Şimdi Ara

Cube U30-GT İncelemem-Destek (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
340
Cevap
6
Favori
22.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam, belki cok soruluyor ama buna alabilecegimiz en iyi ve ucuz kilifi nereden bulabiliriz?

hic tablet kullanmadim ve kilifin onemli oldugunu dusunuyorum ama anlamiyorum iste..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tshobao
    türklerden biri de benim. siparişi 14ünde verdim hala tedarik sürecinde görünüyor para hesabımdan henüz çekilmedi sanırım onunla ilgili bi sorun var satıcıyla konuştum herhangi bir sorun yok dedi ama kargolanmadığı için bi kaç saat içerisinde iptal olacak. neyse bende 21 ağustostaki kuponlarımı kullanırım
    sanırım aliexpress de en iyi satıcı eternal teknofarkın bile oradan aldığı görünüyor

Hocam bunu nereden anladınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtatic -- 17 Ağustos 2012; 13:34:20 >
  • alıcı feedbacklerinde teknofarkın havale ismi yer alıyo sanırım onlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

quote:

Orijinalden alıntı: pugulli61

quote:

Orijinalden alıntı: .Hector.

32 gblık modeli sadece hafızası fazla diye alıcaksanız almayın,yanında 16'lık kart vericeklerdir büyük ihtimal 32gb nand hafıza koyacaklarını sanmıyorum ayrıca koyacakları hafıza kartınında kalitesi tartışılır,16gb class 10 kartlar 35 lira burada,ama ben hem siyah olsun hemde kart almakla uğraşamam diyenler tercih edebilir

32gb nand hafıza ben de inanasım gelmiyor ama..adamlar option larda yazdıklarına bakacak olursak sanırım var..
    hala onu araştırıyorum.

HOCAM NAPTIN YANINDA KART MI VERİYORLAR ELİMDE 32 GB LIK MODELİ VAR VE SD GİRİŞİ BOŞ :) OYLE OLSA DERLER ZATEN 32 LİK HATTA BAZI MODELLERİN 64 GB LIK VERSİYONLARI VAR. YAPMAYIN :)

dedim ya bir kaç ilanda 16gb+16gb gibi ilanlar gördüm..malum çin malı olunca adam şüpheyle yaklaşıyor..
    alanlarda sonradan bilgi verdikleri için forumlarda sonradan öğreniyoruz şuan olduğu gibi..

sen nerden aldın? bi inceleme yapsan nasıl olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: bsahan

quote:

Orijinalden alıntı: sarigol45

slm
    birazdan resimdeki rom u atacagım tablete ama gunduz gta oyunu yuklemıstım hepsi bosa gidecek artık birde alttakı linkteki extra romlar var artık onlarıda bayram arasında vakıt oldukca atarım tablete ..

http://www.mediafire.com/?jbwj4a3n46x2wrz

Cube U30-GT İncelemem-Destek

burda dıger romlar var ..

http://www.flashmyandroid.com/forum/showthread.php?1192-Release-Evolution-JB-1-0-1-Alpha-05-08-2012

aranan kan bulundu hocam emeğine sağlık evet tableti almadım sipariş de vermedim ama rom paylaşımı falan görünce konunun istediğim noktalara doğru yol aldığını görmek u30gt ye doğru çekiyor beni lütfen canlılığa devam Bu arada vaktiniz olursa denediğiniz romlar hakkında da bilgi verirseniz hatta eliniz değmişken bi inceleme videosu da fena olmaz

adamsın..

arkadaşım bunları sen en iyisi diğer romları da denedikten sonra aç yeni bir konu orda topla ilk mesajda yer alsın..
    daha önce rom yayınlayan hector un mesajını da izin al alıntı yap..
    bu tableti alan ve alacak olanlara yardımcı olmuş oluruz böyleye..sayfaların arasında kalmasın bu bilgiler...

veya

hector yapsın bunu zira en başta paylaşmış. eğer ilgileniyorsan hector bu yapılan rom işlemlerini, tecrübeleri, tableti olanları, nereden aldıklarını vs. bunları ilk mesajda topla lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pugulli61 -- 17 Ağustos 2012; 18:50:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tshoba

lağğn verilmiş kargoya hayallerim suya düştü

ne hayalin vardı ki?

kargolanmış işte.. tekno team den mi alacaktın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halkaliozan

hocam, belki cok soruluyor ama buna alabilecegimiz en iyi ve ucuz kilifi nereden bulabiliriz?

hic tablet kullanmadim ve kilifin onemli oldugunu dusunuyorum ama anlamiyorum iste..

kılıfların en ucuzları yine bu tabletleri aldığımız satıcılarda mevcut aslında..
    adamlar deri kılıflara tam kaplama hemde 10$ fiyat biçmiş..türkiye o boyutta bi deri kılıf çok daha fazladır.
    siz bu tablet sahibi misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtatic

quote:

türklerden biri de benim. siparişi 14ünde verdim hala tedarik sürecinde görünüyor para hesabımdan henüz çekilmedi sanırım onunla ilgili bi sorun var satıcıyla konuştum herhangi bir sorun yok dedi ama kargolanmadığı için bi kaç saat içerisinde iptal olacak. neyse bende 21 ağustostaki kuponlarımı kullanırım
    sanırım aliexpress de en iyi satıcı eternal teknofarkın bile oradan aldığı görünüyor

tshoba arkdaş bu ürünü şu linkten aldı yanlış hatırlamıyorsam:
    http://www.aliexpress.com/product-fm/575956783-10-inch-RK3066-Tablet-Dual-Core-Cortex-A9-CPU-1-6GHZ-IPS-Screen-Android-4-1-wholesalers.html

• quote:

quote:

quote:

32 gblık modeli sadece hafızası fazla diye alıcaksanız almayın,yanında 16'lık kart vericeklerdir büyük ihtimal 32gb nand hafıza koyacaklarını sanmıyorum ayrıca koyacakları hafıza kartınında kalitesi tartışılır,16gb class 10 kartlar 35 lira burada,ama ben hem siyah olsun hemde kart almakla uğraşamam diyenler tercih edebilir

32gb nand hafıza ben de inanasım gelmiyor ama..adamlar option larda yazdıklarına bakacak olursak sanırım var..
    hala onu araştırıyorum.

HOCAM NAPTIN YANINDA KART MI VERİYORLAR ELİMDE 32 GB LIK MODELİ VAR VE SD GİRİŞİ BOŞ :) OYLE OLSA DERLER ZATEN 32 LİK HATTA BAZI MODELLERİN 64 GB LIK VERSİYONLARI VAR. YAPMAYIN :)

Birkaç yabancı kaynaklı forumda 32 GB sd hafıza kartını desteklemediğini okudum. Siz denediniz mi kendi tabletinizde 32GB hafıza kartını?
    Kilitlenme gibi problemler olduğunu yazmışlar. Hatta linux ile hafıza kartına exFAT biçiminde bir format atılırsa çalışacağını bildirmişler.
    Tableti olan arkadaşlar imkanları varsa deneyip sonuçları yazsın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pugulli61 -- 17 Ağustos 2012; 18:48:05 >

• quote:

quote:

quote:

http://www.aliexpress.com/product-fm/575956783-10-inch-RK3066-Tablet-Dual-Core-Cortex-A9-CPU-1-6GHZ-IPS-Screen-Android-4-1-wholesalers.html

Güvenilir mi acaba bu link arkadaşlar? Kargo dahil 358 liraya denk geliyor çok uygun bir fiyat bence?

• quote:

quote:

quote:

quote:

hala onu araştırıyorum.

Birkaç yabancı kaynaklı forumda 32 GB sd hafıza kartını desteklemediğini okudum. Siz denediniz mi kendi tabletinizde 32GB hafıza kartını?
    Kilitlenme gibi problemler olduğunu yazmışlar. Hatta linux ile hafıza kartına exFAT biçiminde bir format atılırsa çalışacağını bildirmişler.
    Tableti olan arkadaşlar imkanları varsa deneyip sonuçları yazsın lütfen.

HOCAM 32 GB LIK CİHAZIMA İHTİYACIM OLMADIĞI VE BUGÜNE KADAR HİÇ GÖRMEDİĞİM SD KARTI TAKMADIM DENEMEDİM. AMA TABİ OLABİLİR MANTIKLI SORUNUZ

• quote:

Orijinalden alıntı: nuricankaygisiz

quote:

quote:

quote:

Güvenilir mi acaba bu link arkadaşlar? Kargo dahil 358 liraya denk geliyor çok uygun bir fiyat bence?

14ünde verdim siparişi dün gece kargolanmış satıcıyla 1-2 knuştum hemen cevap veriyorlar ilgileniyorlar sitedeki en uygun yer gibi geldi bana 4.1 yükleyerek gönderiyorlar şimdilik tecrübelerim bukadar umarım sağlam ürün gelir geri kalan süreci de size aktarırım

• quote:

quote:

ne hayalin vardı ki?

indirim kuponu kullancaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun187

benım yazacaklarım bunlar.alıexpress de bı kacarkadas almıs tr den onların feedback lerını beklıyorum ona gore bende karar verecegım.bu arada bende oradan daha once uc urun aldım.2 sı acılmadan bırısı ıse acık bır sekılde postadan geldı yanı postayı kontrol amaclı acabılırler acılsa bıle gumruge takılacak yada takılmayacak bı garantı yok bılgınıze.benımde kargoda ılk tercıhım hongkong aır maıl.

Bunu neye göre tercih ediyorsunuz?

Erken gelmesine mi yoksa postane tarafından açılıp açılmayacağına göre mi?

Mesela "eternal team" Hongkong'a yakın olmasına rağmen Çin hava postasıyla bedevaya, Hongkong hava postasıyla biraz daha ücret ekleyip gönderiyor, yoksa buna göre mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tshoba arkadaş oradan yapmış alışverişini.
    Güvenilir olup olmadığını ancak ürün onun eline geçtiğinde anlayacağız, tabi bir inceleme yaparsa.
    Bunun haricinde bilgilendirmede bulunmuş; attığı mesajlara cevap vermişler hemen.
    Ben de etrnal team' e attım mesaj bakalım ne zaman dönecekler.

• quote:

quote:

quote:

ne hayalin vardı ki?

indirim kuponu kullancaktım

Hımm!
    Ben de şimdi baktım %5 indirim kuponu vermişler yeni kayıt olanlara sanırım.
    Ceyhun187 arkadaşın dediğine göre ben de Hongkong air mail' i tercih edecektim farkı sıfırlamış oluruz bu kuponla.
    Zaten haritadan baktım Shenzen Çin'de olmasına rağmen Hongkong'a daha yakın bir yer.
    En doğru sonuçlar bizim tecrübelerimiz olacak tabiki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tshoba arkadaş oradan yapmış alışverişini.
    Güvenilir olup olmadığını ancak ürün onun eline geçtiğinde anlayacağız, tabi bir inceleme yaparsa.
    Bunun haricinde bilgilendirmede bulunmuş; attığı mesajlara cevap vermişler hemen.
    Ben de etrnal team' e attım mesaj bakalım ne zaman dönecekler.

bi türk arkadaş arkadaş feedbacklemiş

• arkadaşlar sürekli alt alta mesaj yazmak istemiyorum ama eğer iletişim kurmak istiyorsanız satının online olduğu anlarda chat now kısmından konuşmanız daha iyi olur anında dönüş oluyor. ayrıca sitenin en baş tarafında bir kampanya var her gün bir kere roket simgesine tıklıyorsunuz 20 ağustosa kadar tıklamaya göre 50 dolara kadar kupon verilebiliyor yalnız 3 gün kaldı bugünden itibaren en fazla 10 dolar kazanabilirsiniz ben böyle anladım umarım doğru anlamışımdır
  • Bakın bizden biri tshoba' nın satın aldığı dükkandan tableti almış ve feedback yapmış.
    Ürün çok hızlı geldi diyor fakat "H edition" gönderildi demiş ve 4 yıldız gönderilmiş.
    H ve W editonların ne olduğu konu başlığında yazıyor. Sakın mesaja aldanıp W daha iyidir demeyin.
    Zira yabancı kaynaklı forum sitelerinde paylaşılan bilgi ve romlar H editionlar genelde veya ben W editon paylaşımlarına ulaşamadım.
    2 ürün arasında sadece bölge farkı var yazılımsal olarak. Android işletim sistemini bilenler bölge farkının ne olduğunu zaten biliyorlardır.

"Omer T.

US $218.99 x 1 piece
    28 Jul 2012 08:38
    Well they shipped so fast, thank's for it. But the product is h edition not w one. Anyway good product."
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.