Şimdi Ara

CUBE U25GT 7 İNÇ TABLET PC EN UCUZ FİYAT KAÇIRMAYIN 4 ADET HEDİYE 199 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
9
Favori
28.321
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar siz bu cihazı kac gün kullandınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprice

Bu iş çok canımı sıktı,

Arkadaşlar satıcı arkadaş bilgilendirdiğini söylüyor ne zaman !, benim ilk mesaj tarihime bakın gönderdikleri mesaj tarihine bakın yorum yazmıyorum, inanın bıktım.

Burda satıcı arkadaşın kargo firmasından kaynaklanan bir gecikmeden dolayı sorun yaşamış olmasına bir şey demiyorum, doğrudur, kargo firmasının hatası bizde sürat ve ptt ile çalışıyoruz inanın karın ilk yağdığı günler bile gelip ürünleri aldılar bizden, yutiçi kargo kesinlik le ürün göndermiyeceğim bir firmadır,ama haberibiz yokmuş gibi davranmayın demek onu anlamadım.

15:26:00 09/01/2013 benim ürünü aldığım gün,

Göndermiş olduğum mesajlar ;

quote:

merkezpazar adlı kullanıcıya mesajınız iletildi

Bana Özel sayfam Profilim
    Konu: 72592693:Cube U25GT 7 TABLET PC ANDROID 4.1 HDMI 8 GB Tarih: 10/01/2013 17:16:48

Hayırlı işler,ürünleri satın alır iken "Saat 16:00 'ya kadar alınan ürünler aynı gün kargolanır.!!" ibaresi mevcuttu, şu ana kadar Kargo bilgilerini hala göremiyoruz !!

quote:

Konu: satış iptal talebi Tarih: 11/01/2013 21:24:14

Satışı iptal edermisiniz.

Gelen mesaj ;

quote:

merkezpazar size bir mesaj gönderdi:

Ürünlerine git Profiline git
    Konu: KARGO BİLGİLENDİRME Tarih: 11/01/2013 23:15:18

Merhaba,

Dün Kargo firması hava muhalefeti nedeniyle kargolarımızı almadı.
    Bugün hemen gönderildi.

Hava muhalefeti nedeniyle Yurtiçi kargoda aşırı birikme olmuş, geliş sırasına göre kesip gönderiyoruz dediler..1 Günlük gecikme bizden kaynaklı değildir.

Yurtiçi Kargo Fikirtepe şubeden de dilerseniz bilgi alabilirsiniz.

Bilgilerinize

Saygılarımla

Giden mesaj ;

quote:

Konu: RE:KARGO BİLGİLENDİRME Tarih: 12/01/2013 13:09:36

Bugün hemen gönderildi.

Dün gönderdiyseniz kargo bilgilerini girmediniz,sefaköy şubesini arayıp isimden sorgulattığımda ürün olmadığını söylüyorlar,ürünü kargoya verdiyseniz çalışığınız kargo şirketini tekrar gözden geçirmeniz ve gerekli mercilere yazılı ve sözlü uyarılarınızı yapmanızı tavsiye ederim, zira burda sizin itibarınız daha önemli, bugün kargo eime ulaşmaz ise sizden ricam satışı iptal etmeniz.

Gelen mesaj ;

quote:

Konu: RE:RE:KARGO BİLGİLENDİRME Tarih: 12/01/2013 15:59:43

Merhaba,

Biz yurtiçi kargoya bütün ürünleri ve adresleri teslim ettik , onlar sıraya göre kargoluyorlar , aşırı birikme olmuş hava muhalefetinden dolayı.
    Demekki daha sizin kargonuz şubeden çıkış yapmamış.Bugün göndereceklerdir.

Farklı bir kargo ile gönderemedik çünkü Sistemdeki kargo ücretinin çok üstünde bir kargo ödemek durumunda kalacaktınız.

Bizde kargonuzun hemen ulaşmasını isteriz, neden sizi bekletelim, Bizden Kaynaklı bir problem yada gecikme bulunmamaktadır

Saygılarımızla

quote:

Kargo Detaylı Gönderi Bilgileri
    Gönderi Tarihi ve Saati : 12.01.2013 - 15:26

12.01.2013 17:56 Gönderi Araca Yüklendi - Fikirtepe Kadıköy İstanbul

sizin yapıştırdıgınız mesajlarda ne gibi sorun var anlayamadık siz bize mesaj attıktan tam 2 saat sonra geri dönüş yapılmış geçmi bu? ürünler kargo firmasında beklediğinden satış iptali de gerçekleştirememişiz bizim size gönderdiğimiz mesajda da yeterli açıklama yokmu? sorunun bizden kaynaklanmadığını defalarca anlattık keşke kargodan kaynaklı sorunlarda bu kadar suçlanmasaydık.anlıyorum bir ürün aldınız ve size geç ulaşıyor sizden gerçekten özür dileriz ama burada gecikmede bizim payımız cok ama cok az .!bize haksızlık ediyorsunuz.ayrıca sizin buraya yapıştırdıgınz mesajlarda yanlışlık var sanıyorum biz size 2 saattebir cevap vermişiz cevap vermede hiçbir gecikme yok bakınız
    bu sizin ilk mesajınıza verieln cevap saati 17:16 da atmışsınız size 19:56 da cevap verilmiş tam 2 saat 40 dakika geç mi? diğerleri de 2 saat içinde cevaplanmış burada ne sorun var ?

caprice77 adlı kullanıcıya mesajınız iletildi

Konu: RE:72592693:Cube U25GT 7 TABLET PC ANDROID 4.1 HDMI 8 GB Tarih: 10/01/2013 19:56:48

• quote:

Bu iş çok canımı sıktı,

Arkadaşlar satıcı arkadaş bilgilendirdiğini söylüyor ne zaman !, benim ilk mesaj tarihime bakın gönderdikleri mesaj tarihine bakın yorum yazmıyorum, inanın bıktım.

Burda satıcı arkadaşın kargo firmasından kaynaklanan bir gecikmeden dolayı sorun yaşamış olmasına bir şey demiyorum, doğrudur, kargo firmasının hatası bizde sürat ve ptt ile çalışıyoruz inanın karın ilk yağdığı günler bile gelip ürünleri aldılar bizden, yutiçi kargo kesinlik le ürün göndermiyeceğim bir firmadır,ama haberibiz yokmuş gibi davranmayın demek onu anlamadım.

15:26:00 09/01/2013 benim ürünü aldığım gün,

Göndermiş olduğum mesajlar ;

quote:

Konu: 72592693:Cube U25GT 7 TABLET PC ANDROID 4.1 HDMI 8 GB Tarih: 10/01/2013 17:16:48

Hayırlı işler,ürünleri satın alır iken "Saat 16:00 'ya kadar alınan ürünler aynı gün kargolanır.!!" ibaresi mevcuttu, şu ana kadar Kargo bilgilerini hala göremiyoruz !!

quote:

Konu: satış iptal talebi Tarih: 11/01/2013 21:24:14

Satışı iptal edermisiniz.

Gelen mesaj ;

quote:

Konu: KARGO BİLGİLENDİRME Tarih: 11/01/2013 23:15:18

Merhaba,

Bugün hemen gönderildi.

Hava muhalefeti nedeniyle Yurtiçi kargoda aşırı birikme olmuş, geliş sırasına göre kesip gönderiyoruz dediler..1 Günlük gecikme bizden kaynaklı değildir.

Yurtiçi Kargo Fikirtepe şubeden de dilerseniz bilgi alabilirsiniz.

Bilgilerinize

Saygılarımla

Giden mesaj ;

quote:

Konu: RE:KARGO BİLGİLENDİRME Tarih: 12/01/2013 13:09:36

Bugün hemen gönderildi.

Dün gönderdiyseniz kargo bilgilerini girmediniz,sefaköy şubesini arayıp isimden sorgulattığımda ürün olmadığını söylüyorlar,ürünü kargoya verdiyseniz çalışığınız kargo şirketini tekrar gözden geçirmeniz ve gerekli mercilere yazılı ve sözlü uyarılarınızı yapmanızı tavsiye ederim, zira burda sizin itibarınız daha önemli, bugün kargo eime ulaşmaz ise sizden ricam satışı iptal etmeniz.

Gelen mesaj ;

quote:

Konu: RE:RE:KARGO BİLGİLENDİRME Tarih: 12/01/2013 15:59:43

Merhaba,

Biz yurtiçi kargoya bütün ürünleri ve adresleri teslim ettik , onlar sıraya göre kargoluyorlar , aşırı birikme olmuş hava muhalefetinden dolayı.
    Demekki daha sizin kargonuz şubeden çıkış yapmamış.Bugün göndereceklerdir.

Farklı bir kargo ile gönderemedik çünkü Sistemdeki kargo ücretinin çok üstünde bir kargo ödemek durumunda kalacaktınız.

Bizde kargonuzun hemen ulaşmasını isteriz, neden sizi bekletelim, Bizden Kaynaklı bir problem yada gecikme bulunmamaktadır

Saygılarımızla

quote:

Kargo Detaylı Gönderi Bilgileri
    Gönderi Tarihi ve Saati : 12.01.2013 - 15:26

12.01.2013 17:56 Gönderi Araca Yüklendi - Fikirtepe Kadıköy İstanbul

Hocam sinirlenmekte haklısınız marketpazarı savunduğumdan değil banada aynı şey oldu ve sinirlendim burada yazdım tüm sorunlarımı beni 2 saat sonra aradılar detaylı bilgiyi verdiklerinde yurtiçikargo nun bana verdiği yanlış bilgi olduğunu anladım anladığım kadarıyla satıcı arkadaş ürünleri kargo firmasına veriyor kargo firması almıyor sorun yaşıyolar ve böyle baya kargoları bekliyormuş. Ben siparişi perşembe günü saat 2 de verdim 2 tane aldım birini kız arkadaşıma vercektim cumartesi kız arkadaşım gidecekti ve cumartesi kargoya verildi yazdı bende yetişmediği için gerçekten sinirlendim 2 kargo parası vereceğim birde kız arkadaşıma göndereceğim şimdi ama satıcı arkadaşın bir suçu yok bana anlattıklarına göre. Ha hiç mi suçu yok onu bilemem belki başka kargo firmasıyla gönderebilirdi diceksin ama ozamanda kargo parası çok tutacak , başka şubeye götürsün illa fikirtepe mi dersen onun cevabını bende bilmiyorum tabletim elime ulaşsın yeter diyorum artık :) :) kolay gelsin herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmb1 -- 13 Ocak 2013; 21:46:04 >

• fiyat olarak takipteyim
  • sayın yetkili, yenişafak gazetesinin senelik abonelik ile verdiği (abonelik bedeli 229 tl) tabletin modeli de u25gt, burada sattığınızın aynısı mı? ben inceledim ama ekran bilgisi göremedim sanırım yine 7inc ve 4 gb modeli, aynı ürünse abone olup ordan alıcam, bilgi bekliyorum sizden.
  • arkadaşlar anlamadığım bir konu var şu anda ürün bilgileri için gittigidiyor'a girdiğimde okunmamış 1 adet mesajınız var diyor, mesaja baktığımda
    quote:

merkezpazar RE:72592693:Cube U25GT 7 TABLET PC ANDROID 4.1 HDMI 8 GB 10/01/2013 - 19:56:48 09/02/2013
    tarih ve saatinde gönderilmiş diyor bunu anlayamadım gittigidiyora mesaj attım gelecek cevaba göre yazarın sonucu ama kafam almıyor,almadı nasıl olur bu , bu kadar şansızlık olurmu,

Ürün açıklama sayfasında 3000 mah pil olduğunu yazıyor gelen ürünlerin arkasında 2000 mah yazmaktadır, alan arkadaşlar bakabilirlermi ?

http://www.51cube.com.tr/uploaded/u25satis.jpg

ilk resimdeki cihazın arkasında da 2000 mAh yazıyor açıklamada 3000 mAh yazıyor.

CUBE U25GT 7 İNÇ TABLET PC EN UCUZ FİYAT KAÇIRMAYIN 4 ADET HEDİYE 199 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 14 Ocak 2013; 11:51:58 >

• 2000mA yazıyor , h si yok aynı şey mi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

sayın yetkili, yenişafak gazetesinin senelik abonelik ile verdiği (abonelik bedeli 229 tl) tabletin modeli de u25gt, burada sattığınızın aynısı mı? ben inceledim ama ekran bilgisi göremedim sanırım yine 7inc ve 4 gb modeli, aynı ürünse abone olup ordan alıcam, bilgi bekliyorum sizden.

yenişafak için üretilen modelin iç donanımı tam bilmemekle beraber sonucta bızım sattgımzı model cube u25gt dir 7 inch 1 gb ram vardır.bizimkinde hafıza 8 gb dır yeni safakta ne kadar bilmiyoruz acıkcası
  • @ merkezpazar

arkasından yazan 2000 ma dır miliamper demektir.cihazda kullanılması gereken sarj adaptröünün akımı ile alakalıdır yanında da 5 v yazar yani 2000 ma dan ve 5v (volt=tan baska sarj adaptoru kullanırsanız cihaza zarar verirsiniz demektir.mah ise farklı bir kavramdır.batarya ile alakalıdır.ürün %100 3000 mah dır
  • quote:

arkadaşlar anlamadığım bir konu var şu anda ürün bilgileri için gittigidiyor'a girdiğimde okunmamış 1 adet mesajınız var diyor, mesaja baktığımda
    quote:

merkezpazar RE:72592693:Cube U25GT 7 TABLET PC ANDROID 4.1 HDMI 8 GB 10/01/2013 - 19:56:48 09/02/2013
    tarih ve saatinde gönderilmiş diyor bunu anlayamadım gittigidiyora mesaj attım gelecek cevaba göre yazarın sonucu ama kafam almıyor,almadı nasıl olur bu , bu kadar şansızlık olurmu,

Ürün açıklama sayfasında 3000 mah pil olduğunu yazıyor gelen ürünlerin arkasında 2000 mah yazmaktadır, alan arkadaşlar bakabilirlermi ?

ilk resimdeki cihazın arkasında da 2000 mAh yazıyor açıklamada 3000 mAh yazıyor.

cihaz %100 3000 mahtır size bunu gittigidiyorda açıkladık efendim burayada mesaj örneğini yapıştırıyorum açıklayıcı olsun diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merkezpazar -- 14 Ocak 2013; 12:12:47 >

• quote:

arkadaşlar anlamadığım bir konu var şu anda ürün bilgileri için gittigidiyor'a girdiğimde okunmamış 1 adet mesajınız var diyor, mesaja baktığımda
    quote:

Konu: RE:72592693:Cube U25GT 7amp;039;amp;039; TABLET PC ANDROID 4.1 HDMI 8 GB Tarih: 14/01/2013 11:51:42

arkasından yazan 2000 ma dır miliamper demektir.cihazda kullanılması gereken sarj adaptröünün akımı ile alakalıdır yanında da 5 v yazar yani 2000 ma dan ve 5v (volt=tan baska sarj adaptoru kullanırsanız cihaza zarar verirsiniz demektir.mah ise farklı bir kavramdır.batarya ile alakalıdır.ürün %100 3000 mah dır

• Satın alan arkadaşlar, Huawei K3806 (Vodafone) 3g modemle herhangi bir çalışmama durumu var mı tabletin? Pandawill'de bu modemin modeli yazmıyor u25gt'nin sayfasında.
  • Arkadaşlar, tamam bazılarınız belli konularda (kargo özellikle) sorun yaşamış olabilirsiniz ama lütfen alıntı yapıp yapıp hatta içinde önizleme resimleri olan alıntılar yapıp yazışmayın. Toplamda 4 tane mesaj var ama tek mesaj tüm sayfayı dolduruyor...Neyse cihazı alanlardan biri de benim. Pişman mıyım hayır değilim. Neden peki ????

1) 199 lira verip aldığım tabletten note 10.1 performansı beklemiyordum,
    2) Okula gidip gelirken yolda akıp geçen zamanlarda tabletimi açıp okumak istediğim kitapları okumak istiyordum,
    3) İnternet bağlansın ve mümkünse WiFi çekim gücü iyi olsun istiyordum.

Bu 3 maddeyi gayet güzel yerine getirebilen bir tablete sahibim şu anda...

Gözüme takılan kötü özellikler yok mu ? Evet var, işte onlar..

1) Ekran gerçekten kötü, bırakın yandan bakıp görmeyi eğer elinize almadan masa üzerine koyup birde ışığı kısarak bakarsanız evlere şenlik. Kimse kimseyi kandırıp
    "ekranı güzel arkadaşlar" demesin. Vallahide billahide taş olursunuz :D
    2) Arkadaş bunu nasıl becermişler bilmiyorum ama cihazın kamera olan tarafındaki ekran touchscreen e daha yakın duruyor. Açıklayayım, cihazı portrait pozisyonda
    tutun. Kamera olan taraftan diğer tarafa doğru bakın. Diğer taraf sanki biraz daha aşağıda duruyor. Bu benim bahtsızlığım mı yoksa bütün cihazlar aynı dert var mı
    bilmiyorum.
    3) Diyelim ki bir bildirim geldi yada birden fazla bildirim var ve siz o bildirimleri temizle tuşu varya (sağ altta 3 tane alt alta çizgi hani) ona basıp bildirimleri temizlemek
    mi istiyorsunuz yooooookkk önce biraz uğraşmak gerek :D Onu ik seferinde tutturabilmek demek E=mc^2 yi bulmuş olmak gibi bir şey. Çünkü oradaki dokunmatik
    gerçekten felç. İşin kötü yanı tableti 4 bir yana çevirip denediğimde yine her seferinde o temizle butonunun denk geldiği alan basmıyor. Ne çaba harcıyorum
    anlatamam.
    4) Arkadaş bir titreşim koysaydınız şu tablete ne olurdu :D Titremiyor
    5) Bu işte gerçekten çok ama çok acı bir madde benim için, ya bu usb den şarj olmuyor. Yanımızda birde Nokia şarj cihazlarını andıran o garip aleti taşıyoruz.
    6) Takılmalar oluyor arkadaşlar bu bir gerçek, menü geçişlerinde gözle görülebilecek kadar yavaşlama oluyor. Dolphin Browser kullananlar varsa bilitler, gesture ile
    birşeyler yapabilirsin browserda, işte dolphinde bir gesture çizeyim dedim aman tanrım parmağımı kaldırdığımda o çizmeye yeni başlamıştı neredeyse :D:D

Gelelim iyi yanlarına :D

1) Şarj net şekilde uzun gidiyor. Hatta elimde bir ss var, %24 sarj kalmış halde 1 gün 3 saat bilmem kaç dakika diyor ve ben o şarj bitsin de (daha yeni ya hani
    sarj bitmeden takmıyorum sarja :D:D 3 ay sonra görürüm kendimi :D) şarja takayım diye tam 2 saat daha cebelleştim. Dead Trigger mı oynamadım, parlaklığı
    sonuna kadar açıp nette mi gezmedim. Gerçekten 2 saat sonra şarj %5 oldu ve gücü verdim :D
    2) Wifi gerçekten kaliteli, yakalıyor ve iyi çekiyor..
    3) Temple Run gibi oyunlar oynanabiliyor, sırf denemek için yükledim oynadım ve sildim..Dead Triggerıda sildim bu arada, ben ski safari sevenlerdenim.
    4) 4.1.1 JB olması bir avantaj bence
    5) Ucuz işte ve o hediyeler falan günü kurtarır. Yalnız taşıma kılıfı büyük ya. Yandan ve alttan en az 1 cm küçültülmüş bir taşıma kılıfı lazım buna.

Özetlemek gerekirse, neden tablet almak istiyorum sorusunun cevabını bilmeyenlere göre bir cihaz değil bu. Benim gibi ne istediğini bilip büyük beklentilere girmeyenler içinse ideal diyemeyeceğim (o ekran IPS olsa ideal olurdu). Ekran konusunda azıcık pişman oldum açıkçası. Hele ki arkadaştaki u30 gt mini nin IPS ekranını görünce hem kıskandım hemde şöyle benim tablete göz ucu ile bakıp püüüüüü senin sıfatına demek istedim :D Ben sanalpazardaki satıcıdan aldım 8 gb versiyon antutu puanınıda hatırlamıyorum ama 4 binlerde birşeydi. Bu arada öyle çocuk oyun oynasın diye alınacak kadar da kötü değil cihaz onuda bilin. Çocuk oynasın diye 200 liraya tablet mi alınır ??? Bütçen yoksa yoktur yani ne üzülüyorsunuz. Çocuğa aldımmış :D Video falan çekip koymak isterdim ama valla gerek yok videoya. Yazdıklarımı oku videosuda öyle olcak zaten. Birde root çıkarsa acımam çakarım hemen. Ne kadar facebook twitter angry birds gibi klişe varsa doldurmuşlar içine. Silinmiyorda lanet olasıcalar. Aaaa birde kamerası vardı değil mi, düşünün unutmuşum onu :D Kamera benim için sadece "cihazın neresi yukarıydı lan " sorusunun cevabını verebilecek durumda. 0.00001 piksel misin arkadaş. Koymasalardı da 150 liraya falan alsaydık tableti..

• quote:

Orijinalden alıntı: merkezpazar

Konu: RE:72592693:Cube U25GT 7amp;039;amp;039; TABLET PC ANDROID 4.1 HDMI 8 GB Tarih: 14/01/2013 11:51:42
    Hocam merhaba benim ilk aldığım tablet yere düşüp ekranı kırılmış biraz önce aldığım arkadaş telefon edip söyledi. Bu tabletin ekranı değişmesi için size nereye göndereyim ve ücret ne olacaktır?? Bu arada ikinci tableti bugün aldım ve diğer arkadaşa teslim ettim bunda fatura içinde çıktı sorun yok teşekkür ederim.. İlk aldığımın faturasını PTT vermişsiniz acaba takip için elinizde gönderi kodu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

quote:

Orijinalden alıntı: merkezpazar

Hocam merhaba benim ilk aldığım tablet yere düşüp ekranı kırılmış biraz önce aldığım arkadaş telefon edip söyledi. Bu tabletin ekranı değişmesi için size nereye göndereyim ve ücret ne olacaktır?? Bu arada ikinci tableti bugün aldım ve diğer arkadaşa teslim ettim bunda fatura içinde çıktı sorun yok teşekkür ederim.. İlk aldığımın faturasını PTT vermişsiniz acaba takip için elinizde gönderi kodu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim..

ekran ile alakalı yardımcı olunmuştur.faturanı ptt ile mektup olarak yollandıgından kargo takip numarası yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: goldberg88

Arkadaşlar, tamam bazılarınız belli konularda (kargo özellikle) sorun yaşamış olabilirsiniz ama lütfen alıntı yapıp yapıp hatta içinde önizleme resimleri olan alıntılar yapıp yazışmayın. Toplamda 4 tane mesaj var ama tek mesaj tüm sayfayı dolduruyor...Neyse cihazı alanlardan biri de benim. Pişman mıyım hayır değilim. Neden peki ????

1) 199 lira verip aldığım tabletten note 10.1 performansı beklemiyordum,
    2) Okula gidip gelirken yolda akıp geçen zamanlarda tabletimi açıp okumak istediğim kitapları okumak istiyordum,
    3) İnternet bağlansın ve mümkünse WiFi çekim gücü iyi olsun istiyordum.
    .................................... sanırım istediğin gibi bir alıntı olmuştur :)

Evet sonunda aranan delikanlı çıktı Gerçekçi inceleme ve yorumunuz için teşekkür ederim

iyi çalışmalar

• yılbaşında 30 modelini 129 dolara almıştım buyincoins den
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderace

Evet sonunda aranan delikanlı çıktı Gerçekçi inceleme ve yorumunuz için teşekkür ederim

iyi çalışmalar

Alıntı müthiş :D:D Yorum için teşekkürler, bu arada %75 şarj var ve 14 saat 16 dakika 30 saniyedir şarj edilmiyor. Batarya baya iyi çıktı
  • Asıl ben teşekkür ederim Pili gerçekten iyiymiş, ben biraz daha hızlı bir tablet düşünüyordum, şimdilik android htc tel var idare ediyorum, üst modellerin ucuzlamasını bekliyeyim en iyisi. Eğer telefonum olmasa kesin alırdım, benimki ihtiyaçtan değil yoksa tablet fiyatına göre uygunmuş.

iyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldberg88

quote:

Orijinalden alıntı: thunderace

iyi çalışmalar

Alıntı müthiş :D:D Yorum için teşekkürler, bu arada %75 şarj var ve 14 saat 16 dakika 30 saniyedir şarj edilmiyor. Batarya baya iyi çıktı

soyledigi rakamlar ekran kapali bekleme suresi. bilmeyen arkadaslari yaniltmayalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.