Şimdi Ara

Cube U30-GT İncelemem-Destek (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
6
Favori
22.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

quote:

Orijinalden alıntı: .Hector.

quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

Cube U19GT 9.7 " modeli çıkmış artıları eksileri nedir acaba ?

U30 GT alacaktım fakat. Halen ön siparişte görünüyor.(pandawill)

Ekran boyutu dışında bir eksiği yok u19gt'nin işlemci ekran kartı ekran yapısı olarak aynı tek ekranı 9.7'' ayrıca pandawill'e hiç bulaşma adamlar orjinal göndericez diyip oem ürün yolluyorlar presell ürün almanı tavsiye etmem ne kadar bekleyeceğin belli olmaz 1 ay bekletirler tabletten soğursun 2 haftada gelmesini beklersin filan

u19gt modeli 9.7 inç ve 4:3 oranlı.
    u30gt modeli 10.1 inç ve 16:9 oranlı.

tercih meselesi

ama çözünürlük farkıylsa u30gt ağır basıyor

u30gt 16:10 oranlı sanırım. 1280*800 16:10 a denk geliyor

• Cube 30 gt'nin ön kamerası sizlerde nasıl gösteriyor acaba ?
    Skype'ya denedim internet hızlıydı fakat ses ve kamera sorunu vardı. Başka önerebileceğiniz videolu görüşme programı var mı ?
    Gtalk'un sanırım video calling özelliği yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

Cube 30 gt'nin ön kamerası sizlerde nasıl gösteriyor acaba ?
    Skype'ya denedim internet hızlıydı fakat ses ve kamera sorunu vardı. Başka önerebileceğiniz videolu görüşme programı var mı ?
    Gtalk'un sanırım video calling özelliği yok .

ebudy yada msn in android programlarında var mıdır ki kameralı konusma fikir olsun diye yazıyorum
  • Bende biraz önce sky ile konuşup sipariş verdim bakalım.
  • cihazı alan arkadaşlara bir sorum olacak. tv bağlantısı yaptınız mı? yaptıysanız kabloyu nerden aldınız, cihazın içinden hdmi kablosu çıkmıyor. her mini hdmi kablo cihaza uyar mı? alan arkadaşlar aliexpressten link verebilirler mi onuda sipariş vereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sibertilki

cihazı alan arkadaşlara bir sorum olacak. tv bağlantısı yaptınız mı? yaptıysanız kabloyu nerden aldınız, cihazın içinden hdmi kablosu çıkmıyor. her mini hdmi kablo cihaza uyar mı? alan arkadaşlar aliexpressten link verebilirler mi onuda sipariş vereyim.

Herhangi bi yerden alıcağın MİNİ HDMI kablo ile bağlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pugulli61 -- 28 Ağustos 2012; 14:13:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pugulli61

quote:

cihazı alan arkadaşlara bir sorum olacak. tv bağlantısı yaptınız mı? yaptıysanız kabloyu nerden aldınız, cihazın içinden hdmi kablosu çıkmıyor. her mini hdmi kablo cihaza uyar mı? alan arkadaşlar aliexpressten link verebilirler mi onuda sipariş vereyim.

Herhangi bi yerden alıcağın Micro HDMI kablo ile bağlayabilirsin.

teşekkürler. bir micro hdmi sipariş vereyim o zaman.
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 12:9:40 >
  • Bende almak istiyorum fakat 1-2 ay sonra ekranda isik suzulmeleri wifi de sinyal dusmesi gibi arizalar meydana geliyormus. Uzun zamandir kullanan varsa yorum yapsin.
  • Yorumlar için teşekkürler. Çok kararsızdım, TeknoFark'tan ve Pandawill'den almayı düşünmüştüm ama şimdi anladığım kadarıyla True & Resolute (Sky) güvenilir. Buradan alıcam en kısa zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumameda -- 28 Ağustos 2012; 4:41:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumameda
    Yorumlar için teşekkürler. Çok kararsızdım, TeknoFark'tan ve Pandawill'den almayı düşünmüştüm ama şimdi anladığım kadarıyla True & Resolute (Sky) güvenilir. Buradan alıcam en kısa zamanda.

Bende Teknofark ile Buyincoins arasında gidip geliyorum. Teknofark ürünü senin yerine getirip test etmeleri, sorun olduğunda ulaşabileceğin bir yer olması cezbediyor. Buyincoins ise daha önce alışveriş yapmamın alışkanlığı ve paypal cezbediyor. Teknofark ile Buyincoins den alışveriş yapan arkadaşlar yorum yapabilir mi?. PM dende mesaj gönderebilirsiniz.

quote:

quote:

HDMI girişin düz yani Standart olması gerekmiyor mu?. Bağzı yerlerde ise Mini HDMI olarakta geçiyor. Hangisi doğru?.

Arkadaşlar şu ana kadarki bilgileriniz ışığında H ve W modelinin birbirlerine karşı bir üstünlüğü yok diyebilir miyiz yada üstünlüğü varsa hangisini tercih etmeliyiz. HDMI çıkışında ses sorunu yaşayan sürüm hangisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 28 Ağustos 2012; 8:50:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

quote:

Orijinalden alıntı: yumameda
    Yorumlar için teşekkürler. Çok kararsızdım, TeknoFark'tan ve Pandawill'den almayı düşünmüştüm ama şimdi anladığım kadarıyla True & Resolute (Sky) güvenilir. Buradan alıcam en kısa zamanda.

Bende Teknofark ile Buyincoins arasında gidip geliyorum. Teknofark ürünü senin yerine getirip test etmeleri, sorun olduğunda ulaşabileceğin bir yer olması cezbediyor. Buyincoins ise daha önce alışveriş yapmamın alışkanlığı ve paypal cezbediyor. Teknofark ile Buyincoins den alışveriş yapan arkadaşlar yorum yapabilir mi?. PM dende mesaj gönderebilirsiniz.

quote:

quote:

HDMI girişin düz yani Standart olması gerekmiyor mu?. Bağzı yerlerde ise Mini HDMI olarakta geçiyor. Hangisi doğru?.

Arkadaşlar şu ana kadarki bilgileriniz ışığında H ve W modelinin birbirlerine karşı bir üstünlüğü yok diyebilir miyiz yada üstünlüğü varsa hangisini tercih etmeliyiz. HDMI çıkışında ses sorunu yaşayan sürüm hangisi.

Evet arakdaşlar ifade yanlışlığı yapmışım özür.

Mini HDMI olacak bu tablet için.. Mikrolar bu tablete uymaz.

• Arkadaşlar herhangi bir 3G modem ile deneyen var mı tableti ?
  • zte mf 627 ile gayet guzel calısıyor ..

bu aveanın ve ttnetin verdigi jet modemlerden ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarigol45

zte mf 627 ile gayet guzel calısıyor ..

bu aveanın ve ttnetin verdigi jet modemlerden ..

Merhaba hocam senin konudaki romları bir elden geçirsen en sorunsuz olanları belirten bir açıklama filan,yani bir sıraya getirsen çok güzel olur çünkü konu çok karıştı.saygılar
  • slm
    diger konuda senin rom nasıl atılır ve orjinal romlardan sonra benim ekledıgım 4.1 jb ve root lu olan H modeli için 1.05 W modeli içinde 1.09 romları gayet stabil H model için 1.06 cıktı ama ben su anda 1.05 kullanıyorum ve cıhazda oyun uygulamalar yuklu tekrar yeni romda herseyı yenıden kurması zor gelecek orayı da tekrar duzeltmeye calısayım..
  • Eyvallah hocam eline sağlık,bu şekilde kullanıcıların kafası karışmaz onumu kuruyım bunumu deniyim derdine düşmezler stabil olanları kurup keyfine bakarlar.
  • Zafer abinin konusunu kirletmemek adına burdan bilgilendirmelerime devam ediyorum.
    20/08 de ship olmuştu tablet. 3 günden bu yana Çin'in takip sitelrinde kayıt gözüküyordu.
    9 gün sonra pttde de kayıdım gözüküyor. Tez zamanda gelecek inşallah.

Cube U30-GT İncelemem-Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pugulli61 -- 29 Ağustos 2012; 15:50:56 >

• quote:

Zafer abinin konusunu kirletmemek adına burdan bilgilendirmelerime devam ediyorum.
    20/08 de ship olmuştu tablet. 3 günden bu yana Çin'in takip sitelrinde kayıt gözüküyordu.
    9 gün sonra pttde de kayıdım gözüküyor. Tez zamanda gelecek inşallah.

Sizi beklicem sorun çıkmazsa sıradaki talipli benim :)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.