Şimdi Ara

Cube U30-GT İncelemem-Destek (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
6
Favori
22.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung galaxy tab var ttnet te 1080 YTL'ye geliyor nasıl bı cihazlar bı kıyasladanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkkrsy

selamlar.

* u30 gt 'nin eksi yönleri diye wifi 'nin araya bir iki duvar (oda)
    girince çekim gücünün vasatı geçememesi_?
    * şarjda takılı iken multitouch 'un sapıtması_?

bu sorunları yaşayan oldumu_?

ilave olarak;

* ses çıkış gücü nasıl_? tatminkar mı_? tamam 5,1 dolby digital ,
    sourround bi performans beklemiyoruz ama... nasıl_?
    * ısınma, takılma, kilitlenme, reset gibi sorunları varmıdır_?

sahip kullanıcıların güle güle kullanması temennisi ile.

saygılarımla.
    hayırlı ramazanlar + kadir gecemiz mübarek olsun.

1 - wi fi de dediginiz sorunu yasamadım gayet güçlü alıyor arada duvarda olsa .
    2 - sarjda o dediginiz sapıtmayıda yasamadım gerçi bir defa sarj ettim daha .
    3 - ses az cıkıyor o tek eksi yonü cıhazın onuda harıcı ufak pilli hoporlerle cozdum onla gayet guclu tabı evde filim izlerken.
    4 - daha once onda vi40 elit vardı ona göre kıyaslarsak daha hızlı seri webte sayfaları ve programları cok hızlı acıyor oyun performansını daha deneyemedım fırsatım olmadı daha ..

• quote:

Orijinalden alıntı: tshoba

quote:

Orijinalden alıntı: nuricankaygisiz

quote:

arkadaşlar eternal güvenilir görünüyor ama şu adresteki seçenekler daha ekonomik geldi bana ekran koruyucu çanta vs buradan alınır mı?
    http://www.aliexpress.com/product-fm/575956783-10-inch-RK3066-Tablet-Dual-Core-Cortex-A9-CPU-1-6GHZ-IPS-Screen-Android-4-1-wholesalers.html

http://www.aliexpress.com/product-fm/575956783-10-inch-RK3066-Tablet-Dual-Core-Cortex-A9-CPU-1-6GHZ-IPS-Screen-Android-4-1-wholesalers.html

Burası güvenilirse çok iyi fiyat. 4.1 kurulu geliyor birde sanırım.

valla ben burdan 32gb siparişi verdim hayırlısı artık merakla beklicez

satıcı hakkındaki yorumları ıyı okuduysan ve pm le mesajlasarak bilgi aldıysan hiç sorun cıkmaz ben 20 gun once almıstım su an fiyatlar baya cekılmıs daha uygun chine post alırsan ve ustunede hediye ebook 50 usd yazılırsada takılma olayı dahada azalır gumrukte 15 gun cıvarıda elınızde olur benım arka kasa beyaz ve 16 gb lık olan model ..

• quote:

Orijinalden alıntı: sarigol45

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nuricankaygisiz

quote:

arkadaşlar eternal güvenilir görünüyor ama şu adresteki seçenekler daha ekonomik geldi bana ekran koruyucu çanta vs buradan alınır mı?

Burası güvenilirse çok iyi fiyat. 4.1 kurulu geliyor birde sanırım.

valla ben burdan 32gb siparişi verdim hayırlısı artık merakla beklicez

satıcı hakkındaki yorumları ıyı okuduysan ve pm le mesajlasarak bilgi aldıysan hiç sorun cıkmaz ben 20 gun once almıstım su an fiyatlar baya cekılmıs daha uygun chine post alırsan ve ustunede hediye ebook 50 usd yazılırsada takılma olayı dahada azalır gumrukte 15 gun cıvarıda elınızde olur benım arka kasa beyaz ve 16 gb lık olan model ..
    valla pek ingilizcem yok translate den göstermelik 1-2 mailleştim ilgili olduğumu görsün diye hatta indirim hediye bile istedim hayırlısı artık

• Merhaba arkadaşlar bende inceleme bekleyen üyelerdenim vakti olan bir arkadaş olursa lütfen Türkçe bir inceleme görmek istiyorum artık yoksa çince ya da rusça öğrenmek zorunda kalacağım Bir de bu tableti sadece oyun oynamak, internette takılmak vb. işler için kullanmayıp tableti tabiri caizse ağlatanlar rom deneyenler hatta kolayca rom bulabilenler oldu mu ? Ben karar aşamasındayım evet tablette çok sorun yaşayanlar olmuş ama bence tablet güzel ama aldığımda tableti ağlatma girişimlerinde bulunacağım için de aurora 2 de alabilirim. zira forumda bile konu uçmuş durumda

• quote:

Orijinalden alıntı: bsahan

Merhaba arkadaşlar bende inceleme bekleyen üyelerdenim vakti olan bir arkadaş olursa lütfen Türkçe bir inceleme görmek istiyorum artık yoksa çince ya da rusça öğrenmek zorunda kalacağım Bir de bu tableti sadece oyun oynamak, internette takılmak vb. işler için kullanmayıp tableti tabiri caizse ağlatanlar rom deneyenler hatta kolayca rom bulabilenler oldu mu ? Ben karar aşamasındayım evet tablette çok sorun yaşayanlar olmuş ama bence tablet güzel ama aldığımda tableti ağlatma girişimlerinde bulunacağım için de aurora 2 de alabilirim. zira forumda bile konu uçmuş durumda

Valla benimki 1 ay sonra geldiğinde ağlatabilirim, flash kurcalamayı ve birçok program denemeyi severim çünkü :D

• Merhaba tabletim bügün öğleden sonra elime geçti, ilk işim Android 4.1 e güncellemek oldu fakat güncelledikten sonra tabletin sağ alt kısmındaki açılır menü dokunmatiği hiç bir şekilde algılamadı bende 4.0.4 Evolution Prime romu ile geri dönmek zorunda kaldım şu an için düzeldi, 4.1 atanlar böyle bişeyi yaşadı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EYgt

Merhaba tabletim bügün öğleden sonra elime geçti, ilk işim Android 4.1 e güncellemek oldu fakat güncelledikten sonra tabletin sağ alt kısmındaki açılır menü dokunmatiği hiç bir şekilde algılamadı bende 4.0.4 Evolution Prime romu ile geri dönmek zorunda kaldım şu an için düzeldi, 4.1 atanlar böyle bişeyi yaşadı mı ?

Tabletinize uygun olan versiyonu kurduğunuzdan eminmisiniz? w ve h diye iki versiyon var biliyorsunuz,birde sitede temizlenmiş rom var çince uygulamalardan arındırılmış olan birde onu deneyin sonucu paylaşırsınız.
  • Hocam tabletin versiyonu H ilk mesajdaki 4.1i kurdum, dediğin gibi .bat dosyası ile yeni img de oluşturdum gene aynıydı. Bu arada Evolution Prime kurduktan sonra checking for errors hata ikonuna tıklayıp nand format gibi bişey yapmamı istemişti öyle düzeldi, diğer 2 romda da alt kısım hiç çalışmıyordu bende anlamadım valla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam tabletin versiyonu H ilk mesajdaki 4.1i kurdum, dediğin gibi .bat dosyası ile yeni img de oluşturdum gene aynıydı. Bu arada Evolution Prime kurduktan sonra checking for errors hata ikonuna tıklayıp nand format gibi bişey yapmamı istemişti öyle düzeldi, diğer 2 romda da alt kısım hiç çalışmıyordu bende anlamadım valla.

bendekide h versiyon ve sorunsuzca 4.1 e yukselttim sag alttaki menude sorun.yok.dokunmatikten hata yok vakit olursa arindirimis versiyonu atacagim..ama cuma gecesi anca olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tamamdır hallettim, nasıl çözdüğümü paylaşayım bu konuda mı yoksa diğerinde mi hatırlamıyorum ama bir video vardı güncellemeyle iligli onu izlereyek yapmıştım Restore ile güncelliyordu adam videoda da bu seferki deneyişimde Upgrage ile atınca sorun düzeldi, yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler cihazla ilgili sormak istediğiniz her türlü soruyu elimden geldiğince yanıtlayabilriim.
  • quote:

Hocam tamamdır hallettim, nasıl çözdüğümü paylaşayım bu konuda mı yoksa diğerinde mi hatırlamıyorum ama bir video vardı güncellemeyle iligli onu izlereyek yapmıştım Restore ile güncelliyordu adam videoda da bu seferki deneyişimde Upgrage ile atınca sorun düzeldi, yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler cihazla ilgili sormak istediğiniz her türlü soruyu elimden geldiğince yanıtlayabilriim.

Hocam merhaba, birkaç üst yorumda tabletle ilgili düşüncelerimi daha doğrusu isteklerimi belirtmeye çalıştım. İmzanızda da aurora2 yi görünce kullanıcısı olduğunuzu düşünerek sorma gereksinimi duyuyorum. iki tableti kıyaslayabilir misiniz? Neden cube u30gt tercih ettiniz iki farklı konu başlığında takip etmeye çalışıyorum ama arkadaşım teknik destek yazılım erişilebilirliği açısından aurora2 de ısrar ediyor. Bir de flame versiyonu var tabi aurora 2 den tek farkı kamera ve kasa gibi geldi acaba flame de aurora 2 ile aynı romları kaldırabilir mi aurora 2 arşivi onda da kullanılabilir mi bilginiz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PyroOnFire

quote:

Merhaba arkadaşlar bende inceleme bekleyen üyelerdenim vakti olan bir arkadaş olursa lütfen Türkçe bir inceleme görmek istiyorum artık yoksa çince ya da rusça öğrenmek zorunda kalacağım Bir de bu tableti sadece oyun oynamak, internette takılmak vb. işler için kullanmayıp tableti tabiri caizse ağlatanlar rom deneyenler hatta kolayca rom bulabilenler oldu mu ? Ben karar aşamasındayım evet tablette çok sorun yaşayanlar olmuş ama bence tablet güzel ama aldığımda tableti ağlatma girişimlerinde bulunacağım için de aurora 2 de alabilirim. zira forumda bile konu uçmuş durumda

Valla benimki 1 ay sonra geldiğinde ağlatabilirim, flash kurcalamayı ve birçok program denemeyi severim çünkü :D

ben o kadar sabredebilir miyim bilmiyorum ama peşinizi bırakmayacağım yorumlarınızı bekleyeceğim biraz canlansın bu konu u30gt kafilesini oluşturmak lazım

• quote:

quote:

Hocam tamamdır hallettim, nasıl çözdüğümü paylaşayım bu konuda mı yoksa diğerinde mi hatırlamıyorum ama bir video vardı güncellemeyle iligli onu izlereyek yapmıştım Restore ile güncelliyordu adam videoda da bu seferki deneyişimde Upgrage ile atınca sorun düzeldi, yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler cihazla ilgili sormak istediğiniz her türlü soruyu elimden geldiğince yanıtlayabilriim.

Hocam merhaba, birkaç üst yorumda tabletle ilgili düşüncelerimi daha doğrusu isteklerimi belirtmeye çalıştım. İmzanızda da aurora2 yi görünce kullanıcısı olduğunuzu düşünerek sorma gereksinimi duyuyorum. iki tableti kıyaslayabilir misiniz? Neden cube u30gt tercih ettiniz iki farklı konu başlığında takip etmeye çalışıyorum ama arkadaşım teknik destek yazılım erişilebilirliği açısından aurora2 de ısrar ediyor. Bir de flame versiyonu var tabi aurora 2 den tek farkı kamera ve kasa gibi geldi acaba flame de aurora 2 ile aynı romları kaldırabilir mi aurora 2 arşivi onda da kullanılabilir mi bilginiz var mı ?

Merhaba hocam, öncelikle taşınabilirlilik sizin için ne kadar önemli Cube U30 10 inç olduğu için doğal olarak Aurora 2 den hem daha büyük hem daha ağır, sizinde dediğiniz gibi yazılım olarak Ainol şu anda daha önde ama zamanla custom romlar Cube için artacaktır(http://www.slatedroid.com/forum/334-firmware-development/) buradan takip edebilirsiniz. Flame romları tahmin ediyorum ki Aurora 2 ye uyarlanacaktır yani yazılım desteği olarak Ainol biraz daha üstün şu an için, en azından yazılım yükleme root yapma işlemleri Aniol'da daha kolay. Cube U30GT ile Aurora 2 yi kıyaslamak bana göre yanlış olur aralarında önemli bir fiyat farklı var ve bu fark orantılı olarak kaliteyi etklilemiş, eğer 7 inç almak isterseniz Aurora 2 veya 10 inç derseniz U30GT derim.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba hocam, öncelikle taşınabilirlilik sizin için ne kadar önemli Cube U30 10 inç olduğu için doğal olarak Aurora 2 den hem daha büyük hem daha ağır, sizinde dediğiniz gibi yazılım olarak Ainol şu anda daha önde ama zamanla custom romlar Cube için artacaktır(http://www.slatedroid.com/forum/334-firmware-development/) buradan takip edebilirsiniz. Flame romları tahmin ediyorum ki Aurora 2 ye uyarlanacaktır yani yazılım desteği olarak Ainol biraz daha üstün şu an için, en azından yazılım yükleme root yapma işlemleri Aniol'da daha kolay. Cube U30GT ile Aurora 2 yi kıyaslamak bana göre yanlış olur aralarında önemli bir fiyat farklı var ve bu fark orantılı olarak kaliteyi etklilemiş, eğer 7 inç almak isterseniz Aurora 2 veya 10 inç derseniz U30GT derim.

Evet kıyaslamak gerçekten bana da çok normal gelmedi ama genelde bu algı var aurora 2 den cube u30gt ye doğru ilerleyen bir çok arkadaş var bunun en belirgin sebebi de sizin de belirttiğiniz gibi 10'' olması . Ben biraz daha performansın verdiği zevke değinsem daha iyi olabilirmiş. Taşınabilirliğe değinmişken 10'' taşıma için o kadar problem olacakmış gibi gelmedi. Yanılmıyorsam A5 kağıt standartından biraz daha büyük bir boyutu var zaten 7'' de cebe sığmayacaktır o yüzden her türlü elde ya da çantada taşıyacağım düz mantığı ne kadar doğrudur bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: NightWatch71

quote:

Orijinalden alıntı: Athelos

quote:

Orijinalden alıntı: NightWatch71

Bir sayfa boyunca 3 kişi birbirine teşekkür edip durmuş, onu okuduk yani. Tablet hakkında bilgi edinmeye gerek var, niye sürekli birbirimize; "Rica Ederim" "Hayır, ben rica ederim" deyip teknofark.com adlı bir siteden bahsetmeyelim değil mi ama :)

@kemaly34 Faydası var, performans artar, işe yaramaz gömülü uygulamalardan kurtulursunuz tabi ama XDA'da dedikleri gibi, eğer ROM ya da Root nedir bilmiyorsanız, büyük ihtimalle ihtiyacınız yoktur.

Kibarlık beyfendiliktendir dostum,nezaketen insanların birbirlerine teşekkür etmesi güzel bir şeydir bunda yorum yapılacak bir şey yok birbirimize küfür mü edelim...

Ayrıca önerdiğim siteler hakkında lütfen yorum yapmayın,siz buradan ne alabiliyorsanız onu alın;keyfimden değil ben burada insanların iyiliğini düşündüğüm için öneriyorum...

Bak ''d3vil55'' hocamız almış ekran sorunlı çıktı,ne diyor yukarıda okudun mu ?

''45-50 lira fazla verin teknofark'dan getirtin işiniz garanti olsun diyor''

Benim önerilerimin insanların işine yarayacağını düşünüyorum...

İyi günler...

Teknofark.com'u her mesajında tavsiye ederek kendini insanlığa falan mı adamış oluyorsun, ne oluyor yani? Ben birinin Çin'den ya da Türkiye'den tablet almasıyla para kazanacak değilim ama bu aracıların da insanların korkularını sömürerek para kazandıkları ortada. Sen de bu korkuyu örnekler göstererek körüklemeye çalışıyorsun, olay bu. "Önerilerim" dediğin şey sadece bir öneri o da teknofark.com madem bu kadar yardımseversin başka bir site tavsiyesi de alalım o zaman. Sitede "ArtesTeknik" diye bir kullanıcı var zaten sen de nickini "TeknoFark" diye değiştir, sen de rahat et millet de neyle karşı karşıya olduğunu bilsin..

saçma

• quote:

Orijinalden alıntı: xtatic

quote:

tableti az once gidip elden aldım uzerinde 4.0.4 yazılımı var ve H versiyon olarak geldi wi fi yada ekranda bi sorun yok ilk ıncelemeler bunlar simdi direk 4.1 romu yukleyecegim aksama dogru resimleri ekleyebilirsem veririm forumdan ..

Hocam Aliexpress'te Eternal'dan mı almıştınız tableti ?

Hocam ben sormuştum yanlış alıntı yaptınız galiba. .

Fiyata gelince genelde çoğunluk eternal team denen yerden aldığı için sordum.Bu mağazada $200 civarında fiyatlar. Ekran ve wifi kusuru yok diyede eklemiş, ayrıca logosuz da sipariş verebiliyorsunuz 5-10 usd daha düşüyor o zaman fiyat.

Bende sanırım yakında buradan sipariş vereceğim.

http://www.aliexpress.com/product-gs/606051186-Original-Cube-U30GT-32GB-tablet-pc-RK3066-Dual-Core-1-6GHz-Android-4-0-Bluetooth-HDMI-wholesalers.html

adam bu tabletten 1 tane dahi satmamış neden bundan alıyosun ki?
    arkadaşlar ebay tecrübem var 9 alışveriş yaptım daha önce çin , honkong ve malezyadan..
    aynı üründeen ne kadar satmış satan alanların feedbackleri nedir onlara bakın yurtdışı alışverişte.

• quote:

adam 6 tane satmış tabletten 6sından da 5 yıldız almış..
    ilanda da belirtildiği üzere 4.1.1 yüklü geliyor..bence daha iyi satıcılar olabilir onlara bakın ben de alıcam kendime
    eğer karar kılıp sipariş verirsem size de satıcının linkini ataarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pugulli61 -- 16 Ağustos 2012; 21:56:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pugulli61

quote:

Orijinalden alıntı: xtatic

quote:

tableti az once gidip elden aldım uzerinde 4.0.4 yazılımı var ve H versiyon olarak geldi wi fi yada ekranda bi sorun yok ilk ıncelemeler bunlar simdi direk 4.1 romu yukleyecegim aksama dogru resimleri ekleyebilirsem veririm forumdan ..

Hocam Aliexpress'te Eternal'dan mı almıştınız tableti ?

Hocam ben sormuştum yanlış alıntı yaptınız galiba. .

Fiyata gelince genelde çoğunluk eternal team denen yerden aldığı için sordum.Bu mağazada $200 civarında fiyatlar. Ekran ve wifi kusuru yok diyede eklemiş, ayrıca logosuz da sipariş verebiliyorsunuz 5-10 usd daha düşüyor o zaman fiyat.

Bende sanırım yakında buradan sipariş vereceğim.

http://www.aliexpress.com/product-gs/606051186-Original-Cube-U30GT-32GB-tablet-pc-RK3066-Dual-Core-1-6GHz-Android-4-0-Bluetooth-HDMI-wholesalers.html

adam bu tabletten 1 tane dahi satmamış neden bundan alıyosun ki?
    arkadaşlar ebay tecrübem var 9 alışveriş yaptım daha önce çin , honkong ve malezyadan..
    aynı üründeen ne kadar satmış satan alanların feedbackleri nedir onlara bakın yurtdışı alışverişte.

Hocam sayfanın altındaki transaction History denen şeyden bahsediyorsanız şöyle söyleyeyim. Mağazada aynı ürüne ait 3-4 farklı fiyat var ben o linklerden birini vermişim.

Bu link mağazadaki satışta olan cube fiyatları...

http://www.aliexpress.com/store/103919/search?SearchText=cube+u30gt

Bunlarda sonuçlarda çıkan 7 sonuç. Ben 16 gb beyaz logosuz versiyonları seçtim ve son sipariş verenler üstte olmak üzere gösterdim, sizde de öyle çıkıyor mu bilmiyorum...

http://www.aliexpress.com/store/product/10-1-inch-Cube-U30GT-tablet-pc-RK3066-Dual-Core-1-6GHz-Android-4-0-4/103919_606051186.html
    http://www.aliexpress.com/store/product/Cube-u30gt-10-android-4-0-IPS-tablet-pc-rk3066-dual-core-1-6GH-16GB-bluetooth/103919_572527554.html
    http://www.aliexpress.com/store/product/10-1inch-tablet-pc-Cube-U30GT-Rockchip-RK3066-Dual-Core-1-6GHz-Android-4-0-4/103919_603896288.html
    http://www.aliexpress.com/store/product/10-1inch-Dual-core-tablet-pc-Cube-U30GT-RK3066-Android-4-0-4-RAM-1GB-ROM/103919_603943046.html
    http://www.aliexpress.com/store/product/Cube-U30GT-IPS-10-tablet-pc-RK3066-1-6GHz-dual-core-1GB-16GB-bluetooth-HDMI/103919_567375480.html
    http://www.aliexpress.com/store/product/Cube-U30GT-10-1inch-IPS-Capacitive-screen-RK3066-Dual-Core-1-6GHz-Android-4-0-4/103919_603941732.html
    http://www.aliexpress.com/store/product/Cube-u30gt-10-android-4-0-IPS-rk3066-dual-core-tablet-pc-1-6GH-16GB-DDR3/103919_572586879.html

Yalnız canlı sohbet denen şeyde sorularıma cevap vermediler , mail olarak attım 2 gün geçti ona da cevap gelmedi.

Bende beklemedeyim hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtatic -- 17 Ağustos 2012; 0:11:08 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.