Şimdi Ara

Cube U30-GT İncelemem-Destek (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
6
Favori
22.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ersinoguz
    sao.cn sitesinden baktımda fazla bişey anlamadım şimdi benim kargo yola çıkmış mı?

Kayıtlarda görünmüyor senin kargo. 4 gün önce bir önceki sayfadaki kılıfı 365gate.com' dan aldım ama benim sipariş bile (RT149827320HK) kayıtlarda görünmüyor. Kargonun ekrana düşmesi için azından bir hafta geçmesi gerekiyor. Rahat ol takipli olduğu için kargonun başına birşey gelmez. Çok geç kalırsa ve ekranda görünmüyorsa mesaj atar kargonu teslim almadığını söylersin onlar sana son durumunu bildirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

quote:

Orijinalden alıntı: ersinoguz
    sao.cn sitesinden baktımda fazla bişey anlamadım şimdi benim kargo yola çıkmış mı?

Kayıtlarda görünmüyor senin kargo. 4 gün önce bir önceki sayfadaki kılıfı 365gate.com' dan aldım ama benim sipariş bile (RT149827320HK) kayıtlarda görünmüyor. Kargonun ekrana düşmesi için azından bir hafta geçmesi gerekiyor. Rahat ol takipli olduğu için kargonun başına birşey gelmez. Çok geç kalırsa ve ekranda görünmüyorsa mesaj atar kargonu teslim almadığını söylersin onlar sana son durumunu bildirir.

tmm beklemedeyim benim satıcı şöle mesaj atmış

Dear Ersin Oguz

How are you ? For your order 1013786679 ,arranged shipment via ChinaPost,The tracking numbers is RA658044222CN .Totally 1 carton,Value declared as 9.49usd and descrip as 10"case gift for you to make clearance from your customs.

To the shipping way ,as you choose China post.all the procedures of shipment must be followed with post 's rules.

Pls keep contacting and making clearance on time.We will follow up the shipping date for you .As well,welcome you to check in Post website directly.As the shipping time of post is longer,pls be patient to wait your parcel.

Thanks for your supporting and understanding.If you have any question,pls freely to contact us. :):)

07 Sep 2012 00:04

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Hector.
    Tableti açıp wifi aparatı deneyen varmı? varsa sonuç nedir?

Hocam senin tablet değişimle yine Çinden gelmedi mi yenisinde de durum o kadar kötü mü?. Modemin yerini değiştirmeyi yada modemin antenini değiştirmeyi denedin mi?. Aynı odada ve bir yan odada kaç diş çekiyor. Bir kaç uygulama görüntüsü eklesen iyi olurdu.

Bir wifi modda burada var. Anten yerini değiştirmeden sadece plastik kasa kesilerek light mod ile -6 dBm'lik verim elde edilmiş.

Benim tabletlerimde wifi sorunu yoktu 2.gelenin anakartı brick oldu malesef,ben arkadaşlar bilgilensin diye konuyu canlı tutuyorum o kadar.

• quote:

quote:

quote:

Tableti açıp wifi aparatı deneyen varmı? varsa sonuç nedir?

Hocam senin tablet değişimle yine Çinden gelmedi mi yenisinde de durum o kadar kötü mü?. Modemin yerini değiştirmeyi yada modemin antenini değiştirmeyi denedin mi?. Aynı odada ve bir yan odada kaç diş çekiyor. Bir kaç uygulama görüntüsü eklesen iyi olurdu.

Bir wifi modda burada var. Anten yerini değiştirmeden sadece plastik kasa kesilerek light mod ile -6 dBm'lik verim elde edilmiş.

Benim tabletlerimde wifi sorunu yoktu 2.gelenin anakartı brick oldu malesef,ben arkadaşlar bilgilensin diye konuyu canlı tutuyorum o kadar.

benım cubede wifi sorunu yok , dosya ındırme hızları 800-900kb ları goruyorum, alt kat kose yerlerde olan modemlerı rahat rahat 2 dıs cekıyor.

• quote:

Sende de bedevi şansı varmış hani... Ne yaparken brick oldu tablet. Brick'ten kurtarmak için anakartı kısa devre yapmayı denedin mi forumda resimleri vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmeter046

http://telefonsepeti.tk/index.php?route=product/product&path=18_46&product_id=69 arkadaşlar sizce nasıl bu tablet?

Bu başlık altında sadece u30gt konuşuluyor.Sorun için çin tabletleri kısmından bilgi alabilirsin.Zaten yine "kargom gelmedi,şu zaman gelecek ya da bu zaman gelir mi"mesajları yazılmaya başlandı.Bu başlık bari kirlenmesin, konuyu açan kişinin ilk mesajını okumuyo musunuz,adam yazmış uyarmış sadece rom paylaşımı ve sorunlara yönelik diye.

• quote:

quote:

Sende de bedevi şansı varmış hani... Ne yaparken brick oldu tablet. Brick'ten kurtarmak için anakartı kısa devre yapmayı denedin mi forumda resimleri vardı.

Oldu bişeyler anakartı kurtardım ama cihaz çok ısınıyor kendini kapatıyordu şansızlık işte.

• arkadaşlar wifi iyi çekmesi için ben Tp-Link TL-WR842ND 300Mbps N Router kullanıyorum süper bi çekimi var evin her yerinde iyi çekiyo speedtest de 16mbit kullanıyorum
    pcde ping 19ms download speed 12.04Mbps upload 0.67mbps
    cube u30gt-h de ping 20ms download speed 11.75Mbps upload 0.89Mbps çıktı bu ne demek indirmede rahat saniye de 1600kb ları görebiliyorum
  • Arkadaşlar merhaba,

Kargo ve ilgili süreçler hakkında bu başlık altında mesaj girilmemesi üzerine hassasiyet göstermeye gayret ediyorum
    fakat o konu hakkında sorduğum bir soruyu
    http://forum.donanimhaber.com/m_57391436/mpage_2//tm.htm#65758315 adresinde yazdım.
    Konu hakkında bilgi verecek arkadaşlar olabilir diye buradan da duyurmak istedim.
  • arkadaşlar ben de 2 gün önce siparişimi vermiş bulunmaktayım umarım kazasız belasız sağlam bir şekilde elime ulaşır
  • oglum sahilde oynarken bozuldu, sarzi bitti sandim ama bir daha acilmadi.

bilgisayara baglayip rockchip tool 1.5 calistirdigimda goruyor, ve rom atabiliyorum. Hem upgrade hem de restore yaptim, ama yine de aclimadi.

10 gunluk cube ruyam buraya kadarmis, ne yapmailyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halkaliozan

oglum sahilde oynarken bozuldu, sarzi bitti sandim ama bir daha acilmadi.

bilgisayara baglayip rockchip tool 1.5 calistirdigimda goruyor, ve rom atabiliyorum. Hem upgrade hem de restore yaptim, ama yine de aclimadi.

10 gunluk cube ruyam buraya kadarmis, ne yapmailyim?

hemen duzeltme yapiyorum, megerse benim aletin sarji bitmis. Ve cinli arkadaslarin gonderdigi fis cok ama cok adi oldugu icin bi turlu sarj edememisim.

1 haftalik kesintiden sonra problemi anladim da, duzelttik hemen.. bi rom yukledim, kaldigimiz yerden devam..

• Merhaba..cihazı bende almayı düşünüyorum..şunu sormak istiyorum; vodafone sınırsız internet paketim var..telefonum ile 3g üzerinden cihazda internet kullanabilirmiyim?..ayrıca cihaza harici disk bağlanıyomu..usb çevirici falan mı gerekiyo..çünkü aletin üzerinde mini usb girişi var.iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk sitelerinden satın almak istiyorum bu tableti. Hangisi uygundur arkadaşlar?
  • Selam arkadaşlar
    Usb otg kablosu çıkmadı kutudan.Nasıl bir ürün almalıyım?Sanırım mini ve mikro olmak üzere 2 çeşit usb var.Bilemedim

Ekleme: Mikro otg almamız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 18 Ocak 2013; 0:02:46 >
  • arkadaşlar cube tabletin boot logosunu değiştirebiliyor muyuz?
    animasyonu değiştirdim fakat boot logo çince yazılar var değiştiremiyorum.
    sanırım boot logosu kernel.img içindeymiş. img dosyası düzenlenemiyor ve ayrıştırılamıyor.
    bu konu hakkında bilgi sahibi kimse var mı?

+edit:
    burada bişeyler var ama ben yapamam sanırım..
    http://www.arctablet.com/wiki/index.php/Editing_Boot_logo_on_Rockchip_Tablets#Logo_image_sizes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan12345 -- 9 Mart 2014; 23:48:26 >
  • ARKADAŞLAR CUBE U30GT-H MODELİ ANAKART LAZIM SATAN VARMI ??? PM'DEN ulaşırsanız geri dönüş yaparım...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.