Şimdi Ara

Cube U30-GT İncelemem-Destek (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
6
Favori
22.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pugulli61

Zafer abinin konusunu kirletmemek adına burdan bilgilendirmelerime devam ediyorum.
    20/08 de ship olmuştu tablet. 3 günden bu yana Çin'in takip sitelrinde kayıt gözüküyordu.
    9 gün sonra pttde de kayıdım gözüküyor. Tez zamanda gelecek inşallah.

Cube U30-GT İncelemem-Destek

sende direk yurt dışı sevk çıktı ben 12 gün boşuna mı bekledim

• quote:

Orijinalden alıntı: halkaliozan
    quote:

Orijinalden alıntı: shadow006
    Aboneliğe gerek yok sadece maç izlemeye çalıştığında abonelik istiyor. Yükleyip ve programın açılıp açılmadığına baksan yeterli.
    Bu makinenin genel sorunu özellikle H modelindeki belli başlı sorunlar Wifi (yazılımla çözüldü), Hoparlör ve Mikrofon (donanımsal çözülmesi zor). Haliyle görüntülü konuşma için ve sürekli film izleyeceklerin iki kere düşünüp alması onlar için daha iyi olur.

calistirdim digiturk seyini sirf senin icin. canli mac sonuclarindan baska bisey goremedim, o da herhangi bi haber sitesinden ulasabilecegin bisey..
    bu ses olayini da dikkatli yapmak lazim, cunku buyukluge gore aletin cikis gucu hoporlerlere yetmeyebilir..
    ben mecidiyekoyde baktiriyorum simdi bi elemana, bakalim biseyler bulurlarsa deniycem.
    ayrica wifi yi de guclendirmek lazim, onun icin de biseyler yazilmis ama o da guven-ozveri-tecrube istiyor..

Şifrenle giriş yaptıktan sonra maç izlemek için fikstüre giriyorsun oradan maç saati yaklaşan maça tıklayıp maçı izliyorsun maç saati yaklaşmadan lig tv ye bağlanamıyorsun, digiplay'in genel işleyişi böyle. Programın apk sorunu yaratmadan yüklenip açılması benim için yeterliydi denemen için teşekkürler...

Youtube'da bir kaç video izlemiştim Wifi sorunu çeken tabletlerin antenlerini şimdi hatırlamıyorum ya bakır yada alüminyum tel ile uzatarak kuvvetlendiriyorlardı, bu tip bir uzatma ile sanırım çekim gücü kuvvetlendirilebilir. Videoları bulursam eklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tshoba

quote:

Zafer abinin konusunu kirletmemek adına burdan bilgilendirmelerime devam ediyorum.
    20/08 de ship olmuştu tablet. 3 günden bu yana Çin'in takip sitelrinde kayıt gözüküyordu.
    9 gün sonra pttde de kayıdım gözüküyor. Tez zamanda gelecek inşallah.

sende direk yurt dışı sevk çıktı ben 12 gün boşuna mı bekledim

ben anlamıyorum ki orda yazdıklarından bişey.
    ben kapıma gelecek postacıyı bekliyorum.
    ebay dan aldığım malların takibini hiç yapmadım.
    hoş bir seferde bu kadar büyük ücretli bişe de almadım ya.

geç gelsin sağlam olanlarından gelsin..

athelas TF den aldı tableti bozuk çıktı ne olacağı belli değil.

• quote:

quote:

quote:

Aboneliğe gerek yok sadece maç izlemeye çalıştığında abonelik istiyor. Yükleyip ve programın açılıp açılmadığına baksan yeterli.
    Bu makinenin genel sorunu özellikle H modelindeki belli başlı sorunlar Wifi (yazılımla çözüldü), Hoparlör ve Mikrofon (donanımsal çözülmesi zor). Haliyle görüntülü konuşma için ve sürekli film izleyeceklerin iki kere düşünüp alması onlar için daha iyi olur.

calistirdim digiturk seyini sirf senin icin. canli mac sonuclarindan baska bisey goremedim, o da herhangi bi haber sitesinden ulasabilecegin bisey..
    bu ses olayini da dikkatli yapmak lazim, cunku buyukluge gore aletin cikis gucu hoporlerlere yetmeyebilir..
    ben mecidiyekoyde baktiriyorum simdi bi elemana, bakalim biseyler bulurlarsa deniycem.
    ayrica wifi yi de guclendirmek lazim, onun icin de biseyler yazilmis ama o da guven-ozveri-tecrube istiyor..

Şifrenle giriş yaptıktan sonra maç izlemek için fikstüre giriyorsun oradan maç saati yaklaşan maça tıklayıp maçı izliyorsun maç saati yaklaşmadan lig tv ye bağlanamıyorsun, digiplay'in genel işleyişi böyle. Programın apk sorunu yaratmadan yüklenip açılması benim için yeterliydi denemen için teşekkürler...

Youtube'da bir kaç video izlemiştim Wifi sorunu çeken tabletlerin antenlerini şimdi hatırlamıyorum ya bakır yada alüminyum tel ile uzatarak kuvvetlendiriyorlardı, bu tip bir uzatma ile sanırım çekim gücü kuvvetlendirilebilir. Videoları bulursam eklerim.

en iyisi bakır kabloyla yapılır iletkenliği daha iyidir.

benim tablette olursa wifi sorunu size çok süper sistem yaparım videoyla da anlatırım..

ama sakın wifi sorunlu gelsin diye dua etmeyin..

tablet geldikten hemen sonra zor ama 1-2 ay sonra tabletten soğuyunca aklımda müthiş modifikasyonlar var.

• quote:

en iyisi bakır kabloyla yapılır iletkenliği daha iyidir.

benim tablette olursa wifi sorunu size çok süper sistem yaparım videoyla da anlatırım..

ama sakın wifi sorunlu gelsin diye dua etmeyin..

tablet geldikten hemen sonra zor ama 1-2 ay sonra tabletten soğuyunca aklımda müthiş modifikasyonlar var.

simdi halihazirda gelen rom la kesinlikle problem yasayacaksin, yani wifi gidip gelicek, ama rom bunu duzeltecek.

ama sinyal seviyesi dusuk kalacak yine de. Yain kopma olmadan 500 MB indirebiliyorsun, ben indirdim; ama mesela laptpumun (x200t) ve hatta Wii min cektigi odada sinyal alamiyor, o da muhtemelen bakir olmamasindan kaynaklaniyor.

o sebeble modifikasyon sart, ve ben de yolundan gelirim muhtemelen..

• http://www.youtube.com/watch?v=C4TWvJlQfu0

cince bilen guven-ozveri-tecrube araniyor..
  • Cihazı açarken iki kere düşünün,zaten kafaya koduysanız açarsınız ama tornavida seçimine dikkat edin vidalar yalama olursa o zaman bittiniz o kadar küçük vida bulmanız imkansız olabılıyor ki siz hoparlör takacaksınız azda olsa elektronik bilgiye sahip olmanıs gerekir lehim yapılacak anakarta fazla ısıtırsanız yada herhangi bir yanlış işlemde kart kısa devre ve at çöpe yani dikkatli açın malzeme kalitesi çok adi her an elinizde kalacakmış gibi duruyor.karar sizin.
  • Tablet siparişini ise bu gece TF ye verdim. İndirim kuponu ile gayet güzel bir fiyata geldi. W model ve IPS ekran garantisi verdiler. Bakalım bir gelsin resimlerini eklerim.

Wifi anteni ebayda uygun fiyata mevcut. Wifi sorunu çeken ve satıcıya geri göndermeye üşenenler için hem uygun fiyatlı, hemde kolay bir çözüm olarak görebiliriz wifi mod'u.
    http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l2736&_nkw=Tyco+Wifi
  • quote:

Tablet siparişini ise bu gece TF ye verdim. İndirim kuponu ile gayet güzel bir fiyata geldi. W model ve IPS ekran garantisi verdiler. Bakalım bir gelsin resimlerini eklerim.

Wifi anteni ebayda uygun fiyata mevcut. Wifi sorunu çeken ve satıcıya geri göndermeye üşenenler için hem uygun fiyatlı, hemde kolay bir çözüm olarak görebiliriz wifi mod'u.
    http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l2736&_nkw=Tyco+Wifi

usta bunu nasil takicaz?

• quote:

usta bunu nasil takicaz?

Videonun 30 saniyesinde wifi mod var ama bağlatı girişlerini göstermiyor, kasa açılınca wifi girişi görünür aslında giriş soketli ise soketi çıkarmak yeterli olur, lehimli ise lehimi ısıtıp kabloyu çıkarabilir, yerine alınan parçanın kablosu lehimlenir. El biraz yatkınsa 10-15 dakikalık iş, yoksa yakında bir elektirikçi'ye 10 liraya yaptırabilirsiniz.

Dikkat edilmesi gereken nokta alınacak parça iki kablodan oluşuyor elemanlar sadece siyahı takmışlar, sanırım diğeri yani gri olan bluetooth. Ayrıca bozuk çıkma ihtimaline karşı kablodan 2-3 tane sipariş vermek iyi olur zaten kargo dahil 3 dolar birşey.

Eğer yapmak isteyen varsa netten biraz daha araştırır ve bilgimiz dahilinde buradan yardımcı oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cengiz_tunc

Aşağıda Cep Telefonunun(Android) GPS ini bluetooth üzerinden paylaşarak tablette kullanılabileceği yazıyor.

http://www.androidtablets.net/forum/android-tablet-usage-tips-tricks/5141-share-your-phone-gps-your-tablet.html

Yukarıdaki olayı denedim çalışıyor.
    Tablete Sygic Navigasyon kurdum . Cep telefonunun GPS ini Bluetooth üzerinden tablete paylaştırdım.
    Harika oldu.

• Tableti açıp wifi aparatı deneyen varmı? varsa sonuç nedir?
  • 15 ağustosta siparişi verdim TF ye...hala tedarik ediliyo yazıyo..bu ne arkadaş yaaaa..1 ay olacak nerdeyse..hani 15 gün içinde gönderilecekti..boşa mı güvendik, TF yetkilileri...cevap lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Hector.
    Tableti açıp wifi aparatı deneyen varmı? varsa sonuç nedir?

Hocam senin tablet değişimle yine Çinden gelmedi mi yenisinde de durum o kadar kötü mü?. Modemin yerini değiştirmeyi yada modemin antenini değiştirmeyi denedin mi?. Aynı odada ve bir yan odada kaç diş çekiyor. Bir kaç uygulama görüntüsü eklesen iyi olurdu.

Bir wifi modda burada var. Anten yerini değiştirmeden sadece plastik kasa kesilerek light mod ile -6 dBm'lik verim elde edilmiş.

Cube U30-GT İncelemem-Destek  Cube U30-GT İncelemem-Destek

http://bbs.imp3.net/thread-10682454-1-1.html

• Değerli arkadaşlar,

Wifi sorunu için cube'u otopsi masasına yatırılmış fotoroğraflarını görmek iç sızlatıcı bir manzara oluşturuyor, sipariş verdiği cube'un yolunu gözleyenen biri olarak
    Şaka bir yana, cahilliğimi hoş görürseniz, tabletin iç aksamına müdahale etmeksizin usb üzerinden wifi adaptör ile internet çekim gücünü kuvvetlendirmek gibi bir alternatif araştırılamaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dxvxn
    Değerli arkadaşlar,
    Wifi sorunu için cube'u otopsi masasına yatırılmış fotoroğraflarını görmek iç sızlatıcı bir manzara oluşturuyor, sipariş verdiği cube'un yolunu gözleyenen biri olarak
    Şaka bir yana, cahilliğimi hoş görürseniz, tabletin iç aksamına müdahale etmeksizin usb üzerinden wifi adaptör ile internet çekim gücünü kuvvetlendirmek gibi bir alternatif araştırılamaz mı?

Bu sorun özellikle ilk H versiyonunda ve şansa arızalı gelen modellerde görülüyor. 2 parti H yada W versiyonlarında bu sorun genelde yaşanmamakta. Wifi Modu sorun yaşayıp yapanlar olduğu kadar modeminden uzakta kullananda yapabiliyor. Wifi adaptör aslında olası ama bunun şuan olabilirliliğini ancak tableti elinde olan arkadaşlar cevaplayabilir. Bende sizin gibi tablet yolu gözleyenlerdenim, bu konu uzun süredir aklımda tablet elime geçince elimdeki adaptörü deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 10 Eylül 2012; 17:27:25 >

• arkadaşlar cube u30gt için deri kılıf siparişi verdim ilk defa alıyorum yurtdışından şimdi

RA658044222CN bu Tracking numaram

ve

http://www1.ptt.gov.tr/en/interaktif/kayitliposta-yd.php e tıklayınca herhangi bir kayıt çıkmadı diyo China Post Air Mail ile geliyo ürün kargolandı mı nerde nasıl görecem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinoguz

arkadaşlar cube u30gt için deri kılıf siparişi verdim ilk defa alıyorum yurtdışından şimdi

ve

http://www1.ptt.gov.tr/en/interaktif/kayitliposta-yd.php e tıklayınca herhangi bir kayıt çıkmadı diyo China Post Air Mail ile geliyo ürün kargolandı mı nerde nasıl görecem?

ptt de gözükmesi bazen bir haftayı buluyor dostum. çin takip sitesi olan sao.cn, 4px yada 17track sitelerinden 2-3 gün içerisinde takip edebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ramses88

quote:

Orijinalden alıntı: ersinoguz

arkadaşlar cube u30gt için deri kılıf siparişi verdim ilk defa alıyorum yurtdışından şimdi

ve

ptt de gözükmesi bazen bir haftayı buluyor dostum. çin takip sitesi olan sao.cn, 4px yada 17track sitelerinden 2-3 gün içerisinde takip edebilirsin.

sao.cn sitesinden baktımda fazla bişey anlamadım şimdi benim kargo yola çıkmış mı?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.