınız

İyi güzelde arkadaşım insan buraya açmış olduğunuz konuya kargo ile ilgili yaşadığınız sıkıntıları yazsaydınız, hem sen zor durumda kalmazsın hemde biz , sizlerden istediğimiz açıklama , bizde insanız halden anlarız.

• Bu tableti alıpta daha önce kaliteli bir tablet kullanmış biri olarak kıyaslama yapacak ve gerçekçi olarak yorumlayacak bir delikanlı varmı :)
    Kısaca tablet iyimi kötümü anlayamadık, fiyatına göre hızı iyiyse dokunmatiği hassas ise malzeme kaliteli ise alacağız.

Teşekkürler
  • tablet orta karar şöyle söyleyeyim internet için iyi yoğun flaşlı sitelerde zorlanıyor oda doğaldır , temple run gibi oyunlar kesinlikle oynanmaz , cut the rope tarzı oyunlar için uygundur.cihaza root kesinlikle şart , nasıl yapılır bilen varsa iyi olur.
  • quote:

Çok içi boş bir yazı olmuş keşke inceleyip, araştırıp bu mesajı atsaydınız da insanları yanlış yönlendirmeseydiniz. " Ayrıca sanalpazarda 179TL" dediğiniz ürün ile bu ürün aynı değil en azından bunu araştırsaydınız.. Bu topikte bahsedilen Gittigidiyor'daki ürünü alıp deneyip tecrübe etseydiniz bunları yazmazdınız eminim..

• Alıcam çok kararsız kaldım fiyatı iyi bir ürüne benziyor fakat çinden daha üst modelini aynı fiyata getirebilirim biraz daha yorumları okuyup karar vericem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

tablet orta karar şöyle söyleyeyim internet için iyi yoğun flaşlı sitelerde zorlanıyor oda doğaldır , temple run gibi oyunlar kesinlikle oynanmaz , cut the rope tarzı oyunlar için uygundur.cihaza root kesinlikle şart , nasıl yapılır bilen varsa iyi olur.

Kesinlikle root yapılmamalı aman diyeyim.. Bundaki Türkçe rom başka hiçbir Çin menşei'li tablet de yok.... Bu tableti ne için alıyorsunuz önce onu belirlemek lazım.. Bu fiyat gamındaki bir üründen fazla şey beklemeyeceksiniz.. Bu tablet daha çok çocuğunuz için basit oyunlar, sizin için internet'de sörf yapmak için kullanabilirsiniz.. Temple Run ben oyunda yanana kadar gayet akıcı ve takılmadan aoynadım.. Tabi benim gibi bir acemi oyunda çabuk yanıyor tam bir test olamaz.. Asıl bu oyunu benim prof olan yeğenim oynamalı o zaman size daha yeterli bilgi verebilirim.. Bu tableti işyerinde aldığım kişi çocuğu için bir tablet istemişti şimdi çocuğuna vermiyor o ayrı.. Bu tableti gören diğer arkadaşlardan biri de istedi onun içinde sipariş verdim bekliyorum.. O gelince şu temple run'ı yeğenime bir oynatıcam bakalım nasıl.. ??? Ben Çin'den Ampe 4 çekirdekli modelden getirttim ( 190 $ ) Tabi benim tabletle bu karşılaştırılamaz ama en azından android versiyonu olarak benimkinden iyi ( 4.0..4 ICS - 4.1.1 Jelly Bean ) aynı zamanda Türkçe rom müthiş hayran kaldım.. Öğrendiğim kadarıyla Türkçe rom Cube Türkiye disbritörlüğü için özel yapılmış.. İmkan olsa benim tablet'e de bu romdan yüklettirirdim.. Kısacası bu fiyata bundan daha iyi tablet alınmaz bu kesin.. Önce ihtiyacınızı belirleyin sonra tablet'e karar verin derim ben..

• yeğeninizde temple run da yanar merak etmeyim çünkü bu oyunun hızlı tepki veren bir dokunmatiğe ihtiyacı var telefonda yaptığım skorun yarısını bile yapamadım bu oyunda bende iyiyimdir kendi çapımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkezpazar

quote:

Orijinalden alıntı: erdc

GG'deki ürün tanıtım videosunda antutu'dan (benchmark programı sanırım) 4613 puan aldığı görülüyor. D712 için bu puanun 7000 küsür olduğunu belirtmiş bir arkadaş kullanıcı forumunda.

bahsettiğiniz ürünün işlemcisi rk3066 cift çekirdek işlemci ve fiyatı 350 tl civarında karşılaştırma yaparken denk ürünleri karşılaştırsanız daha sağlıklı olur

Tolga Bey merhaba. Ben Bartından Hüsamettin Sinoplı. Benim faturada üründen çıkmadı. Mesaj gönderdim size ürünler depodan çıktığı için muhasebe tarafından daha sonra faturaların gönderileceği yazıyordu. Oysa tablet zaten 5 günde elime ulaştı. Kargodaki hata yüzünden. Acaba faturam ne zaman gönderilecek?

• Arkadaşlar kısa bi inceleme yazısı yazıyım . 3 gündür kullanıyorum ürünü...Ürünü gittigidiyor üzerinden merkezpazardan aldım..

Daha önce 2 kez farklı markalardan android tablet aldım. Hepsinide eşe dosta sattım.
    Bu tableti çok araştırdım. aslında çinden getirtecektim bu sefer ama bu fiyata bu tableti görünce bunu aldım.

Öncelikle 150 lirayada tablet var ama hepsinin ram 512 + 4.1.1 andriod sürümü yok. HDMI çıkışları yok. Hepsini geçtim hediye olarak verilen kılıf çok çok iyi

Tablete gelince performans olarak orta seviyede . hafif bir kasılma var ama beklentileri karşılıyor. Daha önce dark evopad kullanıyordum ona nazaran dokunmatiği biraz daha bastırmak istiyor. Belki benim ellerim işçi olduğum için parmak uçları yanık tahriş oldu biraz ondan tam algılamıyor beni bilmiyorum. ama kullanmama engel değil. 3d samuray vs zombies oyununu kasmadan oynuyor. Ki 250 mb lık gayet görsel bir oyun. Wireless çekim gücü laptopumu kesinlikle aratmıyor. İnternet hızı gayet yeterli.Pili bende sürekli wifi açık ve bağlı olduğu halde min 4 saat gitti. Piyasada ucuza satılan tabletlerde yüz tanıma özelliği var deniyor ama aldığım gördüğüm hiçbir modelde bu özellik yoktu ama bunda var ve gayet stabil ve hızlı çalışıyor. androidle tümleşik sonradan çakma program değil. Uygulama uyumsuluğuna hiç rastlamadım. Mesela dark evopadde chrome yükleyememiştim ama bunda yükledim ve sorunsuz pc kullanır gibi nette dolaşıp tüm videoları sorunsuz izliyorum. içine filmleri doldurdum akşam eve gidince TV ye bağlıyorum cam gibi görüntü alıyorum ve görüntü kalitesi olsun yanında gönderilen kablo olsun gayet güzel. Ben bu paraya alınabilecek en iyi tablet diyorum. şu an için sadece fatura sorunum var onuda göndereceğiz dediler bakalım bekliyoruz.

• arkadaşlar yenişafak gazetesi yıllık abone olunca bedava tablet veriyor, bilgisi olan var mı? nette arıyorum ama bulamıyorum, konu aktif burdan sorayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdc

Bunun üst segmentinde bence ilk olarak Artes D712 7 inch tablet var. 290 TL civarı alınabiliyor.
    Farklı olarak IPS ekran, 1280x800 çözünürlük, 16 GB dahili hafıza ve bluetooth var.
    Ayrıca cihaz 323 gr. yani yarı ağırlık değerine sahip ve işlemci dualcore RK3066.

Yukarıdaki özellikler 90 TL farka değer mi acaba. Özellikle IPS ekran farkı önemli gibi ama hiç karşılaştırma fırsatım olmadı.

gittigidiyordaki 200 liralık cube U25 ,in yanında hdmi kablo vede deri kılf var .deri kılıf nerden baksanız 20-25 lira yapar.8 lirada hdmi yapar diyelim. nerdeyse cube 25 hediyeleri çıkarırsanız 168 liraya geliyor

ÖRNEĞİN DAHA ÖNCEDEN ARTES İ708 almıştım. ayrıca hizlial.comdan 23 veya 27 liraya 7 inç polypad kılıf aldım.yani hdmi kablo ile kılıf hakikaten göz ardı edilmemesi lazım

birde cube 25 600gr değil. ARTES d712 nin yarı ağırlık değerine sahip demişiniz.ben bizim mahalledeki peynircinin hassas terazisinde tarttırdım cube 25,i tam tamına 300 gr.ne 301 nede 299 tam tamına 300gr geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 12 Ocak 2013; 15:39:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enkog

yeğeninizde temple run da yanar merak etmeyim çünkü bu oyunun hızlı tepki veren bir dokunmatiğe ihtiyacı var telefonda yaptığım skorun yarısını bile yapamadım bu oyunda bende iyiyimdir kendi çapımda

Bakalım gelsin tablet göreceğiz.. LG Optimus Black P970 telefon da Android 2.2 Folyo 'da kasılma yapıyordu.. 2.3 Gingerbread' de daha az kasılma oldu sonradan 4.0.4 ICS'ye yükselttim şimdi çok az kasılma var. Bu oyunda 29 Milyon skor yaptı bakalım bu tablet'de performans nasıl olacak.. Buradan yazarım incelemeyi..

quote:

Orijinalden alıntı: husam74

Tolga Bey merhaba. Ben Bartından Hüsamettin Sinoplı. Benim faturada üründen çıkmadı. Mesaj gönderdim size ürünler depodan çıktığı için muhasebe tarafından daha sonra faturaların gönderileceği yazıyordu. Oysa tablet zaten 5 günde elime ulaştı. Kargodaki hata yüzünden. Acaba faturam ne zaman gönderilecek?

Merak etmeyin faturanız gönderilecektir bende bu konudan muzdarip olduğum için kendilerini çok sıkıştırdım sonunda faturamın resmini buradan koskaca yayınladılar.. Sanırım faturaları PTT ile gönderiyorlar fazla masraf olmasın diye zaten kampanya yüzünden çok uygun fiyata verdikleri için ekstra fazla masraf olmasın demişlerdir.. Aslında hesap hatası yapmışlar bu kadar yoğunluk olacağını tahmin edemediler herhalde birde ilk kampanya gününde İstanbul'da ki hava muhalefeti yüzünden kargolar çok gecikme yaşadılar hatta benim başka kargolarım teslim edilmedi ben gidip kargo merkezinden almak zorunda kaldım.. Ama bu onlara bir tecrübe olmuştur.. Bundan sonraki kampanyalarında faturaları ürünle birlikte göndermeye gayret edeceklerdir.. Kargo ertesi gün gönderilmesin 3 gün sonra gönderilsin ama fatura ile gönderilsin müşteri bunu ister...

• yav yok mu şu 7 inc tabletlerde ips ekranlı bişi ucuzundan?
  • quote:

birde cube 25 600gr değil. ARTES d712 nin yarı ağırlık değerine sahip demişiniz.ben bizim mahalledeki peynircinin hassas terazisinde tarttırdım cube 25,i tam tamına 300 gr.ne 301 nede 299 tam tamına 300gr geldi

Sipariş ettiğim 2. ürün gelsin bizim kimya laboratuvarındaki hassas terazide tartayım bakalım senin peynirci üç kağıtçı mı anlarız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

quote:

Sipariş ettiğim 2. ürün gelsin bizim kimya laboratuvarındaki hassas terazide tartayım bakalım senin peynirci üç kağıtçı mı anlarız..

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN

Bu tablete 600 gr diyeni gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 12 Ocak 2013; 15:50:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

quote:

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN

Bu tablete 600 gr diyeni gördüm

Belli ki onun peynircisi Uğur Dündar düşmanı...

quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

yav yok mu şu 7 inc tabletlerde ips ekranlı bişi ucuzundan?

Sıcak fırsatlarda ki bu ürün istediğin gibi IPS ekran daha güçlü işlemci ve 2 katı hafıza var

http://forum.donanimhaber.com/m_70246592/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 12 Ocak 2013; 15:58:58 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.