Şimdi Ara

Cube U30-GT İncelemem-Destek (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
6
Favori
22.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: celalcaner2

Merhaba arkadaşlar Geçen gün Elime CUBE U30GT "H" modeli geçti. Dün akşam satıldı.

Elimdeyken Test ettim. Forumda iddia edildiği üzere aşağıdaki problemlerin hiç biri yoktu.

en ufak dokunmatik kayma problemi yoktu, bizzat programıyla test ettim noktası noktasına denk.

şarjdayken dokunmatik vs. sapıtmıyordu, şarjdan internete vs. girebiliyorsunuz, şarda şarjda değil performansı veya ısınması farketmiyor.

ölüpiksel, ışık sızması vs yoktu

oyunlarda performans sorunu yoktu

wifi, bluetooth güçlü çekiyor. hatta aurora 2 birazcık daha güçlü diyebilirm

Pc ye taktım, Wİndows 7 premium kullanıyorum, ekstra birşey yüklemeden gördü.

batarya tahmini 9 saat gider ama tam bitirmedim kullanmadım. net birşey söyleyemem.

Biz de tam böyle sorunsuz bir cihaz istiyoruz işte. Ama parayla bile alıyor olsak da şans..
    adamlar düzgün pketler koyarlar postacılar yerden yere vurur ne olur bilmiyoruz.
    ben yine de satıcıya lütfen kontrol etmeden göndermeyin diye ricada bulundum..inşallah dikkate alırlar.

Sizin bilgilerde ürünü hiç araştırmayanlar için iyi bir deneyim özellikle şarjda ısınma yok demişsiniz çok iyi..

Elinde bu tabletten olan aslında çok kişi var. Varda ya forumda değil bunlar ya ilanı görmüyolar ya da ilgilenmiyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pugulli61 -- 18 Ağustos 2012; 18:47:26 >

• Sky mesajıma cevap vermiş.
    Eternal team deki Lisa dan daha nezaketli olduğunu söyleyebilirim. Kendisine yaptığım jesti karşılıksız bırakmadı.
    Zaten daha önce ondan ürün alanlar yorumlarında Sky'dan bahsetmiş ne kadar yardımcı olduğu hakkında.

Bilmeyen arkadaşlar için link vereyim şuan için tshoba ve ben bu satıcıdan ürünümüzü aldık. Henüz gelmedi tabi

http://www.aliexpress.com/product-fm/575956783-10-inch-RK3066-Tablet-Dual-Core-Cortex-A9-CPU-1-6GHZ-IPS-Screen-Android-4-1-wholesalers.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pugulli61 -- 18 Ağustos 2012; 19:00:30 >

• Şimdi bizim forumun linkini de attım kendisine.
    Forumda bu ürünü almak istiyen fakat güvenilir bir satıcı arayan birkaç türk olduğumuzu söyledim.
    tshoba'nın ve kendi nickimi yazdım ona.
    Ürünler bizim elimize ulaştıktan sonra diğer arkadaşlarında sizden alışveriş yapabileceğini anlattım.
    Bizim onu tanıdığımız kadar o da bizi tanımalı diye düşünüyorum.
  • @sarigol45 Video geç yüklendiği için anca şimdi izledim. PIP özelliğinin gelmesi harika olmuş.

Tabeletin donanım yönünden ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor sanırım.

Adam bir oyun ve bir video açtı gayet akıcı şekilde oynattı iki resmide.

Çin mallarına olan saygısızlığımı inşallah bu tablet sapasağlam gelir de kırar.

414TL ye 32GB dahili + artırılabilir hafızalı (32Gb destekleyecek sanırım daha test edilmedi bizden), donanımı ve yazılımı da güçlü (4.1 JB çıktı) bir tablet almak gerçekten hoş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pugulli61 -- 18 Ağustos 2012; 19:33:59 >
  • benim cihaz 16 gb lık ama harici hafıza 32 gb lık kart ve kart ntfs olarak formatladım hıc bır sorunda yok gayet guzel mkv fılımlerdede takılmasız oynuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarigol45

benim cihaz 16 gb lık ama harici hafıza 32 gb lık kart ve kart ntfs olarak formatladım hıc bır sorunda yok gayet guzel mkv fılımlerdede takılmasız oynuyo

Vallaha mı? Yurtdışı kaynaklı forumlarda exFat olaylarından bahsediyorlardı. NTFS de çalışıyosa çok iyi.

O zaman tamam arkadaşlar 32GB lık kart sorunu da olmadığı sagol45 arkadaşımızın verdiği bilgiyle onaylandı.

Geriye sadece 4.1JB ile HDMI bağlantıdaki ses sorunu kaldı. Gerçeği bu sorun kendi orjinal sitelerinde de söyleniyor ama en son 1.5H ve 1.9W sürümlerinin yüklenmesi bekleniyor sarıgol45 arkadaşımızdan.

Yüklemeden sonra deneyebilirse ki bu sürümlerle düzelecektir oda sonuca erecek.
  • buraya zaten ayrı konu actım ve o romlarıda yukledım tablate ...

http://resim.donanimhaber.com/m_64739075/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64739075

U30GTH 1.05 + EN + root + BusyBox + SuperSU + deleted Chinese H model olan bunu attım hdmı da ses sorunu yok cıhazda hiç sorun yok ayrıca bu romda gereksiz ne varsa sılınmıs daha hızlı ve root yetkiside oldu artık baskada rom atmama gerek kalmadı su an cıhazı full dolduruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarigol45 -- 18 Ağustos 2012; 17:50:56 >
  • hocam mükemmel bir rehber hazırlamışsın teşekkürler
  • Arkadaşlar yan konuda H versiyonuna atılan asılsız mesajlara ithafen bu videoyu koyuyorum.
    H versiyonu ve şarja takılıyken herhangi bir aksaklık olmadan tablet çalışıyor.

• Öğleden beri araştırdık durduk. Tabletin bütün artı eksilerini görmeye çalıştık.

Sağolsun paylaşımcı arkadaşlar sayesinde hiçbir derdi kalmadı tabletin. Tek eksi yanı güvenilir bir satıcı ve sağlam gelmesini beklem oldu bir de sesi oda ince bir tablette anca o kadar olurdu yani.

Kim bu muhteşem aletin yolunu gözlüyorsa mutlu şekilde biter sonu inşallah.

Bu iyi dileklerle Bayramınızı da kutlar nice bayramlara sevdiklerinizle, sevinçlerinizle girersiniz.

Ayrıca üniversite yerleştirme sonuçları, herkes için bayram hediyesi olmasını diliyorum.

Unutmayın ne olursanız olun, olduğunuzun en iyisi olun.

Saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pugulli61 -- 18 Ağustos 2012; 22:30:42 >
  • arkadaşlar bu gün elime bir tablet daha geldi. Gene u30gt H modeli

Herhangi bir sorunuz, veya test isteğiniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pugulli61

Arkadaşlar yan konuda H versiyonuna atılan asılsız mesajlara ithafen bu videoyu koyuyorum.
    H versiyonu ve şarja takılıyken herhangi bir aksaklık olmadan tablet çalışıyor.

Aynen hocam. Forumda bir karalamadır gidiyor. yok efendim w modeli daha iyiymiş h modeli şöyleymiş böyleymiş.

Cube açıklama yaptı aynı cihazlar diye. halen yetinmiyorlar

2 tane H modeli geçti. En ufak problem dahi yok.

• Bayramdan hemen sonra bı tanede bana gelecek sabirsizlaniyorum yorumları tektek okudum teşekkürler arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aarkdaslar 4.1 linki ölü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an ethernal'da 16GB beyaz logolu model 206 $. sepete ekleyince 10 dolar düşüyor birde 5 $ indirim kodu kullanınca 191 dolara denk geliyor. TL olarak 350 civarı. yanlız Lisa çok cimri. 1 tane ekran koruyucu gönder dedim. hemen 1 $ istedi.
  • arkadaslar Cube Miniyi nasil bilir siniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bsahan

quote:

Orijinalden alıntı: sarigol45

slm
    birazdan resimdeki rom u atacagım tablete ama gunduz gta oyunu yuklemıstım hepsi bosa gidecek artık birde alttakı linkteki extra romlar var artık onlarıda bayram arasında vakıt oldukca atarım tablete ..

http://www.mediafire.com/?jbwj4a3n46x2wrz

Cube U30-GT İncelemem-Destek

burda dıger romlar var ..

http://www.flashmyandroid.com/forum/showthread.php?1192-Release-Evolution-JB-1-0-1-Alpha-05-08-2012

aranan kan bulundu hocam emeğine sağlık evet tableti almadım sipariş de vermedim ama rom paylaşımı falan görünce konunun istediğim noktalara doğru yol aldığını görmek u30gt ye doğru çekiyor beni lütfen canlılığa devam Bu arada vaktiniz olursa denediğiniz romlar hakkında da bilgi verirseniz hatta eliniz değmişken bi inceleme videosu da fena olmaz

adamsın..

arkadaşım bunları sen en iyisi diğer romları da denedikten sonra aç yeni bir konu orda topla ilk mesajda yer alsın..
    daha önce rom yayınlayan hector un mesajını da izin al alıntı yap..
    bu tableti alan ve alacak olanlara yardımcı olmuş oluruz böyleye..sayfaların arasında kalmasın bu bilgiler...

veya

hector yapsın bunu zira en başta paylaşmış. eğer ilgileniyorsan hector bu yapılan rom işlemlerini, tecrübeleri, tableti olanları, nereden aldıklarını vs. bunları ilk mesajda topla lütfen.

Önce konu açmayı düşündüm ama zaten bu konu ile ilgili iki başlık mevcut bir de ben açarsam iyice karışacak ve malesef hâlâ tableti almadım erkenci davranıp o konunun da boşlanmasını istemedim tableti alınca biraz daha bu işe odaklanacağım inşallah hocam

• quote:

Şimdi bizim forumun linkini de attım kendisine.
    Forumda bu ürünü almak istiyen fakat güvenilir bir satıcı arayan birkaç türk olduğumuzu söyledim.
    tshoba'nın ve kendi nickimi yazdım ona.
    Ürünler bizim elimize ulaştıktan sonra diğer arkadaşlarında sizden alışveriş yapabileceğini anlattım.
    Bizim onu tanıdığımız kadar o da bizi tanımalı diye düşünüyorum.

Güzel düşünce

• 20 Ağustos itibariyle ship bilgisi girilmiş sisteme bakalım ne zaman gelecek
  • Arkadaşlar mesajlarımı takip edenler bilirler.
    Burada yazdıklarımızdan yani bu konudan ve bizim forumdan SKY haberdardır.
    Son attığım mesaja yazdığı cevap:,

Hi Yusuf,
    Thanks very much , i beleive you will receive your parcel safely. I checked the forum, very good,, thanks for your help.
    Regards
    Sky

Bizim aldığımız yerden veya bir başka Çinli satıcıdan ürün alan arkadaşlar kendi satıcılarını da bilgilendirsinler.
    Bugün 10 kişi yarın 30 kişi almak isteyecektir bu tabletten onlar bizi tanısın biz onları.

Tabletiniz tez sağlam gelsin inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.